Marmælen 62 - Leilighet A32 i Norrøna Boligpark

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
127m2
Prisantydning
8 490 000,-

Moderne 4-roms front leilighet med vestvendt terrasse, garasje og en fantastisk utsikt !! God planløsning hvor oppholdsarealene er lagt mot vest. Oppholdsarealene har store vindusflater som gir mye lys, luft og ei fantastisk utsikt! Gjennomgående ... Les mermoderne og god standard. Her kan nevnes vannbåren varme i gulv, flisebelagte bad, parkett på gulv, mv. Parkeringsmuligheter i byggets garasjeanlegg er tilgjengelig for kr. 220 000,- For ytterligere inflasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal.

Prisantydning: 8 490 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 3 323,-
Primærrom: 120
Bruksareal: 127
Soverom: 3
Byggeår: 0
Energimerking:

Se full beskrivelse

Eiendom Marmælen 62 - Leilighet A32 i Norrøna Boligpark
9016 Tromsø
Oppdragsnummer 52-18-0162
Totalvurdering Moderne 4-roms front leilighet med vestvendt terrasse, garasje og en fantastisk utsikt !!

God planløsning hvor oppholdsarealene er lagt mot vest. Oppholdsarealene har store vindusflater som gir mye lys, luft og ei fantastisk utsikt! Gjennomgående moderne og god standard. Her kan nevnes vannbåren varme i gulv, flisebelagte bad, parkett på gulv, mv.

Parkeringsmuligheter i byggets garasjeanlegg er tilgjengelig for kr. 220 000,-

For ytterligere inflasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal.
Beliggenhet I Norrøna Boligpark bor du praktisk talt i Tromsømarka med fantastisk utsikt over fjord og fjell. Tromsømarka ligger som nærmeste nabo. Vinterstid ligger skiløypene rett utenfor døra. Sommerstid innbyr marka til mange fritidsaktiviteter - fotturer, sykling, bading samt sopp- og bærturer utover høsten. Via lysløypa har du korteste vei til UNN og universitetet, som er regionens største arbeidsplasser. Samtidig som naturen er tett på, er du bare en kort spasertur på fra byens pulserende sentrum og tilsvarende fra Langnes handelspark med blant andre Jekta Storsenter, med sine 120 butikker.

Bygget plasseringen er unik og ligger fremst i feltet uten bebyggelse som skjermer for utsikten. Den fremskutte plasseringen fremst i området gir meget gode solforhold og sikrer en unik utsikt over Kvaløysundet, Grinnøya, Håkøya og fjellene på Kvaløya.
Matrikkel Det forutsettes endelig matrikelering og seksjonering før overtakelse og oppgjør kan finne sted.
Boligtype, og eierform Selveier Leilighet
Byggeår 2018
Areal Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 127 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Se vedlagt leveransebeskrivelse fra utbygger for nærmere informasjon.
Ferdigattest Det foreligger brukstillatelse fra Tromsø kommune.
Innhold/Standard Inngår i P-rom:
4. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, 3 soverom, wc-rom og bad.

Utgang til veranda og oppbevaring i inndørs bod, samt sportsbod.

Se vedlagt leveransebeskrivelse fra utbygger for nærmere informasjon.
Oppvarming Fjernvarme i alle oppholdsrom. På soverom er det ikke oppvarming utover ventilasjonsanlegg.
Parkering Parkering kan kjøpes for kr. 220 000,- pr. garasjeplass i byggets underetasje.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig veg, vann og kloakk med stikkledninger til offentlig nett.
Regulering Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligformål.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 8 490 000,- / Fellesutgifter: 3 323,- pr. mnd
Fellesutgiftene dekker: Ytre vedlikehold, forsikring, strøm fellesarealer, brøyting, vask fellesarealer, internett/fiber, garasjeutgifter, veforenning, vaktmestertjeneste, foretningsfører, enegi (oppvarming) etc..
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Formuesverdi Formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse av boligen i forbindelse med første ligningsoppgjør.
Kommunale avgifter Leilighetene er ikke ferdigstilt og kommunale avgifter er ikke fastsatt. Eiendomsskatt fastsettes etter ferdigstillelse av boligen.
Fellesutgifter Kr 3 323,- per mnd.
Fellesutgiftene dekker: Ytre vedlikehold, forsikring, strøm fellesarealer, brøyting, vask fellesarealer, internett/fiber, garasjeutgifter, veforenning, vaktmestertjeneste, foretningsfører, enegi (oppvarming) etc..
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Det foreligger ingen negative servitutter.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring NUF
Polisenummer: SP0002009403
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Opplysning fra forretningsfører
Vedtekter
Leveransebeskrivelse
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.

Megler:

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Planskisse
Planskisse
0
0
0
0
0

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk