Håjavegen 12

Sommarøy

Soverom
Størrelse
88m2
Prisantydning
3 000 000,-

Idyllisk rorbu med flott beliggenhet på stranden. Rorbua (Sommarøy hytta 67) har gunstig utleieavtale som generer gode inntekter, hvis ønskelig!Velholdt og innholdsrik Saltdalshytte i forbindelse med Sommarøy Arctic Hotel. Her får du en bruksklar h... Les merytte av god standard. I første etasje er det kjøkken-/stueløsning, gang med skyvedørsgarderobe, bad med sauna, bod og terrasse som stekker seg rundt 1/2 rorbua. Andre etasje består av tre soverom, bad, bod og vaskerom. Det er åpen lyshimling og vinduer helt til taket. Sommarøy er en perle av de sjeldne. Hvite sandstrender, øyer og krystallklart vann som omringes av spektakulær natur. Området er en yndet friluftsdestinasjon, med omgivelser i verdensklasse. Dette kun en knapp times kjøretur fra Tromsø! 

Prisantydning: 3 000 000,-
Boligtype: Annet fritid
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 700,-
Primærrom: 83m2
Bruksareal: 88m2
Byggeår: 2006

Se full beskrivelse

Eiendom Håjavegen 12
9110 Sommarøy
Oppdragsnummer 52-19-0338
Totalvurdering Idyllisk rorbu fra Saltdalshytta med flott beliggenhet på stranden. Hytta har gunstig utleieavtale som generer gode inntekter, hvis ønskelig!

Meget velholdt og innholdsrik hytte med smart planløsning. Her får du en bruksklar hytte med høy standard. I første etasje er det stor kjøkken-/stueløsning, gang med skyvedørsgarderobe, bad med sauna, bod og stor terrasse som strekker seg rundt 1/2 rorbua. Andre etasje består av tre soverom, bad bod og vaskerom. Det er åpen lyshimling og vinduer helt til taket.

Sommarøy er en perle av de sjeldne. Hvite sandstrender, øyer, lune viker og krystallklart vann omringes av spektakulær natur. Området er en yndet friluftsdestinasjon, med omgivelser i verdensklasse. Og dette kun en knapp times kjøretur fra Tromsø!

Ta kontakt med ansvarlig megler Ivar Nerdal for nærmere informasjon!
Matrikkel Gnr.190 Bnr.7 Snr.24 i Tromsø kommune
Beliggenhet Flott Saltdalshytte med fantastisk beliggenhet på idylliske Hillesøy. Langgrunne sandstrender og gode fiskemuligheter er i umiddelbar nærhet, sammen med fine turmuligheter.

Hytten ligger i en gruppe av 8 hytter i bukta og i strandområdet nedenfor og sør for Sommarøy Arctic Hotel.

Som hytteeier kan du benytte deg av hotellets mange fasiliteter som; restaurant, bar, vinrom, badstue og jacuzzi. De tilbyr også aktiviteter, arrangementer og "happeninger" hele året som du som "lokal gjest" kan ta del i.

De tilbyr selvfølgelig overnatting som; enkelt rom, dobbeltrom, familierom og utleie av hytter hvis du ønsker litt flere gjester enn du har rom for.
Adkomst Asfaltert adkomst fra privat vei hele veien frem til hytta. Gjesteplass på felles parkering.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Fritidseiendom
Byggeår 2006
Areal Primærrom: 83 kvm
Bruksareal: 88 kvm

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Innhold P-rom inneholder:

1 etasje: Stue-/kjøkkenløsning, gang, bad, sauna
2. etasje: 3 soverom, bad og vaskerom.

I tillegg er det godt med lagring i bod og utebod. Stor terrasse i front mot sør og rundt vest, samt balkong i andre etasje mot nord.
Standard Hytta er fullt møblert og leveres med hvitevarer, samt kombi vaske-/tørkemaskin.

Hytta leveres med en standard møbelpakke i henhold til tilbakeleieavtale. Skade på møbler i forbindelse ved eventuell utleie erstattes. Du kan selvfølgelig innrede hytta som du vil, men da må dette avtales særskilt i forbindelse med tilbakeleieavtale.
Møblering/utstyr Hytta levers fullt møblert, inklusiv frittstående og integrerte hvitevarer. Komplett med dekktøy.

Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Varmekabler i gang og i bad. Varmeovn i hovedsoverom.Selger opplyser at hytta er godt isolert.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Oppstillingsplass på eiendommen. Gjesteplass på felles parkering.
Tomten Areal: 35 000 kvm, Eierform: Fellestomt
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 000 000,- / Fellesutgifter: 2 700,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Ligningsverdi fritidsbolig: kr. 912 354,-
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 5 414,- pr. År.
Adgang til utleie Hytta er underlagt utleieplikt, hvilket innebærer at hytta må være disponibel i 28 dager i året. Eier velger selv når hytta leies ut. 50 % av leieinntekter går til deg som eier, hvilket historisk har generert kr. 80 - 100 000,- i leieinntekt for eier.*

Se leieavtale for mer informasjon.

*Inntekt avhenger av i hvor stor grad utleier ønsker å benytte seg av tilbakeleieavtalen.
Fellesutgifter Kr 2 700,- per mnd.
Dekker bla. forsikring (ikke innbo), lisens, brannvarslingssystem, brøyting, TV og internett mv.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2002/1931-1/97 Erklæring/avtale
08.02.2002
AVTALE OM BYGGING, DRIFT OG VEDLIKEHOLD AV FRITTSTÅENDE
NETTSTASJON
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 1902-190/7
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/442684-2/200 Bestemmelse iflg. skjøte
20.05.2016
Rettighetshaver: TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Bestemmelse om brannhydranter
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om skilting, mv.
Bestemmelse om polygonpunkt
Bestemmelse om vann og kloakkledning
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 1902-190/137
Gjelder denne registerenheten med flere.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæring
Energiattest
Ferdigattest
Kommuneplan
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema


Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Hytta har ikke vært bebodd av selger.

Megler:

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Hytta ligger i en gruppe av 8 hytter på strandområdet sør for Sommarøy Arctic Hotel
Hytta ligger i en gruppe av 8 hytter på strandområdet sør for Sommarøy Arctic Hotel
Idyllisk Rorbru på vakre Sommarøy
Idyllisk Rorbru på vakre Sommarøy
Umiddelbar nærhet til stranda
Umiddelbar nærhet til stranda
Fasade sett fra sør - Håjaveien 12 ligger i midten
Fasade sett fra sør - Håjaveien 12 ligger i midten
Fasade sett fra nord - Håjaveien 12 ligger i midten
Fasade sett fra nord - Håjaveien 12 ligger i midten
Meget naturskjønne omgivelser
Meget naturskjønne omgivelser
I området er det flere kritthvite sandstrender
I området er det flere kritthvite sandstrender
I horisonten ser du landemerket Håja
I horisonten ser du landemerket Håja
Utsikt mot Senja fra Sommarøy
Utsikt mot Senja fra Sommarøy
Bilde tatt fra terrasse - her kan du nyte morgenkaffen
Bilde tatt fra terrasse - her kan du nyte morgenkaffen
Sommarøy Arctic Hotell ligger rett i nærheten med et rikt tilbud av fasiliteter
Sommarøy Arctic Hotell ligger rett i nærheten med et rikt tilbud av fasiliteter
Området er et Mekka for havkajakk
Området er et Mekka for havkajakk
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Stue
Stue
Utsikt fra spisestue
Utsikt fra spisestue
Stue og spisestue
Stue og spisestue
Kjøkken
Kjøkken
Bad i 2. etasje
Bad i 2. etasje
Bad i 2. etasje
Bad i 2. etasje
Gang i 2. etasje
Gang i 2. etasje
Bad i 1. etasje
Bad i 1. etasje
Badi 1. etasje med badstue
Badi 1. etasje med badstue
Gang/entré
Gang/entré
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje