Ropnesvegen 60

Kvaløya

Soverom
3 stk
Størrelse
115m2
Prisantydning
3 990 000,-

Sne har gleden av å presentere en koselig enebolig med to store garasjer som er tilrettelagt for den nevenyttige. Boligen er fordelt over 2. plan: 1. etasje er det bad/vaskerom, koselig kjøkken med grå fronter og plass til spisebord, lys åpen stu... Les mere med varmepumpe og peis. Overbygget vindfang. I 2. etasje er det 3 soverom og en liten tv-stuekrok med trapp ned til 1. etasjen. Boligen har et tilbygg fra 2001, taktekket er fra 2000 og kledning fra 2009 og 2018. Landlige omgivelser og gangavstand til skole, barnehage, havet, samt kort veg til turområder, buss og Eide Handel. Til Tromsø sentrum er det ca. 14 km. Og ca. 11 km. Til Langnes handelspark. For ytterligger informasjon og visning kontakt eiendomsmegler Jonas Bergersen.

Prisantydning: 3 990 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 109
Bruksareal: 115
Soverom: 3
Byggeår: 1930
Energimerking:

Se full beskrivelse

Eiendom Ropnesvegen 60
9107 Kvaløya
Oppdragsnummer 52-19-0073
Totalvurdering Sne har gleden av å presentere en koselig enebolig med to store garasjer som er tilrettelagt for den nevenyttige.

Boligen er fordelt over 2. plan: 1. etasje er det bad/vaskerom, koselig kjøkken med grå fronter og plass til spisebord, lys åpen stue med varmepumpe og peis. Overbygget vindfang. I 2. etasje er det 3 soverom og en liten tv-stuekrok med trapp ned til 1. etasjen.

Boligen har et tilbygg fra 2001, taktekket er fra 2000 og kledning fra 2009 og 2018.

Landlige omgivelser og gangavstand til skole, barnehage, havet, samt kort veg til turområder, buss og Eide Handel. Til Tromsø sentrum er det ca. 14 km. Og ca. 11 km. Til Langnes handelspark.

For ytterligger informasjon og visning kontakt eiendomsmegler Jonas Bergersen.
Matrikkel Gnr.88 Bnr.350 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger plassert sentralt i Kaldfjord i et veletablert og rolig boligområdet med gode solforhold, samt svært fine naturskjønne omgivelser i nærområdet. Med nærmeste handelsstand på Eide handel. Fra eiendommen er det ca. 14 km til Tromsø sentrum og ca. 11 km. til Jekta.
Adkomst God adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Tomt svakt hellende mot øst.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1930
Areal Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 115 kvm, Bruttoareal: 128 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Soverom: 3, Bad: 1
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Ringmur av støpt betong. Kryperom, noe fuktig miljø. Det opplyses om at smeltevann trenger inn i krypkjeller. Det bør påberegnes noe oppgradering/vedlikehold.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Konstruksjon av pløyd plank/tømmer kasse og isolert bindingsverk. Boligen er tilbygd i 2001. Utvendig kledd med liggende trepanel. Ny kledning i 2018 på vest og nord vegg, resterende ble skiftet i 2008/09. Etasjeskillere av trebjelkelag.

Takkonstruksjon med yttertak:
Saltakform med ark på hovedbygning, pulttak på tilbygg. Konstruksjon av sperrer og åser. Yttertak tekket med stål/alu plater. Taktekket ble skiftet i 2000.

Vinduer og dører:
Glatt kompakt ytterdør med vindu og sprosser
Innvendinger malte dører med speil/profil. Standard låsekasse. Innvendig dør med vindu og sprosser. Vinduer med 2-lags isolerglass. Produksjonsår: 1994 Vinduer med 2-lags energiglass. Montert ny: 2008. Produksjonsår: ukjent. Vindu med 2-lags energiglass. Produksjonsår: 2018 Innvendig solavskjerming med persienner.

Garasje 1:
Fra 2016 med støpt gulv av betong og ringmur av lettklinkerblokker, utvendig slammet. Konstruksjon av bindingsverk. Utvendig kledd med liggende trepanel. Saltakform med konstruksjon av taksperrer. Utvendig tekket med stål/alu plater. Leddheisport (3m x 4m) med dør. Innlagt strøm.

Garasje 2:
Fra 2004 med støpt gulv av betong og ringmur av lettklinkerblokker, utvendig slammet. Konstruksjon av isolert bindingsverk. Utvendig kledd med liggende trepanel. Saltakform med konstruksjon av takstoler. Utvendig tekket med stål/alu plater. Leddheisport, inngangsdør, vindu, varmepumpe og innlagt strøm.

Opplysninger Jfr. verditakst utført av Even Jakobsen datert 31.01.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 04.04.2016 på garasje. Det foreligger ikke ferdigattest/brukstillatelse pga boligens alder. Godkjenning av tilbygg er datert 30.05.2001. på boligen, kontakt eiendomsmegler for informasjon.
Innhold Inngår i P-Rom:
1. Etasje bad/vaskerom, hall med trapp, kjøkken, stue og vindfang.
2. Etasje hall med trapp og 3 soverom.

I tillegg har boligen sørvest vendt balkong konstruert av søyler, dragere og bjelkelag med impregnert dekke. Rekkverk av balustre , 2 garasjer, samt tilgang til bod på ca. 6 kvm.

Opplysninger Jfr. verditakst utført av Even Jakobsen datert 31.01.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Laminat og belegg.
Vegg: Panel, brystningspanel, tapet og våtromsplater.
Tak/himling: Panel, himlingsplater og malte flater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med skap i over og underhøyde med malte fronter, samt fronter med speil, profil og dørhåndtak. Benkeplate av laminat, dobbel oppvaskkum nedfelt i benkeplate. Glassplate på vegg over benkeplate, overbelysning, samt uttak for strøm. På kjøkkenet er det opplegg for komfyr, oppvaskmaskin og periodisk mekanisk avtrekk som er ny fra 2018.

Bad og vaskerom:
Belegg med gulvvarme, våtromsplater på vegger og himling. Innredet med skap i over og underhøyde, lyse fronter med speil og dørknotter. Benkeplate av laminat med nedfelt servant. Veggmontert speil med overbelysning og uttak for strøm i vegg. Gulvstående klosett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.
Med bruk av fuktindikator kombinert med visuell kontroll av tilgjengelige overflater ble det det ikke registrert unormale fuktverdier, men det gjøres oppmerksom på alder og slitasje.

Øvrig:
Skyvedørsgarderobe i vindfang og soverom.
Sikringsskap med automatsikringer.
Åpent elektrisk anlegg.

Opplysninger Jfr. verditakst utført av Even Jakobsen datert 31.01.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun evt integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming, vedfyring og varmepumpe.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i 2 stk garasjer på tomt og rikelig med parkeringsmuligheter.
Tomten Areal: 913 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål Jfr. Reguleringsplan datert 31.10.1975.
Vi vil gjøre oppmerksom på at det er et av de områdene i Tromsø kommune der det er konstatert en forhøyet konsentrasjon av radongass. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 990 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Even Jakobsen den 31.01.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;4 006 000,-
Verdi takst ;4 000 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 804 334,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 895 603,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 11 824,- pr. År.
Energiforbruk Selger har ikke opplyst om energiforbruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Det foreligger ingen rettigheter eller servitutter registrert på eiendommen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Grunnkart
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Norwegian Broker. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Megler:

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:

Visninger:

  • 25. mars 2019
  • Kl 1800–1845
Enebolig med to garasjer og rikelig med parkering
Enebolig med to garasjer og rikelig med parkering
Lun stue med varmepumpe og peis til oppvarming
Lun stue med varmepumpe og peis til oppvarming
Flere vindu som gir godt med lysinnslipp
Flere vindu som gir godt med lysinnslipp
0
Moderne gulv og lyse vegger
Moderne gulv og lyse vegger
Fra stuen er det inngang til kjøkkenet
Fra stuen er det inngang til kjøkkenet
Kjøkken med skap i over og underhøyde grå fronter
Kjøkken med skap i over og underhøyde grå fronter
Fin spiseplass ved vindu
Fin spiseplass ved vindu
0
Til venstre er det tilgang til en større bod
Til venstre er det tilgang til en større bod
Soverom 1 av 3
Soverom 1 av 3
Soverommet har fin garderobeløsning
Soverommet har fin garderobeløsning
Inne i garderoben
Inne i garderoben
Soverom 2 av 3
Soverom 2 av 3
Gang
Gang
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Inngangsparti
Inngangsparti
Garasje for den nevenyttige
Garasje for den nevenyttige
Romslige garasjer
Romslige garasjer
Fasade
Fasade

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk