Vesterlivegen 15B

Tromsø

Soverom
7 stk
Størrelse
287m2
Prisantydning
Solgt

<strong>Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid.</strong>Stilfull og arkitekttegnet villa beliggende i Tromsøs attraktive boligområdet på Tromsøya sør. Boligen er ny fra 2015!Boligen har planløsning fordelt over 3. plan som er ypperlig tilrettelagt for familier med behov for flere / mange rom. I 0. etasje er det etablert utleiedel med egen inngang. Markedsleie kr. 12.000,- per mnd.Balkong mot sørvest og veranda mot sørvest med utgang fra allrom/kjøkken. Parkering i carport.Boligen er tegnet av arkitekt Steinsvik arkitektkontor og ligger skjermet for trafikk og støy i et pent nabolag.For ytterligere informasjon kontakt eiendomsmegler Tom Espen Stormo! ... Les mer

Prisantydning: 10 900 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 259m2
Bruksareal: 287m2
Soverom: 7
Byggeår: 2015
Energimerking: B

Se full beskrivelse

Eiendom Vesterlivegen 15B
9013 Tromsø
Oppdragsnummer 52-19-0069
Totalvurdering Stilfull og arkitekttegnet villa beliggende i Tromsøs attraktive boligområdet på Tromsøya sør. Boligen er ny fra 2015!

Boligen har planløsning fordelt over 3. plan som er ypperlig tilrettelagt for familier med behov for flere / mange rom. I 0. etasje er det etablert utleiedel med egen inngang. Markedsleie kr. 12.000,- per mnd.

0. etasje har planløsning bestående av vindfang, entre/hall/gang m/trapp, 3 soverom, bad (dusj og wc), teknisk rom/bod, bod og vaskerom. I 1. etasje har arkitekten laget et fantastisk allrom (åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og for øvrig med plass for opphold) mot vest, i tillegg til en stille sone mot øst bestående av gang, 2 soverom og bad. Planløsningen i 2. etasje består av en romslig stue, bibiliotek/arbeidsrom/soverom, samt gang med tilgang til hovedsoverom med eget bad og garderoberom. Luftebalkong mot sørvest i 2. etasje (utgang fra stue). Stor og skjermet veranda mot sørvest med utgang fra allrom/kjøkken. Overbygde inngangsparti. I tillegg disponerer boligen egen carport. Det er gjennomgående meget god standard i boligen. Blant annet kan nevnes vannbåren varme i gulv, innfelte downlights i tak med dimmefunksjon, påkostet og lekkert parkettgulv, moderne og store flise på våtrom, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, etc. Utvendig er boligen kledd i vedlikeholdsfri sibirsk lerk.

Boligen er tegnet av arkitekt Steinsvik arkitektkontor og ligger skjermet for trafikk og støy i et hyggelig nabolag bestående av i all hovedsak eneboliger. Boligen har meget flott utsikt mot de vakre fjellene på Kvaløya. I umiddelbar nærhet til boligen er det barnehager, skole, folkeparken med fint og opparbeidet turterreng, skiløype, dagligvarebutikk, treningssenter, mv.

For ytterligere informasjon og visning kontakt eiendomsmegler Tom Espen Stormo!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 2288 snr. 2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Enestående beliggenhet i enden av Vesterligvegen i et rolig boligfelt, boligen ligger meget sentralt til på Tromsøya sør og alt av severdigheter kun kort veg fra boligen! God utsikt mot sjø og mot Store Grindøy.
Adkomst Felles gruset adkomst via Vesterlivegen 15a fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av skrånende tomt fallende mot vest. Boligen er anlagt på felles seksjonert tomt. Tomtestørrelse inkluderer veggrunn til Vesterlivegen.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2015
Areal Primærrom: 259 kvm, Bruksareal: 287 kvm, Bruttoareal: 329 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Soverom: 7, Bad: 3
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Betongfundament. Antatt ringmurelement av eps og betong. Gulv av betong. Grunnmur oppført i betongfylt eps-forskaling. Innvendig påforet og antatt isolert med min.ull.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bakre del til og med 1. etasje med betongfylt eps-forskaling. Innvendig påforet og antatt isolert med min.ull. Front og hele toppetasjen av bindingsverk, antatt isolert med min.ull. Utvendig panelkledning og steinforblending. Trebjelkelag/I-bjelker, antatt isolert med min.ull.

Dører og vinduer
Vinduer av 3-lags energiglass i metallkarmer. Innvendige hvite glatte kompakte dører, en dør til et soverom som 35 db lyddør. Fabrikkmalte ytterdører m/glassfelt. Verandadører med glassfelt, en som skyvedør. Interntrapp med eiketrinn, rekkverk i glass og metall. Solskjerming foran vinduer. Montert utvendig motorstyrt solavskjerming foran noen vinduer i 1. og 2. etasje. Montert skyvedører foran garderober.

Takkonstruksjon med yttertak
Flatt tak med gesims, antatt sperrer, antatt isolert med min.ull. Antatt tekket med papp eller tilsvarende. Synlige renner og nedløp i metall. Taket er ikke inspisert.

Piper, ildsteder og oppvarming
Vedfyring i stue. Utvendig stålpipe.

Opplysninger Jfr. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 27.02.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for bolig datert 25.09.2015.
Innhold Inngår i P-rom:

2 etasje: Stue m/trapp, arbeids/soverom, gang, soverom og bad/dusj/wc.
1 etasje: Allrom/kjøkken m/trapp, gang, 2 soverom, bad/dusj/wc.
0 etasje: Vindfang, entré/gang m/trapp, soverom, vaskerom

Utleiedelen i 0. etasje inneholder: Gang, bad m/dusj, soverom og oppholdsrom med kjøkken.

I tillegg er det bod i 2 etasje og 2 boder, samt teknisk bod i 0 etasje.
Boligen disponerer en stor balkong som dreier seg mot sørvest, og består av rekkverk i glass og metall med utgang fra stue. I tillegg har boligen en veranda som også dreier mot sørvestlig retning av samme byggemateriale med utgang fra kjøkkenet, samt overbygget inngangsparti.

Åpen carport med sportsbod på ca. 5 kvm i bakkant.

Opplysninger Jfr. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 27.02.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Enstavs parkett, fliser.
Vegg: Malte flater, fliser.
Himling: Malte flater.

Kjøkken
Innredning fra HTH bestående glatte trehvite fronter og benkeplate i stein. I skuffer er det elektrisk motor. Ventilatorhette. På kjøkkenet er det integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, mikro og oppvaskmaskin. Praktisk kjøkkenøy med skuffer og spiseplass, samt montert vannstopp.

Bad og vaskerom
2. etasje: Komplett flislagt bad og ekslusivt flisvalg med mosaikkfliser i dusjen. Badet inneholder i tillegg japansk toalett med innebygd cisterne, servant med innredning, badekar, dusjhjørnet med glassveggerog dusjhimmel. Avtrekk over himling og avtrekksvifte i vegg.
Baderom i 1. etasje er komplett flislagt med avtrekk over himling og avtrekksvifte i vegg. Vegghengt cisterne, servant med innredning, dusjkabinett, innfliset badekar. 0. etasje har flislagt gulv med sokkelflis, malte plater på vegger og avtrekk over himling. Vegghengt klosett, servant med innredning og dusjhjørne med glassvegg. 0. etasje. Vaskerom skyllekar i innredning. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i innredning. Flislagt gulv med sokkelflis, malte plater på vegger og avtrekk over himling.

Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Øvrig:
Elektrisk anlegg.
Sikringsskap med automater, montert på teknisk bod.
Skjult anlegg.
Montert downlights
Montert høyttalere i noen himlinger og vegger.
Smarthus funksjon, styres med app.
Rør-i-rør system.
Balansert ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger enhet er montert i bod under trapp.
Vannvarmeanlegg, beredere og trykktanker er montert på teknisk bod.
Utvendig stålpipe.

Opplysninger Jfr. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 27.02.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming, samt vannbåren gulvvarme og vedfyring i stue.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i carport.
Tomten Areal: 1 406 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 03.04.1973.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 10 900 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Sørensen den 27.02.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;12 902 000,-
Verdi takst ;12 900 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 3 032 166,-
Formuesverdi sekundærbolig: 10 915 797,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 33 905,- pr. År.
Energiforbruk Selger opplyser om ett strømforbruk for hele 2018 på 50 338 Kwh.
Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1969/401393-2/97 Bestemmelse om bebyggelse 27.05.1969
Forbud mot næringsvirksomhet.
Overført fra: 1902-119/2288
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg
Polisenummer: 6882675
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Norwegian Broker. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Last ned:

Last ned prospekt

Åpen og praktisk planløsning. Mange vinduer som gir godt med lysinnslipp
Åpen og praktisk planløsning. Mange vinduer som gir godt med lysinnslipp
God plass til spisebord, mulighet for vinskap.
God plass til spisebord, mulighet for vinskap.
Vi beveger oss opp til 2. etasje. Til høyre er det 2 soverom og bad
Vi beveger oss opp til 2. etasje. Til høyre er det 2 soverom og bad
Kjøkkenet med avtrekksvifte, samt integrert stekeovn, micro m.m.
Kjøkkenet med avtrekksvifte, samt integrert stekeovn, micro m.m.
Godt med skapplass og kjøkkenøy!
Godt med skapplass og kjøkkenøy!
Moderne og stilfull trappeløsning
Moderne og stilfull trappeløsning
Tatt fra trapp ned mot kjøkkenet
Tatt fra trapp ned mot kjøkkenet
Flislagt bad og badekar - i taket er det montert dowlights
Flislagt bad og badekar - i taket er det montert dowlights
Vegghengt wc, dusjkabinett, servant og godt med skapplass
Vegghengt wc, dusjkabinett, servant og godt med skapplass
Meget godt utført arbeid
Meget godt utført arbeid
Soverom 3
Soverom 3
Stor stue i øverste etasje med unik utsikt!
Stor stue i øverste etasje med unik utsikt!
I øverste stue er det en behegelig lesekrok med koselig peis
I øverste stue er det en behegelig lesekrok med koselig peis
Lesehjørne/bibliotek
Lesehjørne/bibliotek
Master bedroom! Med eget bad og walk-in garderobe!
Master bedroom! Med eget bad og walk-in garderobe!
Stilrent bad
Stilrent bad
Frittstående badekar og monterte downlights i taket
Frittstående badekar og monterte downlights i taket
Dusjhjørne med moderne flisvalg
Dusjhjørne med moderne flisvalg
Stor walk-in garderobe med monterte dowlights i taket
Stor walk-in garderobe med monterte dowlights i taket
Gjennomgående gode og praktiske løsninger
Gjennomgående gode og praktiske løsninger
Soverom 6 - Ligger i 0. etasje
Soverom 6 - Ligger i 0. etasje
Vindu som er mulig å åpne/lukke, samt god plass til et arbeidsbord
Vindu som er mulig å åpne/lukke, samt god plass til et arbeidsbord
Arbeidsrom/soverom
Arbeidsrom/soverom
Baderom med dusjhjørne, wc, servant og godt med skapplass
Baderom med dusjhjørne, wc, servant og godt med skapplass
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 1
Kontor
Kontor
Soverom 2
Soverom 2
Stort areal og bod under trapp
Stort areal og bod under trapp
Romslig inngangsparti
Romslig inngangsparti
Planskisse 0. etasje
Planskisse 0. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Fra stue er det utgang til en romslig veranda med jacuzzi
Fra stue er det utgang til en romslig veranda med jacuzzi
Pent inngangsparti
Pent inngangsparti
Fasade
Fasade
Flott stor og stilfull enebolig med svært fin beliggehet på vestsiden av Tromsøya!
Flott stor og stilfull enebolig med svært fin beliggehet på vestsiden av Tromsøya!
Rolig nabolag med lite trafikk, gangavstand til nærmere barnehage!
Rolig nabolag med lite trafikk, gangavstand til nærmere barnehage!