Petersborggata 63 - 1. etasje

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
112m2
Prisantydning
6 990 000,-

Lys, romslig og attraktiv leilighet i kort av stand til alle sentrums fasiliteter! Petersborggata 63 inneholder entré, gang, 2 soverom, baderom, baderom med tilknyttet vaskerom og romslig stue/kjøkken. Det er lagt opp til en meget god og moderne p... Les merlanløsning på leveransen fra utbygger. Boligen har parkering i garasje og utgang til balkong. Boligen er plassert i bynært boligområde i øvre sentrum. Fra leiligheten er det god utsikt mot Tinden, fjellheisen og fastlandssiden, samt mot sør. Det er gangavstand til Tromsø Sentrum med alle sentrums fasiliteter, og kort veg til busstopp med gode forbindelser til Jekta og sykehus/universitetsområdet. Kort avstand til barneskole og barnehager fra eiendommen. For ytterligere informasjon og visninger ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.

Prisantydning: 6 990 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 0
Bruksareal: 112
Soverom: 2
Byggeår: 2018
Energimerking:

Se full beskrivelse

Eiendom Petersborggata 63 - 1. etasje
9009 Tromsø
1. etasje
Oppdragsnummer 52-19-0002
Totalvurdering Lys, romslig og attraktiv leilighet i kort av stand til alle sentrums fasiliteter!

Petersborggata 63 inneholder entré, gang, 2 soverom, baderom, baderom med tilknyttet vaskerom og romslig stue/kjøkken. Det er lagt opp til en meget god og moderne planløsning på leveransen fra utbygger.

Boligen har parkering i garasje og utgang til balkong.

Boligen er plassert i bynært boligområde i øvre sentrum. Fra leiligheten er det god utsikt mot Tinden, fjellheisen og fastlandssiden, samt mot sør. Det er gangavstand til Tromsø Sentrum med alle sentrums fasiliteter, og kort veg til busstopp med gode forbindelser til Jekta og sykehus/universitetsområdet. Kort avstand til barneskole og barnehager fra eiendommen.

For ytterligere informasjon og visninger ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr.200 Bnr.1038 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger sentralt plassert i øvre del av Tromsø sentrum. Området er veletablert og bebygget med frittliggende boliger. Gangavstand til skole, barnehage, Alfheim stadion og til Tromsø sentrum med alle fasiliteter.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2018
Areal Bruksareal: 112 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 2
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 18.12.2018 på boligen, og på garasjen datert 03.01.2019.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Entré, gang, kjøkken/stue, 2 soverom, bad og baderom med vaskerom i tilknyttning.

Boligen har i tillegg utgang til veranda på ca. 16 kvm fra stue/kjøkken, samt oppbevaring i sportsbod ved garasje.
Standard Kjøkken
Romslig kjøkken med hvite, glatte fronter og integrerte hvitevarer. Spotter i tak og praktisk kjøkkenøy med både ekstra oppbevaring og benkeplass.

Bad og vaskerom
Moderne baderom med gulvvrame og stilfull innredning. Vegghengt wc, dusjhjørne og servant. Spotter i tak og avtrekk.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming, gulvvarme i alle rom - gulvvarme i baderom og i entré ved varmekabler og resterende med folie. Gasspeis i stue.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering God parkering i garasje og gjesteparkering på tomt.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligområdet, jf vedlagt reguleringsplan.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 6 990 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi foreligger ikke per dagsdato.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er ikke fastsatt av Tromsø kommune.
Energiforbruk Selger har ikke oppgitt strømforbruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet - Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

- Kjøper er gjort kjent med at han/hun kun kan erverve 2 seksjoner i sameiet iht. lov om eierseksjoner, § 22, tredje ledd.

- Da det ikke eksisterer vedtekter eller husordensregler for sameiet, reguleres sameieforholdet i hht lov om eierseksjoner av 1997
Fellesutgifter Det er pt. ikke noe aktivt sameie og kostnader fordeles fortløpende iht. eierbrøk.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Det foreligger ingen negative servitutter.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring IF Skadeforsikring
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.
Forkjøpsrett Det er ikke forkjøpsrett på boligen.

Megler:

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Planskisse
Planskisse
0
0
0
0

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk