Tomasjordnes 128-208

Tomasjord

Soverom
2 stk
Størrelse
52m2
Prisantydning
890 000,-

Flott 3-roms vestvendt leilighet med heis til alle etasjer. Har store vindusflater som åpner opp og gjør leiligheten lys og trivelig. Det betales avdrag på fellesgjelden og Borettslaget har gunstig Husbankfinansiering hvor strøm, oppvarming, kabel- tv og internett er inkludert i fellesutgifter. Har god planløsning og moderne god standard som bl.a. flis, parkett, mv. Garasjeplass kan kjøpes eller leies. Kort vei til busstopp, butikk, skoler, idrettsanlegg, skøytebane, båthavn og turløyper. Ca.10 minutter med bil til universitet, sykehus og eldresenter. På Tomasjordnes boligområde befinner seg barnehage, Eurosparbutikk, utendørs friområder med ballbinge, lekeapparater, kaipromenade og strandpromenade. Det finnes også utendørs parkeringsplasser for gjester. Har sportsbod. ... Les mer

Prisantydning: 890 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 11 781,-
Fellesgjeld: 1 389 242,-
Primærrom: 52m2
Bruksareal: 52m2
Soverom: 2
Byggeår: 2008
Energimerking: E

Se full beskrivelse

Eiendom Tomasjordnes 128-208
9024 Tomasjord
2. etasje
Matrikkel Andel nr. 30 pålydende kr. 5000,- i borettslaget Strandlandet borettslag, organisasjonsnummer: 993 414 662 med borett og plikt til leil. nr. 30 i Tomasjordnes 128-208 på Gnr.: 15, bnr.: 1525, anr.: 30, i Tromsø Kommune.
Oppdragsnummer 52-19-0012
Totalvurdering Flott 3-roms vestvendt leilighet med heis til alle etasjer. Har store vindusflater som åpner opp og gjør leiligheten lys og trivelig. Det betales avdrag på fellesgjelden og Borettslaget har gunstig Husbankfinansiering hvor strøm, oppvarming, kabel-tv og internett er inkludert i fellesutgifter. Har god planløsning og moderne god standard som bl.a. flis, parkett, mv. Garasjeplass kan kjøpes eller leies. Kort vei til busstopp, butikk, skoler, idrettsanlegg, skøytebane, båthavn og turløyper. Ca.10 minutter med bil til universitet, sykehus og eldresenter. På Tomasjordnes boligområde befinner seg barnehage, Eurosparbutikk, utendørs friområder med ballbinge, ballplass, grøntområder, lekeapparater, kaipromenade og strandpromenade. Det finnes også utendørs parkeringsplasser for gjester. Har sportsbod. Ta kontakt med megler Jonas Bergersen for mere informasjon og visning.
Beliggenhet Området er barnevennlig, med barnehage, ballbinge, lekeplasser, turstier, og strandlinje som skaper trivelig bomiljø. Kort veg til skole, buss, butikk, Tromsøysund tunnelen til UNN/UITØ, tur og friområder, mv.
Adkomst Kjør nordover fra Tromsdalen på Tromsøysundvegen, ta inn til venstre ved Sparbutikken. Følg nummerering.
Tomt/beskaffenhet Flat tomt.
Bygningsmassen består av blokkbebyggelse.
Boligtype, og eierform Leilighet Borettslag
Byggeår 2008
Areal Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm

Inngår i P-rom:

2.etasje: gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad/wc/vaskerom.

Har sportsbod i felles garasjeanlegg.

BRA per etasje:

2.etasje: 52 kvm.

Megler har ikke kontrollmålt leiligheten.
Byggemåte Oppført som modulbygg i tre på betongdekke og garasje i betong. Opplyst av selger.
Ferdigattest Midlertidig brukstillatelse datert 02.12.2008.
Standard Gulv: Parkett og flis.
Vegger: flis og malt.
Himling: malt.
Møblering/utstyr Hvitevarer som ikke er integrert følger ikke med i denne handelen.
Oppvarming Elektrisk og vannbåren varme i leiligheten. Varmekabler i gang og på bad. Det er ikke varmekilder i alle rom.
Parkering Ingen fast parkering. Mulighet for kjøp eller leie av garasjeplass. Utvendig gjesteparkering. Parkering i garasje mot avgift er også mulig.
Tomten Areal: 4 791 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig veg, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Området er regulert til boligformål med plannummer L 12-1499 datert 18.01.2005. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til megler.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Strandlandet Borettslag, Orgnr.: 993 414 662
Vedtekter, regler, regnskap ol. Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Husdyr må søkes styret.
Prisantydning Kr. 890 000,- (Fast pris)
Kr. 1 389 242,- (andel av fellesgjeld)

Kr. 2 279 242,- (pris totalt)

Omkostninger:
Kr. 430,- (tinglysing av skjøte)
Kr. 430,- (tinglysing av pantobligasjon)
Kr. 202,- (pantattest til långivers bank)
Kr. 3 900,- (Boligkjøperforsikring - Valgfritt)

Kr. 4962,- (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Overtagelse Avklares ellers i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Ligningsverdi Ikke opplyst av Skatt Nord.
Kommunale avgifter Inkludert i fellesutgifter.
Energiforbruk Strøm og oppvarming er inkludert i fellesutgifter som A konto.
Adgang til utleie Utleie må godkjennes av styret i borettslaget. For nærmere informasjon, se vedtektene til borettslaget, vedlagt salgsoppgaven.
Fellesutgifter kr 11 781,- per mnd. Som dekker: Fellesutgifter kr 4 026,-, Kapitalkostnader avdrag kr 4 959,- Kapitalkostnader renter kr 2 290,- Kabel-tv og internett kr 406,- Vedlikehold kr. 100,- tilbakebetales ved deltagelse på dugnad. Fellesutgifter består av: kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring, felles strøm, styrehonorar, forretningsførsel, revisor, vedlikehold og renhold av fellesarealer, brøyting, avfallsug, vaktmester og a-konto strøm og fjernvarme i leilighetene etc.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 1 389 242,- Andels fellesformue kr 22 914,-

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer 1: 16715313 9 - Husbanken - Saldo: 72 809 919,-
Lånenummer 2: 16715038 2 - Husbanken - Saldo: 16 786 106,-
Type: Annuitetslån, 12 terminer per år
Rente: Rentesats pr. 01.08.2018: 1,490% pa.
Terminer: 256
Opptaksår: 2014
Innfrielse: 2039
Betingelser: Flytende rente
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative servitutter registrert for andelen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige forsikring
Polisenummer: 78600473
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av Bank ID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med Bank ID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med Bank ID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Selgers egenerklæring
Info fra forretningsfører
Vedtekter
Husordensregler
Plantegning
Budskjema
Nabolagsprofil

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagte selgers egenoppgave datert 10.03.15 som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.
Diverse Meglerforetaket har innhentet vedtekter, budsjetter og regnskap for borettslaget. Kopi av disse kan fås ved henvendelse til meglerforetaket.

Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre.
Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er innforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med meglerforetaket at forbehold er avklart før man overtar boligen. Selger er innforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas. Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.
Forkjøpsrett Det er ikke forkjøpsrett.

Megler:

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
3-roms leilighet med vestvendt beliggenhet
3-roms leilighet med vestvendt beliggenhet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Planskisse
Planskisse
Tomasjordnes strand
Tomasjordnes strand
Tomasjordnes strand
Tomasjordnes strand
Felles takterrasse
Felles takterrasse
Felles takterrasse
Felles takterrasse
Felles takterrasse
Felles takterrasse
Området
Området
Tomasjordnes barnehage
Tomasjordnes barnehage
Området
Området
Området
Området
Tomasjord
Tomasjord
Området
Området
Blokka
Blokka
Blokka
Blokka
Velkommen til Tomasjordnes
Velkommen til Tomasjordnes