Mellombygdveien 1993

Rundhaug

Soverom
5 stk
Størrelse
290m2
Prisantydning
2 950 000,-

Stor, moderne og meget innbydende enebolig beliggende i Målselv. Med svært gode lys-og solforhold i naturskjønne og landlige omgivelser.Boligen har gjenommgått store påkostelser i perioden 2015-2019 som kommer veldig godt frem.Boligen er fordelt på 2 plan: 1. etasje yttergang, kjøkken, stue, gang, bad og 2 soverom, samt kjølerom/bod. Underetasje: hall, tv- stue, kontor, soverom gang, vaskerom, badstu, treningsrom/soverom, allrom samt yttergang til bod, bod, teknisk rom og uinnredet bad.Gangavstand til nærmeste butikk med ca. 450m. 1 km til Mellombygd kultur - og oppvekstsenter med 1- 7 trinn og barnehage. Rundhaug er et tettbebygd sted med dagligvarebutikk, oppvekstsenter med skole, barnehage og samfunnshus.For ytterliggere informasjon og visning kontakt eiendomsmegler Jonas Bergersen ... Les mer

Prisantydning: 2 950 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 261m2
Bruksareal: 290m2
Soverom: 5
Byggeår: 1975
Energimerking: E

Se full beskrivelse

Eiendom Mellombygdveien 1993
9336 Rundhaug
Oppdragsnummer 52-19-0007
Totalvurdering Stor, moderne og meget innbydende enebolig beliggende i Målselv. Stor tomt med svært gode lys- og solforhold i naturskjønne og landlige omgivelser.

Boligen har gjennomgått store påkostelser i perioden 2015-2019 som kommer veldig godt frem.
Boligen er fordelt på 2 plan 1. etasje yttergang, kjøkken, stue, gang, bad og 2 soverom, samt kjølerom/bod. Underetasje hall, tv- stue, kontor, soverom gang, vaskerom, badstue, treningsrom/soverom, allrom, samt yttergang til bod, bod, teknisk rom og uinnredet bad.

God parkering i romslig garasje.

Rundhaug har dagligvarebutikk, oppvekstsenter med skole, barnehage og samfunnshus. Rundhaug gjestegård er det lokale overnattingsstedet. Rundhaug kan betegnes som sentrum i Mellombygd og strekker seg fra Myre oppover til Maukdal

For ytterliggere informasjon og visning kontakt eiendomsmegler Jonas Bergersen.
Matrikkel Gnr.32 Bnr.68 i Målselv kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger ved Fylkesvei 854 frittliggende mellom flere små boligområder. 450 m til butikk, 1 km til Mellombygd kultur - og oppvekstsenter med 1- 7 trinn og barnehage. 20 km til Øverbygd, 24 km til Bardufoss ungdomsskole, 24 km til Bardufoss videregående skole, 22 km til Bardufoss Flystasjon, 23 km til Bardufoss sentrum og 28 km til Andslimoen.

Det er kun 22 minutter kjøring til Målselv Fjellandsby med flotte fasiliteter, både i og utenfor skisporet. Og selve Målselva som nærmeste nabo.
Adkomst God adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Fint opparbeidet tomt. Hele ankomsten er asfaltert og brosteinsbelagt.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1975
Modernisert: 2015
Areal Primærrom: 261 kvm, Bruksareal: 290 kvm, Bruttoareal: 348 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 1
Byggemåte Grunn og Fundamenter
Opplyst betongsåle på morenemasser. Nytt kjellergulv med markisolasjon, fuktsperre, avrettet og med vannbåren varme.
Grunnmur: Opplyst betonghulstein pusset og blendet på utside med tegl fasadestein og grunnmurplater. Påforet med platekledning på innside. Ikke tilgjengelig for inspeksjon. Liten del av grunnmur er skvettpusset og slettpusset/ slemmet. Bak grunnmurplatene er det opplyst isolert med XPS drensplater og fiberduk. Drenering ny i 2015.

Veggkonstruksjon og utvendige fasader
Bindingsverk i tre på 10 cm. Etterisolert med 10 cm i 2015 på de deler med liggende malt trekledning. Stående og liggende malt trekledning
Etasjeskillere. Trebjelkelag med 20 cm isolasjon mellom første og andre etasje. Etasjeskille mellom 2. etasje og kald del av konstruksjon med sydde isolasjonsmatter og Glava.

Takkonstruksjon
Saltak med plassbygde sperrer. Isolert i undergurter med isolasjonsmatter og Glava. Luftet i raft. Tak av betong for deler av underetasje. Tekket med membran. Utspring av betong opplagret på betongsøyler over inngangsparti.
Taktekking. Metallplater fra 2004. Overlys, takluker. Takluke i stue.
Renner, nedløp og beslag. Beslag av metall over vindski. Metallbeslag under vindu i murvegg. Metallbeslag på murvegg over etterisolering/ drensplater. Takrenner og nedløp av malt eller plastbelagt stål, og umalt stål og plast. Metallbeslag over vindu som har utspring fra vegg.

Vinduer og dører
Hoveddel: Nye vinduer med fabrikkmalte trekarmer i front av leilighet. Kontrollerte vindu fra 92 med to- lags isolerglass og malte trekarmer. Ventiler i vindu. Vindu bygget ut som framspring av vegg med tak over. Ytterdør med vertikal glassflate i bod underetasje. Trolig fra byggeår. Fabrikkmalt og laminert ytterdør til underetasje. Står under tak. Finert og isolert ytterdør til veranda i 1. etasje med vertikal glassflate. Verandadør med to- tredels glassflate.
Leilighet: Ny ytterdør i leilighet. Står under tak, finert og fabrikkmalt. Verandadør med to tredels glassflate, ny dør.

Terrasse, balkonger og utvendige trapper
Terrasse i tre med to trinn foran ytterdør. Veranda over inngang på ca. 16 m2. Deler av veranda er overbygd med tak. Beiset impregnert tredekke. Veranda over betongtak. ca. 23 m2. Deler av veranda er overbygd med tak. Utvendig trapp fra veranda til terreng. Ikke tilgjengelig for inspeksjon på grunn av snø.

Piper og ildsteder
Tegelpipe med ny stålpipe innvendig. Brannmur av leca som er forblendet med skifer i første etasje. Pusset og malt i underetasjen. Vedovn i underetasjen og 1. etasje. Feieluke i underetasje.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Ivan Bredo Isaksen datert 19.02.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest, men det foreligger bekreftelse på tilbygg av veranda i byggeplan datert 20.11.1975. Ta kontakt med ansvarlig megler for nærmere informasjon.
Innhold Inngår i P-rom:
1 etasje: Yttergang, kjøkken, stue, gang, bad og 2 soverom.
Underetasje: Hall, tv- stue, kontor, soverom gang, vaskerom, badstue, treningsrom/soverom, allrom.

Leilighet egen del: Vindfang, toalettrom, gang, bad, stue/ kjøkken og soverom.

Boligen har i tillegg kjølerom/ bod i 1 etasje. Yttergang til bod, bod, teknisk rom, uinnredet bad i underetasjen.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Ivan Bredo Isaksen datert 19.02.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Vegger; Fabrikkmalte plater, malt trepanel, tapet ubehandlet trepanel, malte plater, malertapet.
Gulv ; Laminat, gulvbelegg, vegg til vegg teppe.
Himlinger; Malt trepanel, fabrikkmalte plater.

Kjøkken
1. etasje: Malt strie på vegg, laminat på gulv og malt gips i himling. Malte fronter og laminert benkeplate. Laminat over deler kjøkkenbenk og flis over andre del av kjøkkenbenk. Koketopp og integrert komfyr, ventilator i ventilatorskap, vask og benkebeslag av kompositt, to høyskap, frittstående kjøleskap og frittstående oppvaskmaskin inne i innredningen.. Avtrekk gjennom yttervegg. Deler av kjøkkenbenk under vindu.
Kjøkken leilighet: Folierte fronter Tapet på vegg, laminat på gulv. Våtromsplater mellom kjøkkenbenk og overskap. Ventilator med avtrekk gjennom yttervegg. integrert oppvaskmaskin. Skuffeseksjoner, frittstående kjøleskap og komfyr. Dobbel oppvaskkum. Komfyrvakt.

Bad og vaskerom
Bad - Bad 1. etasje: Flis på gulv og vegg. Fabrikkmalte plater i himling. Serevantskap med formstøpt servant, speil på vegg med speillys. Vegghengt overskap, gulvmontert WC, dusjkabinett Varmekabel gulv Elektrisk avtrekksvifte. Terskel inn til bad på ca. 8,5 cm
Bad - Bad underetasje: Badet er revet og klart til oppbygging. Vann og avløp er lagt frem. Sluk i gulv, avløp til toalett, avløp til servant, vannrør til dusj, servant og toalett. Påstøp på gulv med vannbåren varme i gulv. Dør fra bad og inn til badstue.
Bad - Bad leilighet: Baderomsplater på vegg, vinylbelegg på gulv, varmekabler gulv. Terskel inn til bad. Innredet med dusjkabinett, formstøpt servant i servantskap, høyskap på vegg, speilskap med lys, varmtvannsbereder ca. 200 liter, opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk gjennom veggventil.
Vaskerom - Vaskerom underetasje: Malte plater på vegg, vinylbelegg på gulv med oppbrett på vegg. Våtromsplater mellom benkeplate og overskap. Baderomsinnredning med under og overskap, servant, og plass til oppvaskmaskin og tørketrommel. Elektrisk avtrekksvifte med kanal gjennom yttervegg.
Toalettrom: leilighet med gulvtoalett, formstøpt servant i servantskap, speil på vegg med lys. Naturlig avtrekk i vegg. Gulvbelegg, tapet på vegg
Det er fuktmålerutstyr og visuelle observasjoner som er lagt til grunn for vurderingene.

Øvrig:
Innvendige trapper Rettløpstrapp. Malt tretrapp fra underetasje til 1. etasje. Montert laminat og trappenese i trinn.
VVS Vannbåren varme i gulv underetasje. Nytt avløp lagt gjennom hele boligen i underetasjen. Lufting toalett gjennom lyre på tak. Vannrør av isolert og uisolert kobber. Vannrør av plast. Avløpsrør av plast.
Elektrisk anlegg. Sikringsskap plassert i underetasjen. To sikringsskap til hoveddel. En med hovedsikringer og en til boligen. Eget sikringsskap for leilighet. Automatsikringer.
Luft til luft varmepumpe.
Bredbånd.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Ivan Bredo Isaksen datert 19.02.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Ved nærmere avtale kan samtlige møbler, med unntak av spisebordet, følge med i handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming, samt vedovn i underetasjen og 1. etasje.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i stor garasje.
Tomten Areal: 2 567 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Adkomst fra Fylkesvei 854 over gangvei. Asfaltert fra gangvei og opp bakken til boligen. Brostein foran inngangspartiet. Offentlig avløp.

Privat vannverk som husstanden betaler en årlig avgift på kr. 4500,- i året.
Regulering Eiendommen er utenfor regulert område og er avsatt til LNRF- område i kommuneplanens arealdel.
Konsesjon Pga eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs at kjøper og selger må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for denne handelen at egenerklæring om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper og selger, og godkjennes av Kommunen før overtagelse. Erklæringen skal vedlegges skjøtet for tinglysning og oppgjøret kan ikke foretas før erklæringen foreligger i signert og godkjent stand.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 950 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Ivan Bredo Isaksen den 19.02.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;5 771 000,-
Verdi takst ;3 200 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 511 532,-
Formuesverdi sekundærbolig: 1 841 513,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 22 334,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Selger anslår strømforbruk til ca. 3000 kwh/mnd. på den hardeste vinteren. Vår/sommer ligger det på ca. 1000 kwh/mnd., dette er inkludert leiligheten.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.

Det er en godkjent utleieenhet på ca. 59 kvm som er stipulert til å generere en årlig inntekt på kr. 72 000,- brutto.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1963/401486-1/80 Erklæring/avtale
26.06.1963
Bestemmelser om grunnavståelse
Rettighetshaver RUNDHAUG VASSVERK

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Frende
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Tegninger
Reguleringsplan
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Norwegian Broker. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Det tas forbehold om pantehavers salgssamtykke. Partene er inneforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med meglerforetaket at forbehold er avklart før man overtar boligen. Selger er inneforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas. Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Megler:

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Innholdsrik enebolig med utleie på nydelig beliggenhet
Innholdsrik enebolig med utleie på nydelig beliggenhet
Fantastisk utsikt og meget gode lys-og solforhold
Fantastisk utsikt og meget gode lys-og solforhold
Stor, stilfull og meget innbydende
Stor, stilfull og meget innbydende
Fantastisk utsikt
Fantastisk utsikt
Store vindu som gir god med lysinnslipp
Store vindu som gir god med lysinnslipp
Spisestue med moderne fargevalg
Spisestue med moderne fargevalg
Parkett på gulv og panel på vegger
Parkett på gulv og panel på vegger
Stort kjøkken med matt sorte overflater, ventilator, lys og strømuttak
Stort kjøkken med matt sorte overflater, ventilator, lys og strømuttak
Skap i over og underhøyde som gir godt med oppbevaringsplass
Skap i over og underhøyde som gir godt med oppbevaringsplass
Trapp ned til 0. etasje
Trapp ned til 0. etasje
Flislagt baderom med med toalett og dusjkabinett
Flislagt baderom med med toalett og dusjkabinett
Servant, speil og skap godt med skapplass
Servant, speil og skap godt med skapplass
Hoverdsoverommet med store vidnuer, parkett og lunt fargevalg
Hoverdsoverommet med store vidnuer, parkett og lunt fargevalg
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Stue nr 2
Stue nr 2
Stue nr 2
Stue nr 2
Stort moderne vaskerom
Stort moderne vaskerom
Eget treningsrom eller soverom nr 5
Eget treningsrom eller soverom nr 5
Stor innbydende gang
Stor innbydende gang
Kjøkken i utleiedel - Privat bilde
Kjøkken i utleiedel - Privat bilde
Stue i utleiedel
Stue i utleiedel
Planskisse 1 etasje
Planskisse 1 etasje
Planskisse 0 etasje
Planskisse 0 etasje
DJI_0740
DJI_0740
DJI_0730
DJI_0730
DJI_0695
DJI_0695