Skipsholmen 140

Sommarøy

Soverom
2 stk
Størrelse
82.5m2
Prisantydning
3 730 000,-
Prisantydning: 3 730 000,-
Boligtype: Hytte
Eierform: Eier (Selveier)
Bruksareal: 82.5m2
Soverom: 2
Byggeår: 2019

Se full beskrivelse

Eiendom Skipsholmen 140
9110 Sommarøy
Oppdragsnummer 52-19-9002
Totalvurdering Nå kan hyttedrømmen bli en realitet! Prosjektet "Sommarøy Brygge" inneholder 48 hytter på idylliske Sommarøy. I første omgang lanseres kvartal 4 og 5 - 20 nøkkelferdige hytter helt på bryggekanten.

Hyttene er bygget av kvalitetsleverandøren Saltsdalshytta og består av to typene "Senja" og "Håja".

"Senja" ligger langs kaipromenaden med spektakulær utsikt mot Senja. "Senja" er over 2 plan og inneholder 2 soverom, loftstue/sovealkove, 2 uteplasser - en på bakkeplan og en i forbindelse til loftstue på 2. plan. I tillegg er det opsjon på ekstra bad. Fra kr. 3 920 000,-

"Håja" er over 3 plan og har utsikt mot Senja i sør og Håja mot nord. "Håja" inneholder 4 soverom, ekstra bad og vaskerom, og 4. uteplasser - en på bakkenivå, 2 balkonger i 2. etasje og utsiktsbalkong i 3. etasje mot sør (Senja). Carport og utvendig bod. Fra kr. 3 730 000,-

Begge hyttetypene holder høy standard og har forøvrig kjøkken med moderne hvitevarer, gang og godt med lagringsplass i boder. Det er mulighet for frivillig utleieavtale med Sommarøy Arctic Hotell, som gir mulighet for gode leieinntekter.

Sommarøy er en perle av de sjeldne, og det er ikke uten grunn øya kalles den arktiske Karribien. Hvite sandstrender, øyer, lune viker og krystallklart vann omringes av spektakulær natur. I nord rager Håja, som en klippe i havet. Mot sør ligger Senja, Norges nest største øy, med sine alpine topper. Området er lekeplass for friluftsinteresser te, med omgivelser i verdensklasse.

En kort spasertur unna hyttene ligger Sommarøy Arctic Hotel som byr på "alle" fasiliteter - vinlounge, badenaust, restaurant, konferanserom mv. Sommarøy Adventure holder også til i nærheten med et bredt aktivitetstilbud - guidede turer, RIB-turer, sykkel og kajakk-utleie mv. I nærområdet på Sommarøy er det også dagligvarebutikk, skoler og barnehager. Tromsø når du på en liten time i bil. Det er daglig bussforbindelse til Tromsø.

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal.
Matrikkel Gnr. 189 bnr. 268 i Tromsø kommune
Beliggenhet Fiskeværet Sommarøy ligger helt ute i havgapet, ca. 55 km vest for Tromsø sentrum. Her har det vært drevet fiske, fangst og handel siden 6-700 tallet. Det er dokumentert bosetning i omradet helt tilbake til steinalderen.

I dag er Sommarøy et levende kystsamfunn med ca. 400 innbyggere. Her er det dagligvarebutikk, skole, kirke og barnehage. Det er daglig bussforbindelse til og fra flyplassen og Tromsø.

Stedet har fiskemottak og flere fiskefartøy som har Sommarøy som base.

Perfekt for barnefamilier og de med interesse for natur, fiske og strandliv. Sommarøy og områdene rundt byr på det beste innen nord norsk barsk natur, og gir flotte opplevelser i alle årstider.
Adkomst Adkomstvegen besørges og bekostes av Yttersia Utbygging AS. Vegen vil bli overtatt av Tromsø Kommune som vil besørge drift og vedlikehold.
Tomt/beskaffenhet Internvei innenfor kvartalet utføres av asfalt med kant av betongstein. Grøntarealer leveres med kalket og gjødslet matjord, kjøper besørger innsåing. Lekeplass, felles bålplass, basket-bane og avfallsskur leveres som vist på situasjonsplan. Blomsterkasser foran hyttene levers av trykkimpregnert furu. Matjord inngår i leveransen. Kjøper besørger beplantning. Passasje mellom Senja-hyttene utføres av betongstein. Innkjørsel og golv i carport på Håja-hyttene gruses.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Fritidseiendom
Byggeår 2019
Areal Bruksareal: 82,50 kvm - 94,40 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Soverom: 2 til 4, Antall rom: 3
Byggemåte Generelt
Hyttene produseres av Saltdalshytta, for mer detaljert beskrivelse av teknisk standard vises til hjemmesiden Saltdalshytta.no.

Fundamentering
Hyttene fundamenteres på støpt ringmur/betongplate.

Utvendig
Yttervegger er behandlet med ett strøk grunning fra fabrikk. I tillegg vil det bli påført 2 strøk beis etter at hyttene er montert.
Vinduer og dører i yttervegg er ferdig overflatebehandlet fra produsent.

Takene tekkes med 2 lag papp.

Uteplasser på bakkenivå og balkonger utføres med bjelkelag av trykkimpregnert furu, dekke av 28mm terrassebord, trykkimpregnert. Rekkverk på balkonger over bakkenivå er av glass der dette fremgår av tegningene. Uteplasser på bakkenivå har ikke rekkverk.

På Håja-hyttene leveres levegg mot nord i bindingsverk kledd med samme panel som yttervegger. Tilsvarende gjelder levegg mot øst på Senja-hyttene.

Pergola ved Senja-hyttene utføres av trykkimpregnert furu. (åpen, uten tak).

Se vedlagt leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.
Ferdigattest Det foreligger igangsettingstillatelse for prosjektet.
Innhold "Senja" inneholder:
1. etasje inneholder gang, ytterbod, innvendig bod samt kjøkken/spiseplass/stue. Innvendig bod kan konverteres til bad mot tillegg i prisen.
2. etasje inneholder 2 soverom, kombinert loftstue/ sovealkove, gang, bod og bad. Loftstue/sovealkove kan endres til ett master bedroom eller til kun loftstue.

Det er 2 uteplasser:
En på bakkenivå, en balkong i 2. etasje. Begge uteplassene er skjermet mot innsyn.
Senja-hyttene har parkeringsplass langs kvartalsvegene . Gjesteparkering er på offentlige parkeringsplasser innenfor reguleringsområdet.

"Håja" inneholder:
1. etasje inneholder hall, bad, vaskerom, bod og 2 soverom. I tillegg er det en utvendig bod i tilknytning til inngangspartiet.
2. etasje inneholder kjøkken, spiseplass og ett soverom.
3. etasje inneholder stue, soverom og wc.

Hyttene har 4 uteplasser: En på bakkenivå, en stor balkong (29,3 m2) i 2.etasje, Midnattssol-balkong i 2. etasje og utsiktsbalkong foran stua i 3. etasje.
Parkering i carport, gjesteparkering på egen tomt.

Se vedlagt leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.
Standard Gulv: Flis/parkett
Vegg: Panel/flis/våtromsplater
Himling: Panel

Innvendig
Panel av furu er lasert med hvit interiørbeis fra fabrikk. Alternativer kan velges mot endring i pris.
Listverk og foringer i samme utførelse som panel.
Limtre overflatebehandles som panel.

Trapp i malt, massiv furu. Alternativer kan velges mot endring i pris.

Innerdører leveres hvitmalt.

Kjøkkeninnredning med omfang som vist på tegninger. Følgende hvitevarer inngår:
Komfyrtopp
Stekeovn
Kombinert kjøl/frys
Avtrekkshette over komfyrtopp
Oppvaskmaskin

Garderobeskap leveres med omfang som vist på tegninger. Garderobehylle ved ytterdør inngår.

Peisovn leveres med stålpipe, brannmur (om nødvendig) og glassplate på gulv under ildstedet.

Diverse:
Sanitærutstyr leveres med omfang som vist på tegninger. Det leveres 2 utvendige kraner for hver hytte.

El-anlegg leveres med omfang i henhold til NEK 400. Det leveres et utelys og stikkontakt for hver uteplass. Rom med flislagt gulv utstyres med gulvvarme, i øvrige rom er det panelovner.

Hyttene leveres med tilkopling for internett og kabel-tv.

Se vedlagt leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering "Senja"-hyttene vil ha parkering langs kvartalsveggene. Disse vil bli seksjonert som tilleggsareal til de respektive hyttene, eller tildelt som vedtektsfestet eksklusive bruksrett.
Gjesteparkering er på offentlige parkeringsplasser innenfor reguleringsområdet.

"Håja"-hytta vil ha parkering i carport, samt gjesteparkering på egen tomt.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk med private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Området er regulert til fritidsbebyggelse, jf. reguleringsplan datert 29.02.2012. 20.06.2018.
Sentrale lover Handelen reguleres av bustadoppføringsloven.
Prisantydning 3 730 000,- - 3 920 000,-
Fellesutgifter avhenger av realisering av småbåthavn.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi fastsettes av Skatt Nord etter fritidsboligene er tatt i bruk.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter fritidsbolig er tatt i bruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet. Det foreligger ikke utleieplikt.
Sameiet Kvartalene får egne gårds- og bruksnummer som seksjoneres i 10 seksjoner. Det vil følgelig bli etablert et eierseksjonssameie for det enkelte kvartal som har ansvaret for drift- og vedlikehold av fellesarealer innenfor kvartalet. Fellesarealene innenfor hvert kvartal eies med en ideell 1/10 av hver hytteeier hvorpå hver hytteeier også er ansvarlige for 1/10 av kostnadene til drift og vedlikehold av fellesarealene.

Den enkelte hytte-/seksjonseier er fullt ut ansvarlig for drift- og vedlikehold av egen hytte samt naturlig tilhørende uteområde/tomteandel i tilknytning til denne. Naturlig tilhørende uteområde/tomteandel til den enkelte hytte, vil enten bli seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller tildelt som vedtektsfestet eksklusive bruksrett.
Fellesutgifter Fellesutgifter er enda ikke stipulert, og avhenger av realisering av småbåthavn.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2016/442684-2/200 Bestemmelse iflg. skjøte 20.05.2016
Rettighetshaver: TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Bestemmelse om brannhydranter
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om skilting, mv.
Bestemmelse om polygonpunkt
Bestemmelse om vann og kloakkledning
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Avtale for frivellig utleie juni 2019
Grunnkart
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Skipsholmen 140
Skipsholmen 140
20 nøkkelferdige hytter fra Saltdalshytta
20 nøkkelferdige hytter fra Saltdalshytta
Senjahyttene ligger helt i vannkanten
Senjahyttene ligger helt i vannkanten
Håjahyttene strekker seg over 3 plan og har utsikt mot Håja i nord
Håjahyttene strekker seg over 3 plan og har utsikt mot Håja i nord
Mellom hyttene opparbeides plen, sittegrupper og "basket-bane"
Mellom hyttene opparbeides plen, sittegrupper og "basket-bane"
Høyt under taket og rikelig med lysinnslipp i Håjahytten
Høyt under taket og rikelig med lysinnslipp i Håjahytten
Stue første etasje Senjahytta
Stue første etasje Senjahytta
Promenaden tilhører sameiet
Promenaden tilhører sameiet
Utsikt mot Senja i sør
Utsikt mot Senja i sør
Området
Området
Rett vest for hytteområdet er det en stor sandstrand
Rett vest for hytteområdet er det en stor sandstrand
Områdebilde
Områdebilde
Områdebilde
Områdebilde
Områdebilde
Områdebilde
I nærheten ligger Sommarøy Arctic Hotell med "alt" av fasiliteter
I nærheten ligger Sommarøy Arctic Hotell med "alt" av fasiliteter
Områdebilde
Områdebilde
Planskisse Senja
Planskisse Senja
Planskisse Håja
Planskisse Håja
Senjahytta første etasje
Senjahytta første etasje
Senjahytta andre etasje
Senjahytta andre etasje
Håja andre etasje
Håja andre etasje
Håja første etasje
Håja første etasje
Håja tredje etasje
Håja tredje etasje
Oversikt felt
Oversikt felt