Hansmarkvegen 59 B

Tromsø

Soverom
5 stk
Størrelse
309m2
Prisantydning
14 690 000,-

Praktvilla med tilbaketrukket beliggenhet øverst i Hansmarka. Eiendommen fremstår som et komplett samspill mellom eksteriør og interiør. Spennende og innholdsrik planløsning som igjen er delt inn i ulike soner som glir pent over i hver andre. Her ... Les merkan nevenes påkostet kjøkken med tilhørende utearealer, spisestue, stor stue med fantastisk utsikt over hav og fjell, treningssone tilbake trukket soveromsone med 3 soverom med bad/relax sone, stue og kontor. Kort oppsummert: en bolig som skaper en fantastisk ramme for små og store begivenhetene i livet. Eiendommen er mye oppgradert av nåværende eier og fremstå som et at Tromsøs bys mest påkostede boliger. Her kan nevnes kjøkken fra Bulthaup med Gaggenau-hvitevarer og Bora-nedtrekks ventilasjon, spesialimportert eikegulv fra Østerrike med ekstra bred/ekstra lange bord uten skjøter i stue, plassbygd peis med ny to-veis innsats, etablering av badstue og bad/spa i 0 etasje, betydelig oppgradert alarmsystem med flere sensorer/kameraer, appstyring via smartphone, etc.. Eiendommen ligger attraktivt til med fantastisk flott utsikt mot sør og vest. Meget gode sol- og lysforhold! Familievennlig område med lite trafikk. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder! Ca. 5 minutters kjøring til Tromsø sentrum, skole og barnehage i nærområde. Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal for ytterligere informasjon eller visning.

Prisantydning: 14 690 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 260
Bruksareal: 309
Soverom: 5
Byggeår: 2007
Energimerking:

Se full beskrivelse

Eiendom Hansmarkvegen 59 B
9013 Tromsø
Oppdragsnummer 52-19-0134
Totalvurdering Praktvilla med tilbaketrukket beliggenhet øverst i Hansmarka. Eiendommen fremstår som et komplett samspill mellom eksteriør og interiør. Spennende og innholdsrik planløsning som igjen er delt inn i ulike soner som glir pent over i hver andre. Her kan nevenes påkostet kjøkken med tilhørende utearealer, spisestue, stor stue med fantastisk utsikt over hav og fjell, treningssone tilbake trukket soveromsone med 3 soverom med bad/relax sone, stue og kontor. Kort oppsummert: en bolig som skaper en fantastisk ramme for små og store begivenhetene i livet.

Eiendommen er mye oppgradert av nåværende eier og fremstå som et at Tromsøs bys mest påkostede boliger. Her kan nevnes kjøkken fra Bulthaup med Gaggenau-hvitevarer og Bora-nedtrekks ventilasjon, spesialimportert eikegulv fra Østerrike med ekstra bred/ekstra lange bord uten skjøter i stue, plassbygd peis med ny to-veis innsats, etablering av badstue og bad/spa i 0 etasje, betydelig oppgradert alarmsystem med flere sensorer/kameraer, appstyring via smartphone, etc..

Eiendommen ligger attraktivt til med fantastisk flott utsikt mot sør og vest. Meget gode sol- og lysforhold! Familievennlig område med lite trafikk. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder! Ca. 5 minutters kjøring til Tromsø sentrum, skole og barnehage i nærområde.

Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal for ytterligere informasjon eller visning.
Matrikkel Gnr.118 Bnr.1544 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger tilbaketrukket i et vel etablert vestvendt villaområde i Hansmarka. Tromsøya sørvestre del. Et av byens mest attraktive boligområder bebygget med frittliggende boligeiendommer på dels rommelige tomter.

Moderat avstand til bysentrum. Kort avstand til skole og barnehager. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder. Herunder lysløype og populære Bak Olsen.
Adkomst Kjør opp Skolegata, fortsett opp Kirkegårsdvegen. Sving til venstre inn på Bekkevollvegen. Ta deretter til venstre inn Senjavegen. Sving til venstre og inn på Fagerlivegen. Ta til høyre ut på Røstbakken. Sving til høyre og inn på Hansmarkvegen. Ta til høyre for å holde deg på Hansmarkvegen. Følg deretter nummerering på husene.
Tomt/beskaffenhet Skrånende terrassert tomt fallende mot vest. Tilknyttet offentlig vann og avløpsnett. Adkomst fra privat veg. Gruset adkomst/gårdsplass foran bolig. Oppstillingsplass for bil på egen grunn og i garasje. Beplantet med plen på østsiden. Støttemur av naturstein mot øst. Mur av knekkheller ved tilkomst.
Boligtype, og eierform Enebolig selveier byggeår 2007.
Byggeår Enebolig oppført i 2007. Boligen er mye oppgradert i perioden 2016- 2018.

Eiendommen framstår med uvanlig god teknisk standard med høy kvalitet på innredninger og overflater og med god standard på tekniske installasjoner.
Areal Primærrom: 260 kvm, Bruksareal: 309 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 3
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Antatt betongfundamenter. Gulv i betong. Grunnmur av porebetongelementer.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Vegger av porebetongelementer. Utvendig puss og trepanel. Etasjeskillere av porebetongelementer.

Dører og vinduer
Vinduer av 3-lags energiglass. Dels store vindusfelt i aluminiumsrammer. Innvendige finerte oljebehandlet dører. Skyvedører med glassfelt til veranda og vindusfelt som utgang til tak over stue. Ytterdør i heltre. Eieketrapp med underliggende vanger til 2. etasje og betongtrapp med naturstein/skiferfliser i trinn til underetasje.

Takkonstruksjon med yttertak
Flatt tak med gesims. Porebetongelementer. Tekket med mestertekke. (Fiberforsterket syntetisk gummi). Taksluker og innvendige nedløp.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 14.05.2007.
Innhold U-etg. Gang m/trapp, 2 soverom, dusj, wc, badstue. Teknisk rom.
1. etg. Entre, kjøkken, stue, spisestue, tv-stue/ soverom, dusj/wc, vaskerom, gang m/trapp. Garasje
2. etg. Stue m/trapp, bad, dusjnisje, wc rom, kontor, 3 soverom.

Sydvestvendt terrasse på 30 m². Utgang fra kjøkken.
Standard Gulv: Eikebord/paneler i full lengde, parkett, fliser, tepper.
Vegg: Malte flater.
Himling: Malte flater.

Bad og vaskerom
2. etasje: Tredelt bad med bad, dusj og wc-rom. Rommene er komplett flislagt. Avtrekk. Downlights,
Bad: 1 massasjekar/boblekar, 1 wc med innebygget cisterne, 1 servant m/innredning.
Dusjnisje: 1 takdusj med skjult/innebygget betjening/batteri.
Wc-rom: 2 servanter m/innredning, 1 wc med innebygget cisterne.

1. etasje: Dusj/wc: 1 takdusj med skjult/innebygget betjening/batteri, 1 servant, 1 wc med innebygget cisterne. Rommet er komplett flislagt. Downlights.
1. etasje: Vaskerom/grovkjøkken: 1 skyllekar. Montert innredning. Opplegg for vaskemaskin. Opplegg for vann til kjøleskap. Rommet er komplett flislagt.
Etablert dør til garasje.

U. etasje: Tredelt bad med omkledning/dusj, badstue og wc-rom. Rommene er komplett flislagt med naturstein/skiferfliser.
Omkledning/dusj: 1 servant med innredning/eikeplate. 1 takdusj med skjult/innebygget betjening/batteri.
Wc-rom: 1 wc med innebygget cisterne. Glassdør ut til omkledning.
Badstue: Plassbygde benker. Elektrisk badstueovn. Glassdør ut til dusj.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Kjøkken
Innredning med hvite glatte fronter. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn, kombinert damp/stekeovn, kjøleskuffer. Kokeøy med induksjonstopper med
avtrekk/downdraft ved koketopp.

Elektrisk anlegg
Skjult elektrisk anlegg. Skap med automatsikringer. El.anlegg med godt omfang.
Oppgradert styresystem med appstyring. Led belysning.
Montert alarm.

VVS-installasjoner
Varmepumpe som forsyner vannbåren varme til gulv og ventilasjonsaggregat.
Balansert ventilasjon med varmeveksler.
Bereder på 300 ltr.

Oppgradering Hansmarkveien 59 B de siste årene.

GENERELT

1.Alarmsystem
Husets alarmsystem er betydelig oppgradert med flere sensorer/kameraer, appstyring via smartphone, og direkte varsling til alarmselskap.
Kodelås på ytterdør er montert.

2.Spotter
Samtlige spoter i alle etasjer er byttet til høykvalitets state-of-the-art løsninger

3.Smarthusløsninger og de tekniske anlegg. Det er foretatt en omfattende jobb med det tekniske anlegget for å sikre funksjonalitet.
Husets tekniske anlegg består av en varmepumpe i kjelleren som forsyner vannbåren varme til gulvvarme og ventilasjonsaggregatet.
Styresystem er oppgradert til moderne standard i nyere tid for LED og varmestyring. Styresystemet kontrolleres av smarttelefon. Selve styresystemet er basert på KNX som global standard for byggautomasjon for bolig og næringsbygg. Totalrenovering av sikringsskap. Etablert en rekke nye støpsler og bryterpanel i hele boligen. Ny fiberløsning
4. Røropplegg problematikken mht. toalettet i 1. etasje. Videre er årsaken til rørproblematikken på kjøkken avdekt og vil bli
reparert av leverandør.

5.Vegger/tak
Malt vegger/tak i store deler av huset

FØRSTE ETASJE

6.Entré/hall
Etablert ny plassbygd/skreddersydd kvalitetsgarderobe fra HTH

7.Kjøkken
Totalrenovert kjøkken med state-of-the-art løsninger med Bulthaup-kjøkken, Gaggenau-hvitevarer og Bora-nedtrekksventilasjon.
Komfyrvakter
Nye state-of-the-art støpsler
Egen USB-port for ladding av smartphones mv.

8.Stue
Spesialimportert nytt eikegulv fra Østerrike med ekstra bred/ekstra lange bord uten skjøter. Lagt av firma Feinschnekker
Totalrenovert plassbygd peis med ny to-veis innsats og for utsikt fra spisestue
Etablert ny pipe i hvitt metall i mindre diameter for bedre estetikk/utsikt fra spisestue
Fjernet tapet på vegg mot nord og erstattet med kalkmaling

9.Spisestue
Spesialbestilt nytt eikegulv fra Østerrike med ekstra bred/ekstra lange bord uten skjøter. Lagt av firma Feinschnekker
Lagt eikegulv på betongtrinn mot stue

10.Ekstrastue
Spesialbestilt nytt eikegulv fra Østerrike med ekstra bred/ekstra lange bord uten skjøter. Lagt av firma Feinschnekker

11.Bad 1. etasje
Spesiallaget speil fra Glassmester Appelbom

12.Vaskerom/grovkjøkken
Etablert egen benk over vaskemaskin/tørketrommel
Pusset/oljet trapp

13.Trapp opp
Pusset/oljet trapp

14.Trapp ned
Spesiallaget trapp med Ottaskifer
Spesiallaget himling med indirekte belysning

15.Garasje
Kasset inn/isolert vannrør til kjøkken
Etablert sykkel/skistativløsninger
Etablert hylle for oppbevaring

ANDRE ETASJE

16.Masters soverom
Etablert/montert ny glassdør til bad. Glassmester Appelbom

17.Hovedbad
Montert Vipp-løsninger (knagger, tørkestenger, toalettbørste)
Pusset/oljet benkeplate


18.Bad 2
Montert Vipp-løsninger (knagger, toalettbørste)
Pusset/oljet benkeplate
Etablert/montert ny skyvedør i frostet glass. Glassmester Appelbom
Reparert boblebad

19.Dusj
Nye Vipp-løsninger (såpekopp/nal)

KJELLER

Totalrenovert kjeller fra råkjeller/flyttet vegger
Betongsaget til 3 vinduer i fasade/mur mot vest
Etablert 2 soverom og bad/spa/badstue
Ottaskifer på gulv i gang
Ottaskifer i gulv/på vegger bad/spa/badstuavdeling
Vannbåren varme i alle gulv
IKEA-garderobeskap med glassfronter fra gulv/tak i gang/på ett soverom
Spesiallaget benk/plate ved Feinschnecher
Spesiallaget/plassbygd badstue og badstuebenk
Montert Vipp-løsninger med knagger/nal
Etablert skapløsninger/hyllesystemer i teknisk rom
Verktøyoppheng i teknisk rom
Ny pumpe vannbåren varme

UTOMHUS/UTEAREAL

Etablert ny pipe i svart metall i mindre diameter for bedre estetikk/utsikt fra masters soverom
Lagt nytt takbelegg på tak over stue og garasje
Renovert murvegg mot sør. Skal gjøres på ny (akseptert reklamasjon)
Senket/planert hage mot vest
Lagt nytt gress i hele hagen
Lagt styringskabler for robotklipper
Etablert nye kantsettinger i stein med hvite pyntestein mot vest og nord
Plantet kirsebærtre/hekk mot nord/bærbusker mot sør
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Peisinnsats med omramming av porebetongelementer. Stålpipe. Luft/vann varmepumpe. Vannbåren gulvvarme på hovedplan + bad oppe og innredet del av kjeller. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering I dobbelgarasje og på tomt.
Tomten Areal: 664 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk med stikkledninger til offentlig nett.
Regulering Eiendommen omfattes av to gjeldende planer:
Reguleringsplan av 03.11.1975. Plan id: 0117. Formål: Boliger.
Kommuneplanens arealdel 2017-2026. Plan id: 142. Formål: Boligbebyggelse. Reguleringsplanen kan fås ved henvendelse til meglerforetaket.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 14 690 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Bohavet as den 31.05.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;15 221 000,-
Verdi takst ;14 700 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 2 341 626,-
Formuesverdi sekundærbolig: 8 429 852,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Eiendomsavgiftene for 2019 utgjør kr. 35 774,00 . Eiendommen er fakturert frem til 31.12.2019. Neste terminfaktura vil foreligge medio september 2019 for perioden 01.07.2019 - 31.12.2019.

Våre terminer for eiendomsavgift er inndelt slik:
Termin 1 gjelder for perioden 01.01.2019 til 30.06.2019
Termin 2 gjelder for perioden 01.07.2019 til 31.12.2019

Fordeling av både fakturerte og ikke fakturerte avgifter forutsettes avklart mellom kjøper og selger. Tromsø kommune foretar ingen fordeling av de kommunale avgiftene ved overdragelse til ny eier.

Ved overdragelse av eiendommen til ny eier bes selger si opp eventuelle e-faktura/avtalegiro avtaler som er knyttet mot denne eiendommen.
Fellesutgifter Kr ,- per mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2006/8612-1/97 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
08.06.2006
:Knr:1902 Gnr:118 Bnr:351
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

2006/8612-3/97 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
08.06.2006
:Knr:1902 Gnr:118 Bnr:351
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/10197-2/97 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE TINGLYST
03.07.2006
RETTIGHETSHAVER: Knr:1902 Gnr:118 Bnr:351
Bestemmelse om bebyggelse


For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

-Selgers egenerklæring
-Verdi og lånetakst
-Midlertidig brukstillatelse
-Grunnkart
-Matrikkelbrev
-Energiattest
-Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet Boligselgerforsikring gjennom Søderberg og Partners, og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring. Kjøper erklærer herved å være kjent med denne.

Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er innforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med meglerforetaket at forbehold er avklart før man overtar boligen. Selger er innforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas. Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Megler:

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Arkitekttegnet enebolig med svært attraktiv beliggenhet
Arkitekttegnet enebolig med svært attraktiv beliggenhet
0
Boligen er lys og romslig med nydelig utsikt fra flere punkt i huset
Boligen er lys og romslig med nydelig utsikt fra flere punkt i huset
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Stue
Stue
Her er det parkett og fliser på alle gulv, lyse flater og spotter i tak
Her er det parkett og fliser på alle gulv, lyse flater og spotter i tak
God varme fra dekorativ vedovn i stue
God varme fra dekorativ vedovn i stue
Romslig spisestue ligger ett par trappetrinn ned fra stuen i bakkant
Romslig spisestue ligger ett par trappetrinn ned fra stuen i bakkant
Tv-stue i eget rom
Tv-stue i eget rom
Spisestue
Spisestue
0
0
Kjøkken har integrerte hvitevarer, rikelig med benkeplass og moderne innredning
Kjøkken har integrerte hvitevarer, rikelig med benkeplass og moderne innredning
Fra kjøkken er det utgang til veranda med en nydelig utsikt
Fra kjøkken er det utgang til veranda med en nydelig utsikt
Moderen baderom med tidsriktig inventar i 1. etasje
Moderen baderom med tidsriktig inventar i 1. etasje
0
0
0
0
0
0
Stilfult baderom med bl.a. boblebadekar
Stilfult baderom med bl.a. boblebadekar
Detalj fra bad
Detalj fra bad
0
Komplett fliselagt baderom med dobbelservant
Komplett fliselagt baderom med dobbelservant
Her kan man nyte morrakaffen og utsikten fra et lyst og trivelig soverom
Her kan man nyte morrakaffen og utsikten fra et lyst og trivelig soverom
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Walk-in closet i forbindelse med hovedsoverommet
Walk-in closet i forbindelse med hovedsoverommet
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
0
0
0
0
Modernje badstu med flislagt gulv og downlights
Modernje badstu med flislagt gulv og downlights
Boligen har totalt 3 baderom, alle er fliselagt, har spotter i tak og tidsriktig utførelse
Boligen har totalt 3 baderom, alle er fliselagt, har spotter i tak og tidsriktig utførelse
Baderom i 0. etasje
Baderom i 0. etasje
Baderom i 0. etasje
Baderom i 0. etasje
Baderom i 0. etasje
Baderom i 0. etasje
Soverom 4
Soverom 4
0
Gang
Gang
Gang/entré med fliselagt gulv og skyvedørsgarderobe
Gang/entré med fliselagt gulv og skyvedørsgarderobe
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Stor og fin innkjørsel med parkering i garasje
Stor og fin innkjørsel med parkering i garasje
Boligen har flere uteområder med skjermet beliggenhet
Boligen har flere uteområder med skjermet beliggenhet
Sydvendt veranda med utgang fra kjøkken er på hele 30 kvm
Sydvendt veranda med utgang fra kjøkken er på hele 30 kvm
0
Utsikt
Utsikt

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk