Dorgvegen 5 - BK 4

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
116m2
Prisantydning
5 750 000,-

Rekkehuset er tegnet av Borealis Arkitekter, hvor høye og luftige himlinger sammen med smarte løsningene sørger for at boligen oppleves som romslig. Boligen har høy standard og en god planløsning, i tillegg til terrasse og balkong i hver etasje.Bol igen inneholder 3 soverom, moderne kjøkkenløsning, luftig stue, samt komplett flislagt bad med gulvvarme. Nyeste tekniske standard på bygget gir muligheter for lavt energiforbruk og et godt inneklima.Store terrasser og mindre balkonger på begge plan sørger for at du kan nyte godt av områdets gode solforhold og fine utsikt. Felles garasjeanlegg for hele området gir snøfri og praktisk parkering, og det blir derfor bilfritt fellesområde mellom husene.Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal for ytterligere informasjon eller visning. ... Les mer

Prisantydning: 5 750 000,-
Boligtype: Rekkehus
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 000,-
Primærrom: 112m2
Bruksareal: 116m2
Soverom: 3
Byggeår: 2019

Se full beskrivelse

Oppdragsnummer 52-19-0479
Eiendom Dorgvegen 5 - BK 4
9017 Tromsø
Totalvurdering Moderne arkitekttegnet rekkehus med fantastisk beliggenhet i populære Hamna!

Rekkehuset er tegnet av Borealis Arkitekter, hvor høye og luftige himlinger sammen med smarte løsningene sørger for at boligen oppleves som romslig. Boligen har høy standard og en godt tilrettelagt planløsning, i tillegg til terrasse og balkong i hver etasje og store vindusflater.

Boligen inneholder 3 soverom, moderne kjøkkenløsning, luftig stue, samt komplett flislagt bad med gulvvarme. Nyeste tekniske standard på bygget gir muligheter for lavt energiforbruk og et godt inneklima.

Store terrasser og mindre balkonger på begge plan sørger for at du kan nyte godt av områdets gode solforhold. Solforholdene er svært gode, og utsikten er fin ovenfor Tvillingbukta, Sandøysundet og Kvaløya.

Felles garasjeanlegg for hele området gir snøfri og praktisk parkering, og det blir derfor bilfritt fellesområde mellom husene. Med denne løsningen får hele bomiljøet et løft - trygge fellesarealer gir mulighet for lek og moro for barna, og rolige uteområder gjør hverdagen triveligere for alle beboere!

Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal for ytterligere informasjon eller visning.
Matrikkel Gnr. 115 Bnr. 1256 i Tromsø kommune
Beliggenhet Den som bor i Hamna har det meste innen rekkevidde. Tromsøs kanskje flotteste bydel kan derfor tilby nesten alt man kan ønske seg av både landliv og byens muligheter.
Bilkjøring for å få barna til barnehage eller skole er historie. Her på vestkanten av Hamna ligger Solneset skole og barnehage bokstavelig talt et steinkast unna og skolebussen til Langnes ungdomsskole stopper rett på oversiden av veien. - Lettere kan det ikke bli!

Ned mot havet ligger flotte friområder med lekeplass, fotballøkke og turstier både nordover og sørover langs fjæra. Langs sundet er det også fine muligheter for padling med kajakk. På oversiden av veien er man snart inne i det grønne beltet på toppen av Tromsøya, med lysløyper, akebakker og turstier i rikt utvalg. Her kan man komme seg til fots eller på sykkel rundt til store deler av øya hvis man ønsker det. Lysløypa kan bli din faste rute til jobb med Breivika bare 15 minutter unna med sykkel og på vinteren kan du spenne på deg skiene like ovenfor vegen og nyte godt av flott natur.

Noen minutters kjøretur unna ligger Jekta, med landsdelens største utvalg av butikker og en rekke andre tilbud. I tillegg finner du flere nærbutikker i området.
Det er gode bussforbindelser til resten av byen, og et velutbygd nettverk av gang- og sykkelstier.
Fasiliteter Energivennlig
Balkong/terrasse
Parkering i garasjeanlegg
Barnevennlige utearealer

Bo og lev enklere:
Unngå snømåking
Lite vedlikehold
Spar strømutgifter
Skole, barnehage og nærbutikk

Kvaliteter du vil sette pris på:
- Fantastisk utsikt
- Gode solforhold
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Varmepumpe luft til luft
- Vedfyring
- Gulvvarme i entré og baderom
- Parkering i garasjeanlegg
- Praktiske og moderne planløsninger
- Innebyggede sisterner for toalett, for enkelt renhold
- Parkett i alle oppholdsrom
- Innlagt kabel-TV og internett
Adkomst Fra offentlig vei.
Boligtype, og eierform Rekkehus - Eierseksjon
Byggeår 2018
Areal Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 118 kvm

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, for eksempel stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang, pluss de innvendige veggene mellom disse. P-ROM tilsvarer tidligere boligareal (BOA).
Arealer og planløsning kan avvike fra opprinnelige tegninger.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1
Byggemåte - Prosjektbeskrivelse Se vedlagt prosjektbeskrivelse.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 28.08.2019.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: Stue/kjøkken og 1 soverom.
1. etasje: Gang, 2 soverom bad/vaskerom og wc-rom.

Boligen har også terrasser og balkonger i begge etasjer.
Innvendig bod og sportsbod ved inngangsparti gir rikelig med plass for oppbevaring.
Standard Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malte flater og fliser.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning i glatt og hvit laminat. Integrert komfyr, komfyrtopp og oppvaskmaskin.

Bad/vaskerom
Komplett flislagt bad med gulvvarme. Innredet med vegghengt wc, dusj, servant med innredning og speilskap og opplegg for vaskemaskin.

For mer informasjon se vedlagt prosjektbeskrivelse.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
Vedovn montert i stue.
Varmekabler i entré og baderom.
Luft til luft varmepumpe.
Parkering Parkering i garasjeanlegg.
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål.
Sentrale lover Handelen reguleres etter bustadoppføringslova.
Prisantydning Kr. 5 750 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Ligningsverdi Boligseksjonens likningsverdi er foreløpig ikke fastsatt. Denne fastsettes etter første likningsoppgjør etter overtatt bolig.
Kommunale avgifter De årlige kommunale avgifter belastes den enkelte seksjon, og blir fakturert direkte fra Tromsø kommune. Beløpet vil fastsettes etter at leilighetene er overtatt. Mer informasjon om avgifter kan fås ved henvendelse til Tromsø kommune.
Tinglyste rettigheter og servitutter Ingen rettigheter funnet.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Plan- og fasadetegninger
Midlertidig brukstillatelse
Bestemmelser til detaljreguleringsplan
Bestemmelser for reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med infoskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Diverse Selger vil stille selvskyldnergaranti etter bustadoppføringsloven § 12 umiddelbart etter avtaleinngåelsen. Ingen del av kjøpesummen forfaller til betaling før slik garanti er stilt. Garantiens størrelse vil utgjøre 3 prosent og 5 prosent av vederlaget henholdsvis før og etter overtakelsen. Garantien skal vare i minst fem år etter overtakelsen.

Det er forutsatt at kjøper innbetaler 5 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse, og derfor vil selger stille en bankgaranti i henhold til bustadoppføringslovens § 47 som tilsvarer forskuddsbeløpet. Inntil slik garanti er stilt vil det ikke disponeres over kjøpers innbetaling, som da anses for å være under kjøpers instruksjonsrett. Renter opptjent på meglers klientkonto, som overstiger 1/2 rettsgebyr, tilfaller selger dersom betalingen utgjør en forskuddsbetaling som er sikret med garanti etter bustadoppføringslovens § 47. Frem til dette tidspunkt vil opptjente renter overstigende 1/2 rettsgebyr tilfalle kjøper.

Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er innforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med meglerforetaket at forbehold er avklart før man overtar boligen. Selger er innforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas. Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Moderne og arkitekttegnet rekkehus med flott beliggenhet i populære Hamna
Moderne og arkitekttegnet rekkehus med flott beliggenhet i populære Hamna
Lys og luftig stue med utgang til balkong
Lys og luftig stue med utgang til balkong
Parkett på gulv og vedovn i stue
Parkett på gulv og vedovn i stue
Kjøkken med hvite glatte fronter integrerte hvitevarer
Kjøkken med hvite glatte fronter integrerte hvitevarer
Flislagt entré med varme i gulv
Flislagt entré med varme i gulv
Soverom 1 med utgang til balkong
Soverom 1 med utgang til balkong
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3 med utgang til terrasse
Soverom 3 med utgang til terrasse
Komplett flislagt og moderne bad med varme i gulv
Komplett flislagt og moderne bad med varme i gulv
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Utgang fra stue til balkong hvor man kan nyte områdets gode solforhold
Utgang fra stue til balkong hvor man kan nyte områdets gode solforhold
Nydelig utsikt mot Kvaløya og Sandøysundet
Nydelig utsikt mot Kvaløya og Sandøysundet
God plass til grill og sitteområder på terrasse
God plass til grill og sitteområder på terrasse
Terrasse ved inngangsparti
Terrasse ved inngangsparti
Fasade
Fasade
Fine friområder i nærmiljøet med blant annet lekeplasser, fotballøkke og turstier
Fine friområder i nærmiljøet med blant annet lekeplasser, fotballøkke og turstier
Område
Område
Nærbutikker i området og det er kun noen minutters kjøretur til Jekta Handelspark med alle servicetilbud
Nærbutikker i området og det er kun noen minutters kjøretur til Jekta Handelspark med alle servicetilbud
Område
Område
Utsikt
Utsikt
Gode muligheter for bading eller andre friluftsaktiviteter som padling med kajakk langs sundet
Gode muligheter for bading eller andre friluftsaktiviteter som padling med kajakk langs sundet