Målsnesveien 606

Moen

Soverom
3 stk
Størrelse
116m2
Prisantydning
1 590 000,-

Sjarmerende fritidseiendom med vakker og usjenert beliggenhet på en høyde over Målselva. Eiendommen er oppført i 1906 og har et unikt og autentisk uttrykk, hvor det er lagt vekt på å bevare eiendommens opprinnelige estetikk og uttrykk, slik som tre... Les mergulv, solide tømmervegger, synlige takbjelker, unik etasjeovn, opprinnelig listverk og spesiallagete vinduer uten at det går utover dagens krav til bekvemmelighet slik som vann, elektrisitet og avløp (septikk). Eiendommen er godt vedlikeholdt, nymalt og selges med de fleste av antikviteter og møbler som kan ses på bildene. Ny takst i 2018. Boligen inneholder følgende rom: 1. etasje: Entré m/trapp, 2 stuer, kjøkken, bod og bad med vask/dusj/wc. Mulighet for ferdiggjøring av ytterligere baderom. 2. etasje: Gang m/trapp, 3 (4) soverom og gang. Samt vindfang og garasje. Eiendommen har fantastiske solforhold og flott utsikt i retninger over fjellene i området. Området er kjent for gode forhold for naturliv som turer til fots, jakt og fiske i gangavstand fra eiendommen. Butikk og noen andre servicefunksjoner finnes på Bardufoss sentrum, Andslimoen og Olsborg, 15 minutter unna. For ytterligere informasjon eller visning ta kontakt med megler Ivar Nerdal.

Prisantydning: 1 590 000,-
Boligtype: Hytte
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 106
Bruksareal: 116
Soverom: 3
Byggeår: 1908
Energimerking:

Se full beskrivelse

Eiendom Målsnesveien 606
9321 Moen
Oppdragsnummer 52-18-0363
Totalvurdering Sjarmerende fritidseiendom med vakker og usjenert beliggenhet på en høyde over Målselva. Eiendommen er oppført i 1906 og har et unikt og autentisk uttrykk, hvor det er lagt vekt på å bevare eiendommens opprinnelige estetikk og uttrykk, slik som tregulv, solide tømmervegger, synlige takbjelker, unik etasjeovn, opprinnelig listverk og spesiallagete vinduer uten at det går utover dagens krav til bekvemmelighet slik som vann, elektrisitet og avløp (septikk).

Eiendommen er godt vedlikeholdt, nymalt og selges med de fleste av antikviteter og møbler som kan ses på bildene. Ny takst i 2018.

Boligen inneholder følgende rom:
1. etasje: Entré m/trapp, 2 stuer, kjøkken, bod og bad med vask/dusj/wc. Mulighet for ferdiggjøring av ytterligere baderom.
2. etasje: Gang m/trapp, 3 (4) soverom og gang.
Samt vindfang og garasje.

Eiendommen har fantastiske solforhold og flott utsikt i retninger over fjellene i området. Området er kjent for gode forhold for naturliv som turer til fots, jakt og fiske i gangavstand fra eiendommen.

Butikk og noen andre servicefunksjoner finnes på Bardufoss sentrum, Andslimoen og Olsborg, 15 minutter unna.

For ytterligere informasjon eller visning ta kontakt med megler Ivar Nerdal.
Matrikkel Gnr.7 Bnr.39 i Målselv kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger ved Leirbekken på en høyde over/langs Målselva. Ca. 6 km nord for Olsborg i retning mot Målsnes i Målselv kommune i Troms.

Området er perifert bebygget med bolig, landbruk/småbruk og fritidsbebyggelse.
Adkomst Følg Målsnesvegen (fylkesveg 854) ca. 6 km. i retning Målsnes. Ta til høyre opp etter Trulssen Maskin (rødt bygg på høyre side) og så til høyre etter enn har passert verkstedbygningen. Følg så vegen til eiendommen som er hvit av farge.
Tomt/beskaffenhet Flat tomt uten helt definerte tomtegrenser. Naturtomt med eng områder. Gårdsplass med biloppstillingsplass på nordsiden.

Eiendommen er tilknyttet privat vann og avløp til septikk.
Boligtype, og eierform type_eierformbygninger.oppdrag€ Fritidseiendom
Byggeår 1908
Areal Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 116 kvm, Bruttoareal: 125 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Ringmur av tørrmurt naturstein. Kryperom uten inspeksjonsluke. Tilbygg med åpen fundamentering på tørrmurte søyler av betongstein. Disse bør stabiliseres. Innmurt mellom søylene med tørrmurt naturstein.
Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Oppført med vegger av laftet tømmer. Utvendig trepanelkledning. Trebjelkelag mot kryperom og loft. Tilbygg oppført i bindingsverk, isolert med min.ull. Fundamentering, grunnmur og kjellergulv. Utvendig trepanelkledning.
Dører og vinduer
Vinduer med enkle/koblete vindusglass med sprosser i ytterste glass. Innvendige profilerte malte tredører. Glatt malt ytterdør. Ytterdør fra tilbygg av type "boddør" og vinduer av 2-lags isolerglass.
Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform, konstruksjon med takåser og subord. Tekket med metallplater. Renner og nedløp av plast. Tilbygg med sperretak og pappshingeltekking.
Piper, ildsteder og oppvarming
Elektrisitet til oppvarming. Elementpipe. Vedfyring på stue og i kjøkken.
Bad og vaskerom
Dusj/wc: 1 dusjkabinett, 1 servant m/innredning, 1 wc. Vinyl på gulv. Vegger med panel og tømmer. Lufting må foretas fra vindu. Badets overflater tilfredsstiller ikke krav til tetthet. Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av badet.
Kjøkken
Innredning med glatte fronter. Stålbenkbeslag. Varmtvannsbereder på 120 ltr.
Innvendige overflater
Gulv: Lakket og malt gulvbord, vinyl.
Vegg: Malt panel, malt fuget tømmer og tapet.
Himling: Malt panel, panel.
Elektrisk anlegg
Åpent elektrisk anlegg. Tavle med skrusikringer.
VVS-installasjoner
Synlige deler med vannrør av kobber. Avløpsrør av plast.
Generelt om andre bygg
Bygg B: Garasje.
Støpt plate. Vegger av bindingsverk. Saltakform med takstoler og trobord. Tekket med pappshingel. Vippeport av tre. Dør og vindu. Støpt betongplatting/solplass på sørsiden av garasje.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest.
Innhold 1. etasje: Entré m/trapp, 2 stuer, kjøkken, bod og dusj/wc.
2 etasje: Gang m/trapp, 3 soverom og gang.
Standard Gulv: Lakket og malt gulvbord, vinyl.
Vegg: Malt panel, malt fuget tømmer og tapet.
Himling: Malt panel, panel.
Møblering/utstyr Innbo og løsøre følger som vist som vist på bildene/visning. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Garasje, samt rikelig med mulighet for parkering på tomten.
Tomten Areal: 2 000 kvm.
Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet privat vann og avløp til septikk.
Regulering Kommuneplanens arealdel 2012-2025.
Eiendommen ligger i område avsatt til Landbruk, natur, fritid og reindrift. (LNRF).
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 1 590 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 08.08.18
Takster og verdier Teknisk verdi ;2 548 000,-
Verdi takst ;2 000 000,-
Lånetakst ;,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: ,-
Formuesverdi sekundærbolig: ,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2017.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. ,- pr. .
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1969/400904-2/80 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST ,22.03.1969
BESTEMMELSER OM AT DELER AV EIENDOMMEN / PÅSTÅENDE
BYGNINGER / TILBEHØR / RETTIGHETER, ER UNNTATT
HYTTETOMT - med veg og vannrett
Gjelder denne registerenheten med flere

1975/405415-2/80 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 08.10.1975
:Knr:1924 Gnr:7 Bnr:39
Bestemmelse om vannrett

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verdi og lånetakst av 06.08.2018
Reguleringsbestemmelser
Matrikkelbrev
Tegninger garasje
Nabolagsprofil

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Eier har arvet eiendommen fra sin mor Aud Tollefsen og har således ikke bebodd eiendommen. Eier har derfor begrenset kjennskap til eiendommen og har på den bakgrunn ikke fylt ut egenerklæringsskjema.

Eiendommen vil bli levert som den er med inventar og uten flyttevask. Da eier er bosatt i utlandet og er forhindret fdra og komme tilbake til Norge.

Megler:

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
01Fasade
01Fasade
Detalj fra gang
Detalj fra gang
Gang med trapp ti. 2. etg.
Gang med trapp ti. 2. etg.
Entre
Entre
Stilfull stue holdt i opprinnelig stil
Stilfull stue holdt i opprinnelig stil
Lys og luftig stue med spiseplass og salong.
Lys og luftig stue med spiseplass og salong.
Stilig eldre vedovn
Stilig eldre vedovn
Lun og hjemmekoselig stue
Lun og hjemmekoselig stue
Stue
Stue
Koselig kjøkken med vindu hvor man kan nyte utsikten over eiendommen.
Koselig kjøkken med vindu hvor man kan nyte utsikten over eiendommen.
Kjøkken med stilig gammel vedovn
Kjøkken med stilig gammel vedovn
Kjøkken
Kjøkken
Bad
Bad
Bad
Bad
Detalj fra bad
Detalj fra bad
Loftsgang
Loftsgang
Soverom
Soverom
Detalj fra soverom
Detalj fra soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Detalj fra soverom
Detalj fra soverom
Detalj fra soverom
Detalj fra soverom
Lyst og luftig soverom
Lyst og luftig soverom
Loftsgang med inngang til soverom
Loftsgang med inngang til soverom
Trapptil loft
Trapptil loft
Plantegning 1. etg.
Plantegning 1. etg.
Plantegning 2. etg.
Plantegning 2. etg.
Sommerbild
Sommerbild
Sommerbilde
Sommerbilde
Frittliggende beliggenhet med store friområder i umiddelbar nærhet.
Frittliggende beliggenhet med store friområder i umiddelbar nærhet.
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde
Sommerbilde

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk