Terjevikvegen 4 snr 2

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
71m2
Prisantydning
3 800 000,-

Moderne nyoppført bolig med utsikt og svært god standard. Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré, gang, kjøkken/stue, 3 soverom, baderom og vaskerom. Boligen har lyse og luftige rom, parkett og fliser på gulv, spotter i tak, integrert... Les mere hvitevarer, praktisk vaskerom, skyvedørsgarderober, mv. Balkong med utgang fra stue/kjøkken. Parkering på tomt. Boligen ligger plassert mellom sentrum og UNN/UiT. Her det gangavstand til både skole, barnehagetilbud, dagligvarebutikker, treningssenter, samt UiT/UNN. Skiløyper/lysløyper er i nærområdet og gode bussforbindelser både til sentrum og Langnes Handelspark. For ytterligere informasjon og visninger ta kontakt med ansvarlig megler Jonas Bergersen.

Prisantydning: 3 800 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 71
Bruksareal: 71
Soverom: 3
Byggeår: 0
Energimerking: B

Se full beskrivelse

Eiendom Terjevikvegen 4 snr 2
9010 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-18-0450
Totalvurdering Moderne nyoppført bolig med utsikt og svært god standard.

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré, gang, kjøkken/stue, 3 soverom, baderom og vaskerom.

Boligen har lyse og luftige rom, parkett og fliser på gulv, spotter i tak, integrerte hvitevarer, praktisk vaskerom, skyvedørsgarderober, mv.

Balkong med utgang fra stue/kjøkken. Parkering på tomt.

Boligen ligger plassert mellom sentrum og UNN/UiT. Her det gangavstand til både skole, barnehagetilbud, dagligvarebutikker, treningssenter, samt UiT/UNN. Skiløyper/lysløyper er i nærområdet og gode bussforbindelser både til sentrum og Langnes Handelspark.

For ytterligere informasjon og visninger ta kontakt med ansvarlig megler Jonas Bergersen.
Matrikkel Gnr.119 Bnr.1425 Snr.2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger på østsiden av Tromsøya, med gangavstand til dagligvarebutikk, treningssenter og andre servicetilbud langs Stakkevollveien, samt kort vei til UNN og UiT.
Adkomst God adkomst.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt fallende mot øst.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2019
Areal Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 71 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Ferdigattest Utbygger anmoder Tromsø kommune om utstedelse om brukstillatelse og ferdigattest. Ferdigattest skal foreligge før overtagelse kan finne sted.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: Entré, 3 soverom, stue/kjøkken, bad og vaskerom.

Det er utgang til balkong på ca. 10 kvm med utgang fra stue/kjøkken,
Standard Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malte, gips vegger.
Tak: Malte himlinger.

Kjøkken
Tidløst og moderne kjøkken med hvite, glatte fronter, soft close og integrerte hvitevarer.

Bad og vaskerom
Badet inneholder vegghengt wc, dusjhjørne med glassvegger, servant med skuffer og speil. Komplett fliselagt med gulvvarme.
Bod/vaskerom med fliser og sluk i gulv. Opplegg for vask/tørk under fastmontert benkeplate.

Øvrig:
Skyvedørsgarderobe med speil i gang.
Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom, og skap på øvrige soverom.
Spotter i tak.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming, vedovn i stue, samt gulvvarme i entré, baderom og vaskerom.
Parkering Parkering på tomt.
Tomten Areal: 363 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. kommunedelplan datert 26.05.2010.
Se også pågående reguleringsplan, vedlagt.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 800 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Det foreligger ikke ligningstall til boligen grunnet seksjonering, samt nyoppført. For mer informasjon kontakt ansvarlig megler Jonas Bergersen.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er ikke fastsatt av Tromsø kommune grunnet seksjonering, samt nyoppført. For mer informasjon kontakt ansvarlig megler Jonas Bergersen.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Eierseksjonssameiet Terjevikvegen 4

- Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Fellesutgifter Kostnader fordeles fortløpende iht. eierbrøk.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2015/406963-1/200 Best. om adkomstrett 08.05.2015
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:1425

2017/291952-1/200 Bestemmelse om bebyggelse 04.04.2017
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:1425

2018/1063698-1/200 Bestemmelse om vannledning 25.07.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:1425

2018/1063698-2/200 Bestemmelse om kloakkledning 25.07.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:1425

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring IF Skadeforsikring
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæring
Tegninger
Vedtekter
Kommunedelplan
Pågående reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Det foreligger en avtalte med elektriker at det leveres panelovner umontert, så monterer elektriker disse når kjøper har fortalt hvor de vil ha de plassert. Da har kjøper også mulighet til å bytte til Mill om ønskelig, uten pristillegg.

Det forutsettes endelig matrikulering og seksjonering før overtakelse og oppgjør kan finne sted.

Selger vil stille selvskyldnergaranti etter bustadoppføringsloven § 12 umiddelbart etter avtaleinngåelsen. Ingen del av kjøpesummen forfaller til betaling før slik garanti er stilt. Garantiens størrelse vil utgjøre 3 prosent og 5 prosent av vederlaget henholdsvis før og etter overtakelsen. Garantien skal vare i minst fem år etter overtakelsen.

Megler:

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Lys stue med store vindusflater og utgang til balkong
Lys stue med store vindusflater og utgang til balkong
Spisestue og stue
Spisestue og stue
Moderne utført med parkett på gulv, listefritt og spotter i taket
Moderne utført med parkett på gulv, listefritt og spotter i taket
Hovedsoverom er tilknyttet stue
Hovedsoverom er tilknyttet stue
Stor skyvedørsgarderobe har rikelig med oppbevaringsplass
Stor skyvedørsgarderobe har rikelig med oppbevaringsplass
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Spisestue og kjøkken
Spisestue og kjøkken
Kjøkken med hvite fronter, soft close og integrerte hvitevarer
Kjøkken med hvite fronter, soft close og integrerte hvitevarer
0
Fliser med gulvvarme og garderobe med speildører
Fliser med gulvvarme og garderobe med speildører
Fliselagt baderom med dusjhjørne, vegghengt wc og moderne servant
Fliselagt baderom med dusjhjørne, vegghengt wc og moderne servant
Gulvvarme og god oppbevaring i både høyskap og skuffer under servant
Gulvvarme og god oppbevaring i både høyskap og skuffer under servant
Baderom
Baderom
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Øvrige soverom har alle garderobeskap
Øvrige soverom har alle garderobeskap
Vaskerom med gulvvarme, uttak til vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate
Vaskerom med gulvvarme, uttak til vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate
0
Planskisse
Planskisse
Fra stue/kjøkken er det utgang til balkong mot øst
Fra stue/kjøkken er det utgang til balkong mot øst
Leiligheten har tilhørende parkering på tomt
Leiligheten har tilhørende parkering på tomt
Inngang i 2. etasje
Inngang i 2. etasje
0

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk