Torvhaugen 10

Kårvik

Soverom
3 stk
Størrelse
63m2
Prisantydning
2 490 000,-

Hytten har en fin planløsning med 3 soverom, stue/kjøkken, bad, samt romslig hemsareal på plan 2. Fra store vindusflater i stue og takhøye vindu på hems er det et innslipp av lys og utsikt som gir en unik og luftig atmosfære,Gjennomgående god stand ard som bl.a. inkluderer vedovn montert i stue og integrerte hvitevarer på kjøkken.Fra stue er det utgang til stor terrasse hvor man kan nyte meget gode lys- og solforhold.Eiendommen ligger i et trivelig og rolig hyttefelt. På nedsiden venter sjøen innbydende, og det er opparbeidet felles båtutsett. På oversiden ligger unike friluftsmuligheter også i fjellet, både sommer som vinter. Ca. 30 minutters avstand til Tromsø.For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal. ... Les mer

Prisantydning: 2 490 000,-
Boligtype: Annet fritid
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 59m2
Bruksareal: 63m2
Soverom: 3
Byggeår: 2017

Se full beskrivelse

Eiendom Torvhaugen 10
9131 Kårvik
Oppdragsnummer 52-19-0432
Totalvurdering Påkostet og moderne hytte på nydelig utsiktstomt i populært hyttefelt. Nydelig utsikt mot fjell og sjø, hvor det er mulighet for kjøp av nausttomt like nedenfor.

Hytten har en fin planløsning med 3 soverom, stue/kjøkken, bad, samt romslig hemsareal på plan 2. Her er det god plass til hele familien og rom for å invitere gode venner. Fra store vindusflater i stue og takhøye vindu på hems er det et innslipp av lys og utsikt som gir en helt unik og luftig atmosfære. Hytten har også gjennomgående god standard som bl.a. inkluderer vedovn montert i stue og integrerte hvitevarer på kjøkken. Fra stue er det utgang til stor terrasse hvor man i tillegg til den natuskjønne utskten kan nyte meget gode lys- og solforhold.

Eiendommen ligger i et trivelig og rolig hyttefelt. På nedsiden venter sjøen innbydende, og Kvalsundet ligger åpent til Gåsvær - og litt til. Opparbeidet felles båtutsett. På oversiden ligger flott friluftsmuligheter i fjellet, både sommer som vinter. Kort kjøretur til skole og barnehage, og ca. 25 minutters avstand til Tromsø.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal.
Matrikkel Gnr. 108 bnr. 48 i Tromsø kommune
Beliggenhet Fantastisk beliggenhet med utsikt mot Kvalsundet, Kvaløya og Tromsdalstinden. Det er meget gode solforhold i området. For de friluftsinteresserte er det kort vei til sjø, vann, skog og friluftsområder, hvor man kan drive fiske, jakt, bærplukking, toppturer, mv. Det er ca. 25 minutters kjøring fra Tromsø. Det er også en tilhørende naustomt som er beliggende like nedenfor hytten.
Adkomst Ta til høyre ved bruhodet på Kvaløysletta. Følg veien mot Kvalsundtunellen. Kjør gjennom tunellen. Ta til venstre ved enden av tunellen. Kjør ca 1-2 km. Hyttefeltet ligger på høyre side av vegen. Adkomst via privat vei fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Vestvendte og solrik naturtomte med med kort vei til sjøen.
Boligtype, og eierform Fritidseiendom Selveier, oppført i 2017
Byggeår 2017
Areal Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 63 kvm
Antall rom (evt. senger) Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Bygd opp av veggelementer og en takløsning med bæresøyler, limtredragere og taksperrer eller takstoler. Her finner du en forenklet leveransebeskrivelse, samt linker til PDF-filer med en mer detaljert beskrivelse, samt snitt av hyttene.

Gulv
Gulvet består av laminerte kantbjelker, samt et ferdig kappet 48x248 bjelkelag, komplett med stikkbjelker i gavlene og påsatte anleggsbord for stubbloftsplater. Plater og isolasjon legges enkelt ned i gulvet ovenfra. Vi kan også levere gulv tilpasset plate på mark.

Yttervegger
Veggene består av solide elementer med vinduer og dører ferdig innsatt. Etter montering fores veggene ut, isoleres og kles med innvendig panel. Vår elementløsning er rask og enkel å montere, og gir en meget tett og solid vegg.

Tak
Vår takløsning består av ferdigkappede taksperrer, limtredragere og bæresøyler eller takstoler. På sperrene legges Tyvek undertak og lekter som gir god lufting. Over dette legges praktiske trolemmer og pappshingel. Andre takløsninger (stålpanner, torv, tretak etc) kan også benyttes.

Skillevegger
De innvendige skilleveggene leveres som bindingsverk og panel i fallende lengder, med tilhørende isolasjon, listverk etc. Siden hytta ikke har bærende vegger, er det enkelt å tilpasse/flytte veggene.

Opplysninger om byggemåte er hentet fra prosjektbeskrivelse
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest på boligen datert 27.10.2017 jf. opplysninger fra Kartverket.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Entré, stue, kjøkken, 3 soverom og bad/vaskerom.
2. etasje: Hems.

Boligen har også bod, samt det er utgang fra stue til stor terrasse med nydelig utsikt.
Standard Kjøkken
Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og mørke benkeplater. Integrert stekeovn og kjøl/frys, samt opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator.

Bad/vaskerom
Innredet med dusjkabinett, wc og servant med innredning i hvite glatte fronter. Speil med lys over servant. Flislagt gulv. Varmvannsbereder montert på bad. Ventilatorhette i vegg.
Møblering/utstyr Hvitevarer som ikke er integrert følger ikke med i denne handelen, dersom ikke annet er opplyst. Ta kontakt med meglerforetaket for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
Vedovn montert i stue.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt.
Tomten Vestvendt solrik naturtomt med kort vei til sjøen. Areal 1 347 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Det er felles adkomstvei til hyttene, samt felles vann og kloakkanlegg.
Regulering Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse, jf. Reguleringsplan datert 30.08.2006 med planident. 1621 med ikrafttredelsesdato 30.08.2006. Det er ikke registrert pågående planarbeid på eiendommen eller i nærheten av eiendommen.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 490 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Iflg. opplysning fra Skatt Nord er det ikke fastsatt ligningsverdi på denne eiendommen.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 2 134,- pr. År.
Energiforbruk Ikke opplyst av selger.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Kr. 3 623,- pr år.Fellesutgiftene innbefatter Privat vann og kloakk, brøyting, strøing og vedlikehold av privat vei, strøm til felles vannpumpehus. Eventuelle møtekostnader. Budsjett lages årlig.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2013/905924-2/200 Bestemmelse om veg
22.10.2013
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:48

2015/1042620-2/200 Bestemmelse om vannrett
09.11.2015
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:43
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:44
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:46
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:47
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:48
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:49
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:50
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:51
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:52
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:53
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:54
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:55
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:56
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:57
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:58
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:59
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:60
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:108 Bnr:62
Bestemmelse om adkomstrett

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Sameieavtale
Leveransebeskrivelse
Reguleringsplan
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler Hytten er nyoppført og fremstår således som ny.
Diverse Arealer er opplysninger fra matrikkelrapport. Megler har ikke kontrollmålt arealet.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Stor terrasse med utgang fra stue
Stor terrasse med utgang fra stue
Kort avstand til flotte tur- og rekreasjonsområder i fjell og mark. Ca. 30 minutter til Tromsø
Kort avstand til flotte tur- og rekreasjonsområder i fjell og mark. Ca. 30 minutter til Tromsø
Romslig stue
Romslig stue
Utgang fra stue til stor terrasse
Utgang fra stue til stor terrasse
Godt med lysinnslipp fra store vindusflater i stue
Godt med lysinnslipp fra store vindusflater i stue
Kjøkken med integrerte hvitevarer og rikelig med oppbevaringsplass i skap og skuffer
Kjøkken med integrerte hvitevarer og rikelig med oppbevaringsplass i skap og skuffer
Vedovn montert i stue
Vedovn montert i stue
Flislagt entré
Flislagt entré
Gang med trapp opp til hems
Gang med trapp opp til hems
Bad
Bad
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Romslig hemsareal
Romslig hemsareal
Naturskjønn utsikt mot fjell og sjø
Naturskjønn utsikt mot fjell og sjø
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse hems
Planskisse hems
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse hems
Planskisse hems
Flott utsikt fra terrasse
Flott utsikt fra terrasse
Utsikt
Utsikt
Eiendommen ligger idyllisk til i et rolig boligområde med sjøen
Eiendommen ligger idyllisk til i et rolig boligområde med sjøen
God plass til flerre sitteområder og grill på terrasse
God plass til flerre sitteområder og grill på terrasse
Fasade
Fasade