Mellomvegen 37 - 4. etasje

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
69m2
Prisantydning
4 950 000,-

Leiligheten har en romslig balkong med god utsikt til sjøen og Tromsdalstinden. Alle de tre sove-rommene vender mot den rolige baksiden og har meget gode lys- og utsiktsforhold. Det er en-stavs lys eikeparkett i alle rom og fliser på gulvene i gang... Les mer og på badet. Leiligheten er uten skru- eller spikermerker i veggene. Det er kort vei til leiligheten og parkering fra heisen, og kun to andre leiligheter til i denne etasjen. Det er eksklusivt kjøkken- og baderomsinnredning fra det Italienske merket Poliform Varenna og Expo Nova. Integrert ovn og oppvaskmaskin er i øvre modellsjikt fra Miele. Leiligheten har ventilasjonssystem med filtrering og varmegjenvinning. Strømforbruket er derfor minimalt. Sameiet er veletablert med lave fellesutgifter. Uteområdet er anlagt med flere gjesteparkerings-plasser, sykkelparkering og underjordisk avfallshåndteringssystem. Det er varmekabler i oppkjøringen fra garasje til vei. Huset er tegnet av det prisvinnende arkitektfirmaet Snorre Stinessen Arkitektur & Design AS. Det ligger i Mellomvegen 37 i sør-byen, like overfor Nordnorsk kunstmuseum, Polaria og museums-parken. Elisabethsenteret - som har basseng og legesenter - og Kiwi-butikken, ligger i ca. 100 meters avstand. Til området er det i tillegg flotte lysløyper, samt kort vei til Sydspissen og Telegrafbukta. Området er innenfor det som er definert som sone 1 (sentrumssonen) for den foreslåtte nye bomringen for Tromsø - noe som kan bety en betydelig økonomisk fordel! For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.

Prisantydning: 4 950 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 632,-
Primærrom: 64
Bruksareal: 69
Soverom: 3
Byggeår: 2016
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Mellomvegen 37 - 4. etasje
9008 Tromsø
4. etasje
Oppdragsnummer 52-19-0203
Totalvurdering Leiligheten har en romslig balkong med god utsikt til sjøen og Tromsdalstinden. Alle de tre sove-rommene vender mot den rolige baksiden og har meget gode lys- og utsiktsforhold. Det er en-stavs lys eikeparkett i alle rom og fliser på gulvene i gang og på badet. Leiligheten er uten skru- eller spikermerker i veggene. Det er kort vei til leiligheten og parkering fra heisen, og kun to andre leiligheter til i denne etasjen.

Det er eksklusivt kjøkken- og baderomsinnredning fra det Italienske merket Poliform Varenna og Expo Nova. Integrert ovn og oppvaskmaskin er i øvre modellsjikt fra Miele. Leiligheten har ventilasjonssystem med filtrering og varmegjenvinning. Strømforbruket er derfor minimalt.

Sameiet er veletablert med lave fellesutgifter. Uteområdet er anlagt med flere gjesteparkerings-plasser, sykkelparkering og underjordisk avfallshåndteringssystem. Det er varmekabler i oppkjøringen fra garasje til vei.

Huset er tegnet av det prisvinnende arkitektfirmaet Snorre Stinessen Arkitektur & Design AS. Det ligger i Mellomvegen 37 i sør-byen, like overfor Nordnorsk kunstmuseum, Polaria og museums-parken. Elisabethsenteret - som har basseng og legesenter - og Kiwi-butikken, ligger i ca. 100 meters avstand. Til området er det i tillegg flotte lysløyper, samt kort vei til Sydspissen og Telegrafbukta.

Området er innenfor det som er definert som sone 1 (sentrumssonen) for den foreslåtte nye bomringen for Tromsø - noe som kan bety en betydelig økonomisk fordel!

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr.200 Bnr.811 Snr.13 i Tromsø kommune
Beliggenhet Beliggenheten er veldig flott med gangavstand på 5 minutter ned til Tromsø Sentrum. Her får man rolige omgivelser og svært sentral plassering. Fra leiligheten er det i tillegg nydelig utsikt til sjøen og Tromsdalstinden. Her vil du bo enkelt til med gangavstand til de fleste fasiliteter som caféer, restaurant og uteliv, treningssenter, dagligvare og gode shoppingmuligheter.

Området er innenfor det som er definert som sone 1 (sentrumssonen) for den foreslåtte nye bomringen for Tromsø - noe som kan bety en betydelig økonomisk fordel! Leiligheten disponerer egen garasjeplass, men for de som ikke har bil er det gode kollektivtilbud i sentrumssonen. Nærmeste busstopp er et minutt unna boligen.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av flat tomt. Gangadkomst fra fortau. Asfalterte trafikkarealer på nordsiden. Inngjerdet grønntområde/plen på sydsiden. Uteområdet er anlagt med flere gjesteparkerings­plasser, sykkelparkering og underjordisk avfallshåndteringssystem. Det er varmekabler i oppkjøringen fra garasje til vei.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2016
Areal Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 76 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Antatt betongfundamenter. Ringmur/grunnmur av betong. Betonggulv i parkeringskjeller.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bærende og skillende konstruksjoner av betong og stål. Yttervegger i bindingsverk isolert 20 + 5 cm min.ull. Utvendig kledning. Etasjeskiller av betong/hulldekker.

Dører og vinduer
Vinduer av 2-lags energiglass. Innvendige glatte hvite dører. Verandadør m/glassfelt. Fabrikkmalt glatt entredør.

Takkonstruksjon med yttertak
Flatt tak med gesims. Tekket med Pvc-folie eller tilsvarende, antatt ovenpå isolert. Innvendig taknedløp. Taket er besiktiget fra bakken.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse på boligen.
Innhold Inngår i P-rom:
4. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, 3 soverom og dusj/wc/vaskerom.

Boligen har utgang til balkong og oppbevaring i 2 boder, samt sportsbod i parkeringskjeller.
Standard Gulv: Enstavs parkett og fliser.
Vegg: Malte flater.
Himling: Malte flater/betongdekker.

Bad og vaskerom
Dusj/wc/vaskerom: 1 dusjnisje med glassdører, 1 wc med innebygget cisterne, 1 servant med heldekkende plate, baderomsinnredning fra Expo Nova og speil. Badet er komplett flislagt. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk over himling.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av badet.

Kjøkken
Eksklusiv kjøkkeninnredning fra det Italienske merket Poliform Varenna med glatte hvite fronter. Ventilator. Integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin i øvre modellsjikt fra Miele.

Øvrig:
Skjult elektrisk anlegg. Kombiskap med automatsikringer og data.
Ventilasjons­system med filtrering og varmegjenvinning. Dette er med på å gi et lavt strømforbruk.
Porttelefon med døråpner og kamera.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Gulvvarme på entré og bad.
Parkering Parkering i felles parkeringskjeller.
Tomten Areal: 1 392 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert 23.03.2010.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 950 000,- / Fellesutgifter: 1 632,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 122 935,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 042 566,-
Formuesverdi gjelder for inntektståret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 15 844,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Gjennomsnittlig forbruk siste år er på under 450 kw i måneden.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Skattøra borettslag

Sameiet er veletablert med lave fellesutgifter.
Fellesutgifter Kr 1 632,- per mnd.


Fellesutgiftene dekker bl.a.: Internett, trappevask, forsikring av bygget, strøm fellesområder, diverse drift og vedlikehold, mv.
Fellesgjeld ,- Fellesformue kr15 120,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1980/404600-1/97 Best. om vann/kloakkledn. 18.11.1980
Rettighetshaver: Mellomvn. 37 B.
Overført fra: 1902-200/811
Gjelder denne registerenheten med flere

1981/401914-3/97 Best. om vann/kloakkledn. 29.05.1981
Rettighetshaver: Mellomv. 37 B.
Overført fra: 1902-200/811
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1068737-1/200 Bestemmelse om parkering 18.11.2016
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:200 Bnr:1914
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om kostnader til drift, vedlikehold og påkostninger
Overført fra: 1902-200/811
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1068785-1/200 Best. om adkomstrett 18.11.2016
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:200 Bnr:1914
Med flere bestemmelser
Overført fra: 1902-200/811
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring KLP Skadeforsikring
Polisenummer: 9237994
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egnerklæring
Opplysninger fra forretningsfører
Brukstillatelse
Vedteker
Reguleringsplan
Energiattest
Diverse info
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Megler:

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Tiril Pedersen

+47 971 59 293

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Planskisse
Planskisse
0
0
0
0
0
0
0

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk