Fjordvegen 4 D

Kvaløya

Soverom
3 stk
Størrelse
108m2
Prisantydning
5 090 000,-

Boligen ligger på et høydedrag og har meget gode sol og utsiktforhold. Moderne vertikaldelt tomannsbolig i rolig og attraktivt boligområde. Boligen er fordelt over to plan og har en god planløsning med bl.a. romslig og påkostet kjøkken, god plass ... Les mertil spisegruppe, lys stue med store vinduer og stor takhøyde, 2 bad, carport, terrasse over carport, samt platt på baksiden, mv. Hovedsoverommet har eget bad og inngang. Dette rommet er tilrettelagt for å kunne etablere en liten hybelleilighet. Det er trukket rør ferdig i vegg for enkel montering av hybelkjøkken. Boligen holder gjennomgående høy standard. Boligen har flere flotte detaljer, som f.eks. glassrekkverk på terrasse, sentralstøvsuger, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, integrerte hvitevarer på kjøkken, mv. Boligen er en del av et lite sameie bestående av totalt 4 seksjoner. Boligen er innflytningsklar.

Prisantydning: 5 090 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 103
Bruksareal: 108
Soverom: 3
Byggeår: 2018
Energimerking:

Se full beskrivelse

Eiendom Fjordvegen 4 D
9107 Kvaløya
Oppdragsnummer 52-18-0384
Totalvurdering Boligen ligger på et høydedrag og har meget gode sol og utsiktforhold.

Moderne vertikaldelt tomannsbolig i rolig og attraktivt boligområde. Boligen er fordelt over to plan og har en god planløsning med bl.a. romslig og påkostet kjøkken, god plass til spisegruppe, lys stue med store vinduer og stor takhøyde, 2 bad, carport, terrasse over carport, samt platt på baksiden, mv.
Hovedsoverommet har eget bad og inngang. Dette rommet er tilrettelagt for å kunne etablere en liten hybelleilighet. Det er trukket rør ferdig i vegg for enkel montering av hybelkjøkken.

Boligen holder gjennomgående høy standard. Boligen har flere flotte detaljer, som f.eks. glassrekkverk på terrasse, sentralstøvsuger, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, integrerte hvitevarer på kjøkken, mv.

Boligen er en del av et lite sameie bestående av totalt 4 seksjoner.

Boligen er innflytningsklar.
Matrikkel Gnr.88 Bnr.525 Snr.4 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger sentral
Adkomst Adkomst via privat stikkveg. Kostnader for brøyting og vedlikehold deles iht. sameiebrøk.
Tomt/beskaffenhet Boligen ligger tilbaketrukket i skrånende terreng og har flotte sol og utsiktsforhold. Eide handel ligger bare et steinkast unna. Gangavstand til skiløype (like ovenfor), barneskole, barnehage, busstopp (bybuss) og 3 stk. småbåthavner med mulighet for kjøp eller leie av båtplass.
Områdets velforening har etablert en trelavvo i friområdet ovenfor. Artic Senter jobber med å etablere nytt alpinanlegg i Håkøybotn.
Området er i utvikling og det er regulert og under utbygging et stort boligfelt like bortenfor. Dette vil gi området flere boliger, lekeplasser og fotballbane.

Gangavstand til busstopp hvor du kan ta bybussen (rute 42 og x43) til sentrum.
Boligtype, og eierform Vertikaldelt tomannsbolig. Eierseksjon
Byggeår 2018
Areal Primærrom: 103 kvm
Bruksareal: 108 kvm

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).

I tillegg kommer følgende arealer:
Terrasse over carport: 8 m²
Platting bak huset: 15 m²
Sportsbod: 5 m²
Carport: 19 m²

Areal opplyst av utbygger. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1
Byggemåte Nærmere opplysninger kommer.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest på bygget.
Innhold Grunnplan: Gang, 2 bad, 2 soverom, bod/teknisk rom.
Hovedplan: Kjøkken, stue og soverom.

I tillegg medfølger det utvendig sportsbod.
Standard Gulv: Flislagte gulv i gang og på bad. 1-stavs hvit eikeparkett på alle oppholdsrom.
Veggen: Gips i stue, kjøkken, trapperom og gang. Microfugplater på soverom og våtromsplater på bad.
Himling: Hvitmalte takplater og gips.
Møblering/utstyr Det medfølger integrert oppvaskmaskin, kjøleskap, komfyr med 80 cm bred platetopp og micro på kjøkken.
Oppgradert kjøkken med 80 cm høye skap.
Skyve-hevedør til platt på baksiden.
Downlights i stue, kjøkken og trapperom.
Sentralstøvsuger.
Balansert ventilasjon.
Det er installert fiber.

Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming. Det er gulvvarme på begge bad og i flislagt gang.

Det er klargjort for montering av ildsted.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i carport.

Gjesteparkering på tomt.
Tomten Areal: 1 244 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.
Privat vei.
Regulering Eiendommen er uregulert. I kommuneplanen er tomten avmerket for boligbegyggelse.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 090 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Nærmere opplysninger kommer
Kommunale avgifter Nærmere opplysninger kommer
Energiforbruk Det foreligger ingen historikk for energiforbruk.
Sameiet Sameiet består av totalt 4 boligseksjoner. Sameiet er ikke aktivt og det betales ikke månedlige fellesutgifter. Eventuelle felleskostnader deles iht. eierbrøk (1/4).
Fellesgjeld Sameiet har ingen fellesgjeld.
Tinglyste rettigheter og servitutter Da vi startet salgsprosessen var det ingen servitutter tinglyst på eiendommen. Men i forbindelse med en sammenføyning av et lite tillegsareal ble de gamle servituttene som stammer fra hovedeiendommen overført på denne eiendommen.
Se vedlagt grunnboksutskrift for detaljert oversikt over tinglyste servitutter.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tegninger
Ferdigattest
Grunnkart
Tinglyst veirett
Vedtekter for sameiet
Grunnboksutskrift
Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Megler:

Jørn T. Nerdal

+47 928 06 489

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:

Visninger:

  • 20. februar 2019
  • Kl 1800–1830
Lys og trivelig stue med store vindusflater og stor takhøyde. Utgang til terrasse som er plasser over carporten.
Lys og trivelig stue med store vindusflater og stor takhøyde. Utgang til terrasse som er plasser over carporten.
Fra spisgruppen er det direkte adkomst inn i kjøkkenet
Fra spisgruppen er det direkte adkomst inn i kjøkkenet
Romslig kjøkken med store vindusflater. Integrerte hvitevarer medfølger.
Romslig kjøkken med store vindusflater. Integrerte hvitevarer medfølger.
Stor stue med god plass til sofa og spisegruppe
Stor stue med god plass til sofa og spisegruppe
0
Fra stuen er det utgang via skyve/hevedør til platting på baksiden.
Fra stuen er det utgang via skyve/hevedør til platting på baksiden.
Soverom 1 (plassert i hovedplan)
Soverom 1 (plassert i hovedplan)
Soverom 1 (plassert i hovedplan)
Soverom 1 (plassert i hovedplan)
Trapperom med downlights
Trapperom med downlights
0
Flislagt inngangsparti med varme i gulv.
Flislagt inngangsparti med varme i gulv.
Hovedbad
Hovedbad
Hovedbad
Hovedbad
Soverom 2 (plassert i grunnplan)
Soverom 2 (plassert i grunnplan)
Soverom 2 (plassert i grunnplan)
Soverom 2 (plassert i grunnplan)
Soverom 3 (plassert i grunnplan)
Soverom 3 (plassert i grunnplan)
Bad tilknyttet soverom 3
Bad tilknyttet soverom 3
Moderne vertikaldelt tomannsbolig med parkering i carport!
Moderne vertikaldelt tomannsbolig med parkering i carport!
Terrasse over carport. Flott utsikt!
Terrasse over carport. Flott utsikt!
Romslig platting på baksiden.
Romslig platting på baksiden.
Romslig platting på baksiden.
Romslig platting på baksiden.
Grunnplan
Grunnplan
Hovedplan
Hovedplan
Sameiet består av totalt 4 seksjoner.
Sameiet består av totalt 4 seksjoner.
Boligen er sentralt plassert i Eidkjosen med Eide Handel bare et steinkast unna.
Boligen er sentralt plassert i Eidkjosen med Eide Handel bare et steinkast unna.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk