Olderbakken 54

Skibotn

Soverom
3 stk
Størrelse
108m2
Prisantydning
750 000,-

<strong>Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid.</strong>Enebolig med 3 soverom, stor tomt med gode lys- og solforhold. Det er muligheter for å søke om boligen til fritidsbolig.Boligen inneholder stue, kjøkken, bad/vaskerom og 3 soverom. Nytt dusjkabinett fra 2013 på bad. Ny veranda og nytt inngangsparti fra 2012-2013.Eiendommen ligger sør-øst for Skibotn, med kort vei til barnehage, skole, dagligvarehandel. Fin natur og umiddelbar nærhet til turløyper. Skibotn har særdeles gode friluftsmuligheter med godt tilrettelagte vandrestier og sykkelløype. Det går også scooterløype til Finland.For ytterligere informasjon ta kontakt med ansvarlig megler Robin Cornelius Lund. ... Les mer

Prisantydning: 750 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 96m2
Bruksareal: 108m2
Soverom: 3
Byggeår: 1973
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Olderbakken 54
9143 Skibotn
Oppdragsnummer 52-19-0346
Totalvurdering Enebolig med 3 soverom i Skibotn ! Stor tomteplass med gode lys- og solforhold, samt kort vei til fine friluftsarealer.

Boligen inneholder stue, kjøkken, bad/vaskerom og 3 soverom. Nytt dusjkabinett fra 2013 på bad. Ny veranda og nytt inngangsparti fra 2012-2013.

Eiendommen ligger sør-øst for Skibotn, med kort vei til barnehage, skole, dagligvarehandel. Fin natur og friluftsarealer i området, med fine skuterløyper og gode skimuligheter.

For ytterligere informasjon ta kontakt med ansvarlig megler Robin Cornelius Lund.
Matrikkel Gnr. 45 bnr. 57 i Storfjord kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger sør-øst for sentrum av Skibotn i et veletablert område for fribebyggelse. Gode sol og lysforhold. Landskapet domineres av alpine fjell, og det meste av kommunens areal er utmark. Kort avstand til barnehage, skole og nærbutikk. Kort avstand til Tromsø, Finland og Sverige.
Adkomst Adkomst fra privat felles vei fra kommunal vei.
Tomt/beskaffenhet Tilnærmet flat vestvendt tomt med furutrær rundt boligen. Naturtomt.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1973
Areal Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 119 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Betongsåle på jordmasser. Grunnmur i plasstøft betong uten tilstrekkelig armering, pusset og malt utvendig med malingsavflassing.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Etasjeskille mot jordkjeller i tre med isolasjon, eternittplater og asfaltpapp som stubbgulv, ikke vindtett under bjelker og synlig isolasjon.
Vegger i bindingsverk med 10 cm isolasjon og overflatebehandlet tømmermannspanel og liggende trepanel i røstsperrer, trepanel og noe værslitt.

Dører og vinduer
Dører og vinduer i tre fra byggeår. Ny hoveddør i tre med glassfelt i dørblad. Boddør i tre inntil boder. Slette malte innedører i tre fra byggeår. Dør inntil utebod er demontert og vindu er borte.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltak, fabrikkproduserte tretakstoler med taktroplater og pappshingel som taktekke. Takrenner og nedløp i plast, nedløp avsluttes over bakkenivå. Mangler nedløp ved inngangsparti.
Pipe- og lufthatt i metall. Vindskier og vannbord i tre. 10 cm isolasjon mot kaldloftet.

Øvrig:
Ny veranda og nytt inngangsparti i 2012-2013

Opplysninger jf. verditakst utført av Trygve Vidar Myrvang datert 09.04.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse / ferdigattest. Ta kontakt med eiendomsmegler for mer informasjon.
Innhold Inngår i P-rom:
Hovedplan: Vindfang, gang, kjøkken, stue, 3 soverom og bad/vaskerom.

Boligen inneholder også 2 boder og utebod.
Dagens leieboer har en hundegård bak boligen.

Opplysninger jf. verditakst utført av Trygve Vidar Myrvang datert 09.04.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Laminat, vinylbelegg, sponplategulv
Vegg: Malte sponplater, pusset og malt lecavegg, malte tynne trefiberplater
Himling: Tak-ess himlingsplater

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra byggeår med fronter i heltre furu og overskap med plassdører. Oppvaskbenk med utslagsvask og oppvask-kumme, opplegg for oppvaskmaskin, ventilator over frittstående komfyr. Benkeplater i lakkert furu.

Bad/vaskerom
Innredet med dusjkabinett (ny i 2013), wc, servant og opplegg for vaskemaskin. Vinylbelegg på gulv og vegger med malte sponflater. Stråleovn på vegg. Bad/vaskerom har tidligere vært todelt som bad og toalettrom.

Øvrig:
Vanninntak via plastrør med stoppekran i jordkjeller. Stoppekran på vannrør i kjøkkenbenk. Vannrør med isolasjon rundt. Vv-bereder i kjøkkenbenk.
Strøminntak via luftspenn. Sikringsskap i gang med skrusikringer. Åpent el-anlegg. 10 og 16. Amp sikringer. Det er utført el-kontroll, mangler er utført av installatør den 19.11.2018.
Internett via fiber.

Opplysninger jf. verditakst utført av Trygve Vidar Myrvang datert 09.04.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Panelovner på vegger.
Lecapipe med ildsted i stue.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Oppstillingsplass på tomt.
Tomten Areal: 1 500 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Tilknyttet offentlig vannledningsnett. Avløp til septikktank.
Regulering Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt til LNF-område (Landbruk, Natur og Friluftsområde).
Nabo planlegger ridebane i nærheten, hvor skog på det arealet vil bli hugd ned som vil medføre bedre utsikt jf. opplysninger fra hjemmelshaver.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 750 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Trygve Vidar Myrvang den 09.04.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;1 265 000,-
Verdi takst ;975 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 249 843,-
Formuesverdi sekundærbolig: 899 436,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 5 256,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Det er ikke registrert heftelser på andelen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige
Polisenummer: 84282818
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Energiattest
Reguleringsplankart
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Arealer er beregnet av takstmann og selger. Megler har ikke kontrollmålt arealet.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

+47 974 35 860

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Stor tomt med gode lys- og solforhold, med kort vei til fine friluftsarealer
Stor tomt med gode lys- og solforhold, med kort vei til fine friluftsarealer
Fasade på vinterstid
Fasade på vinterstid
Lys og romslig stue
Lys og romslig stue
Til info
Til info
Godt med lysinnslipp fra store vindusflater
Godt med lysinnslipp fra store vindusflater
Lecapipe med ildsted i stue
Lecapipe med ildsted i stue
Kjøkkeninnredning med fronter i heltre furu, samt opplegg for oppvaskmaskin
Kjøkkeninnredning med fronter i heltre furu, samt opplegg for oppvaskmaskin
Entré
Entré
Bad er innredet med dusjkabinett (ny i 2013), wc, servant og opplegg for vaskemaskin
Bad er innredet med dusjkabinett (ny i 2013), wc, servant og opplegg for vaskemaskin
Soverom 3
Soverom 3
Planskisse
Planskisse
Stue
Stue
Fasade
Fasade
Bilde fra nærområde
Bilde fra nærområde