Breivikeidvegen 589/591

Ramfjordbotn

Soverom
7 stk
Størrelse
213m2
Prisantydning
2 750 000,-

Stor landbrukseiendom som strekker seg fra veien og opp til skoggrensen, fint beliggende i stille og rolige omgivelser og med naturen som nærmeste nabo. Eiendommen ligger ved foten av Hamperokken. Tilhørende frittliggende parsell ved Bjørnskarelva.... Les mer Eneboligen fra 1950 inneholder 4 soverom, wc, kjøkken, stue, vindfang, gang m/trapp, bodarealer og kjellerrom. Kårboligen fra 1991 er oppført på grunnmur av tidligere fjøs og inneholder 3 soverom, wc, stue, kjøkken, vindfang og bod. Under boligen er det store lagringsrom. Nyeste bolig er innvendig overflateoppusset med nye gulv, nymalte vegger, nymalte himlinger og ny kjøkkeninnredning i 2018. Det er fiber lagt inn i boligen. Takstmann bemerker at eneboligen fra 1991 trenger utvendig vedlikehold og oppgradering. Eneboligen fra 1950 har nyere vinduer skiftet på 70-, 80- og 2010 og ny kloakk til boligen lagt fra kum i 2016. Eldste eiendom fremstår likevel med betydelig renoveringsbehov. Eneboligen fra 1950 er pt. utleid for kr 8.000,- pr. mnd. Eiendommen har både fiske- og jaktrett, herunder andel/deltakelse i elgvald, samt småviltjakt. Det er også mulighet for å hente ut skog da eiendommen har ca 200 mål med produktiv skog like bak bolighusene. Store rekreasjons- og friluftsområder, samtidig som du bare er i underkant av 6 kilometer unna Fagernes med barne- og ungdomsskole, barnehage, kiosk, fotballbane m.m. Like ved har du fine fiskemuligheter i Bjørnskarelva og Tverrelva, i tillegg er Nakkevatnet er en fin tur unna. Like bak boligen ligger Gabrielfjellet og Middagsaksla som er foten til Hamperokken, dette er fine toppturer både sommer og vinter sammens med Fagerfjellet som er like ved. På Ramfjordmoan er det skiløype, turstier, hestestall, Tromsø travbane og Ramfjordmoan bilcrossbane. For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Børge Johansen.

Prisantydning: 2 750 000,-
Boligtype: Gårdsbruk/Småbruk
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 166
Bruksareal: 213
Soverom: 7
Byggeår: 1991
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Breivikeidvegen 589/591
9027 Ramfjordbotn
Oppdragsnummer 52-18-0442
Totalvurdering Stor landbrukseiendom som strekker seg fra veien og opp til skoggrensen, fint beliggende i stille og rolige omgivelser og med naturen som nærmeste nabo. Eiendommen ligger ved foten av Hamperokken. Tilhørende frittliggende parsell ved Bjørnskarelva.

Eneboligen fra 1950 inneholder 4 soverom, wc, kjøkken, stue, vindfang, gang m/trapp, bodarealer og kjellerrom.
Kårboligen fra 1991 er oppført på grunnmur av tidligere fjøs og inneholder 3 soverom, wc, stue, kjøkken, vindfang og bod. Under boligen er det store lagringsrom.

Nyeste bolig er innvendig overflateoppusset med nye gulv, nymalte vegger, nymalte himlinger og ny kjøkkeninnredning i 2018. Det er fiber lagt inn i boligen.
Takstmann bemerker at eneboligen fra 1991 trenger utvendig vedlikehold og oppgradering.
Eneboligen fra 1950 har nyere vinduer skiftet på 70-, 80- og 2010 og ny kloakk til boligen lagt fra kum i 2016. Eldste eiendom fremstår likevel med betydelig renoveringsbehov. Eneboligen fra 1950 er pt. utleid for kr 8.000,- pr. mnd.

Eiendommen har både fiske- og jaktrett, herunder andel/deltakelse i elgvald, samt småviltjakt. Det er også mulighet for å hente ut skog da eiendommen har ca 200 mål med produktiv skog like bak bolighusene.

Store rekreasjons- og friluftsområder, samtidig som du bare er i underkant av 6 kilometer unna Fagernes med barne- og ungdomsskole, barnehage, kiosk, fotballbane m.m. Like ved har du fine fiskemuligheter i Bjørnskarelva og Tverrelva, i tillegg er Nakkevatnet er en fin tur unna. Like bak boligen ligger Gabrielfjellet og Middagsaksla som er foten til Hamperokken, dette er fine toppturer både sommer og vinter sammens med Fagerfjellet som er like ved.

På Ramfjordmoan er det skiløype, turstier, hestestall, Tromsø travbane og Ramfjordmoan bilcrossbane.

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Børge Johansen.
Matrikkel Gnr.30 Bnr.56 i Tromsø kommune
Gnr. 30 Bnr. 133 i Tromsø kommune.
Beliggenhet Område i landlige omgivelser 6 km fra krysset på Fagernes og ca. 31 km fra Tromsø sentrum. Det er flotte rekreasjons og friluftsområder i tilknytting til området.
Barnehage og barne- og ungdomsskole på Fagernes.
Adkomst God adkomst fra offentlig veg. Fra Tromsø sentrum kjører du E8 til Ramfjord, ta av ved Fagerneskrysset opp mot Breivikeidet. Kjør ca 5,5 km
og du vil få boligen på din høyre hånd.
Tomt/beskaffenhet Noe beplantet med plen og større trær, øvrig med naturtomt. Nordvestvendt eiendom i hellende terreng.

Opplysninger fra Gårdskart: Arealtall dekar.
Fulldyrka jord 27.3 da
Produktiv skog 206,7 da
Annet markslag 93.3 da
Bebygd, samf., vann, bre 2.0 da
Sum 329,3 da
Eiendommen er konsesjonspliktig.
Som et alternativ kan også AS kjøpes, og da trenger man ikke søke konsesjon. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

For tomteparsell med elvebredden gnr/bnr 30/133, er det 2,4 da ifølge opplysninger fra Gårdskart.
Boligtype, og eierform Selveier Landbrukseiendom
Byggeår Bolighus oppført i 1950.
Bolighus oppført i 1991 er bygd på grunnmur etter tidligere fjøs.
Areal Primærrom: 166 kvm, Bruksareal: 213 kvm, Bruttoareal: 241 kvm
Arealet som er oppgitt er for begge boligene.

Enebolig bygd i 1950: 125 kvm (BRA)
Enebolig bygd i 1991: 88 kvm (BRA)

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 7, Bad: 2
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Enebolig bygd 1991: Grunnmur er av betong, tidligere grunnmur til fjøs. Jordkjeller, det er fuktig på bakken.
Enebolig bygd 1950: Antatt betongfundamenter. Vindfang tilbygg er fundamentert på tresøyler. Grunnmur er av betong, innvendig påforet med tresonitt og pusset, utvendig pusset. Det er registrert sprekker, riss og avflasset puss på grunnmur. Det er åpen grøft gjennom kjeller etter legging av avløpsrør.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Enebolig bygd 1991: Yttervegger av bindingsverk, antatt isolert. Utvendig trepanelkledning. Trebjelkelag og støpt dekke mot del av kjeller.
Enebolig bygd 1950: Vegger av antatt bindingsverk med utvendig panelkledning. Montert metallplater på sørvestvegg. Kledning mot sørøst har høy slitasje.

Dører og vinduer
Enebolig bygd 1991: Vinduer av 2-lags isolerglass fra byggeår. Innvendige glatte finerte dører. Verandadør med glassfelt. Ytterdør i edeltre, malt.
Enebolig bygd 1950: Vinduer av 3-lags isolerglass og vinduer med koblet glass. Innvendige glatte malte dører. Ytterdør i tre. Trapp i tre fra antatt byggeår, montert belegg i trinn.

Takkonstruksjon med yttertak
Enebolig bygd 1991: Tekket med metallplater. Det er ikke montert undertak. Renner og nedløp av plastbelagt stål. Registrert nedbøyning på renner ved gradrenne og det er revet av del av renne i dette området.
Det har tidligere vært lekkasje fra taket i gradrenne over gang/bad, det var mye isdannelse på taket og ved væromslag presset vannet seg inn. Det er svelleskader på himlingsplater i dette området.

Enebolig bygd 1950: Saltakform, sperrer, trobord. Tekket med panneblekk på eksisterende eternitt tekking fra byggeår. Ikke montert renner.
Det er fukt og råteskader i trobord rundt pipe. Det har tidligere vært vannlekkasje fra taket mot opp, det er synlig fuktveger i plater i knekott. Det er antatt vannlekkasje ved pipe.

Garasje på 22 kvm og vedsjå på 7,5 kvm. Montert på bakken på steinpunkt. Enkelt bindingsverk med utvendig panelkledning. Saltak tekket med panneblikk. Garasjeport i tre. Vedbod montert i bakkant, vegger kledd med metallplater.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 12.12.2018, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke dokumentasjon på midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for bygningsmassen i Tromsø kommunens arkiver. Ta kontakt med eiendomsmegler for mer informasjon.

Det gjøres oppmerksom på at kårbolig bygget på gammel grunnmur fra nedbrent fjøs. Kårboligen er oppført i 1991 og ikke omsøkt eller byggesøkt Tromsø kommune.
Innhold Inngår i P-rom:
Enebolig bygd 1950:
2. etasje: Gang m/trapp, 4 soverom.
1. etasje: Vindfang, gang m/trapp, dusj/wc/vaskerom, kjøkken, stue.

Boligen har i tillegg stort bodareal på ca. 42 kvm i 0. etasje.

Enebolig bygd 1991:
1. etasje: Vindfang, 3 soverom, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken.
Samt oppbevaring i bod på 4 kvm i 1. etasje, pluss stort lagringsareal under boligen.

Bolig bygd i 1991 er bygd på grunnmur etter tidligere fjøs. Kjeller er råkjeller med jordgulv og følgelig ikke måleverdig.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 12.12.2018, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Enebolig bygd 1950:
Gulv: Belegg, laminat, furubord, betongstøp.
Vegg: Malte plater, malt strie, malt tynnpanel.
Himling: Malte flater/maskinpapir.

Enebolig bygd 1991:
Gulv: Laminat type klikk vinyl.
Vegg: Malt panel.
Himling: Malte plater.

Kjøkken
Enebolig bygd 1950: Eldre innredning med oppvaskkum, montert noen overskap og ventilator.
Enebolig bygd 1991: Ny kjøkkeninnredning med mørke glatte fronter, kitchenboard over benk og ventilator. Integrert induksjonstopp, stekeovn, mikro, kjøleskap og opplegg til oppvaskmaskin.

Bad og vaskerom
Enebolig bygd 1950: Baderommet inneholder veggmontert dusj, servant m/servantskap og wc. Opplegg til vaskemaskin. Vinylbelegg m/oppbrett på gulv, vinyltapet og malt glassfibervev på vegg. Avtrekksvifte i vegg med ukjent funksjonsgrad. Det er ikke fall til sluk.
Enebolig bygd 1991: Baderommet inneholder badekar, wc, og servant. Opplegg til vaskemaskin og veggmontert stråleovn. Vinyl med oppbrett på gulv, malt panel på vegger. Det er naturlig avtrekk over himling avsluttet på kaldloftet. Må utbedres. Det er ikke fall til sluk.

Øvrig:
Enebolig bygd 1950: Skrusikringer montert åpent på vegg på loft. Inntak sikringer på kaldloft.
Varmtvannsbereder 147 ltr produsert i 1977, montert i kjeller.

Enebolig bygd 1991: Sikringsskap med automater, åpent anlegg.
Varmtvannsbereder montert i kjellerrom.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 12.12.2018, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Enebolig bygd 1950: Elektrisitet til oppvarming. Tegelsteinspipe. Vedovn montert i stue.

Enebolig bygd 1991: Elektrisitet til oppvarming. Stålpipe er montert og avsluttet under himling i stue.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på egen grunn og i garasje.
Tomten Areal: 331 741 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Gruset felles adkomst fra offentlig vei. Tilknyttet privat felles vann og privat avløp til septikk/kum, avløp går ut i bekk/elv.
Regulering Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt til LNF-område (Landbruk, Natur og Friluftsområde).
Konsesjon Eiendommen er konsesjonspliktig.

Eiendommen er over 100 dekar eller har et produktivt landbruksareal (dyrka) på over 25 dekar av de totale 100, og utløser således full konsesjon.
Det er en forutsetning for nærværende handel at kjøper får innvilget dette. Partene er enig om at konsesjonsgebyret dekkes av kjøper og at overtagelsestidspunktet ikke kan settes før inntil konsesjonsspørsmålet er avgjort.
Om ikke konsesjon gis, heves handelen uten ytterligere omkostninger for kjøper.
Kjøper er i så fall kjent med at man ikke vil få refundert konsesjonsgebyret. Behandlingstid for en konsesjonssøknad tar alt fra 1 - 3 måneder avhengig av saksbehandlertiden i den kommunen eiendommen ligger i.

Som et alternativ kan AS'et som selger, kjøpes. TEK Bolig AS har konsesjon på eiendommen og konsesjon trengs ikke søkes. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 750 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Sørensen den 19.12.18
Takster og verdier Teknisk verdi ;3 771 000,-
Verdi takst ;2 750 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 54 450,-
Formuesverdi sekundærbolig: ,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2017.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 11 118,- pr. År.
Energiforbruk Selger har ikke oppgitt strømforbruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Eneboligen fra 1950 er p.t. utleid for kr 8.000,- pr. mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen Gnr. 30 Bnr. 56:

1940/1240-3/97 Bestemmelse om beiterett 12.11.1940

1977/300602-1/97 Bestemmelse om bebyggelse 01.02.1977
Vegvesenets betingelser vedtatt

1977/202357-1/97 Bestemmelse om adkomstrett 05.05.1977
Rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:30 Bnr:184
Bestemmelse om vannrett

Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen Gnr. 30 Bnr. 133:

1967/301543-2/97 Bestemmelse om vannrett 06.06.1967
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:30 Bnr:133

1973/304960-2/97 Bestemmelse om veg 09.11.1973
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:30 Bnr:133

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Matrikkelbrev
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Eiendommen er ikke bebodd av selger og selger har derfor begrenset kunnskap om eiendommen.

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Megler:

Børge Johansen

+47 975 23 375

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Naturskjønn eiendom ved foten av Hamperokken. Bak boligene ser du her Middagsaksla rett frem og Rundfjellet til høyre i bilde
Naturskjønn eiendom ved foten av Hamperokken. Bak boligene ser du her Middagsaksla rett frem og Rundfjellet til høyre i bilde
Eiendom med stor tomt, samt jakt- og fiskerett
Eiendom med stor tomt, samt jakt- og fiskerett
Eiendommen består av to eneboliger fra 1991 og 1950 - ca 200 mål produktiv skog bak boligene
Eiendommen består av to eneboliger fra 1991 og 1950 - ca 200 mål produktiv skog bak boligene
Bolig 1991 - Kjøkken fra 2018 med mørke, glatte fronter
Bolig 1991 - Kjøkken fra 2018 med mørke, glatte fronter
Bolig 1991 - Kjøkken
Bolig 1991 - Kjøkken
Bolig 1991 - Praktisk matbod bak kjøkken
Bolig 1991 - Praktisk matbod bak kjøkken
Bolig 1991 - Åpen kjøkkenløsning ut mot luftig stue
Bolig 1991 - Åpen kjøkkenløsning ut mot luftig stue
Bolig 1991 - Stue/Kjøkken
Bolig 1991 - Stue/Kjøkken
Bolig 1991 - Stue med montert stålpipe og mulighet for vedovn
Bolig 1991 - Stue med montert stålpipe og mulighet for vedovn
Bolig 1991 - Stue
Bolig 1991 - Stue
Bolig 1991 - Stue sett fra kjøkken. Utgang til veranda
Bolig 1991 - Stue sett fra kjøkken. Utgang til veranda
Bolig 1991 - Baderom
Bolig 1991 - Baderom
Bolig 1991 - Baderom
Bolig 1991 - Baderom
Bolig 1991 - Hovedsoverom
Bolig 1991 - Hovedsoverom
Bolig 1991 - Soverom 1
Bolig 1991 - Soverom 1
Bolig 1991 - Soverom 2
Bolig 1991 - Soverom 2
Bolig 1991 - Lys og innbydende entrè
Bolig 1991 - Lys og innbydende entrè
Planskisse for boligen bygget i 1991
Planskisse for boligen bygget i 1991
Inngangsparti på boligen fra 1991 - Flott natur bak bolig
Inngangsparti på boligen fra 1991 - Flott natur bak bolig
Fasade på boligen fra 1991
Fasade på boligen fra 1991
Boligen bygget i 1950 markert med pil, er utleid i dag for kr 8.000,- pr. mnd
Boligen bygget i 1950 markert med pil, er utleid i dag for kr 8.000,- pr. mnd
Planskisse for boligen bygget i 1950
Planskisse for boligen bygget i 1950
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Dronefoto av området og Ramfjordmoan. Tromsdalstinden helt øverst til venstre i bilde
Dronefoto av området og Ramfjordmoan. Tromsdalstinden helt øverst til venstre i bilde
Tomten strekker seg opp langs fjellet - Fantatiske toppturmuligheter i området
Tomten strekker seg opp langs fjellet - Fantatiske toppturmuligheter i området
Oversiktskart - Eiendommen strekker seg opp langs fjellet.
Oversiktskart - Eiendommen strekker seg opp langs fjellet.
Tilhørende frittliggende parsell ved Bjørnskarelva
Tilhørende frittliggende parsell ved Bjørnskarelva
Oversiktidskart - parsell ved Bjørnskarelva
Oversiktidskart - parsell ved Bjørnskarelva
Fra venstre Middagsaksla m/Hamperokken bak, Rundfjellet, Bjørnskardalen og Fagerfjellet
Fra venstre Middagsaksla m/Hamperokken bak, Rundfjellet, Bjørnskardalen og Fagerfjellet
Dronefoto mot Fagernes
Dronefoto mot Fagernes
Dronefoto mot Breivikeidet
Dronefoto mot Breivikeidet
Dronefoto mot Tromsdalstinden
Dronefoto mot Tromsdalstinden
Lian bussholdeplass like ved
Lian bussholdeplass like ved

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk