Sentrumsveien 41

Nordkjosbotn

Soverom
4 stk
Størrelse
202m2
Prisantydning
2 400 000,-

Sne eiendom har gleden av å presentere Sentrumsveien 41 - en enebolig med vestvendt terrasse, stor tomt og attraktiv beliggenhet midt i Nordkjosbotn sentrum!Her får du en stor  og åpen enebolig med masse potensiale! 2. etasje med 3 soverom, samt  s torstue og gang i 1. etasje renovert høsten 2017. Bad totalrenovert i 2010. Kjelleren består pr. i dag av 4 boder.  På tomten er det frittstående garasje med tilhørende bod.Eiendommen er på hele 2210 kvm midt i Nordkjosbotn sentrum. Umiddelbar nærhet til sentrums fasiliteter med dagligvare, resturanter, kiosk mv. Kort vei til skoler, idrettsplass og gode fri- og rekreasjonsområder. Selger er åpen for også å selge tilstøtende tomt mot nordøst - Gnr. 29, Bnr 27.Ta kontakt med ansvarlig megler Jørn Nerdal for nærmere info og visning! ... Les mer

Prisantydning: 2 400 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 158m2
Bruksareal: 202m2
Soverom: 4
Byggeår: 1956
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Sentrumsveien 41
9040 Nordkjosbotn
Oppdragsnummer 52-19-0182
Totalvurdering SNE eiendom har gleden av å presentere Sentrumsveien 41 - en enebolig med vestvendt terrasse, stor tomt og attraktiv beliggenhet midt i Nordkjosbotn sentrum!

Stor eiendom med tilleggstom. Tomten som huset er plassert på er 1620 kvm. og den ubebygde tilleggstomten som vender ut mot Skogveien er på 591 kvm. Begge tomtene er regulert til boligformål og utgjør et potensiale som kjøper anbefales å undersøke nærmere.
Boligen har en god planløsning og fremstår som innholdsrik. Bad renovert i 2010. Ellers er boligen fra 1956/1975, men holder etter forholdene en god standard. Store åpne rom gir mye muligheter. Kjelleren består pr. i dag av 4 boder. På tomten er det frittstående garasje med tilhørende bod.

Umiddelbar nærhet til sentrums fasiliteter med dagligvare, restauranter, kiosk mv. Kort vei til skoler, idrettsplass og ypperlige fri- og rekreasjonsområder.

Ta kontakt med ansvarlig megler Jørn Nerdal for visning og nærmere info!
Matrikkel Gnr.29 Bnr.30 i Balsfjord kommune
Beliggenhet Etablert boligområde midt i sentrum av Nordkjosbotn. Området er bebygget med frittliggende eneboliger som grenser til næringseiendommene i sentrum. Kort veg til diverse servicetilbud, herunder dagligvare, kiosk, restaurant mv. Kort gangavstand til skole og idrettsplass. Generell nærhet til store fri- og rekreasjonsområder. Ca. 70 km til Tromsø sentrum.
Adkomst Gruset adkomst fra offentlig veg.
Adkomstvegen er anlagt på 29/20 med tinglyst adkomstrett til takstobjektet 29/30.
Tomt/beskaffenhet Tilnærmet flat tomt. Tilknyttet offentlig vann og avløp, dels fellesledninger med naboer. Gruset adkomst fra offentlig veg. Oppstillingsplass for flere biler på
egen grunn og i garasje. Tomten er beplantet med plen, trær, nyttevekster og prydbusker. Deler med naturtomt. Hekk mot adkomstveg. Flaggstang montert.
Eiendommen/tomten består av to parseller.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1956
Areal Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 202 kvm, Bruttoareal: 219 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Soverom: 4, Bad: 1
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Betongfundamenter. Grunnmur av betonghullstein som er utvendig pusset og/eller malt. Kjeller med støpt gulv til opprinnelig bolig. Ringmur rundt et kryperom på tilbygd del. Stubbgulv mellom kryperommet og boligen. Inspeksjonsluke med tilkomst fra kjeller. I kjeller er det registrert noe saltutslag i gulv og nedre del av vegger. Saltutslag oppstår ved fukttransport. Registret et par setningssprekker i grunnmuren.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Vegger av bindingsverk. Utvendig trepanelkledning. Trebjelkelag som etasjeskiller.

Dører og vinduer
Vinduer av 2-lags isolerglass fra slutten av 80-tallet, 3-lags isolerglass fra starten av 80-tallet, noen nyere vinduer med 2-lags energiglass og noen eldre vinduer med koblet glass. Innvendige glatte hvite dører og malte glatte dører. Hovedytterdør av type hvit fabrikkmalt. Verandadør med glassfelt. Skyvedører foran garderobe på gang. Registrert et par punkterte vindusglass. Punktering kan forekomme under hele levetiden.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform, sperrer med trobord. Isolert med sydde matter og dels litt etterisolert mot kaldtloft. Tekket med metallplater. Renner og nedløp av plastbelagt stål. Tilbygd del med takstoler. Isolert med min.ull mot kaldtloft. Visuelt synlig sig/setning i hjørnet mot sydvest på tilbygd del.

Garasje. Bygget er inndelt med garasje, lager og rom som tidligere var brukt som stall. Støpt gulv som dels er påforet med tregulv. Vegger av enkelt bindingsverk og vegger med panelt/kledt bindingsverk. Utvendig trepanelkledning. Saltakform med tresperrer. Tekket med metallplater. Leddport av tre med portåpner. Dør og vinduer med koblet glass. Innlagt/tilført kaldt vann i stall med sluk i gulv.

Opplysninger hentet jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 16.05.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest grunnet boligens alder.
Innhold P-rom inneholder:
2. etasje: Gang m/trapp, 3 soverom
1. etasje: Vindfang, gang, kjøkken, 2 stuer, soverom, dusj/WC/vaskerom, trapperom til loft.

I tillegg følger 3 boder, garasje på 53 kvm og delvis overbygg veranda på 16 kvm.

Opplysninger hentet jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 16.05.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Vinyl, laminat.
Vegg: Malte flater, malt tynnpanel, malt panel, ferdigpanel, malt strukturtapet.
Himling: Malte plater, malt panel.

Kjøkken
Innredning med profilerte eikefronter, dels fronter med glassfelt. Fliser over benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator.

Bad og vaskerom
Dusj/wc/vaskerom: 1 dusjhjørne med glassdører, 1 servant m/innredning og speil, 1 wc., 1 skyllekar med skap. Opplegg til vaskemaskin. Flislagt gulv med sokkelflis. Baderomspanel på vegger. Avtrekksvifte i vegg.

Badet ble renovert rundt 2010. Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av badet.

Diverse
Elektrisitet til oppvarming.
To piper. En elementpipe og en teglsteinspipe. Vedfyring på kjøkken og åpen peis i en av stuene.
Gulvvarme på bad.
Luft/luft varmepumpe.
Synlige deler i boligen med vannrør av kobber, hovedinntak vann av plast og avløpsrør av plast. Bunnledning ut kjellervegg er avløpsrøret av støpejern.
Bunnledning i grunn opplyses å være av type glaserte leirrør.
Varmtvannsbereder på 200 ltr montert i kjeller.
Bunnledning har vært spylt opp en gang det siste året. Bunnledninger må påregnes utbedret.
Naboens vannledning er tilknyttet takstobjektets anlegg i kjeller.
Nedgravd oljetank på eiendommen.

Opplysninger hentet jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 16.05.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og oppstillingsplass for flere biler på tomt.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Regulering Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Nordkjosbotn sentrum av 18.04.85 med reguleringsbestemmelser av 31.01.1986.
Eiendommen ligger i felt B2. I felt B2 skal det oppføres boliger. I bebyggelsen kan det foruten boliger innredes til eller oppføres mindre forretninger, verksteder
eller lokaler til sosiale formål.

Boligen ligger med "grense" opptil en bensinstasjon som har virksomhet som kan medføre støy.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 400 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den
Takster og verdier Teknisk verdi ;3 364 000,-
Verdi takst ;2 400 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 532 311,-
Formuesverdi sekundærbolig: 1 916 318,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 19 758,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1956/301948-2/97 Bestemmelse om kloakkledn 08.10.1956
rettighetshaver:Knr:1933 Gnr:29 Bnr:30
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om bebyggelse

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg Forsikring
Polisenummer: 6436135
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Kommuneplan
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jørn T. Nerdal

+47 928 06 489

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Sentrumsveien 41
Sentrumsveien 41
Stor stue i 1. etasje
Stor stue i 1. etasje
Romslig og lyst med godt lysinnslipp. Utgang til vestvendt terrasse
Romslig og lyst med godt lysinnslipp. Utgang til vestvendt terrasse
Peis med tre åpne sider
Peis med tre åpne sider
Romslig entre med inngang til storstue, kjøkken og baderom
Romslig entre med inngang til storstue, kjøkken og baderom
Kjøkken i sammenheng med stor spisestue
Kjøkken i sammenheng med stor spisestue
Fliser over benk, profilerte eikeplater og praktisk vedfyring
Fliser over benk, profilerte eikeplater og praktisk vedfyring
Stor spisestue i forbindelse med kjøkken
Stor spisestue i forbindelse med kjøkken
Fra spisestue er det utgang til vestvendt terrasse
Fra spisestue er det utgang til vestvendt terrasse
Soverom i første etasje
Soverom i første etasje
Baderom renovert i 2010
Baderom renovert i 2010
2. etasje er renovert i 2017
2. etasje er renovert i 2017
Romslig soverom med praktisk knekott
Romslig soverom med praktisk knekott
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3 med praktisk knekott
Soverom 3 med praktisk knekott
Planskisse 0. etasje
Planskisse 0. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Reguleringkart
Reguleringkart
Gruset adkomst til bolig
Gruset adkomst til bolig
Fasade
Fasade
Stor tomt på totalt 2210 kvm
Stor tomt på totalt 2210 kvm
Garasjebygg på tomt med tilhørende bod/lager
Garasjebygg på tomt med tilhørende bod/lager
Fasade
Fasade