Lomvassvegen 25

Kvaløya

Soverom
3 stk
Størrelse
96m2
Prisantydning
3 850 000,-

Velholdt og romslig halvpart av en tomannsbolig med fantastisk utsikt mot Eidkjosen, Tromsdalstinden og Fløya. Boligen strekker seg over 2 etasjer, med vindfang, gang, bod, to soverom og baderom i første etasje. I andre etasje er det stor stue, ... Les mersoverom og kjøkken. Stor terrasse som strekker seg rundt øst og nordsiden av boligen, samt solrik markterrasse på vestsiden. Godt med lagring i bod ved inngangsparti og frittstående bod, innebod og delvis plateslådd mørkloft. Eidkjosen er et område i vekst. Her får du en bolig i et levende samfunn med kort vei til skoler, barnehager og dagligvare. Nærmeste butikk er Eide Handel, rett ned i gata. Umiddelbar nærhet til gode turområder, og kort vei til langrennspor. Boligen ligger i toppen av Lomvassvegen med ypperlig utsikt. For mer informasjon eller visning, ta kontakt med ansvarlig megler Børge Johansen.

Prisantydning: 3 850 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 89
Bruksareal: 96
Soverom: 3
Byggeår: 2006
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Lomvassvegen 25
9105 Kvaløya
Oppdragsnummer 52-19-0316
Totalvurdering Velholdt og romslig halvpart av en tomannsbolig med fantastisk utsikt mot Eidkjosen, Tromsdalstinden og Fløya.

Boligen strekker seg over 2 etasjer, med vindfang, gang, bod, to soverom og baderom i første etasje. I andre etasje er det stor stue, soverom og kjøkken. Stor terrasse som strekker seg rundt øst og nordsiden av boligen, samt solrik markterrasse på vestsiden. Godt med lagring i bod ved inngangsparti og frittstående bod, innebod og delvis plateslådd mørkloft.

Eidkjosen er et område i vekst. Her får du en bolig i et levende samfunn med kort vei til skoler, barnehager og dagligvare. Nærmeste butikk er Eide Handel, rett ned i gata. Umiddelbar nærhet til gode turområder, og kort vei til langrennspor. Boligen ligger i toppen av Lomvassvegen med ypperlig utsikt.

For mer informasjon eller visning, ta kontakt med ansvarlig megler Børge Johansen.
Matrikkel Gnr.88 Bnr.592 Snr.2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligområde i Eidkjosen, ca. 13 km fra Tromsø sentrum. Bebyggelse består i hovedsak av frittliggende eneboliger. Gangavstand til skole og kort veg til
butikk/Eide handel. God tilgang på fri- og rekreasjonsområder. Utsikt mot Eidkjosen og Håkøya, mot sørøst. Barnevennlig område.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av skrånende terrassert tomt fallende mot øst. Tilknyttet offentlig vann og avløp. Gruset adkomst via privat veg som er tilknyttet offentlig
veg/hovedvegen. Gruset gårdsplass med biloppstillingsplasser. Beplantet med plen i front og steinbeder på baktomt. Tomten framstår øvrig med fjell i
dagen.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2006
Areal Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 107 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Soverom: 3, Bad: 1
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv.
Antatt betongfundamenter. Grunnmur av lettbetongblokker. Gulv i betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Vegger av bindingsverk antatt isolert med min.ull. Utvendig trepanelkledning. Trebjelkelag/I-bjelker som etasjeskillere, antatt isolert med min.ull.

Dører og vinduer
Vinduer av 2-lags energiglass. Innvendige hvite formpressede dører. Fabrikkmalt hvit ytterdører med elektronisk kodelås. Verandadører med glassfelt. Trapp av tre.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform, takstoler, isolert med min.ull. mot kaldtloft Tekket med metallplater med sandstrø. Renner og nedløp av plastbelagt stål.

Opplysninger hentet jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 25.06.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 19.12.2006
Innhold P-rom inneholder:
Underetasje: Vindfang, gang med trapp, 2 soverom, bad/dusj/wc/vaskerom.
1. Etasje: Stue med trapp, kjøkken og soverom

Boligen inneholder også nord og østvendt terrasse på 35 kvm, med utgang fra stue, og vestvendt markterrasse på 13 kvm. Det er godt med lagringsplass i utebod i forbindelse med inngangsparti, samt frittstående bod.
Opplysninger hentet jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 25.06.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendige overflater
Gulv: Parkett, fliser.
Vegg: Ferdigpanel.
Himling: Malte plater, ferdigpanel.

Kjøkken
Innredning med profilerte fronter, ventilator, integrert stekeovn, mikro, koketopp, oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap.

Bad og vaskerom
Bad/dusj/wc/vaskerom består av: badekar, dusjkabinett, servant m/innredning og speil, wc. 200 ltr varmtvannsbereder. 1 skyllekar. Opplegg til vaskemaskin. Vannfordelerskap. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i vegg.

Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av badet.

Opplysninger hentet jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 25.06.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Piper, ildsteder og oppvarming
Elektrisitet til oppvarming.
Gulvvarme på vindfang, gang og bad.
Vedfyring i stue. Stålpipe.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det er oppstillingsplasser på eiendommen.
Tomten Areal: 720 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Tilknyttet offentlig vann og avløp. Vei frem til bolig er privat. Selger opplyser om en kostnad på ca. 6000 kr i året for brøyting av adkomstvei til boligen.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, jf. reguleringsplan datert 17.12. 2015. Området nord for boligen er også regulert til boligbebyggelse.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 850 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 25.06.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;3 651 000,-
Verdi takst ;3 650 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 978 492,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 522 570,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 13 724,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Fagereng Borettslag
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen heftelser funnet.

Det forutsettes panthavers samtykke for salg av eiendommen.
For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring IF
Polisenummer: 200217114-X24
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Takst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Megler:

Børge Johansen

+47 975 23 375

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Lomvassvegen 25 - Vertikaldelt tomannsbolig i Eidkjosen
Lomvassvegen 25 - Vertikaldelt tomannsbolig i Eidkjosen
Romslig stue med utgang til terrasse
Romslig stue med utgang til terrasse
Vedfyring i stue
Vedfyring i stue
Gjennomgående lekkert fargevalg i boligen
Gjennomgående lekkert fargevalg i boligen
Kjøkken med integrerte hvitevarer
Kjøkken med integrerte hvitevarer
Spiseplass på kjøkken
Spiseplass på kjøkken
Godt med lagringsplass i skap - Utgangs til vestvendt markaterrasse fra kjøkken
Godt med lagringsplass i skap - Utgangs til vestvendt markaterrasse fra kjøkken
Soverom i  andre etasje - Godt med lagringsplass i skyvedørsgarderobe
Soverom i andre etasje - Godt med lagringsplass i skyvedørsgarderobe
0
trapp ned til flislagt gang i førsteetasje - Gulvvarme i fliser
trapp ned til flislagt gang i førsteetasje - Gulvvarme i fliser
Soverom 1 i første etasje
Soverom 1 i første etasje
0
Soverom 2. i første etasje - Perfekt som soverom for yngstemann, eventuelt kontor ect.
Soverom 2. i første etasje - Perfekt som soverom for yngstemann, eventuelt kontor ect.
0
Komplett flislagt bad med dusjnisje, badekar og opplegg for vaskemaskin.
Komplett flislagt bad med dusjnisje, badekar og opplegg for vaskemaskin.
Stor dusjnisje med "waterfall"
Stor dusjnisje med "waterfall"
Badet har gulvvarme
Badet har gulvvarme
0
Inngangsparti
Inngangsparti
God plass til utemøbler på altan
God plass til utemøbler på altan
0
Utsikt mot Håkøya
Utsikt mot Håkøya
Vestvendt markaterrasse
Vestvendt markaterrasse
0
0
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk