Ringvegen 26

Nordkjosbotn

Soverom
5 stk
Størrelse
215m2
Prisantydning
2 850 000,-

Pen bolig med sentral plassering i Nordkjosbotn!Boligen er av god størrelse med praktisk planløsning på 1 plan. Den inneholder blant annet 5 soverom, stor stue og kjøkken med god skapplass. 2 baderom og praktisk vaskerom.Utgang til romslig vestvend... Les mert terrasse på hele 26 kvm, anneks med innredet rom, samt parkering i garasje som har sportsbod og arbeidsrom i tilknyttning.Boligen ligger nært både skole, barnehage og flere matbutikker med utvidet åpningstid. Kort avstand til fine naturområder både med tanke på fiske og skogsvandring.For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.

Prisantydning: 2 850 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 157m2
Bruksareal: 215m2
Soverom: 5
Byggeår: 1992

Se full beskrivelse

Eiendom Ringvegen 26
9040 Nordkjosbotn
Oppdragsnummer 52-19-0288
Totalvurdering Pen bolig med sentral plassering i Nordkjosbotn!

Boligen er av god størrelse med praktisk planløsning på 1 plan. Den inneholder blant annet 5 soverom, stor stue og kjøkken med god skapplass. 2 baderom og praktisk vaskerom.

Utgang til romslig vestvendt terrasse på hele 26 kvm, anneks med innredet rom, samt parkering i garasje som har sportsbod og arbeidsrom i tilknyttning.

Boligen ligger nært både skole, barnehage og flere matbutikker med utvidet åpningstid. Kort avstand til fine naturområder både med tanke på fiske og skogsvandring.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr.29 Bnr.138 i Balsfjord kommune
Beliggenhet Etablert boligområde på Nordkjosbotn i regulert felt. Området er bebygget med frittliggende eneboliger og noen rekkehus. Ca 300 m til skole, butikk og andre sentrumsfunksjoner. Gangavstand til idrettsplass og nærhet til store fri- og rekreasjonsområder. Ca. 70 km til Tromsø.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Tilnærmet flat tomt. Gruset gårdsplass med biloppstillingsplasser på egen grunn. Tomten er beplantet med plen, nytte og prydvekster. Lekestue. Tomten er inngjerdet.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1992
Modernisert: 2006
Areal Primærrom: 157 kvm, Bruksareal: 215 kvm, Bruttoareal: 234 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 6
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Ringmur av lettbetongblokker med utvendig puss, ubehandlet overflate på tilbygd del. Isolert bjelkelag mellom kryprom og bolig. Kryperommet er kun besiktiget fra luke.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Vegger av bindingsverk, antatt isolert med min.ull. Utvendig trepanelkledning.

Dører og vinduer
Vinduer av 2-lags isolerglass med utvendig sprosser. Innvendige malte profilerte tredører. Verandadører med glassfelt. Ytterdør av teak.
Skyedørsfronter foran garderober på de fleste soverom.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform, takstoler med undertak av kartong, isolert med min.ull mot kaldtloft. Tekket med betongstein. Renner og nedløp av plast.

Garasje.
Garasjen er adskilt med delevegg mot isolert arbeidsrom som er på 31 m². Bod med egen inngang er på 6 m². Betonggulv i alle rom. Yttervegger er kledd med overflatebehandlet trepanel. Skråtak med limtredragere og taktekke av papp. Garasje og bod er oppført i uisolert 4" bindingsverk. Arbeidsrom er fullisolert og innvendig kledd med gipsplater på vegger og i himling. Leddporter i metall og tre. Strøm innlagt.

Anneks.
Anneks er isolert i gulv, vegg og himling. Oppført i bindingsverk i tre. Utvendig kledd med malt trepanel. Saltak med platetro tekket med pappshingel.
Laminat på gulv. Vegger med fabrikkmalte panelplater. himling med malte plater. Etasjehøyde 1,97 m. Bod ytterdør og 2 vinduer m/isolerglass.

Opplysninger jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 23.06.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 11.12.1992 på boligen. Og ferdigmelding på garasje og anneks.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Stue, spiseplass, kjøkken, vaskerom, 2 ganger, bad/wc, 5 soverom, vindfang/entre, entré/gang, dusj/wc og opphold/kjøkken.

Utgang til vestvendt terrasse på 26 kvm der del av terrasse er med vegger og takoverbygg.

Boligen har i tillegg anneks på ca. 13 kvm som inneholder et innredet rom.
I garasjen er det gode oppbevaringsmuligheter med sportsbod, arbeidsrom og øvrig garasje.

Opplysninger jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 23.06.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Opplysninger jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 23.06.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Gulvvarme i store deler av boligen, unntatt soverommene. Luft/luft varmepumpe og peis i stue.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på tomt.
Tomten Areal: 1 286 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Kjøper er kjent med at område er uregulert, men at det omfattes av kommunens LNF-område (Landbruk, Natur og Friluftsområde).
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 850 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 23.06.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;4 126 000,-
Verdi takst ;3 300 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 577 179,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 077 844,-
Formuesverdi gjelder for inntektståret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 22 502,- pr. År.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1988/6194-1/97 Rettigheter iflg. skjøte 02.11.1988
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

1990/1659-2/97 Forkjøpsrett 03.04.1990
RETTIGHETSHAVER: BALSFJORD KOMMUNE TIL UBEBYGD TOMT
TILBAKEKJØPSRETT

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg Forsikring
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Midlertidig brukstillatelse
Kommuneplankart
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Arealer er beregnet av takstmann og selger. Megler har ikke kontrollmålt arealet.

Megler:

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Stue
Stue
Romslig stue med store vindusflater
Romslig stue med store vindusflater
Boligen har både vedovn, luft/luft varmepumpe og gulvarme i store deler av boligen
Boligen har både vedovn, luft/luft varmepumpe og gulvarme i store deler av boligen
Stue
Stue
Stue
Stue
Spiseplass i tilknytning til kjøkken
Spiseplass i tilknytning til kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken med barløsning og rikelig med skapplass
Kjøkken med barløsning og rikelig med skapplass
Baderom 1
Baderom 1
Baderom 2
Baderom 2
Moderne innredning, skuffer for god plass og speilskap
Moderne innredning, skuffer for god plass og speilskap
Praktisk vaskerom
Praktisk vaskerom
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Anneks
Anneks
Anneks
Anneks
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Terrasse mot vest
Terrasse mot vest
Inngangsparti
Inngangsparti
Gårdsplass
Gårdsplass
Parkering både på tomt og i garasje
Parkering både på tomt og i garasje
Innkjørsel
Innkjørsel