Strandvegen 17

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
69m2
Prisantydning
2 950 000,-

Leiligheten holder god standard, og er totalrenovert i 2008 med sluttarbeider frem til 2011. Inneholder sosialt og praktisk stue-/kjøkkenløsning, 2 soverom, bad, entre og bod.I tillegg til overbygd inngangsparti på leilighetens sørside er det innga ng fra felles garasjeanlegg. I parkeringsanlegget er det god plass til parkering og lagring. Leiligheten disponerer også en felles takterrasse med usjenert beliggenhet på byggets bakside. Terrassen er opparbeidet med brosteinsbelagt plass til bålpanne - perfekt for sosiale sammenkomster.Beliggenhet rett sør for sentrum, med gangavstand til alt av byens fasiliteter. Kort vei til dagligvare, strandpromenade, Polaria mv. Det er gode bussforbindelser i området.For ytterligere informasjon og visning, ta kontakt med eiendomsmegler Børge Johansen. ... Les mer

Prisantydning: 2 950 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 000,-
Primærrom: 65m2
Bruksareal: 69m2
Soverom: 2
Byggeår: 1953
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Strandvegen 17
9007 Tromsø
Oppdragsnummer 52-19-0181
Totalvurdering 3-roms selveierleilighet med sentralt beliggende på strandkanten. Parkering i garasje og stort fellesområde!

Leiligheten holder god standard, og er totalrenovert i 2008 med sluttarbeider frem til 2011. Inneholder sosialt og praktisk stue-/kjøkkenløsning, 2 soverom, bad, entre og bod.

I tillegg til overbygd inngangsparti på leilighetens sørside er det inngang fra felles garasjeanlegg. I parkeringsanlegget er det god plass til parkering og lagring. Leiligheten disponerer også en felles takterrasse med usjenert beliggenhet på byggets bakside. Terrassen er opparbeidet med brosteinsbelagt plass til bålpanne - perfekt for sosiale sammenkomster.

Beliggenhet rett sør for sentrum, med gangavstand til alt av byens fasiliteter. Kort vei til dagligvare, strandpromenade, Polaria mv. Det er gode bussforbindelser i området.

For ytterligere informasjon og visning, ta kontakt med eiendomsmegler Børge Johansen.
Matrikkel Gnr.200 Bnr.1702 Snr.1 i Tromsø kommune
Beliggenhet Kombinert bolig, næring og område for offentlige bygninger rett sør for bysentrum. Kort veg til butikk, samt kort gangavstand til bysentrum. Sentrumsmiljø.
Adkomst Gangadkomst via fortau til overbygd inngang. Adkomst med bil til felles garasjeanlegg. Begge adkomster er overbygd.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av skrånende tomt fallende mot øst. Baktomt med felles utearealer med markterrasser, støttemur i stablestein mot nabo, inngjerdet bakrom.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1953
Modernisert: 2008
Areal Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 79 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Ringmur av betong. Grunnmur av 25 cm lettbetongblokker, innvendig påforet og antatt isolert 5 cm min.ull i boligdel. Gulv i betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bolig oppført i tømmer, innvendig påforet og antatt isolert 7 cm min.ull, utvendig påforet og antatt isolert 5 cm min.ull, utvendig panelkledning. Trebjelkelag I-30 i bolig. Samvirkedekke av stål/betong som takkonstruksjon til garasjeanlegg, bakgård med felles uteplass etablert på garasjedekket.

Dører og vinduer
Vinduer av 2-lags energiglass, glass med støyredusering mot hovedveg. Innvendige profilerte hvite dører, glatt dør til sluse som B-30 dør, glatt dør til garasje som B-30 lyddør. Hvit fabrikkmalt ytterdør med glassfelt.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform med arker, sperrer, antatt isolert med min.ull. Tekket med metallplater, renner og nedløp i metall.

Eiendommen er opprinnelig oppført i 1953. Ombygd og totalrenovert i 2008, med noen sluttarbeider fram til 2011.

Opplysninger hentet jf. verditakst utført av Kurt A. Sørensen datert 02.07.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.


NB! Selger opplyser at det er betong og ikke asfalt på gulv i garasje. Innkjørsel til parkering i asfalt. Vedheftet takst er altså mangelfull ifht. dette punktet.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 05.03.2012.
Innhold P-rom inneholder:

0. etasje: Vindfang, stue/kjøkken, 2 soverom, dusj/wc/vaskerom, gang.

I tillegg kommer bod og parkeringsplass i garasjeanlegg.
Standard Innvendige overflater
Gulv: Parkett, fliser.
Vegg: Malte flater, fliser.
Himling: Malte flater.

Kjøkken
Innredning med glatte glansede gråe fronter. Integrert mikro, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøkkenøy med induksjonstopp, ventilatorhette og benkeplate med spiseplass.

Bad og vaskerom
Dusj/wc/vask: 1 dusjkabinett, 1 wc m/innebygd cisterne, 1 servant m/servantskap og speil. Opplegg for vaskemaskin. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i vegg.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av badet.

Montert ny avtrekksvifte på bad i 2019, montert ny oppvaskmaskin i 2018 og ny termostat til gulvvarme i stue.

Opplysninger hentet jf. verditakst utført av Kurt A. Sørensen datert 02.07.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
Gulvvarme i alle boligrom, ukjent funksjonsgrad på soverom mot sørøst.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkeringsplass i felles parkeringsanlegg.
Tomten Areal: 274 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert 27.10.1979.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 950 000,- / Fellesutgifter: 1 000,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Sørensen den 02.07.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;2 950 000,-
Verdi takst ;2 950 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 746 989,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 689 161,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 6 354,- pr. Halvår.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Selger oppgir et strømforbruk på ca. mellom 1250 og 1500 kwh pr. mnd i snitt.
Fellesutgifter Kr 1 000,- per mnd.


Fellesutgiftene dekker forsikring på huset og fremtidig vedlikehold jf. opplysninger fra hjemmelshaver.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Nemi Forsikring
Polisenummer: 2405326
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Ferdigattest
Reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.
Arealer er beregnet av takstmann og selger. Megler har ikke kontrollmålt arealet.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Børge Johansen

+47 975 23 375

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Strandvegen 17
Strandvegen 17
Koselig sofakrok i stue, samt rikelig med lysinnslipp.
Koselig sofakrok i stue, samt rikelig med lysinnslipp.
Stue-/kjøkkenløsning med "barbord"
Stue-/kjøkkenløsning med "barbord"
Stilrent kjøkken med integrert stekeovn, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Induksjons koketopp og vantilatorhette.
Stilrent kjøkken med integrert stekeovn, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Induksjons koketopp og vantilatorhette.
Flislagt entre mot gate
Flislagt entre mot gate
Bad er innredet med wc, dusjkabinett, servant med speil og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel
Bad er innredet med wc, dusjkabinett, servant med speil og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel
Komplett flislagt med gulvvarme
Komplett flislagt med gulvvarme
Vegghengt WC
Vegghengt WC
Soverom 1
Soverom 1
Godt med lagring i skyvedørsgarderobe
Godt med lagring i skyvedørsgarderobe
Soverom 2 - Godt med lagring i skyvedørsgarberobe
Soverom 2 - Godt med lagring i skyvedørsgarberobe
Utgang fra leilighet til felles garasjeanlegg
Utgang fra leilighet til felles garasjeanlegg
Stor felles parkering - her slipper du å måke
Stor felles parkering - her slipper du å måke
I tillegg til inngang via parkeringsanlegg er det overbygd inngangsparti på bygningens sørside
I tillegg til inngang via parkeringsanlegg er det overbygd inngangsparti på bygningens sørside
I baktomt er det stor felles terrasse med brosteinsbelagt plass til bålpanne -perfekt for sosiale sammenkomster
I baktomt er det stor felles terrasse med brosteinsbelagt plass til bålpanne -perfekt for sosiale sammenkomster
Planskisse
Planskisse