Evjenvegen 159 B

Tomasjord

Soverom
4 stk
Størrelse
216m2
Prisantydning
6 490 000,-

Nyoppført 5 - roms rekkehus med garasje, beliggende i boligfeltet på Tomasjord i Tromsdalen. Gjennomgående meget gode/moderne kvaliteter på innredninger og overflater.  Moderne og praktisk kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Stor terrasse med utgang fra stue. romslig og praktisk planløsning som passer godt for en aktiv barnefamilie. Her kan nevnes en stor entre med rikelig plass til støvler og ytterklær, 2 bad, vaskerom, 4 soverom, stort kjøkken, stor stue med utgang til stor vestvendt veranda med flott  utsikt og gode solforhold.Boligen ligger i et rolig område med lite trafikk og kort veg til friområder, alpinbakke skoler, barnehager og butikker.For ytterligere informasjon eller visning ta kontakt med megler Ivar Nerdal ... Les mer

Prisantydning: 6 490 000,-
Boligtype: Rekkehus
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 165m2
Bruksareal: 216m2
Soverom: 4
Byggeår: 2019

Se full beskrivelse

Eiendom Evjenvegen 159 B
9024 Tomasjord
Oppdragsnummer 52-19-0252
Totalvurdering Nyoppført 5 - roms rekkehus med garasje, beliggende i etablert boligfeltet på Tomasjord i Tromsdalen. Boligen har en romslig og praktisk planløsning som passer godt for en aktiv barnefamilie. Her kan nevnes en stor entre med rikelig plass til støvler og ytterklær, 2 bad, vaskerom, 4 soverom, stort kjøkken, stor stue med utgang til stor vestvendt veranda med flott utsikt og gode solforhold.

Boligen er oppført i 2019. Gjennomgående meget gode/moderne kvaliteter på innredninger og overflater. Her kan nevnes malte flater, moderne og praktisk kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, balansert ventilasjon, fliser på baderom, samt på gulv i entre og vaskerom. Stor terrasse med utgang fra stue.

Boligen inneholder følgende rom:
U-etg. gang med garasje gang/trapperom, bod, vaskerom og tv-stue/bod*.
1. etg. Vindfang/entre m/trapp, gang, dusj/wc/vaskerom, dusj/wc, gang/kontor, 2 soverom.
2. etg. Stue m/trapp, kjøkken, soverom.

* vaskerom og tv-stue i 0 etasje er etablert i areal godkjent til s-rom. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er byggesøkt Tromsø kommune for endring av bruken fra s-areal til p-areal.

Nordvestvendt terrasse på 10 m². Utgang fra stue. Rekkverk av glass og metall.

Boligen ligger i et rolig område med lite trafikk og kort veg til friområder, alpinbakke skoler, barnehager og butikker. Ca. 10-15 minutters kjøring til Tromsø sentrum. Gode bussforbindelser i området.

For ytterligere informasjon eller visning ta kontakt med megler Ivar Nerdal
Matrikkel Gnr.15 Bnr.1544 i Tromsø kommune
Beliggenhet Etablert boligområde sentralt på Tomasjord. Området er bebygget i hovedsak med frittliggende eneboliger på østsiden og leilighetsbygg på vestsiden av
Evjenvegen. Ca, 5 km til bysentrum. Vestvendt og solrikt. Attraktivt boligområde. God utsikt mot deler av Tromsøya og innseilingen til byen.
Adkomst Fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av skrånende tomt fallende mot vest. Tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig veg. Tomten er planert.
Boligtype, og eierform Selveier Rekkehus
Byggeår 2019
Areal Primærrom: 165 kvm, Bruksareal: 216 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, for eksempel stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang, pluss de innvendige veggene mellom disse. P-ROM tilsvarer tidligere boligareal (BOA).
Arealene er hentet fra vedlagte takst.
Det tas forbehold om at arealer og planløsning kan avvike fra opprinnelige tegninger og mål.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 2
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Betongfundamenter. Grunnmur av betong i skumplastforskaling. Utvendig pusset og innvendig plateslått. Gulv av betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Vegger av bindingsverk, antatt isolert med min.ull. Utvendig trepanelkledning. I-bjelkelag som etasjeskiller, antatt isolert med min.ull.

Takkonstruksjon med yttertak
Flatt tak, I-sperrer. Tekket med antatt membran

Dører og vinduer
Vinduer av fabrikkmalt 3-lags energiglass. Innvendige hvite glatte dører. Verandadør som skyvedør med glassfelt. Fabrikkmalte hvite ytterdører.

Garasje integrert i boligen. Fliselagt gulv av betong. Platekledte vegger og himling. Leddport av stål med portåpner. Dør. Sensorstyrt belysning.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest på boligen. Selger plikter å fremskaffe denne før overtagelse.
Innhold U-etg. gang med trapp, vaskerom. Garasje , bod, tv-stue.
1. etg. Vindfang/entre m/trapp, gang, dusj/wc/vaskerom, dusj/wc, gang/kontor, 2 soverom.
2. etg. Stue m/trapp, kjøkken, soverom.

Nordvestvendt terrasse på 10 m². Utgang fra stue. Rekkverk av glass og metall.
Standard Gulv: Fliser, parkett.
Vegg: Malte flater.
Himling: Malte flater.

Bad og vaskerom
1. etasje: Dusj/wc: 1 dusjnisje med glassdører, 1 servant med heldekkende plate, innredning og speil, 1 wc med innebygget cisterne. Badet er komplett flislagt.
Avtrekk over himling.
1. etasje: Dusj/wc/vaskerom: 1 dusjnisje med glassdører, 1 servant med heldekkende plate, innredning og speil, 1 wc med innebygget cisterne. Badet er
komplett flislagt. Avtrekk over himling.
U. etasje: Vaskerom: Benkinnredning med skyllekar. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder på 300 ltr. Flislagt gulv med sokkelflis. Malte veggflater.
Avtrekk over himling.
Kjøkken
Innredning med glatte fronter og noen fronter med glassfelt. Downlights under overskap. Ventilator. Integrert to stekeovner, koketopp, mikro, oppvaskmaskin,
kjøl/frys.

Skjult elektrisk anlegg. Skap med automatsikringer.
I hovedsak med downlights til grunnbelysning.
VVS-installasjoner.
Avløpsrør av plast. Vannrør av plast med rør i rørskap.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning Gulvvarme på badene, hovedinngang og vaskerom, garasje og gang nede.
Vedfyring i stue. Stålpipe. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering I garasje og på tomten.
Tomten Areal: 556 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig veg, vann og kloakk med stikkledninger til offentlig nett.
Regulering Eiendommen omfattes av to gjeldende planer: Reguleringsplan av 27.05.1975. Plan id: 0502. Formål: Boliger.
Kommuneplanens arealdel 2017-2026. Plan id: 142. Formål: Boligbebyggelse.. Kontakt meglerforetaket for nærmere informasjon.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 6 490 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Bohavet as den 31.05.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;6 538 000,-
Verdi takst ;6 500 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: ,-

Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Det er kun igangsettingstillatelse på dette bygget. Ordinære avgifter vil først påløpe når bygget er ferdigmeldt.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen rettigheter funnet.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Ikke oppgitt av selger.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Takst
Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest
Matrikkelrapport
Nabolagsprofil
Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er innforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med meglerforetaket at forbehold er avklart før man overtar boligen. Selger er innforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas. Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Nyoppført rekkehus med sentral beliggenhet ipå Tomasjord
Nyoppført rekkehus med sentral beliggenhet ipå Tomasjord
Påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer
Påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer
Fantastisk utsikt fra alle vinduene i stua
Fantastisk utsikt fra alle vinduene i stua
Stue
Stue
Lys og trivelig stue medutgang til veranda og fantastisk utsikt mot Tromsøya
Lys og trivelig stue medutgang til veranda og fantastisk utsikt mot Tromsøya
Stue
Stue
Trapp fra 1. etg. til stue
Trapp fra 1. etg. til stue
Tidløst kjøkken med masse skap og benkeplass
Tidløst kjøkken med masse skap og benkeplass
Tidløst kjøkken med masse skap og benkeplass
Tidløst kjøkken med masse skap og benkeplass
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Gang med inngang til bad i 1. etg.
Gang med inngang til bad i 1. etg.
Flislagt bad med moderne innredning og  varme i gulv
Flislagt bad med moderne innredning og varme i gulv
Bad 1. etg.
Bad 1. etg.
Soverom 1
Soverom 1
Dusjhjørne i 1. etg.
Dusjhjørne i 1. etg.
Påkostet bad med moderne innredning, store fliser og varme i gulv..
Påkostet bad med moderne innredning, store fliser og varme i gulv..
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Vaskerom 1. etg.
Vaskerom 1. etg.
11_1_3Dplan_1
11_1_3Dplan_1
Plan 1
Plan 1
Olan 2
Olan 2
Stor garasje med elpor og inngangsdør
Stor garasje med elpor og inngangsdør
24_fasade
24_fasade
Utsikt over området og mot Tromsøya fra verandaen
Utsikt over området og mot Tromsøya fra verandaen
Utsikt over området og mot Tromsøya fra verandaen
Utsikt over området og mot Tromsøya fra verandaen
Utsikt
Utsikt