Strandvegen 180B

Tromsø

Soverom
5 stk
Størrelse
539m2
Prisantydning
27 400 000,-

Boligen inneholder 5 soverom, 4 stuer, 2 bad + toalett, sauna, komplett treningsrom med omkledningsrom og dusj, dobbelgarasje med smøre/skibod på 10 kvm, xcomfort smarthusløsning inkl lydsystem, mv.Boligen er tegnet av arkitekt Tommie Wilhelmsen og holder en gjennomgående meget høy standard.Det er etablert en utleiedel i underetasjen på ca. 100 kvm. Denne er med på å generere gode leieinntekter til husstanden. Stipulerte leieinntekter på kr. 20 000,-/mnd.Strandvegen 180B er beliggende i etablert boligområde på Tromsøya sør. Området ligger mellom søndre Bjerkaker og sydspissen på Tromsøya sør. Svært gode solforhold!Den spesielle beliggenhet, moderne  arkitektur og elegante interiør, har vist seg å gjøre eiendommen til et attraktivt leieobjekt i det internasjonale high-end-markedet. ... Les mer

Prisantydning: 27 400 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 446m2
Bruksareal: 539m2
Soverom: 5
Byggeår: 2016

Se full beskrivelse

Eiendom Strandvegen 180B
9006 Tromsø
Oppdragsnummer 52-19-0186
Totalvurdering Eksklusiv villaeiendom beliggende i Telegrafbukta på Sydspissen!

Boligen inneholder 5 soverom, 4 stuer, 2 bad + toalett, sauna, komplett treningsrom med omkledningsrom og dusj, dobbelgarasje med smøre/skibod på 10 kvm, xcomfort smarthusløsning inkl lydsystem, mv.

Boligen er tegnet av arkitekt Tommie Wilhelmsen og holder en gjennomgående meget høy standard. Himling utført i eikespiler (mattlakkerte), veggeroverflater i bordforskalte betongvegger og malt gips, polerte betonggulv og 300mm brede 1 stavs eikeplanker. Etasjeskillere er utført i betong og det er massive dører (gulv til tak) fra Knudsen dørfabrikk.

Forøvrig er boligen utstyrt med smarthustyring av lys, balansert ventilasjon, lyd system, vannbåren varme i alle rom, alarm levert av tryggvakt/seriekoblet brannalarm med utrykning, varmpepumpesystem som leverer 50.000 kwh per år (veldig lave fyringskostnader), appstyrt Electrokompaniet trådløst lydanlegg integrert i himling i hele huset, belysning og lysplan utarbeidet og levert av Conseptdesign Oslo, belysning fra bla Viabizzuno, Cattelani and Smith, Flos og Brokis, mv.

Det er etablert en utleiedel i underetasjen på ca. 100 kvm. Denne er med på å generere gode leieinntekter til husstanden. Stipulerte leieinntekter på kr. 20 000,-/mnd.

Strandvegen 180B er beliggende i etablert boligområde på Tromsøya sør. Bebygget vesentlig med frittliggende boligeiendommer. Gangavstand til populære rekreasjonsområder på sydspissen med bla. Bukta hvor det er badestrand og volleyballbane. Kort gange til butikk, treningssenter og byggevarehandel. Området ligger mellom søndre Bjerkaker og sydspissen på Tromsøya sør. Ca 2,5 km til Tromsø sentrum.

Den spesielle beliggenhet, moderne arkitektur og elegante interiør, har vist seg å gjøre eiendommen til et attraktivt leieobjekt i det internasjonale high-end-markedet.

For ytterligere informasjon og vising ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 4228 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger på sydspissen av Tromsøya med kort vei til friområdene rundt Telegrafbukta. Svært gode lys og solforhold i området. Nærhet til barnehage, barneskole, butikker, treningssenter mv.
Gangavstand/kort veg til butikk og andre servicetilbud på Lanes. Ca. 2,5 km til Tromsø sentrum.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt fallende mot sydvest. Asfaltert gårdsplass i front. Tomten er beplantet med plen og prydvekster, støttemurer, avgrensninger og terrengtrapper av betong. Tomten grenser i sydvest ned mot et grøntbelte som igjen grenser mot sjø.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2016
Areal Primærrom: 446 kvm, Bruksareal: 539 kvm, Bruttoareal: 596 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 4, Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 1
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Antatt betongfundamenter. Gulv på grunnen av 15 cm betong + 30 cm isolasjon. Grunnmur av kjerneisolerte betongvegger (ca. 20 cm isolasjon) og av plasstøpte bordforskalet betongvegger.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Yttervegger av bindingsverk og stålsøyler med 20 cm isolasjon. Utvendig kledning av liggende trepanel og glassfiberarmert stein/kompositt plater.
Etasjeskillere av 20 cm hulldekker med påstøp og trinnlydplater. Nedlektet himling med spilepanel og gips på utleiedel.

Dører og vinduer
Vinduer med 2-lags energiglass i sorte aluminiumsrammer. Ytterdør med spilepanelkledning og glatt fabrikkmalt ytterdør til utleiedel. Glatte kompakte eikefinerte innerdører og glatte hvit dører til utleiedel. Verandadører som skyvedører med glassfelt i sorte aluminiumsrammer.
Dels plassbygde garderober. Skyvedører foran flere garderober. Trapper med eiketrinn og underliggende vanger av eik og stål. Rekkverk av herdet to-lags glass.

Takkonstruksjon med yttertak
Flatt tak med gesims. Selvbærende stålplate med opptil 30 cm ovenpå isolasjon. Nedlektet med 10 cm underliggende isolasjon. Tekket med asfaltmembran.
Innvendige taknedløp.

Opplysninger jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 26.04.2016, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: Soverom med stue og trapp ned, omkledningsrom, soverom og bad/dusj/wc.
1. etasje: Entré, stue med trapp og åpent ned, kjøkken med spiseplass, trapperom opp, gang, 3 soverom, wc-rom, dusj/wc og vaskerom.
Underetasjen: Stue m/trapp, treningsrom, omkledning, dusjrom, badstue, gang, entré, kjøkken/stue, gang, 3 soverom, dusj/wc og vaskerom.

Boligen har i tillegg gang, bod/arbeidsrom og garasje i 1 etasje. I underetasjen er det vinkjeller/oppbevaring, teknisk rom, bod og sportsbod med utvendig tilkomst.

2. etasje: Sydvestvendt takterrasse på 30 kvm med utgang via skyvedør i glassfasaden. Montert utvendige motorstyrte screen foran glassfasade.
1. etasje: Sydvestvendt terrasse på 25 kvm med utgang via skyvedør i glassfasaden. Del av terrasse med takoverbygg.

Opplysninger jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 26.04.2016, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Eikeparkett, fliser, polert betong, stålslipt betong.
Vegg: Malte flater, eikeplater, bordforskalet betong, naturell betong.
Himling: Splitpanel av eik. Utleiedel med malte gipsplater.

Kjøkken
1. etasje: Innredning med glatte fronter av tre og aluminium. Benkeplate av stein/kompositt. Integrert urteskap med vann/avløp, stekeovn, dampovn og oppvaskmaskin. Kokeøy med gasstopp og keramiske topper, innebygd avtrekk ved koketoppene med avtrekksvifte i vegg.
U. etasje: Leilighet: Innredning med hvite glatte fronter, ventilator, integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, kjøl og frys.
Montert kjøkkeninnredning med eikeplate på bod ved garasjen.

Bad og vaskerom
2. etasje: Inneholder badekar, dusjnisje med glassvegg, servant m/innredning og speil, samt wc med innebygget cisterne. Badet er komplett flislagt. Slukrenne, to avtrekk over himling.
1. etasje: Inneholder dusjnisje, 2 servanter m/innredning og speil, samt wc med innebygget cisterne. Badet er komplett flislagt. Slukrenne og to avtrekk over himling.
1. etasje: Vaskerom med opplegg til vaskemaskin, innredning og benkeplate med skyllekar. Flislagt gulv og malte veggflater.
1. etasje: Wc-rom med wc med innebygget cisterne og servant m/skap. Flislagt gulv, malte veggflater og avtrekk over himling.
U. etasje: Dusjrom med dusjnisje, gulv av polert betong, vegger med betong og fliser.
U. etasje: Badstue med plassbygde benker av varmebehandlet osp. El.ovn til varmekilde. Gulv av polert betong og vegger med splitpanel av eik.
U. etasje: Leilighet: Inneholder dusjnisje, servant m/innredning og speil, samt wc med innebygget cisterne. Gulv med stålslipt betong. Vegger med fliser og betong. To avtrekk i vegg.
U. etasje: Leilighet: Vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Gulv med stålslipt betong, vegger med betong og malte flater. Avtrekk i vegg.

Øvrig:
Skjult elektrisk anlegg. Tavle med automatsikringer.
Diverse høy standards spesialbelysning, innfelte høyttalere, streamere, forsterker, armaturer, led og downlights.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Varmesentral/varmtvannsbereder.
Avløpsrør av plast. Vannrør av plast med vannskap med rør i rør system.

Opplysninger jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 26.04.2016, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming med vannbåren gulvvarme til de aller fleste gulv. Tillegg med elektriske kabler/gulvvarme i dusjsonene på badene. Jord/bergvarmepumpe med to energibrønner/borehull ned til 180 meters dyp. Vedovn/peiskassett i stue.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje integrert i boligen med flislagt gulv. Vegger kledt med stein/kompositt plater og leddport av stål med portåpner. Øvrig biloppstillingsplass på tomt.
Tomten Areal: 956 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert 24.09.1979.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 27 400 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 26.04.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;27 367 000,-
Verdi takst ;26 000 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 2 726 323,-
Formuesverdi sekundærbolig: 9 814 764,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 58 108,- pr. År.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.

Det er etablert en utleiedel i underetasjen på ca. 100 kvm. Denne er med på å generere gode leieinntekter til husstanden.
Stipulerte leieinntekter på kr. 20 000,-/mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2014/64503-1/200 Best. om vann/kloakkledn. 23.01.2014
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:4230
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/384668-1/200 Bestemmelse om bebyggelse 14.05.2014
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:4228
Rett til bygging av bolig med en avstand på 3 m fra grense

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Matrikkelbrev
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Fasade
Fasade
_DMP3186
_DMP3186
Fasade
Fasade
Boligen ligger i et etablert boligområde på Sør Tromsøya med en fantastisk beliggenhet
Boligen ligger i et etablert boligområde på Sør Tromsøya med en fantastisk beliggenhet
I 1. etasje er det et stort spiseområde med åpen kjøkkenløsning
I 1. etasje er det et stort spiseområde med åpen kjøkkenløsning
Innredning med glatte fronter av tre og aluminium, samt integrerte hvitevarer
Innredning med glatte fronter av tre og aluminium, samt integrerte hvitevarer
Stort vindu over vask, noe som er med på å skape en luftig og åpen atmosfære
Stort vindu over vask, noe som er med på å skape en luftig og åpen atmosfære
Rikelig med lysinnslipp - store skyvedører ut til terrasse mot sørvest på ca. 25 kvm
Rikelig med lysinnslipp - store skyvedører ut til terrasse mot sørvest på ca. 25 kvm
Oppvarming med vannbåren gulvvarme til alle gulv, i tillegg vedovn i stue
Oppvarming med vannbåren gulvvarme til alle gulv, i tillegg vedovn i stue
Gulvene i boligen består av eikeparkett, fliser, polert betong og stålslipt betong. Himling med splitpanel av eik
Gulvene i boligen består av eikeparkett, fliser, polert betong og stålslipt betong. Himling med splitpanel av eik
Generelt svært høy kvalitet på materialvalg og utførelse
Generelt svært høy kvalitet på materialvalg og utførelse
Åpen trapp ned til underetasjen
Åpen trapp ned til underetasjen
Underetasjen består av blant annet; stue, treningsrom, bad og badstue, vinkjeller, samt utleiedel
Underetasjen består av blant annet; stue, treningsrom, bad og badstue, vinkjeller, samt utleiedel
Kjellerstue
Kjellerstue
Her er det plass til sosiale sammenkomster og lange kvelder
Her er det plass til sosiale sammenkomster og lange kvelder
Treningsrom
Treningsrom
Treningsrom
Treningsrom
Vinkjeller
Vinkjeller
Vinkjeller
Vinkjeller
Dusjrom i underetasjen med gulv i polert betong, vegger i betong og fliser
Dusjrom i underetasjen med gulv i polert betong, vegger i betong og fliser
Badstue
Badstue
WC-rom i 1. etasje
WC-rom i 1. etasje
Baderom 1 ligger i 1. etasje med dusjnisje, vegghengt wc og komplett fliselagt
Baderom 1 ligger i 1. etasje med dusjnisje, vegghengt wc og komplett fliselagt
Baderom i 1. etasje er komplett fliselagt
Baderom i 1. etasje er komplett fliselagt
Dusjnisje med Ottaskifer
Dusjnisje med Ottaskifer
Baderommet inneholder badekar under vindu, dusjnisje og romslig innredning i tidløs utførelse
Baderommet inneholder badekar under vindu, dusjnisje og romslig innredning i tidløs utførelse
Her kan man nyte utsikten i tillegg til de flotte fasilitetene badet tilbyr
Her kan man nyte utsikten i tillegg til de flotte fasilitetene badet tilbyr
I 2. etasje er hovedsoverommet med en enorm utsikt mot sørvest
I 2. etasje er hovedsoverommet med en enorm utsikt mot sørvest
Herfra er det utgang til en takterrasse på 30 kvm
Herfra er det utgang til en takterrasse på 30 kvm
Montert utvendige motorstyrte screen foran glassfasaden
Montert utvendige motorstyrte screen foran glassfasaden
Stue 2 i bakkant av soverom
Stue 2 i bakkant av soverom
I underetasjen er det etablert en utleiedel med stue/kjøkken, bad og 2 soverom
I underetasjen er det etablert en utleiedel med stue/kjøkken, bad og 2 soverom
Stue/Kjøkken
Stue/Kjøkken
Stue/Kjøkken
Stue/Kjøkken
Også her er det holdt høy standard på overflater og utførelse
Også her er det holdt høy standard på overflater og utførelse
Stue/Kjøkken
Stue/Kjøkken
Kjøkken med integrerte hvitevarer, tidløs uttrykk og god plass
Kjøkken med integrerte hvitevarer, tidløs uttrykk og god plass
Kjøkken
Kjøkken
Fliselagt baderom med dusjnisje
Fliselagt baderom med dusjnisje
Baderom
Baderom
Baderom
Baderom
Romslig soverom 1 med skyvedørsgarderobe
Romslig soverom 1 med skyvedørsgarderobe
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2 i utleiedel har også skyvedørsgarderobe, god plass og tidsriktige flater
Soverom 2 i utleiedel har også skyvedørsgarderobe, god plass og tidsriktige flater
Soverom 3
Soverom 3
Soverom 3
Soverom 3
Gang
Gang
Egen entré til utleie fra stue/kjøkken
Egen entré til utleie fra stue/kjøkken
Her er det etablert en stor skyvedørsgarderobe
Her er det etablert en stor skyvedørsgarderobe
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt