Bregnevegen 2 B

Tromsø

Soverom
5 stk
Størrelse
162m2
Prisantydning
6 590 000,-

Arkitekttegnet  rekkehus beliggende i etablert villa område på vestsiden av Tromsøya. Parkering i garasje og flott utsikt!Boligen er fordelt over 3 plan med baderom, 2 soverom og soverom/loftstue i 2. etasje. 1. etasje har stue med utgang til veran da, kjøkken og soverom/arbeidsrom. I 0 etasje finner vi entré, gang og baderom. Gjennomgående høy standard.I tillegg har boligen en utleiedel bestående av entré/oppholdsrom/soverom med kjøkken og bad/vaskerom. Denne er kan leies ut og vil gi gode leieinntekter til husstanden.Utgang til skjermet hage og svært barnevennlige omgivelser. Kort vei til friareal med flott turterreng (både sommer og vinter), lysløype, Sats, Langnes Handelspark, bussforbindelse, mv.For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal. ... Les mer

Prisantydning: 6 590 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 300,-
Primærrom: 153m2
Bruksareal: 162m2
Soverom: 5
Byggeår: 2014
Energimerking: B

Se full beskrivelse

Eiendom Bregnevegen 2 B
9016 Tromsø
Oppdragsnummer 52-19-0079
Totalvurdering Arkitekttegnet rekkehus beliggende i etablert villa område på vestsiden av Tromsøya. Parkering i garasje og flott utsikt!

Boligen er fordelt over 3 plan med baderom, 2 soverom og soverom/loftstue i 2. etasje. 1. etasje har stue med utgang til veranda, kjøkken og soverom/arbeidsrom. I 0 etasje finner vi entré, gang og baderom. I tillegg har boligen en utleiedel bestående av entré/oppholdsrom/soverom med kjøkken og bad/vaskerom. Denne er kan leies ut og vil være med på å generere gode leieinntekter for husstanden. Stipulert leieinntekt er kr. 7 000,-/mnd.

Gjennomgående meget god og moderne kvalitet på innredninger og overflater, med blant annet listefri løsning rundt vinduer, tak og vegg. Utgang til stor platting, samt skjermet hage. God utsikt og svært barnevennlige omgivelser.

Boligområdet Norrøna er svært attraktivt med sin korte vei til skole, barnehage, friareal med flott turterreng (både sommer og vinter), lysløype, Sats, Langnes Handelspark, bussforbindelse, mv.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal.
Matrikkel Gnr.118 Bnr.312 Snr.2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligområdet Norrøna ligger på Tromsøyas vestside, med meget gode sol og lysforhold. Området er bebygget med frittliggende eneboliger og delte boliger. Gangavstand til skole, barnehage, Prestvannet og lysløype. Kort vei til Langnes handelspark (Jekta og K1), med et bredt spekter av butikker. Området er attraktivt med utsikt mot Kvaløya og Sandnessundet.
Adkomst Asfaltert adkomst fra offentlig veg til garasje og bolig, hellelagt ved inngang
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av skrånende tomt fallende mot nordvest. Tilknyttet offentlig vann og avløp. Montert støttemurer. Støygjerde mot hovedveg. Tomten er opparbeidet og beplantet med plen og prydvekster. Etablert terrasseplatt mot sørøst.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2014
Areal Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 162 kvm, Bruttoareal: 183 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Soverom: 5, Bad: 3
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Betongfundamenter, isolert støpt plate. Vegg over støpt plate av spesialbygd trekonstruksjon, konstruksjon er vurdert av eksperter som har konkludert med at den holder kravene. Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bindingsverk, isolert 20+5 cm min.ull, utvendig panelkledning. Bjelkelag av kompakt limtre.

Dører og vinduer
Vinduer av 3-lags energiglass, utvendig aluminiums kledd, innvendig plastkledd. Innvendige fabrikkmalte dører. Skyvedør m/glassfelt i stue og verandadører m/glassfelt til fransk balkong og til terrasseplatt, dør til terrasseplatt med 2-lags glass. Ytterdører med glassfelt. Skyvedørsfronter foran garderober i gang/entre og på 2 soverom. Montert lamellgardiner. Innvendig trapp i eik med metallspiler i rekkverk.

Takkonstruksjon med yttertak
Flatt tak. Kompakt limtrekonstruksjon med ovenpå montert isolasjon med fall, tekket m/folie eller lignende. Synlige nedløp i metall. Taktekket på bolig og garasje ble utbedret/skiftet i 2016 av firma Protan AS, opplysning fra eier.
Taket er ikke inspisert.

Garasje, del av dobbelgarasje på 22 kvm. Støpt gulv, bindingsverk med innvendig plater, platekledd himling. Utvendig panelkledning. Vegg med åpning mot smørebod i bakkant. Leddport i metall m/åpner. Flatt tak.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 11.03.2019 samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for oppføring av tremannsbolig, datert 26.11.2014.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: Gang med trapp, dusj/wc, 2 soverom, soverom/loftstue.
1. etasje: Stue med trapp, kjøkken, soverom/arbeidsrom.
0 etasje: Vindfang, gang med trapp, dusj/wc.

Hybel
0 etasje: Entré/oppholdsrom/soverom med kjøkken, dusj-/wc-/vaskerom.

Utgang til veranda fra stue, samt terrasse med utgang fra soverom/arbeidsrom i 1. etasje. Fransk balkong soverom/loftstue. Boligen har i tillegg god oppbevaring i bod i 0. etasje.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 11.03.2019 samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett, fliser.
Vegg: malte flater, fliser.
Himling: Malte flater.

Kjøkken
1. etasje: Innredning med hvite glansede fronter, glassplate over benk. Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap. Ventilator.
Hybeldel: Montert hybelkjøkken med vaskekum, 2 kokeplater, kjøleskap, mikro. Overskap med kullfilterventilator. Montert kitchenboard over benk.

Bad og vaskerom
2. etasje: Baderom inneholder servant m/innredning, dusjkabinett og wc m/vegghengt cisterne. Komplett flislagt. Mekanisk avtrekk over himling. Montert downlights.
0. etasje: Baderom inneholder servant m/innredning, veggmontert dusj og wc m/vegghengt cisterne. Opplegg til vaskemaskin. Varmtvannsbereder. Komplett flislagt. Mekanisk avtrekk over himling.

Hybeldel: Baderom med servant m/servantskap + speil, veggmontert dusj og wc. Opplegg til vaskemaskin. Komplett flislagt. Mekanisk avtrekk over himling.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Øvrig:
Sikringsskap med automatsikringer, skjult anlegg. Dataskap.
Balansert ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger montert på bod.
Varmtvannsbereder montert på dusj/wc/vaskerom.
Det er lagt klart for fiber fram til husvegg.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 11.03.2019 samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Vedovn i stue og gulvvarme på vindfang, gang m/trapp, begge bad og i hele hybeldel.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i del av dobbelgarasje, samt på tomt.
Tomten Areal: 997 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert 30.10.1964.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 6 590 000,- / Fellesutgifter: 300,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Sørensen den 11.03.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;6 852 000,-
Verdi takst ;6 850 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 709 622,-
Formuesverdi sekundærbolig: 6 154 640,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2017.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 20 254,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
Selger opplyser om at strømforbruket ligger er i gjennomsnitt på 1600 kWh pr. måned.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.

Boligen har en hybel som kan leies ut. Stipulert leieinntekt på den er kr. 7.000,-/mnd.
Sameiet - Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

- Kjøper er gjort kjent med at han/hun kun kan erverve 2 seksjoner i sameiet iht. lov om eierseksjoner, § 22, tredje ledd.

- Det er pt. ikke noe aktivt sameie og kostnader fordeles fortløpende iht. eierbrøk.
Fellesutgifter Kr 300,- per mnd.
Fellesutgiftene er for å bygge en buffer for hagen og gårdsplass.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1918/900255-1/97 Fredningsvedtak 02.12.1918
Overført fra: 1902-118/312
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Sparebank1 Nord-Norge
Polisenummer: 12605272
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Vedtekter
Reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Megler:

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Lys og innbydende stue med store vindusflater og utgang til veranda
Lys og innbydende stue med store vindusflater og utgang til veranda
Stuen er holdt i tidsriktige farger og har god varme fra vedovn
Stuen er holdt i tidsriktige farger og har god varme fra vedovn
Stue
Stue
I bakkant av stuen er det spiseplass og kjøkken
I bakkant av stuen er det spiseplass og kjøkken
Kjøkken er tidløst med integrerte hvitevarer og rikelig med benkeplass
Kjøkken er tidløst med integrerte hvitevarer og rikelig med benkeplass
Spisestue
Spisestue
Stue
Stue
Rom i bakkant av stue med utgang
Rom i bakkant av stue med utgang
Praktisk rom for hjemmekontor, stuedieplass eller tv-stue
Praktisk rom for hjemmekontor, stuedieplass eller tv-stue
Fra stuen er det trapp opp til soverom og bad
Fra stuen er det trapp opp til soverom og bad
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Hovedsoverom av god størrelse med mulighet for ekstra oppholdssone
Hovedsoverom av god størrelse med mulighet for ekstra oppholdssone
Fin utsikt fra soverommet
Fin utsikt fra soverommet
Hovedsoverom av god størrelse med mulighet for ekstra oppholdssone
Hovedsoverom av god størrelse med mulighet for ekstra oppholdssone
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Hovedbad med fliser, spotter i tak, dusjkabinett og innredning
Hovedbad med fliser, spotter i tak, dusjkabinett og innredning
Baderom 2
Baderom 2
Baderom 2
Baderom 2
Baderom 2
Baderom 2
Baderom - Hybel
Baderom - Hybel
Baderom - Hybel
Baderom - Hybel
Oppholdsrom - Hybel
Oppholdsrom - Hybel
Oppholdsrom - Hybel
Oppholdsrom - Hybel
Gang/hall
Gang/hall
Gang/Entré
Gang/Entré
Gang/Entré
Gang/Entré
Entré med fliser på gulv og romslig skyvedørsgarderobe
Entré med fliser på gulv og romslig skyvedørsgarderobe
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Flott enebolig i rekke med garasje og nydelig utsikt
Flott enebolig i rekke med garasje og nydelig utsikt
Fra stue er det utgang til vestvendt veranda med gode solforhold
Fra stue er det utgang til vestvendt veranda med gode solforhold
Parkering i garasje og på tomt
Parkering i garasje og på tomt
Nydelig utsikt
Nydelig utsikt