Sommarøyvegen 20

Sommarøy

Soverom
6 stk
Størrelse
272m2
Prisantydning
5 690 000,-

OBS: Vi har nå begynt å gjennomføre privatvisninger med interessentene. Ta kontakt med megler for å avtale tidspunkt. Stor og innholdsrik bolig som er betydelig oppgradert/påkostet både innvendig og utvendig i den senere tid. Boligen er fordelt ... Les merover 2. plan med en romslig utleiedel i underetasjen på hele 87 kvm - (leiligheten er ikke byggesøkt som selvstendig boenhet). I hoveddelen er det hall og soverom i underetasje. I 1. etasje er det entré, bad, 3 soverom, vaskerom, stue og kjøkken. Det er svært høy standard på boligen med parkett og fliser på gulv, komplett fliselagt baderom, kjøkken fra Sigdal i hoveddel med integrerte hvitevarer fra Siemens, grov kjøkken/vaskerom, Langlo walk-in garderobe, spotter i himling, mv. Øvrig er det er lagt ny drenering i 2017, montert utvendig stikk fol lading av elbil, nytt sikringsskap til hovedleilighet, etterisolert, byttet vindu og dører, nybygd veranda, for å nevne noe. Boligen har integrert garasje og en romslig carport med plass til 3 biler, samt at det er gode parkeringsmuligheter på nylagt asfalt i 2017 på øvrig del av tomten. Eiendommen ligger sentralt plassert på Sommarøy. Perfekt for barnefamilier og de med interesse for natur, fiske og strandliv. Sommarøy og områdene rundt byr på det beste innen nord norsk barsk natur, og gir flotte opplevelser uansett årstid. Ca 5,8 mil til Tromsø sentrum. Fin utsikt mot Håja i nord og Senja i sør.

Prisantydning: 5 690 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 248
Bruksareal: 272
Soverom: 6
Byggeår: 1982
Energimerking: F

Se full beskrivelse

Eiendom Sommarøyvegen 20
9110 Sommarøy
Oppdragsnummer 52-19-0003
Totalvurdering OBS: Vi har nå begynt å gjennomføre privatvisninger med interessentene. Ta kontakt med megler for å avtale tidspunkt.

Stor og innholdsrik bolig som er betydelig oppgradert/påkostet både innvendig og utvendig i den senere tid.

Boligen er fordelt over 2. plan med en romslig utleiedel i underetasjen på hele 87 kvm - (leiligheten er ikke byggesøkt som selvstendig boenhet). I hoveddelen er det hall og soverom i underetasje. I 1. etasje er det entré, bad, 3 soverom, vaskerom, stue og kjøkken.
Det er svært høy standard på boligen med parkett og fliser på gulv, komplett fliselagt baderom, kjøkken fra Sigdal i hoveddel med integrerte hvitevarer fra Siemens, grov kjøkken/vaskerom, Langlo walk-in garderobe, spotter i himling, mv.

Øvrig er det er lagt ny drenering i 2017, montert utvendig stikk fol lading av elbil, nytt sikringsskap til hovedleilighet, etterisolert, byttet vindu og dører, nybygd veranda, for å nevne noe.

Boligen har integrert garasje og en romslig carport med plass til 3 biler, samt at det er gode parkeringsmuligheter på nylagt asfalt i 2017 på øvrig del av tomten.

Eiendommen ligger sentralt plassert på Sommarøy. Perfekt for barnefamilier og de med interesse for natur, fiske og strandliv. Sommarøy og områdene rundt byr på det beste innen nord norsk barsk natur, og gir flotte opplevelser uansett årstid. Ca 5,8 mil til Tromsø sentrum. Fin utsikt mot Håja i nord og Senja i sør.
Matrikkel Gnr.189 Bnr.159 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger sentralt plassert på idylliske Sommarøya ca 58 km vest for Tromsø sentrum, med fin havutsikt nordover mot Håja i nord samt fjellene på Senja i sør. Området er godt tilrettelagt for småbarnsfamilier. Det er ca 400 meter til Skarven barnehage med flott badestrand ved Steinsvika. Ca. 800 meter til post og butikk. Det går skolebuss ca 6 km til Brensholmen barneskole (1-10 kl.). Sommarøy er kjent for mange hvite sandstrender og populære friluftsområder.
Adkomst Adkomst er via ,felles privat vei for ca. 4 beboere fra Sommarøyvegen.
Tomt/beskaffenhet Tomten er noe opparbeid med plen og beplantning. Forholdsvis flat tomt foran bolig og hellende bak bolig mot knausrygg med naturtomt i nord. Det ble lagt ny asfalt i 2017 på innkjørsel med parkering på stor gårdsplass foran boligen.
Boligen ligger inntil skrånende terreng med innredet rom under terrengnivå i bakre del. Det er lagt ny drenering 2017.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1982
Boligen er betydelig oppgradert i 2011-2012 og 2016-2017.
Areal Primærrom: 248 kvm, Bruksareal: 272 kvm, Bruttoareal: 300 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Soverom: 6, Bad: 2
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Betongsåle på komprimerte masser. Gulv i u etg av betong. Grunnmur av Leca, utvendig pusset 2017. Grunnmur er nymalt i front 2018. Innvendig innforet og kledd, antatt isolert i alle boligrom. Ny altan med betongfundament ovenpå asfalt.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Boligen er oppført i bindingsverk i tre. Yttervegger er renovert 2016-17 med ny vindsperre, lekter og utvendig liggende trepanel (Ålesundfals). Etasjeskille i
trebjelkelag og plassbygd ny massiv eiketrapp mellom etasjene.
Ny altan fra 2018 med plass for 3 biler i carport i front. Mangler noen rekkverkspiler. Metallplater under altandekke danner tak over inngangsparti. Boligen har led spotter i nyere raftkasser mot altan/veranda.

Dører og vinduer
Fabrikkmalt ytterdør fra 2010 med vindu til utleiedel. Ny ytterdør m/sideglassfelt fra 2017 til hovedleilighet. Altandør fra 2016 både i stue, vaskerom og i entre 1 etg. Altandør i bad 1 etg fra 2017.
Nye fabrikkmalte heltre innerdører fra 2017 i 1 etg. og til ett soverom i u. etg. Ny massiv skyvedør fra 2017 mellom kjøkken og vaskerom i 1 etg. Nyere fabrikkmalt formpressa dør til bad i u. etg.
Alle vinduer i 1 etg skiftet 2016-17. Øvrige vinduer med 2 og 3 lags isolerglass. Vindu i et soverom nede er skiftet i 2005. Vinduer i soverom utleiedel tilfredsstiller ikke dagens krav til rømningsvei. Alle nye vinduer og verandadører er av tre, 2-lags glass, levert av Natre.

Takkonstruksjon med yttertak
Valmtak tekket med metallplater. Takrenner i plast (lokale skader). Nye taknedløp i stål. Adkomst til kaldloft via luke med nedfellbar stige. Taktekket ble besiktiget fra bakken. Synlig rust/korrosjon i nedre del av metallplatene. På kaldloft var det flere synlige fukt/kondensmerker i undertak, spesielt ved gradrenne.
Takhatt over kjøkken er fjernet. Det er montert nye raftkasser.

Generelt om andre bygg
Garasje er fastbygd i boligen og derfor en del av bygg A. Garasjen har bruksareal på 20 m². Betonggulv. Vegger i Lecamur utvendig nypusset. Betongtak med
veranda ovenpå. Ny leddport i metall. Gangdør til garasje.

Opplysninger jf. verditakst utført av Arne Hugo Hanssen datert 16.01.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger brukstillatelse datert 15.01.1985.
Innhold Inngår i P-rom:
Underetasje (utleiedel): Vindfang, stue, kjøkken, entrè, vaskerom, bad og 2 soverom.
Underetasje: Hall m/trapp og soverom.
1. etasje: Entrè m/trapp, bad, 3 soverom, vaskerom, stue og kjøkken.

Boligen inneholder i tillegg en bod, garasje og utgang til stor terrasse fra stue og gang.

Opplysninger jf. verditakst utført av Arne Hugo Hanssen datert 16.01.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Fliser, parkett, teppe, vinylbelegg, våtromsbelegg og laminat. Nyere Pergo laminat i stue i utleiedel. Alle gulv i 1 etasje og hall i underetasje er skiftet i 2016-18.
Vegger: Trepanel, tapet, fliser, malt miljøstrie, malt/umalt glassfiberstrie, våtroms vinyl/tapet. Nye plater i 1 etasje i de fleste rom (sponplater + malte gipsplater). Ny fuktsperre i yttervegger i 1 etasje og ny isolasjon i innervegger.
Himling: Malte plater, folierte plater og trepanel. De fleste overflater i 1 etasje er nye gipsplater, sparklet, pusset og malt m/spotter.

Kjøkken - hoveddel
Kjøkkenet i 2. etasje er betydelig renovert i 2016. Det er lagt nye gulvplater og parkettgulv. Ny fuktsperre, nye plater på vegger (sponplater og malte gipsplater). Ny fuktsperre og malte gipsplater i himlinger m/spotter. Det er et nytt tidsriktig kjøkken fra 2017 med profilerte fronter fra Sigdal og integrerte hvitevarer fra Siemens (toppmodeller). Kjøkkenet har også et vinskap. Det er også lagt nye skiferfliser over kjøkkenbenk i 2017.

Kjøkken - utleiedel
Kjøkkenet i underetasjen ble delvis oppgradert 2011-12 med nyere vinylbelegg på gulv. Det er nyere fabrikkmalte veggplater og nyere våtromsplater på vegg over benkeplate.
Malt kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplaten i laminat. Flexit ventilator. Opplegg for oppvaskmaskin.

Bad og vaskerom - hoveddel
Hoveddelen har et nytt, totalrenovert bad fra 2017. Det er fliser på gulv med gulvvarme. På veggene er det italienske veggfliser. Det er lagt ny himling med spotter. Det er lagt nytt El.anlegg, røropplegg og skiftet vindu og altandør i 2017. Badet er innredet med veggmontert klosett, stort dusjhjørne med glassvegger, to servanter og servantskuffe.

Vaskerom - hoveddel
Vaskerommet er nytt i 2016. Det er lagt nye gulvplater og våtromsbelegg på gulv. Nye våtromsplater på vegger. Ny altandør mot nord. Ny massiv skyvedør til kjøkken.

Bad - utleiedel
Renovert 2011-12. Fliser på gulv med gulvvarme. Våtromsplater på vegger og malte himlingsplater. Innredet med klosett, dusjkabinett, servant, skuffer og skap m/glatte fronter.

Vaskerom - utleiedel
Delvis renovert 2011-2016: Våtromsbelegg på gulv (ingen gulvsluk). Malt glassfiberstrie på vegger. Nye våtromsplater mot yttervegg. Nye himlingsplater. Innredet med ny 300 liter vv bereder fra 2016, skyllekar i stål og opplegg for vaskemaskin.

Øvrig:
Boligen er innholdsrik og betydelig oppgradert/påkostet både innvendig og utvendig i perioden 2011-2018. For nærmere detaljer se vedlagt verditakst eller eget skriv fra selger på utført arbeid.

Opplysninger jf. verditakst utført av Arne Hugo Hanssen datert 16.01.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og vedovn i stue i 1. etasje, samt varmepumpe.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Garasje og carport med plass for 3 biler, samt at det er stor plass i forkant av boligen for øvrig gjesteparkering.
Tomten Areal: 720 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Vann fra privat vannverk (kr. 7.500,-/årlig) og avløp til kommunalt nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert 09.06.1982.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 690 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Boligtaksering AS den 16.01.19
Takster og verdier Teknisk verdi ;6 470 000,-
Verdi takst ;5 700 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 498 333,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 394 000,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2017.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 18 954,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Eier oppgir et strømforbruk på i gjennomsnitt 1800 månedlig, opp mot 2800 månedlig ved daglig lading av el-bil.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.

Per i dag er det etablert en utleiedel i underetasje, som generer gode leieinntekter til husstanden. Denne er ikke byggesøkt Tromsø kommune.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1982/5279-1/97 Bestemmelse om kloakkledn 26.08.1982
Rettighetshaver: Knr. 1902 Gnr. 189 Bnr. 159

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Informasjonsskriv fra selger
Tegninger
Brukstillatelse
Reguleringsplan
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Megler:

Jørn T. Nerdal

+47 928 06 489

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Stor enebolig med høy standard! Flotte sol og utsiktsforhold!
Stor enebolig med høy standard! Flotte sol og utsiktsforhold!
Romslig hall med fliser og gulvvarme - Spotter i tak og ved trapp
Romslig hall med fliser og gulvvarme - Spotter i tak og ved trapp
Trappen gir et blikkfang til rommet med lyssetting under trinnene
Trappen gir et blikkfang til rommet med lyssetting under trinnene
Hall/gang
Hall/gang
0
Påkostet kjøkken fra Sigdal med vinskap, integrerte hvitevarer, rom for spisebord og barløsning
Påkostet kjøkken fra Sigdal med vinskap, integrerte hvitevarer, rom for spisebord og barløsning
Svært pent kjøkken med rikelig med benkeplass og oppbevaring i skap/skuffer
Svært pent kjøkken med rikelig med benkeplass og oppbevaring i skap/skuffer
Frokostplass ved vindu som har en flott utsikt
Frokostplass ved vindu som har en flott utsikt
I bakkant av kjøkken er det et grovkjøkken/vaskerom med dirkete utgang
I bakkant av kjøkken er det et grovkjøkken/vaskerom med dirkete utgang
Grovkjøkken/vaskerom
Grovkjøkken/vaskerom
Frokostplass på kjøkken med utsikt
Frokostplass på kjøkken med utsikt
0
Kjøkken
Kjøkken
0
Stor stue med store vindusflater, vedovn og varmepumpe
Stor stue med store vindusflater, vedovn og varmepumpe
Boligen har gode kavaliteter og god standard der flere vinduer/dører er byttet
Boligen har gode kavaliteter og god standard der flere vinduer/dører er byttet
Nydelig utsikt fra stue mot Håja
Nydelig utsikt fra stue mot Håja
Stue
Stue
Stue
Stue
Gang
Gang
Hovedbad - komplett fliselagt med dusjhjørne, vegghengt wc, moderne servant m.m
Hovedbad - komplett fliselagt med dusjhjørne, vegghengt wc, moderne servant m.m
Baderom
Baderom
Baderom
Baderom
Baderom
Baderom
Hovedsoverom med Langlo skyvedørsgarderobe/walk-in garderobe
Hovedsoverom med Langlo skyvedørsgarderobe/walk-in garderobe
Romslig soverom med spotter i tak og teppegulv
Romslig soverom med spotter i tak og teppegulv
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
0
Eiendommen ligger sentralt plassert på Sommarøya og grenser til friareal.
Eiendommen ligger sentralt plassert på Sommarøya og grenser til friareal.
Boligen ligger i særdeles naturskjønne omgivelser. Flere flotte sandstrender bare noen steinkast unna.
Boligen ligger i særdeles naturskjønne omgivelser. Flere flotte sandstrender bare noen steinkast unna.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk