Stakkevollvegen 29 A

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
78m2
Prisantydning
4 600 000,-

SNE har gleden av å presentere en innholdsrik og moderne 3-roms selveierleilighet, beliggende på Kræmer Brygge!Leiligheten ligger i 6. etasje og inneholder: gang, stue/kjøkken, 2 soverom og baderom. Sørvendt terrasse på ca 12 kvm.Fra stue er det ut gang til overbygget balkong, med gode sol og lysforhold, samt fin utsikt mot fastlandet og Tromsøysundet.Kræmer Brygge har en sentral beliggenhet på østsiden av Tromsøya, midt mellom UNN/UiT og sentrum. Svært gode bussforbindelser med busser som tar deg direkte til sentrum, UNN og UiT. Kort vei til dagligvarebutikker og forretninger.Ta kontakt med eiendomsmegler Børge Johansen for ytterligere informasjon og visning. ... Les mer

Prisantydning: 4 600 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 3 056,-
Primærrom: 75m2
Bruksareal: 78m2
Soverom: 2
Byggeår: 2015

Se full beskrivelse

Eiendom Stakkevollvegen 29 A
9010 Tromsø
6. etasje
Oppdragsnummer 52-19-0147
Totalvurdering SNE har gleden av å presentere en innholdsrik og moderne 3-roms selveierleilighet, beliggende på Kræmer Brygge!

Leiligheten ligger i 6. etasje og inneholder: gang, stue/kjøkken, 2 soverom og baderom. Sportsbod finner man like ved fast garasjeplass i byggets underetasje.

Fra stue er det utgang til sørvendt overbygget balkong, med gode sol og lysforhold, samt fin utsikt mot fastlandet og Tromsøysundet.

Kræmer Brygge har en sentral beliggenhet på østsiden av Tromsøya, midt mellom UNN/UiT og sentrum. Svært gode bussforbindelser med busser som tar deg direkte til sentrum, UNN og UiT. Kort vei til dagligvarebutikker og forretninger.

Ta kontakt med eiendomsmegler Børge Johansen for ytterligere informasjon og visning.
Matrikkel Gnr.119 Bnr.4223 Snr.50 Orgnr.914969638 i Tromsø kommune
Beliggenhet Kræmer Brygge er en ny bydel - på østsiden av Tromsøyas midtre del, mellom Tromsø sentrum og UNN/ UiT. Bydelen består av leiligheter, forretninger og kontorlokaler. Leiligheten ligger i 6. etg. og det er meget enkelt og praktisk å ta heisen direkte ned til garasjeanlegget og man slipper alt som heter snømåking og ytre vedlikehold.

Leiligheten har en god utsikt over Tromsøysundet og fastlandet. Gode sol- og lysforhold på leilighetens takoverbygd balkong. Sykkelparkering og strandpromenade. Kort veg til dagligvarebutikker, legekontor og busstopp med hyppige bussavganger.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Flat tomt som i det vesentlige på utfylt sjøgrunn. Kræmer Brygge ligger på sjøsiden, ca. 2 km. fra sentrum.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2015
Areal Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 78 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).

Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 28.01.2015.
Innhold Inngår i P-rom:
6. etasje: Gang, stue/kjøkken, 2 soverom og baderom.
U.etasje: Sportsbod og fast garasjeplass.

Fra stue er det utgang til 12 kvm overbygget balkong.
Standard Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malte gipsplater/glassfiberstrie og fliser.
Himling: Malt betong og malte flater.

Kjøkken:
Moderne kjøkkeninnredning med glatte hvite fronter. Opplegg for hvitevarer, noe integrert. Det er god oppbevaring i over- og underskap, samt god benkeplass.

Baderom:
Komplett fliselagt baderom med vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassvegger, baderomsinnredning med servant, samt opplegg for vaskemaskin.

Øvrig:
Det er heis i bygget.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Strøm og vannbåren varme.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det er fast parkeringsplass i byggets underetasje. Gjesteparkering foran bygget.
Tomten Areal: 5 302 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til Boligbeb.- blokkbebyggelse jf. reguleringsplan datert 19.06.2013.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 600 000,- / Fellesutgifter: 3 056,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Det foreligger ikke takst på eiendommen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 035 281,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 727 013,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter KR. 5088,-/årlig.
Energiforbruk
Selger opplyser om et gjennomsnittlig strømforbruk på ca. 366 kWh pr./mnd.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Skipperhuset
Fellesutgifter Kr 3 056,- per mnd.

Fellesutgiftene dekker blant annet; forsikring, drift og vedlikehold, kommunale avgifter for sameiet, strøm og renhold i fellesarealer, vaktmestertjenester, kabel-TV og Internett, revisor og er fordelt på følgende måte:

Felleskostnader etter sameierbrøk: kr. 949,- pr./mnd.
Kollektivt TV og internett: kr. 550,- pr./mnd.
Felleskostnader etter lik fordeling: kr. 1157,- pr./mnd.
Måler: Enhet: 426/50 (426-50): kr. 400,- pr./mnd.

Måler forbruk fjernvarme og varmtvann må avleses ved eierskifter og meldes til BONORD.
Kollektiv avtale om TV og Internett via Get og Homenet.

Se vedlagt opplysninger fra forretningsfører.
Fellesgjeld Fellesformue kr 16 078,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2017/291288-1/200 Erklæring/avtale 04.04.2017
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:124 Bnr:106
Rett til å anlegge og drive rørnett med tilhørende signalkabel
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP0000916174
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Boligopplysninger fra forretningsfører
Selgers egenerklæring
Ferdigattest
Vedtekter
Husordensregler
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger opplyser om følgende:
Grunnet utvidelse av Stakkevollvegen har kommunen planlagt endringer av eiendommens omgivelse.
Forkjøpsrett Det foreligger ingen forkjøpsrett på leiligheten.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Børge Johansen

+47 975 23 375

Oda Loe

+47 450 96 886

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Fantastisk utsikt mot fastlandet og Tromsøysundet
Fantastisk utsikt mot fastlandet og Tromsøysundet
God plass til sofa
God plass til sofa
Romslig stue med store vindusflater som gir godt lysinnslipp
Romslig stue med store vindusflater som gir godt lysinnslipp
Lyse glatte overflater og parkett på gulv
Lyse glatte overflater og parkett på gulv
Spisebord
Spisebord
Åpen stue/kjøkkenløsning
Åpen stue/kjøkkenløsning
Moderne kjøkkeninnredning med lyse glatte fronter
Moderne kjøkkeninnredning med lyse glatte fronter
God benkeplass på kjøkkenet
God benkeplass på kjøkkenet
Kjøkkenplater på veggen
Kjøkkenplater på veggen
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Gode oppbevaringsmuligheter på hovedsoverom
Gode oppbevaringsmuligheter på hovedsoverom
Stort vindu på hovedsoverom som gir godt lysinnslipp
Stort vindu på hovedsoverom som gir godt lysinnslipp
Soverom 2
Soverom 2
Komplett fliselagt baderom med vegghengt toalett, dusjnisje og oppbevaringsmulighet i langskap
Komplett fliselagt baderom med vegghengt toalett, dusjnisje og oppbevaringsmulighet i langskap
Downlights i tak
Downlights i tak
Opplegg for vaskemaskin
Opplegg for vaskemaskin
Gang
Gang
Gang med praktisk oppbevaring i skap
Gang med praktisk oppbevaring i skap
Planskisse
Planskisse
Fantastisk utsikt fra balkong med svært gode lys og solforhold
Fantastisk utsikt fra balkong med svært gode lys og solforhold
Balkong
Balkong
Fasade
Fasade
Felles garasjeanlegg
Felles garasjeanlegg