Marmælen 62, Leilighet A14

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
83m2
Prisantydning
5 050 000,-

Nyoppført leiligheten med god planløsning og flotte oppholdssoner mot vest. Store vindusflater som gir mye lysinnslipp og en fantastisk utsikt over sjør og fjell.Inneholder entré/gang, 2 soverom, bad, stue/kjøkken og praktisk arbeidsrom.Gjennomgåen de moderne og god standard. Her kan nevnes vannbåren varme i gulv, flisebelagte bad, parkett på gulv, mv.Parkeringsmuligheter i byggets garasjeanlegg er tilgjengelig for kr. 220 000,-For ytterligere inflasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal. ... Les mer

Prisantydning: 5 050 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 990,-
Primærrom: 73m2
Bruksareal: 83m2
Soverom: 2
Byggeår: 2018

Se full beskrivelse

Eiendom Marmælen 62, Leilighet A14
9016 Tromsø
Oppdragsnummer 52-18-0159
Totalvurdering Lys og luftig leilighet med nydelig utsikt mot vest!

Leiligheten har en god planløsning hvor oppholdsarealene er lagt mot vest. Oppholdsarealene har store vindusflater som gir mye lys, luft og ei fantastisk utsikt!
Inneholder entré/gang, 2 soverom, bad, stue/kjøkken og praktisk arbeidsrom.
Gjennomgående moderne og god standard. Her kan nevnes vannbåren varme i gulv, flisebelagte bad, parkett på gulv, mv.

Parkeringsmuligheter i byggets garasjeanlegg er tilgjengelig for kr. 220 000,-

For ytterligere inflasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal.
Matrikkel Gnr.118 Bnr.1713 Snr.10 Orgnr.921768230 i Tromsø kommune
Beliggenhet I Norrøna Boligpark bor du praktisk talt i Tromsømarka med fantastisk utsikt over fjord og fjell. Tromsømarka ligger som nærmeste nabo. Vinterstid ligger skiløypene rett utenfor døra. Sommerstid innbyr marka til mange fritidsaktiviteter - fotturer, sykling, bading samt sopp- og bærturer utover høsten. Via lysløypa har du korteste vei til UNN og universitetet, som er regionens største arbeidsplasser. Samtidig som naturen er tett på, er du bare en kort spasertur på fra byens pulserende sentrum og tilsvarende fra Langnes handelspark med blant andre Jekta Storsenter, med sine 120 butikker.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Boligtype, og eierform Selveier Leilighet
Byggeår 2018
Areal Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 83 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1
Byggemåte Se vedlagt leveransebeskrivelse fra utbygger for nærmere informasjon.
Ferdigattest Utbygger anmoder Tromsø kommune om utstedelse om brukstillatelse og ferdigattest. Dette må være på plass før kjøper overtar leiligheten.
Innhold Inngår i P-rom:
Entré/gang, 2 soverom, bad/vask, stue/kjøkken og arbeidsrom.

Utgang til veranda fra stuen. God oppbevaring i sportsbod.

Se vedlagt leveransebeskrivelse fra utbygger for nærmere informasjon.
Standard Se vedlagt leveransebeskrivelse fra utbygger for nærmere informasjon. Vi gjør oppmerksom på at denne kan avvike fra den faktiske leveransen.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering kan kjøpes for kr. 220 000,- pr. garasjeplass i byggets underetasje.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig veg, vann og kloakk med stikkledninger til offentlig nett.
Regulering Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligformål.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 050 000,- / Fellesutgifter: 1 990,- pr. mnd
Fellesutgiftene dekker: Ytre vedlikehold, forsikring, strøm fellesarealer, brøyting, vask fellesarealer, internett/fiber, garasjeutgifter, veforenning, vaktmestertjeneste, foretningsfører, enegi (oppvarming) etc..
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse av boligen i forbindelse med første ligningsoppgjør.
Kommunale avgifter Leilighetene er nyoppført og kommunale avgifter er ikke fastsatt. Eiendomsskatt fastsettes etter ferdigstillelse av boligen.
Adgang til utleie Boligen kan utleies i sin helhet.
Fellesutgifter Fellesutgifter: 1 990,- pr. mnd.

Fellesutgiftene dekker: Ytre vedlikehold, forsikring, strøm fellesarealer, brøyting, vask fellesarealer, internett/fiber, garasjeutgifter, velforening, vaktmestertjeneste, forretningsfører, energi (oppvarming) etc.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2018/1144814-1/200 Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme 16.08.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:124 Bnr:106
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Ikke oppgitt av selger.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Nydelig utsikt mot vest fra balkong
Nydelig utsikt mot vest fra balkong
Inngangsparti
Inngangsparti
Luftig stueløsning med kjøkken
Luftig stueløsning med kjøkken
Skyvedører ut til balkong, noe som gir store vindusflater og rikelig med lysinnslipp
Skyvedører ut til balkong, noe som gir store vindusflater og rikelig med lysinnslipp
Stue/kjøkken
Stue/kjøkken
Stue/kjøkken
Stue/kjøkken
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Praktisk arbeidsrom med 2 dører
Praktisk arbeidsrom med 2 dører
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Fliselagt baderom med dusjhjørne
Fliselagt baderom med dusjhjørne
Gulvvarme og spotter i tak
Gulvvarme og spotter i tak
Entré/gang
Entré/gang
Planskisse
Planskisse
Vestvendt balkong
Vestvendt balkong
Nydelig utsikt
Nydelig utsikt
Området
Området
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade