Draugen 16

Tromsø

Soverom
5 stk
Størrelse
190m2
Prisantydning
7 110 000,-

SNE har gleden av å presentere en enebolig i rekke med 4/5 soverom beliggende i rolig blindgate.Dagens planløsning er fordelt over 3. etasjer og inneholder bl.a. 4 soverom, 2 baderom, stue, samt 2 stue/kjøkken rom.Opprinnelig var det 3 soverom og b ad i underetasje, så ved enkle grep kan dette tilbakeføres for barnefamilier. Underetasje leies i dag ut for kr. 12 000,- per måned.Bolig med fleksibel løsning hvor man har 4/5 soverom tilgjengelig, som kan brukes til tv-stuer, kontor, gjesterom, hybelutleie, mv.Det er god oppbevaring i boder. Flere terrasser med gode solforhold, samt parkering i garasje.Boligen ligger i attraktivt og familievennlig område i Workinnmarka. Gange til Lysløype, Prestvannet, samt UNN og UiT.For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med Megler Jonas Bergersen. ... Les mer

Prisantydning: 7 110 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 163m2
Bruksareal: 190m2
Soverom: 5
Byggeår: 2012

Se full beskrivelse

Eiendom Draugen 16
9016 Tromsø
Oppdragsnummer 52-19-0090
Totalvurdering SNE har gleden av å presentere en moderne enebolig i rekke med 4/5 soverom og garasje, beliggende i rolig blindgate.

Dagens planløsning er fordelt over 3. etasjer og inneholder bl.a. 4 soverom, 2 baderom, stue, samt 2 stue/kjøkken rom.
Opprinnelig planløsning var 3 soverom og bad i underetasje, så ved enkle grep kan dette tilbakeføres for barnefamilier. Underetasje leies i dag ut for kr. 12 000,- per måned.
Boligen har en meget fleksibel planløsning hvor man har 4/5 soverom tilgjengelig, som kan brukes til tv-stuer, kontor, gjesterom, hybelutleie, mv.

Beliggende på hjørnet i rekken og det er god oppbevaring i innvendig og utvendig bod. Boligen har også flere terrasser med meget gode solforhold, samt parkering i garasje.

Boligen ligger i et svært attraktivt og familievennlig boligområde i Workinnmarka. Det er kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikker og handelsområder som Jekta og Langnes. Gange til Lysløype, Prestvannet, samt UNN og UiT.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med Eiendomsmegler Jonas Bergersen.
Matrikkel Gnr.118 Bnr.1633 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger vestvendt til, i et meget barnevennlig og attraktivt boligområde i øvre del av Workinnmarka. Gode solforhold og utsikt. Området er bebygget med lavblokker, frittliggende boliger og eneboliger i rekke. Fra eiendommen er det kun 1 minutt til busstopp, kort vei till skole og barnehage. Dagligvarebutikker, Jekta og Langens handelspark ligger kun kort vei fra eiendommen. Lysløype og Prestvannet er i umiddelbar nærhet.
Adkomst Adkomst fra offentlig veg til garasje. Belegningsstein på gårdsplass og i adkomst.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt fallende mot sørvest. Beplantet med plen på vestsiden. Terrasse foran inngang i begge etasjer, trapp ned til plen på nordsiden. Tomten grenser til friområde mot nord.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2012
Areal Primærrom: 163 kvm, Bruksareal: 190 kvm, Bruttoareal: 216 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 2
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Betongfundamenter. Støpt gulv. Bakmur/grunnmur i betong. Bindingsverk i front.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Vegger av bindingsverk, antatt isolert med min. Ull. Utvendig trepanelkledning. Trebjelkelag som etasjeskillere, antatt isolert med min. Ull.

Dører og vinduer:
Vinduer av 3 og 2-lags energiglass. Fabrikkmalte ytterdører med glassfelt. Verandadører som skyvedører m/glassfelt. Dør til sportsbod fabrikkmalt. Formpressede innerdører dør med glassfelt til entre. Innvendig trapp med hvitmalte vanger, metallspiler, beiset trinn. Leddport av metall med el.åpner til garasje. Skyvedører foran garderober. Montert lamellgardiner og innvendig solavskjerming.

Takkonstruksjon med yttertak:
Flat takkonstruksjon med gesimser. Sperrekonstruksjon, antatt isolert. Taktekket av membran, papp eller lignende. Takrenner og nedløp av stål fra terrasser.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt A. Sørensen datert 09.04.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest på eneboligen datert 16.01.2012, samt ferdigattest for påbygg datert 16.01.2012.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: stue/kjøkken og soverom.
1. etasje: vindfang, stue, baderom og soverom.
0. etasje: entre/gang, trapperom, 2 soverom, baderom/vaskerom, kjøkken/stue.

Det er i tillegg oppbevaring i bod i 0.etajse, samt sportsbod i 1. etasje. Fra kjøkken er det utgang til terrasse mot nordvest på 25 kvm. I tillegg er det utgang til sørvestvendt terrasse fra stue.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt A. Sørensen datert 09.04.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett, fliser, laminat.
Vegg: Malt glassfibervev, fliser.
Himling: Malte flater.

Kjøkken
1. etasje: Moderne kjøkkeninnredning med lyse glatte fronter og integrerte hvitevarer.
0. etasje: Innredning med glatte mørke fronter, med integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin.
Avløp fra kjøkkeninnredning i 0. etasje er ført i rør i gulv til sluk, opplysning fra eier.

Bad og vaskerom
1. etasje: Komplett fliselagt baderom med moderne baderomsinnredning. Toalett, bidé og praktisk badekar med dyser og dusjvegger, 1 servant m/innredning. Avtrekk over himling.
0. etasje: Moderne baderom med dusjhjørne, servant med innredning, toalett med innebygd cisterne. Opplegg for vaskemaskin, 200 ltr bereder, skyllekar montert i innredning, ventilasjonsanlegg, montert bak skyvedører.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt A. Sørensen datert 09.04.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Ventilasjon har varmegjennvinning. Luft til luft varmepumpe er montert i trappestikk mellom 2. og 3. plan. Gulvvarme i 0. etasje, vindfang og bad i 1. etasje. Vedovn i stue i 1. etasje.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på tomt, plass til minimum 4 biler.
Tomten Areal: 301 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbeb. - blokkbebyggelse jf. reguleringsplan datert 20.04.1994. Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for flystøy.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 7 110 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Sørensen den 09.04.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;8 351 000,-
Verdi takst ;8 350 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 977 424,-
Formuesverdi sekundærbolig: 7 118 727,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 20 806,- pr. År.
Energiforbruk Selger har ikke opplyst om energiforbruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Leieinntekter Underetasje leies i dag ut for kr. 12 000,- per. måned.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Det er ingen negative servitutter registret på eiendommen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Nemi forsikring
Polisenummer: 4012097
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger opplyser om følgende:
-Det er byggeaktivitet eiendommen nedenfor - Norønna.

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Megler:

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Attraktivt rekkehus i Workinnmarka
Attraktivt rekkehus i Workinnmarka
Har egen hage og er beliggende på hjørnet
Har egen hage og er beliggende på hjørnet
Parkering i garasje med praktisk terrasse over garasjetak
Parkering i garasje med praktisk terrasse over garasjetak
Moderne kjøkkeninnredning med lyse glatte fronter
Moderne kjøkkeninnredning med lyse glatte fronter
Godt med skap- og benkeplass, utgang til stor østvendt terrasse
Godt med skap- og benkeplass, utgang til stor østvendt terrasse
Stort kjøkken allrom
Stort kjøkken allrom
Kjøkken med integrerte hvitevarer og spisestue
Kjøkken med integrerte hvitevarer og spisestue
Spisestue i tilknyttning med kjøkken beliggende i 2. etasje med flott utsikt
Spisestue i tilknyttning med kjøkken beliggende i 2. etasje med flott utsikt
Soverom i 2. etasje
Soverom i 2. etasje
Trapp til 1.etasje
Trapp til 1.etasje
Vedfyring som gir god varme, glatte lyse flater og spotter i tak
Vedfyring som gir god varme, glatte lyse flater og spotter i tak
Stuen er av god størrelse, lys og romslig
Stuen er av god størrelse, lys og romslig
Parkett på gulv
Parkett på gulv
Hovedsoverom er plassert i 1. etasje med direkte tilgang til baderom
Hovedsoverom er plassert i 1. etasje med direkte tilgang til baderom
Hovedsoverom har skyvedørsgarderobe
Hovedsoverom har skyvedørsgarderobe
Baderom med kombinert dusj og badekar i 1. etasje
Baderom med kombinert dusj og badekar i 1. etasje
Komplett fliselagt baderom med varme i gulv, opplegg for vask/tørk
Komplett fliselagt baderom med varme i gulv, opplegg for vask/tørk
Baderom
Baderom
Baderom i 0. etasje med parkrisk oppbevaring bak skyvedører
Baderom i 0. etasje med parkrisk oppbevaring bak skyvedører
Moderne baderomsinnredning og dusjhjørne
Moderne baderomsinnredning og dusjhjørne
Soverom i 0. etasje
Soverom i 0. etasje
Soverom i 0. etasje
Soverom i 0. etasje
Opprinnelig soverom på 17 kvm som det er montert kjøkken i for utleie.
Opprinnelig soverom på 17 kvm som det er montert kjøkken i for utleie.
Rom i 0. etasje som kan benyttes som somvero, TV-stue, eller i forbindelse med utleie
Rom i 0. etasje som kan benyttes som somvero, TV-stue, eller i forbindelse med utleie
Entre` med garderobe i 1.etasje
Entre` med garderobe i 1.etasje
Speilgarderobe i gang, samt fliser på gulv
Speilgarderobe i gang, samt fliser på gulv
Planskisse 0. etasje
Planskisse 0. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Lun vestvendt veranda med utgang fra kjøkken
Lun vestvendt veranda med utgang fra kjøkken
Vestvendt veranda med ettermiddags og kveldsol
Vestvendt veranda med ettermiddags og kveldsol
Stor og romslig østvendt terrasse med gode solforhold
Stor og romslig østvendt terrasse med gode solforhold
Steinlagt innkjørsel
Steinlagt innkjørsel
God plass for trampoline om ønskelig
God plass for trampoline om ønskelig
Området er attraktivt og byr på kort vei til det meste!
Området er attraktivt og byr på kort vei til det meste!