Broxvegen 3

Tromsdalen

Soverom
7 stk
Størrelse
390m2
Prisantydning
9 990 000,-

Stor og herskapelig villa med familievennlig beliggenhet sentralt i Tromsdalen. Bygningen er tegnet av arkitekt Terje Jacobsen og oppført i 1917, modernisert i1985. Boligen ligger på en av Tromsdalens fineste eiendomstomter med tilbaketrukket belig... Les mergenhet, gode solforhold og utsikt over Tromsø by, Tromsøysundet, og fjellene på Kvaløya. Boligen benyttes idag som 3(4) leiligheter. Av disse er leiligheten i 0 etasje etablert på 70 tallet og er byggesøkt Tromsø kommune. Innholdsrik planløsning med mange og store rom som glir pent over i hverandre. Felles for dem alle er store vindusflater og en god takhøyde. Boligens størrelse og areal gir en høy grad av fleksibilitet, enten du ønsker en eventyrlig familiebolig eller å beholde dagens løsning med 4 leiligheter. Bygget er av eldre dato og har vedlikeholdsbehov på utvendige fasader, innvendige overflater, bad og kjøkken. Boligen inneholder følgende rom: Underetasje: Entre/kjøkken. Stue. Soverom. Bad. Gang. Vaskerom. Boder. Teknisk rom. Bod med adkomst via trapp fra terreng. 1. etg. Trapperom. Stue. Kjøkken. Bad. Oppholdsrom. Gang/ Entre. Soverom. Trapperom til kjellertrapp. Soverom/kontor. Toalettrom. 2. etg. Trapperom. Stue. To soverom. Kjøkken. Trapperom. Bad. Loftsetasje. Trapperom, bad. Kjøkken 2 rom, gang. Altan/adkomstparti i første etasje på ca. 21 m2. Altan mot vest i andre etasje på ca. 8 Altan mot Øst i andre etasje på ca. 28 m2. Altan mot vest med adkomst fra loft på ca. 5 m2. Stor eiendomstomt som er pent opparbeidet med plen og beplantning. Familievennlig område med lite trafikk, skole og barnehage i nærområde. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder! Ca. 5 minutters kjøring til Tromsø sentrum, samt gode bussforbindelser. Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal for ytterligere informasjon eller visning.

Prisantydning: 9 990 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 357
Bruksareal: 390
Soverom: 7
Byggeår: 1917
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Broxvegen 3
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-18-0331
Totalvurdering Stor og herskapelig villa med familievennlig beliggenhet sentralt i Tromsdalen. Bygningen er tegnet av arkitekt Terje Jacobsen og oppført i 1917, modernisert i1985. Boligen ligger på en av Tromsdalens fineste eiendomstomter med tilbaketrukket beliggenhet, gode solforhold og utsikt over Tromsø by, Tromsøysundet, og fjellene på Kvaløya.

Boligen benyttes idag som 3(4) leiligheter. Av disse er leiligheten i 0 etasje etablert på 70 tallet og er byggesøkt Tromsø kommune. Innholdsrik planløsning med mange og store rom som glir pent over i hverandre. Felles for dem alle er store vindusflater og en god takhøyde. Boligens størrelse og areal gir en høy grad av fleksibilitet, enten du ønsker en eventyrlig familiebolig eller å beholde dagens løsning med 4 leiligheter.

Bygget er av eldre dato og har vedlikeholdsbehov på utvendige fasader, innvendige overflater, bad og kjøkken.

Boligen inneholder følgende rom:

Underetasje: Entre/kjøkken. Stue. Soverom. Bad. Gang. Vaskerom. Boder. Teknisk rom. Bod med adkomst via trapp fra terreng.
1. etg. Trapperom. Stue. Kjøkken. Bad. Oppholdsrom. Gang/ Entre. Soverom. Trapperom til kjellertrapp. Soverom/kontor. Toalettrom.
2. etg. Trapperom. Stue. To soverom. Kjøkken. Trapperom. Bad.
Loftsetasje. Trapperom, bad. Kjøkken 2 rom, gang.

Altan/adkomstparti i første etasje på ca. 21 m2. Altan mot vest i andre etasje på ca. 8 Altan mot Øst i andre etasje på ca. 28 m2. Altan mot vest med adkomst fra loft på ca. 5 m2.

Stor eiendomstomt som er pent opparbeidet med plen og beplantning. Familievennlig område med lite trafikk, skole og barnehage i nærområde. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder! Ca. 5 minutters kjøring til Tromsø sentrum, samt gode bussforbindelser.

Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal for ytterligere informasjon eller visning.
Matrikkel Gnr.17 Bnr.46 i Tromsø kommune
Beliggenhet Sentralt i Tromsdalen med en tilbaketrukket beliggenhet. Fra boligen er det kort vei til Pyramiden kjøpesenter, skoler, barnehager, Fjellheisen, ski og turløyper, Sherpatrappa, mv. Gode bussforbindelser i området. CA 10-15 minutters gange til Tromsø sentrum.
Adkomst Fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Tomten er plassert i utflatet del av hellende terreng mot vest. Boligen gir inntrykk av å være plassert mot sørvestlig retning. Adkomst til eiendommen via steinbelagt avkjøring fra offentlig veg. Tomta er opparbeidet med oppstillingsplasser for flere kjøretøy, gressplen, plantefelt og busker.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1917
Modernisert 1985
Areal Primærrom: 357 kvm, Bruksareal: 390 kvm, Bruttoareal: 425 kvm

Underetg. 76 kvm p-rom
1. etg. 141 kvm p-rom
2. etg. 93 kvm p-rom
loftsetg. 47 kvm p-rom

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, for eksempel stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang, pluss de innvendige veggene mellom disse. P-ROM tilsvarer tidligere boligareal (BOA).
Arealene er hentet fra vedlagte takst.
Det tas forbehold om at arealer og planløsning kan avvike fra opprinnelige tegninger og mål.

Opplysninger er hentet fra vedlagt tilstandsrapport datert 08.07.2018.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 7, Bad: 4, Ekstratoalett: 1
Byggemåte Grunnforhold er ikke kjent. Bankett/ såle har ikke latt seg kontrollere. Bygget har vegger under terreng mot terreng tilført fra opprinnelig oppføring i 1917, samt deler tilført på øvresiden av bygget i 1985. Bod og tilbygg mot øst oppført i 1985 ifølge opplysninger på befaringsdagen. Bygget er antatt å være endret og ombygget flere ganger.

Utvendige vegger er kledd med liggende trepanel med vannbord over grunnmur. Deler av bygget er utført med detaljer i form av spir på flere deler av fasader. Spir og deler av fasade mot sør ble skiftet i 2014 ifølge opplysninger på befaringsdagen. Sørveggen ble malt med linoljemaling. Bærende konstruksjoner i hoveddel oppført i liggende pløyd plank- synlig på altaner. Tilbygg er antatt å være oppført i mer moderne bindingsverk av tre.

Bygningen har takkonstruksjoner i saltaksform og pulttak, tilbygg med spesielle detaljer i flere retninger. Loft er besiktiget, konstruksjoner med sperrer. Konstruksjoner i de fleste deler er bygget inn, og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Hoved-tak er etterisolert, og tekket etter opprinnelig oppføring. Det er synlig vindsperre i deler av takfot. Bygget har mange takflater, og ikke alle flater er spesielt undersøkt. Takkonstruksjon ble på befaringsdagen opplyst å ha blitt renovert i perioden 1984- 1985. Det er adkomst til loft over det som er referert til som loft-etasje i rapporten.

Taker er tekket med skiferheller. Beslag i metall tilknyttet deler. Vannbord av tre noen steder. Undertak av asfaltprodukter.
Taket er kun besiktiget fra bakken og altaner.
Over tilbygg mot øst er det lagt flatt tak med taksluk. Synlig fra altan. Denne ser ut til å virke som den skal. Flatt tak tekket
med asfaltprodukter.

Opplysninger er hentet fra vedlagt tilstandsrapport datert 08.07.2018.
Ferdigattest Det foreligger brukstillatelse datert 22.12.1975 for tidligere ubenyttet kjeller. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

For de øvrige etasjer foreligger det det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Tromsø kommunes arkiver.
Innhold Underetasje: Entre/kjøkken. Stue. Soverom. Bad. Gang. Vaskerom. Boder. Teknisk rom. Bod med adkomst via trapp fra terreng.
1. etg. Trapperom. Stue. Kjøkken. Bad. Oppholdsrom. Gang/ Entre. Soverom. Trapperom til kjellertrapp. Soverom/kontor. Toalettrom.
2. etg. Trapperom. Stue. To soverom. Kjøkken. Trapperom. Bad.
Loftsetasje. Trapperom, bad. Kjøkken To rom. gang.

Altan/ adkomstparti i første etasje på ca. 21 m2. Altan mot vest i andre etasje på ca. 8 Altan mot Øst
i andre etasje på ca. 28 m2. Altan mot vest med adkomst fra loft på ca. 5 m2.

Adkomst til bygget via terreng. Adkomst til andre etasje via eget trappeløp i bygget. Adkomst til kjeller via trapperom.
Adkomst mellom første etasje, andre etasje og loftetasje via innvendig felles trapperom. Adkomst til andel i første etasje
via hovedinngang, samt dør på siden med egen entre. Adkomst til deler av boder i underetasje via trapper fra terreng.
Standard Himlinger: Malt, jevn overflate, spent og malt duk.
Vegger: Strier, fliser, malt trepanel og malte- jevne overflater.
Gulv: Parkett, fliser, tregulv, belegg og pusset overflate. Spesielle profilerte lister i flere rom.

El-anlegg. Boligen har synlige og skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer og porselenssikringer. Noen eldre deler. Flere sikringsskap i bygget. Inntak for strøm via luft- linje.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport datert 27.09.2018
Møblering/utstyr Selger opplyser at to lampetter på soveromsveggen i 1. etg. Taklampen/"Oljelampen" som henger på kjøkkenet i 1. etg. Taklampen i stuen i 1. etg. (Ikke den i gull, men den brun-hvite med skjell-liknende lampeskjerm ikke medfølger i handelen.

Hvitevarer som ikke er integrert følger ikke med i denne handelen, dersom ikke annet er opplyst. Ta kontakt med meglerforetaket for nærmere informasjon.
Oppvarming Det er gjennomgående skorsteinløp fra kjelleren og over tak. Flere ildsteder i bygget, første etasje, andre etasje,
oljefyringsanlegg og peis i underetasje. Skorstein er utført i tegl. Den er kledd inn med lettklinker i forblendet i første
etasje. Ingen opplysninger om innlagt stålrør eller andre renoveringstiltak etter oppføring.

Det er oljefyring i bygget i dag. Fordeling av varme via varmekjeler med oljefyringssentral og vannbåren varme.
Oljefyring er i ferd med å bli utfaset, og tiltak her kan forannevntes innen
overskuelig fremtid. Det er nedgravd oljetank på tomt, og dette kan medføre risiko for kostander i form av fjerning av masser.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Flere oppstillingsplasser for bil på tomten.

Eiendommen har en ikke tinglyst bruksrett på garasje nederst i Broxbakken som tilhører Statens vegvesen, men det bekreftes fra Statens vegvesen at Rebekka Brox og Trygve Augustinussen har rett til å ha sine garasjer stående på gnr/bnr-17/1216.
Tomten Areal: 1 649 kvm, Eierform: Eiet tomt

Oppmåling av veiskulder i Broxbakken ervervet av Tromsø kommune er oppmålt, men ikke ført i matrikkelen per dd. Selger har rekvirert oppmåling av de arealer som søkes fradelt på bakgrunn av en privat avtale med naboen. Oppmåling av disse to parsellene er ikke gjennomført per dd.
Se vedlagte oversiktskart og Tilstandsrapport side 4 under andre opplysninger.
Vei, vann og avløp Offentlig veg, vann og kloakk med stikkledninger til offentlig nett.
Regulering Boligen og boligens tomt er plassert innenfor område markert som område marker for fortetting i kommuneplanen. Bestemmelser for utnyttelse av tomt i kommuneplan.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 9 990 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Tromsø Takst Nord Allertsen.no den 27.09.18
Takster og verdier Teknisk verdi ;11 537 000,-
Verdi takst ;11 540 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 729 276,-
Formuesverdi sekundærbolig: 6 225 392,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2017.
Kommunale avgifter Eiendomsavgiftene for 2018 utgjør kr. 34 538,00 . Eiendommen er fakturert frem til 30.06.2018. Neste terminfaktura vil foreligge medio september 2018 for perioden 01.07.2018 - 31.12.2018.

Våre terminer for eiendomsavgift er inndelt slik:
Termin 1 gjelder for perioden 01.01.2018 til 30.06.2018
Termin 2 gjelder for perioden 01.07.2018 til 31.12.2018

Ved overdragelse av eiendommen til ny eier bes selger si opp eventuelle e-faktura/avtalegiro avtaler som er knyttet mot denne eiendommen.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Adgang til utleie Boligen kan utleies i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1916/900060-2/97 BESTEMMELSE OM BEITERETT TINGLYST
01.08.1916
:Knr:1902 Gnr:17 Bnr:46
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettigheter på 1902-17/1381, 1902-17/1413
i eiendomsrett

1992/10799-1/97 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
11.09.1992
OVERFØRT FRA: 1902-17/1381/0/1,2
:Knr:1902 Gnr:17 Bnr:46
Samme rettighet også for festere av tomter som senere måtte
bli fradelt fra bnr. 46.
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsmyndighetene
OVERFØRT FRA: 1902-17/1381/0/1,2
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Tilstandsrapport
Egenerklæring
Energiattest
Midlertidig brukstillatelse
Grunnkart
Matrikkelbrev
Planstatus og verneverdi
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler Det fremgår av tilstandsrapporten at sørveggen har tegn til råtedannelse.

For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Eiendommen tilhører et dødsbo og selger/arvinger har ikke bebodd eiendommen selv. Opplysninger er gitt av avdødes datter som var tilstede under befaringen med takstmannen

Eiendommen er registrert i SEFRAK regstret. Erling Steenstrup i Trommsø kommune opplyser at bygget ikke er vernet, men anses å ha verneverdig verdi som en del av kulturminnene i Tromsdalen. I tillegg opplysses det at denne vurderingen blir lagt til grunn når kommunedelplanen for kulturminner legges ut til offentlig ettersyn i løpet av 2019. Eiendommen vil da bli anbefalt vernet.

Selger har tegnet Boligselgerforsikring gjennom Norwegian Broker, og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring. Kjøper erklærer herved å være kjent med denne.

Megler:

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Sentral beliggenhet rett sør for bruhodet på stor eiendomstomt
Sentral beliggenhet rett sør for bruhodet på stor eiendomstomt
Unik eiendom med fantastisk beliggenhet og solforhold i Tromsdalen
Unik eiendom med fantastisk beliggenhet og solforhold i Tromsdalen
Inngangsparti
Inngangsparti
Utvendig detalj
Utvendig detalj
Detalj fra tomten
Detalj fra tomten
Inngangsport
Inngangsport
Gang med trapp 2. etg.2. etasje
Gang med trapp 2. etg.2. etasje
Kjøkken 1. etasje (2 of 8)
Kjøkken 1. etasje (2 of 8)
Detalj fra stue med utsikt mot Tromsøya
Detalj fra stue med utsikt mot Tromsøya
Stue med flott utsikt
Stue med flott utsikt
Stor stue med masse lysinnslipp og masse muligheter for innredning.
Stor stue med masse lysinnslipp og masse muligheter for innredning.
Stue 1. etasje
Stue 1. etasje
Bad - 1. etasje
Bad - 1. etasje
Soverom 1. etasje (3 of 8)
Soverom 1. etasje (3 of 8)
Soverom 1. etasje
Soverom 1. etasje
Gang med trapp til 3. etg.
Gang med trapp til 3. etg.
Stue og kjøkken  - 2. etasje
Stue og kjøkken - 2. etasje
Kjøkken med injngang til bad 2. etasje
Kjøkken med injngang til bad 2. etasje
Soverom  3. etasje
Soverom 3. etasje
Detalj fra kjøkken 3. etasje
Detalj fra kjøkken 3. etasje
Soverom 2. etg. med utgang til altan og en fantastisk utsikt mot Tromsø
Soverom 2. etg. med utgang til altan og en fantastisk utsikt mot Tromsø
Veranda 3. etasje
Veranda 3. etasje
Altan 2. etg. fra stue
Altan 2. etg. fra stue
Stue underetasje
Stue underetasje
Kjøkken underetasje
Kjøkken underetasje
Plan 0. etg.
Plan 0. etg.
Plan 1. etg.
Plan 1. etg.
Plan 2. etg.
Plan 2. etg.
Plan 3. etg.
Plan 3. etg.
Broxvegen 3 - Fasade og uteareal
Broxvegen 3 - Fasade og uteareal
Utsikt over Tromsø og sundet)
Utsikt over Tromsø og sundet)
Broxvegen 3 - Fasade og uteareal
Broxvegen 3 - Fasade og uteareal
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Sentral beliggenhet på stor tomt rett sør for Bruhodet.
Sentral beliggenhet på stor tomt rett sør for Bruhodet.
Oversikt over nærområdet og beliggenhet
Oversikt over nærområdet og beliggenhet
Tomt med fasade mot sør
Tomt med fasade mot sør
Pent opparbeidet tomt med fasade mot vest
Pent opparbeidet tomt med fasade mot vest
Unik eiendom med fantastisk beliggenhet og solforhold i Tromsdalen
Unik eiendom med fantastisk beliggenhet og solforhold i Tromsdalen
Lunt og skjermet uteområde
Lunt og skjermet uteområde
Broxvegen 3 - Fasade og uteareal
Broxvegen 3 - Fasade og uteareal
Port
Port
Oversiktskart
Oversiktskart

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk