Skippergata 36

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
56m2
Prisantydning
Solgt

Toppetasjen på Nansenhjørnet vis-à-vis Fridtjof Nansens plass med flott utsikt. Leiligheten består av 2 soverom, hems, kjøkken-/ stueløsning, bad og en romslig gang med garderobeskap.Leiligheten holder høy standard og fremstår som gjennomtenk både planmessig og detaljmessig. Eksponerte bjelker i tak, hems og lekkert nytt kjøkken gir leiligheten et eksklusivt preg.Sameiet er veldrevet og har lave måndlige kostnader.Leiligheten ligger i sentrum nord med flott utsikt og park rett over gata. Gangavstand til alt av sentrums fasiliteter med restauranter, cafeer, barer, søndagsåpen butikk, kino m.v. I underetasjen ligger Shanghai WOK.Ønsker du en stilig og unik leilighet i en bydel i vekst, ta kontakt med ansvarlig megler Ivar J. Nerdal. ... Les mer

Prisantydning: 2 990 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 517,-
Primærrom: 52m2
Bruksareal: 56m2
Soverom: 2
Byggeår: 1849
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Skippergata 36
9008 Tromsø
Oppdragsnummer 52-19-0357
Totalvurdering Ny meget pen 3-roms eierseksjon med moderne standard og fin utsikt. Flott kombinasjon av originale bjelker, takvindu og tidsriktige materialvalg.

Toppetasjen på Nansenhjørnet vis-à-vis Fridtjof Nansens plass med flott utsikt. Leiligheten består av 2 soverom, hems, kjøkken-/ stueløsning, bad og en romslig gang med garderobeskap. Leiligheten holder høy standard og fremstår som gjennomtenk både planmessig og detaljmessig. Eksponerte bjelker i tak, hems og lekkert nytt kjøkken gir leiligheten et eksklusivt preg. Sameiet er veldrevet med bonord som forretningsfører og har lave månedlige kostnader. Inngang fra fin bakgård.

Leiligheten ligger i sentrum nord med flott utsikt og park rett over gata. Gangavstand til alt av sentrums fasiliteter med restauranter, cafeer, barer, søndagsåpen butikk, kino mv. I underetasjen ligger Shanghai WOK.

Ønsker du en stilig og unik leilighet i en bydel i vekst, ta kontakt med ansvarlig megler Ivar J. Nerdal.
Matrikkel Gnr.200 Bnr.1328 Snr.7 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger i sentrum nord, med kort avstand til alt av sentrums fasiliteter. Sentrum nord er et område i vekst, og et steinkast unna utvikles "Vervet" som har til hensikt å skape en ny og levende bydel med strandpromenade, cafeer og næringslokaler med et særlig blikk på bolyst og byliv - også for folk som ikke bor på vervet.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Skrånende, østvendt tomt. Hellelagt adkomst. Bebyggelsen består av bolig med 14 boenheter.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1849
Areal Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 56 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Soverom: 2, Antall rom: 3
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest for seksjon nr. 7. Ta kontakt med ansvarlig megler for mer informasjon.

Det foreligger igangsettelsestillatelse datert 13.06.2016. Selger vil besørge ferdigattest / mildertidig brukstillatelse innen overtagelse.
Innhold P-rom inneholder:
3. etasje: 2 soverom, stue, gang, bad.

I tillegg har leiligheten hems med tilgang via trapp på kjøkken.
Standard Gulv: Flislagt inngangsparti og bad. Parkett på andre gulvflater.

Vegger: Malte og flislagte overflater. Fliser over benkeplate på kjøkken.

Himling: Malte himlinger.

Moderne kjøkkeninnredning med kjøkkenøy, glatte fronter og integrerte hvitevarer. Benkeplate i tre. Fliser over benkeplate. Komplett flislagt bad med stort dusjkabinett og skapinnredning med glatte fronter. Skapinnredning på soverom.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger ikke parkering. Beboerparkering kan søkes hos kommunen.
Tomten Areal: 551 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Regulering Områder er regulert til boligbebyggelse og bevaring, jf. reguleringsplan datert 29.01.1997.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 990 000,- / Fellesutgifter: 2 517,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 763 402,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 748 245,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fakttureres sameiet, og inngår i fellesutgifter.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Fellesutgifter Kr 2 517,- per mnd.

Fellesutgifter dekker bla annet: styre- og forr. fører-honorar, kontingenter, vakthold, lønn, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, TV/Internett, forsikring, energi og strøm, andre driftskostnader.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1979/400461-1/97 Bestemmelse om bebyggelse
26.01.1979
Overført fra: 1902-200/1328
Gjelder denne registerenheten med flere
For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæring
Boligopplysninger
Vedktekter
Ordensregler
Tegnigner
Ferdigattest
Reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Skippergata 36.
Skippergata 36.
Moderne kjøkken med et lekker stilrent design - hvite glatte fronter, flis over benk, kjøkkenøy og stor kum.
Moderne kjøkken med et lekker stilrent design - hvite glatte fronter, flis over benk, kjøkkenøy og stor kum.
Unik og spennende 3-roms leilighet med hems og flott beliggenhet.
Unik og spennende 3-roms leilighet med hems og flott beliggenhet.
Takvinduer gir mye lysinnslipp - det er god plass til spisebord.
Takvinduer gir mye lysinnslipp - det er god plass til spisebord.
Romslig hems over stue/kjøkken.
Romslig hems over stue/kjøkken.
Sofakrok og inngang til soverom/disponibelt rom
Sofakrok og inngang til soverom/disponibelt rom
Disponibelt rom - ypperlig som soverom 2 eller tv-stue.
Disponibelt rom - ypperlig som soverom 2 eller tv-stue.
Soverom med inngang fra entré.
Soverom med inngang fra entré.
Store skyvedørsgarderober med speil.
Store skyvedørsgarderober med speil.
Lekkert baderom med stort dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.
Lekkert baderom med stort dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.
Vegghengt WC og varmtvannstank
Vegghengt WC og varmtvannstank
Utsikt til tromsdalstinden fra spisebordet
Utsikt til tromsdalstinden fra spisebordet
Gang med innebygd skyvedørsgarderobe.
Gang med innebygd skyvedørsgarderobe.
Flislagt inngangsparti.
Flislagt inngangsparti.
Planskisse 3. etasje.
Planskisse 3. etasje.
Planskisse hems.
Planskisse hems.
Utsikt fra leiligheten - Tromsdalstinden, Fløya og Tromsøbrua.
Utsikt fra leiligheten - Tromsdalstinden, Fløya og Tromsøbrua.
Lekker brosteinsbelagt bakgård.
Lekker brosteinsbelagt bakgård.
Fasade mot sør.
Fasade mot sør.
Leiligheten ligger øverst i hjørnet ved Fritjof Nansens plass.
Leiligheten ligger øverst i hjørnet ved Fritjof Nansens plass.