Skoleveien 10

Skibotn

Soverom
4 stk
Størrelse
198m2
Prisantydning
3 350 000,-

Stor og innholdsrik enebolig med garasje og grillhytte! Flott beliggenhet med gode lys- og solforhold i sentrum av Skibotn!Boligen er over 2 plan og inneholder stue, kjøkken, 4 soverom, 2 bad og vaskerom. Boligen har meget god standard, både med ta... Les mernke på materialvalg, innredninger og tekniske installasjoner.Fra stue er utgang til stor sørvestvendt balkong hvor man kan nyte gode solforhold. Trapp ned fra balkong til terrasse hvor man har tilgang til meget trivelig grillhytte. God plass til parkering og oppbevaring i garasje og utebod.Boligen ligger i et veletabelt boligområde i sentrum av Skibotn, med gangavstand til barnehage, skole, dagligvarehandel, samt nærhet til fine fri- og rekreasjonsområder.For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med ansvarlig megler Robin Cornelius Lund.

Prisantydning: 3 350 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 153m2
Bruksareal: 198m2
Soverom: 4
Byggeår: 1983
Energimerking: F

Se full beskrivelse

Eiendom Skoleveien 10
9143 Skibotn
Oppdragsnummer 52-19-0402
Totalvurdering Stor og innholdsrik enebolig med dobbelgarasje og grillhytte! Flott beliggenhet med gode lys- og solforhold i sentrum av Skibotn!

Boligen er over 2 plan og inneholder stue, kjøkken, 4 soverom, 2 bad, vaskerom, samt 2 boder og kjellerstue. Boligen har meget god standard, både med tanke på materialvalg, innredninger og tekniske installasjoner. Dette inkluderer blant annet: Vedovn montert i stue, samt det er montert luft til luft varmepumpe i stue og kjellerstue. Integrerte hvitevarer på kjøkken. Begge bad er flislagt, hvor det ene badet har stor hjørnebadekar med massasjedyser, og det andre badet har badstue. Boligen var opprinnelig oppført over ett plan, men ble utvidet med et tilbygg med underetasje i 1998.

Fra stue er utgang til stor sørvestvendt balkong hvor man kan nyte meget gode solforhold. Trapp ned fra balkong til terrasse hvor man har tilgang lekestue og trivelig grillhytte med vedovn. God plass til parkering og oppbevaring i garasje. Alle bygninger på tomt er meget godt vedlikeholdt.

Boligen ligger i et veletablert boligområde i sentrum av Skibotn, med gangavstand til barnehage, skole, dagligvarehandel og idrettshall. Tomten grenser til friområde og har umiddelbar nærhet til flotte fri- og rekreasjonsområder. Ca. 25 km til kommunesenteret Hatteng og ca. 70 km til Tromsø sentrum.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Robin Cornelius Lund.
Matrikkel Gnr.45 Bnr.236 i Storfjord kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger i et veletablert boligområde i sentrum av Skibotn. Det er gangavstand til barnehage, skole og nærbutikk. Kommunesenteret Hatteng ligger ca. 25 km unna. Der finnes de fleste kommunale servicefunksjoner. Ca. 70 km til Tromsø sentrum.
Adkomst Kommunal vei med privat vei frem til tomten.
Tomt/beskaffenhet Stor tomt som er pent opparbeidet med plen og beplanting. Adkomstvei og parkeringsplass mellom bolig og garasje, er belagt med belegningsstein. Tomten ligger fint til med gode sol- og lysforhold.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1983
Modernisert: 2010
Boligen ble utvidet med et tilbygg over ett plan med kjeller i 1998.
I 2010 ble det gjort en god del innvendige oppgraderinger, i tillegg til at noen vinduer ble skiftet og det ble satt inn en stor heve-/skyvedør ut til balkong.
Areal Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 198 kvm, Bruttoareal: 212 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1, Antall rom: 5
Byggemåte Boligen er oppført i bindingsverk på grunnmur av lecastein på støpte såler. Utvendig er yttervegger kledd med tømmermannspanel, valmet tak av selvbærende takstoler/sperrer tekket med korrugerte stålplater.

Vinduer med 2- og 3-lags isolerglass i malte trerammer. Valmet tak bygget opp av selvbærende takstoler, tekket med korrugerte stålplater.

Stor balkong utenfor stue mot vest og sør. Bygget av trykkimpregnerte materialer på søylefundamenter. Trapp ned til terrasse på sørsiden. Det er utgang til terrasse fra bad/badstue i tilbygg. Trapp og platt av impregnerte materialer ved inngang. Inngangsparti er overbygget med tak.

Opprinnelig del av boligen er oppført over ett plan. Boligen ble utvidet med et tilbygg for noen år siden. Tilbygget del er oppført med underetasje.

Garasjeuthuset er oppført i samme stil som boligen. 1 elektrisk og 1 manuell garasjeport. Fotocelle på utelys garasje og de 3 ut mot veien og portstolper. Garasjerom og noen boder er isolert, en del er uisolert.

Grillhytta er et tradisjonelt 6-kant, prefabrikkert bygg, fundamentert på støpt plate. Under bygget er det hjul for å kunne dreie bygget etter sol-gangen.

Opplysninger jf. verditakst utført av Bjørnar Elvemo datert 03.05.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på opprinnelig bolig i Storfjord kommune sine arkiver.
Det foreligger ferdigattest på tilbygg til eksisterende bolig datert 23.05.2000.

Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Entré, hall/gang, stue, kjøkken, 4 soverom, bad, badstue og vaskerom.

Boligen har også bod og vedbod som bidrar til plass for oppbevaring, samt disponibelt rom på 40 kvm i kjeller.
Utgang fra stue til stor sørvestvendt balkong, hvor det er trapp ned til sørvendt terrasse.

Opplysninger jf. verditakst utført av Bjørnar Elvemo datert 03.05.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Stein, belegg, laminat, fliser, vinyl.
Vegger: Malte plater, fliser, baderomspanel.
Himling: Malte plater.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og dører av heltre bjørk. Takhøye overskap med glass i noen dører. Benkeplate av laminat, flislagt vegg mellom benk og overskap, integrerte hvitevarer. Ledlys under benkeskap.

Bad/vaskerom
Bad 1: Innredet med stort hjørnebadekar med massasjedyser. Stor baderomsinnredning, delvis innebygget i vegg og veggmontert toalett.
Bad 2 - tilbygg: Innredet med dusj på vegg med skyvedører av glass, vask i støpt benkeplate og veggmontert toalett. Badstue i tilknytning til dette badet.
Vaskerom: Skyllekar i stål og opplegg for vaskemaskin.

Øvrig:
Skjult elektrisk installasjon.
Rørinstallasjon av kobber/kutlex.
Varmtvannsbereder på vaskerom er få år gammel.
Led lys med fotocelle ute rundt raftkasser.

Opplysninger jf. verditakst utført av Bjørnar Elvemo datert 03.05.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og vedovn montert i stue.
Montert varmepumper av luft til luft type. En i stue i hovedetasje og en i kjellerstue.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje, samt plass til parkering på adkomstvei.
Tomten Areal: 1 218 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen ligger i et område regulert til bolig, jf. reguleringsplankart datert 23.08.2019.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 350 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Bjørnar Elvemo den 03.05.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;3 272 500,-
Verdi takst ;3 350 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 525 740,-
Formuesverdi sekundærbolig: 1 892 665,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 12 551,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Selger opplyser et strømforbruk på ca. 1 800 kWh i måneden.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Se informasjon om tinglyste erklæringer i vedlegg.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Frende
Polisenummer: 845060
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest tilbygg
Byggetillatelse garasje
Reguleringsplankart
Grunnkart
Tinglyste erklæringer
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Garasje er oppført over tomtegrense. Det foreligger byggetillatelse fra Storfjord kommune datert 27.03.92, samt tillatelse fra nabo til å bygge garasje over tomtegrense datert 28.03.92. For mer informasjon se vedlegg.

Arealer er beregnet av takstmann og selger. Megler har ikke kontrollmålt arealet.

Megler:

Robin Cornelius Lund

+47 974 35 860

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Stor og innholdsrik enebolig med garasje og grillhytte i sentrum av Skibotn!
Stor og innholdsrik enebolig med garasje og grillhytte i sentrum av Skibotn!
God plass til parkering i dobbelgarasje og på eiendommen
God plass til parkering i dobbelgarasje og på eiendommen
Romslig stue med utgang til stor sørvestvendt balkong
Romslig stue med utgang til stor sørvestvendt balkong
Rikelig med lysinnslipp fra store vindusflater
Rikelig med lysinnslipp fra store vindusflater
Deilig varme fra vedovn montert i stue
Deilig varme fra vedovn montert i stue
Stue er adskilt i flere soner som gir mulighet for flere sitteområder
Stue er adskilt i flere soner som gir mulighet for flere sitteområder
Kjøkken med integrerte hvitevarer og god plass til spisebord
Kjøkken med integrerte hvitevarer og god plass til spisebord
Kjøkkenet har en stilig detalj med LED-lys under kjøkkenskap
Kjøkkenet har en stilig detalj med LED-lys under kjøkkenskap
Lekker polert stein på gulv i entré og stor skyvedørsgarderobe for oppbevaring
Lekker polert stein på gulv i entré og stor skyvedørsgarderobe for oppbevaring
Inngang mot høyre til tre soverom og bad
Inngang mot høyre til tre soverom og bad
Meget romslig gang med inngang mot venstre til 1 soverom, bad med badstue, vaskerom og redskapsbod
Meget romslig gang med inngang mot venstre til 1 soverom, bad med badstue, vaskerom og redskapsbod
Hovesoverom
Hovesoverom
Store skyvedørsgarderober med speil bidrar til god plass for oppbevaring
Store skyvedørsgarderober med speil bidrar til god plass for oppbevaring
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Soverom 4, lekerom eller kontor hvis ønskelig
Soverom 4, lekerom eller kontor hvis ønskelig
Bad er komplett flislagt med stort hjørnebadekar med massasjedyser
Bad er komplett flislagt med stort hjørnebadekar med massasjedyser
Vaskerom med baderomspanel og plass til oppbevaring og tørk
Vaskerom med baderomspanel og plass til oppbevaring og tørk
Bad 2 er innredet med dusj med "waterfall" og badstue
Bad 2 er innredet med dusj med "waterfall" og badstue
Badet er meget romslig med spennende fargevalg på fliser i gulv og vegger
Badet er meget romslig med spennende fargevalg på fliser i gulv og vegger
Meget praktisk utgang fra bad til sørvendt terrasse
Meget praktisk utgang fra bad til sørvendt terrasse
Badstue
Badstue
Redskapsbod/bod
Redskapsbod/bod
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse kjeller
Planskisse kjeller
Sørvendt terrasse med gode solforhold og tilgang til lekestue og grillhytte
Sørvendt terrasse med gode solforhold og tilgang til lekestue og grillhytte
I grillhytten er det montert vedovn, samt det under bygget er hjul så hytten kan dreies
I grillhytten er det montert vedovn, samt det under bygget er hjul så hytten kan dreies
Rundt boligen er det ordnet med LED-lys. Trapp ned til terrasse fra balkong og bad/badstue
Rundt boligen er det ordnet med LED-lys. Trapp ned til terrasse fra balkong og bad/badstue
God plass til parkering i garasje
God plass til parkering i garasje
Uinnredet kjeller med god takhøyde og masse muligheter for de som skulle ønske det!
Uinnredet kjeller med god takhøyde og masse muligheter for de som skulle ønske det!
Adkomstvei er belagt med belegningsstein
Adkomstvei er belagt med belegningsstein
Eiendommen ligger fint til med meget gode lys- og solforhold
Eiendommen ligger fint til med meget gode lys- og solforhold
Tomt er pent opparbeidet med plen og beplanting
Tomt er pent opparbeidet med plen og beplanting
Boligen ligger i et veletablert boligområde i sentrum av Skibotn, hvor det er gangavstand til skole, barnehage og nærbutikk
Boligen ligger i et veletablert boligområde i sentrum av Skibotn, hvor det er gangavstand til skole, barnehage og nærbutikk
Eiendommen grenser til friområde hvor det er umiddelbar nærhet til fine tur- og rekreasjonsområder
Eiendommen grenser til friområde hvor det er umiddelbar nærhet til fine tur- og rekreasjonsområder
Område
Område