Røstbakken 25C

Tromsø

Soverom
4 stk
Størrelse
289m2
Prisantydning
12 900 000,-

Sne har gleden av å presentere unik enebolig i svært attraktivt boligområde! Boligen er ny fra 2019, og bærer preg av godt materialvalg utført av ypperste håndverksmessig kvalitet. Smart planløsning, i tillegg disponerer boligen 2 utleieenheter.Bol igen fordeler seg over 3 plan. Plan 1: 2-roms leilighet, samt integrert dobbel garasje og bod. Plan 2: Entré, TV-stue, gang, 2 soverom, bad/vask/toalett og badstue. Hybel med kjøkken, sovealkove og bad. Plan 3: kjøkken, stue med utgang til stor terrasse med flott utsikt.Eiendommen ligger i et rolig og familievennlig nabolag med gode bussforbindelser. Fra boligen er det ca. 1 km. til sentrum med, i umiddelbar nærhet finner du dagligvare, barnehage, skole og skiløype.For ytterliggere informasjon og visning kontakt eiendomsmegler Tom Espen Stormo! ... Les mer

Prisantydning: 12 900 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 233m2
Bruksareal: 289m2
Soverom: 4
Byggeår: 2019

Se full beskrivelse

Eiendom Røstbakken 25C
9007 Tromsø
Oppdragsnummer 52-19-0148
Totalvurdering Sne har gleden av å presentere unik enebolig i svært attraktivt boligområde! Boligen er ny fra 2019, og bærer preg av godt materialvalg utført av ypperste håndverksmessig kvalitet. Smart planløsning, i tillegg disponerer boligen 2 utleieenheter som gir god inntjening.

Boligen fordeler seg over 3 plan. Plan 1 inneholder 2-roms leilighet med stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom og gang, samt integrert dobbelgarasje med inngang til hoved boligen og bod. Plan 2: Entré, TV-stue, gang, 2 soverom, 1 sovealkove, bad/vask/toalett og badstue. Hybel med kjøkken, sovealkove, bad og egen inngang. Plan 3: Inneholder moderne kjøkken med plass til stort spisebord og unikt tak og gulv i glass som gir godt med lysinnslipp, bad, og kontor/sovealkove. stue med utgang til stor takoverbygdterrasse på 36 kvm. med utsikt over sundet, fastlandet med Fløya.

Eiendommen ligger i et rolig og familievennlig nabolag med gode bussforbindelser og godt naboskap. Fra boligen er det ca. 1 km. til sentrum, i umiddelbar nærhet finner du dagligvarebutikk, barnehage, skole og skiløype.

For ytterliggere informasjon og visning kontakt eiendomsmegler Tom Espen Stormo!
Matrikkel Gnr.119 Bnr.1119 Snr.3 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger i et meget attraktivt boligområde, som i hovedsak består av eneboliger. Det er ca. 1 km fra Tromsø sentrum og gode bussforbindelser i området, samt kort veg til bussholdeplass fra boligen. Fra boligen kan man nyte fantastisk utsikt mot nærmiljø, Tromsøysund og fastlandet med Fløya. Kort veg til barnehage, skole, dagligvarebutikk og skiløype.
Adkomst God adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Tomten er østvendt og er terrassert. Det er natursteinsmurer og betongmur mot terreng. Hekk er plantet mot nabogrense. Plen er anlagt. Innkjørsel og gårdsplass er asfaltert. Det er godt med biloppstillingsplasser.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2019
Areal Primærrom: 233 kvm, Bruksareal: 289 kvm, Bruttoareal: 340 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Soverom: 4, Bad: 3, Ekstratoalett: 1
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Betongfundament. Grunnmur er Bewi-mur. Isolerende betongform er prinsippet bak formstøpte EPS plater med innstøpte forankringer som holder platene sammen ved bruk av avstandsbroer i plast. Gulvet i 1.plan er betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Yttervegger er av isolert bindingsverk som er krysslageret. Utvendig kledning er malt trepanel. 3 strøk Drygelig Ultimat, ifølge eier. Etasjeskiller er Rantibjelker og limtre. Det er lydhimlinger. Takoverbygd inngangsparti har yttertrapp av imp.materialer.

Dører og vinduer
Vinduer har 3-lags energiglass. Det er montert velstyrt, utvendig solscreen foran vinduer, i stue i 3.plan. Ellers er det montert innvendige Luxaflex rullegardiner og heve-senke plissegardiener. Overlysvinduer i 3.plan har karmer av aluminium. Fabrikkmalte ytterdører har tastelås. Fabrikkmalte innerdører. Innvendig trapp har eik trinn og handtre av metall med lyslist. Garasje har 2 stk. isolerte garasjeporter av metall. Bredde er 2,95 m. Disse har el.åpner.

Takkonstruksjon med yttertak
Taket er isolert trekonstruksjon med oppbygd lyskasse. Det er lokalt fall til 4 sluker og innvendige nedløp. Taket har gesimser. Taktekket er takmembran. Terrasse i 3.plan har dobbel takmembran, 2 sluker og fliser er montert på lister.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Eivind Arne Guneriussen.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for oppføring av enebolig datert 20.02.2019.
Innhold Inngår i P-Rom
Plan 1: 2-roms utleieleilighet: stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom, gang og gang med trapp
Plan 2: Entré, TV-stue, gang, 2 soverom, baderom/vaskerom, badstue, samt hybel med kjøkken og sovealkove, bad/vask og gang.
Plan 3: Stue, kjøkken, sovealkove/kontor og bad.

På plan 1, er det en leilighet og dobbelgarasje med egen inngang til boligen, samt bod for oppbevaring av utstyr. Fra plan 2 er det inngang til hoved boligen, samt en hybeldel med egen inngang. Plan 3, med stort åpent areal som inneholder kjøkken, stor spisestue, stue, fra stuen er det utgang til terrasse med flott utsikt!

I tillegg disponerer boligen teknisk rom, samt stor gårdsplass med mulighet for ytterliggere parkering.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Eivind Arne Guneriussen.
Standard Himlinger: Helsparklet og malt
Vegger: Helsparklet og malt, fliser
Gulv: Parkett limt på kryssfiner, fliser

Kjøkken
Kjøkken i 3.plan: Lys innredning har glatte fronter og eik benkeplate, integrert koketopp med induksjon, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/frys med vanndispenser. Ventilator er montert i himling over kokeplass, samt komfyrvakt og el.vannstopp er montert.
Kjøkken i 2.plan i hybel: Lys innredning glatte fronter og eik benkeplate. Integrert koketopp med induksjon, stekeovn og kjøl/frys. Ventilator over kokeplass, samt komfyrvakt og el.vannstopp er montert.
Kjøkken i 1.plan i utleiedel: Lys innredning har glatte fronter og eik benkeplate med spiseplass. Integrert koketopp med induksjon, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys, samt komfyrvakt og el.vannstopp er montert.

Bad og vaskerom
Bad i 3.plan: Fliser på gulvet med gulvvarme, fliser på vegger. Innredning av eik, servant av polert stein og speil. Dusjnisje med glassvegg, samt vegghengt WC og avtrekk
Bad/vask/toalett i 2.plan i hoveddel: Fliser på gulvet med gulvvarme. fliser på vegger. Innredning av eik, 2 servanter av polert stein, speil og arbeidsbenk med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under, bak skyvedører av tonet glass og avtrekk.
Toalett er i eget avlukke med avtrekk Badstue i tilknytting til dobbel dusj. Badstue har 2 benker med utsikt og El.badstuovn.
Bad/vask tilknyttet hybel i 2.plan: Fliser på gulvet med gulvvarme, fliser på vegger. Innredning av eik har servant av polert stein og speil. Dusjnisje med glassvegg, vegghengt WC. Opplegg for vaskemaskin og avtrekk
Bad i 1.plan i utleiedel: Fliser på gulvet med gulvvarme, fliser på vegger. Innredning av eik har servant av polert stein og speil. Dusjnisje med glassvegg. Vegghengt WC. Avtrekk
Vaskerom i 1.plan i utleiedel: Fliser på gulvet, malte vegger. opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og avtrekk

Øvrig:
Alarm er montert og tilknyttet vaktsentral.
Skjult el.anlegg som er påkostet. Det er egne sikringsskap for hoveddel, hybel og utleiedel.
Fjernavlesbare målere er montert.
montert downlights med LED i himlinger.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Eivind Arne Guneriussen.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Gulvvarme og peis i stuen, samt 2 terrasse varmere er montert på terrasse i 3.plan.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Integrert dobbelgarasje med direkte adkomst til boligen mulighet for parkering av to biler, samt stor gårdsplass med mulighet for 3 ekstra biloppstillingsplasser.
Tomten Areal: 864 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig veg, vann og avløp med private stikkledninger ut til det offentlige nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 15.12.1970.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 12 900 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Eivind Arne Guneriussen den 24.04.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;15 717 000,-
Formuesverdi Ligningsverdi er ikke fastsatt av Tromsø kommune, kontakt megler for mer info.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 15 878,- pr. År.
Energiforbruk Selger har ikke oppgitt strømforbruk.
Adgang til utleie Boligen disponerer 1 leilighet som har en stipulert leieinntekt på 13000,- og en hybel som er stipulert til 8500,-
Leieinntekter 21 500 pr. mnd
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2018/519177-1/200 Jordskifte 08.03.2018 21:00
Sak - 16-167825RFA-JTRM Tromsøy Prestegaard, gnr. 119
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/519177-3/200 Bestemmelse om adkomstrett 08.03.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:1554
Sak - 16-167825RFA-JTRM Tromsøy Prestegaard, gnr. 119
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 1902-119/1554
Rettigheter i eiendomsrett 2018/519177-2/200 Bestemmelse om veg 08.03.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:1119 Snr:1
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:1119 Snr:2
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:1119 Snr:3
Sak - 16-167825RFA-JTRM Tromsøya Prestegaard, gnr. 119
Ikke tillatt å parkere på vegen

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Fasadebilde 2
Fasadebilde 2
Nydelig utsikt fra spisestuen - med utgang til stor terrasse
Nydelig utsikt fra spisestuen - med utgang til stor terrasse
Kjøkken med kjøkkenøy, godt med skapplass, avtreksvifte og downlights i taket
Kjøkken med kjøkkenøy, godt med skapplass, avtreksvifte og downlights i taket
Plass til stort spisebord, hvor du fra kjøkkent kan underholde gjestene
Plass til stort spisebord, hvor du fra kjøkkent kan underholde gjestene
På gulvet er det lagt sort parkett, hvite flater i tak og vegger.
På gulvet er det lagt sort parkett, hvite flater i tak og vegger.
Unike flater - fra taket er det glass som gir godt med lysinnslipp ned til 3 og 2 plan
Unike flater - fra taket er det glass som gir godt med lysinnslipp ned til 3 og 2 plan
Tilbaketrukket stue med moderne fargevalg, store vindu og peis
Tilbaketrukket stue med moderne fargevalg, store vindu og peis
Tilbaketrukket stue med vindu som gir godt med lysinnslipp og downlights
Tilbaketrukket stue med vindu som gir godt med lysinnslipp og downlights
Stor terrasse med fliser og flott utsikt over til fastlandet
Stor terrasse med fliser og flott utsikt over til fastlandet
Delvis innglassert del av verandaen og glass rundt rekkverket
Delvis innglassert del av verandaen og glass rundt rekkverket
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Fra øverste del beveger vi oss ned til plan 2
Fra øverste del beveger vi oss ned til plan 2
Her ser du i taket dagslys fra øvre plan som skinner igjennom å gir godt med lysinnslipp
Her ser du i taket dagslys fra øvre plan som skinner igjennom å gir godt med lysinnslipp
Lyse fronter i vegger og tak, fliser på gulvet
Lyse fronter i vegger og tak, fliser på gulvet
Komplett flislagt bad, med flott valg av fliser som gir badet et unikt særpreg
Komplett flislagt bad, med flott valg av fliser som gir badet et unikt særpreg
Toalett med egen dør på badet, vegghengt klosett med avtrekk
Toalett med egen dør på badet, vegghengt klosett med avtrekk
Her ser du peisen opp til øverste plan og over der glasset i taket
Her ser du peisen opp til øverste plan og over der glasset i taket
Boligen disponerer badstu
Boligen disponerer badstu
Fliser på gulv og rundt ovnen, tre på vegger og vinder øverst til høyre
Fliser på gulv og rundt ovnen, tre på vegger og vinder øverst til høyre
Tilknyttet badstuen er det dobbeldusj!
Tilknyttet badstuen er det dobbeldusj!
Dobbeldusj et unikt rom sammen med badstuen
Dobbeldusj et unikt rom sammen med badstuen
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Komplett flislagt bad med gulvvarme. Vegghengt klosett, servant og speil
Komplett flislagt bad med gulvvarme. Vegghengt klosett, servant og speil
Gang med røff betong
Gang med røff betong
Fortsettelse av gang, lyst tak og downlights
Fortsettelse av gang, lyst tak og downlights
Stor dobbel garasje med automatiske porter og led lys i taket
Stor dobbel garasje med automatiske porter og led lys i taket
Soverom tilknyttet leilighet
Soverom tilknyttet leilighet
Stue og kjøkken i en fin åpen løsning for god utnyttelse av arealet
Stue og kjøkken i en fin åpen løsning for god utnyttelse av arealet
Kjøkken har godt med skapplass, fliser på gulv og hvite flater
Kjøkken har godt med skapplass, fliser på gulv og hvite flater
Baderom leilighet, flislagt, vegghengt klosett, dusj og vifte i taket
Baderom leilighet, flislagt, vegghengt klosett, dusj og vifte i taket
Hybeldel, med fullverdig kjøkken, stekeovn, kokeplate avtrekksvifte og oppholdsdel
Hybeldel, med fullverdig kjøkken, stekeovn, kokeplate avtrekksvifte og oppholdsdel
Baderom hybeldel
Baderom hybeldel
Planskisse plan 1
Planskisse plan 1
Planskisse plan 2
Planskisse plan 2
Planskisse plan 3
Planskisse plan 3
Fasadebilde
Fasadebilde