Workinntoppen 20 5.etg

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
75m2
Prisantydning
4 940 000,-

Moderne 3-roms leilighet i 5. etasje med en fantastisk utsikt og parkering i garasjeanlegg!Leilighetene ligger i 5. etasje og inneholder entré, 2 soverom, stue/kjøkken og bad. Fra stue er det utgang til vestvendt balkong med dags og ettermiddagssol , og fra hovedsoverom er det utgang til balkong med sol fra morgen og til midt på dagen.Leiligheten er betydelig påkostet og inneholder god standard med nedforet himling med downlights, gasspeis, kjøkken med integrerte hvitevarer, 1-stavs parkett, vannbårenvarme i alle gulv, moderne fliser og innredning på bad. I tillegg har den kvaliteter som gasspeis i stue, garasjeplass i felles garasjeanlegg.Fra balkongen har du nydelig utsikt mot Sandnessundet og de majestetiske fjellene på Kvaløya. Sommerstid kan midnattssola nytes. ... Les mer

Prisantydning: 4 940 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 586,-
Primærrom: 71m2
Bruksareal: 75m2
Soverom: 2
Byggeår: 2017
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Workinntoppen 20 5.etg
9016 Tromsø
5. etasje
Oppdragsnummer 52-18-0265
Totalvurdering Moderne 3-roms leilighet i 5. etasje med en fantastisk utsikt og parkering i garasjeanlegg!

Leilighetene ligger i 5. etasje og inneholder entré, 2 soverom, stue/kjøkken og bad. Fra stue er det utgang til vestvendt balkong med dags og ettermiddagssol, og fra hovedsoverom er det utgang til balkong med sol fra morgen og til midt på dagen. Dette er den eneste leiligheten i 5. etasje med to balkonger.

Leiligheten er betydelig påkostet og inneholder god standard med nedforet himling med downlights, gasspeis, kjøkken med integrerte hvitevarer, 1-stavs parkett, vannbårenvarme i alle gulv, moderne fliser og innredning på bad. I tillegg har den kvaliteter som gasspeis i stue, garasjeplass i felles garasjeanlegg, romslig takoverbygde balkonger, 10 kvm sportsbod, heis til alle plan og porttelefon med døråpner.
Fra balkongen har du nydelig utsikt mot Sandnessundet og de majestetiske fjellene på Kvaløya. Sommerstid kan midnattssola nytes.

Like utenfor døren finner du mange muligheter for flotte naturopplevelser året rundt. Er du glad i å gå på ski kan du spenne på deg skiene og ta en tur i lysløypa, og utenom vintersesongen er det fine skogsveier for sykkel og spaserturer. Det er tilrettelagt med egen smørebod i Workinntoppen tilgjengelig for alle beboere i bygget.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Børge Johansen!
Matrikkel Gnr.118 Bnr.1685 Snr.66 Orgnr.918372245 i Tromsø kommune
Beliggenhet Området er Workinntoppen. Det er nærhet til barnehager, Workinnmarka barneskole, Prestvannet og Charlottenlund. Hele området betraktes som barnevennlig med lekeparker og 30 sone på alle veger innenfor området. Det er etablert søppelavsug innenfor området. Det er god bussforbindelse og nært til holdeplass.

Det er 1-4 km avstand til ungdomsskole og Langnes handelspark med mange servicetilbud. Det er utsikt mot nærmiljø, deler av Kvaløya og Sandnessundet. Området har gode sol og lysforhold.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Nydelig opparbeidet tomt med plen, beplantning, prydbusker og asfalterte internveger. Etablert flere lekeplasser med spennende lekeapparater. Sykkelparkering.
Området er bilfritt, og det er etablert trafikkareal og parkering inkl. gjesteparkering under jorden.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2017
Areal Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 75 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Bygningen er utført med bærekonstruksjon i betong og stål. Etasjeskillere utført i betong eller betongelementer. Fasadene bygd opp som isolerte stendervegger eller bærende betongskiver i hovedsak med utvendig kledning av tegl og trepanel.
Balkong- og terrassegulv er å anse som utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær.
Terrasser og balkonger med tremmegulv i impregnert trevirke. Utformingen av rekkverk i aluminium og glass. Terrassene på bakkeplan med betongheller.

Innvendige vegger i stål- eller trestendere, kledd med gipsplater. Leilighetsskillevegger er i hovedsak i betong og enkelte andre vegger har overflate i betong, for eksempel mot trapperom og i og mot fasaden.
Ferdigattest Det foreligger brukstillatelse datert 15.09.2017.
Innhold Inngår i P-rom:
5. etasje: Entré, 2 soverom, stue/kjøkken og bad/vask.

Sportsbod i felles bodanlegg.

Skismørebu i tilknytting til utgang opp mot lysløype.

Sykkelbod ved hovedinngangen.

Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 17 kvm med gode solforhold. Samt balkong fra soverom på ca. 7 kvm.
Standard Gulv: 1-stavs parkett eik natur m/matt lakk som standard.
Vegger: Malte vegger.
Himlinger: Malt betong.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning type HTH Athena Newline, med sort struktur benkeplate. Takhøye skap og integrerte hvitevarer.

Bad og vaskerom
Komplett fliselagt baderom med integrert baderomsinnredning, vegghengt toalett, dusjløsning, dusjgarnityr og vask. Downlights i tak.

Øvrig:
Skjult elektrisk anlegg.
Quooker på kjøkkenet.
Skjulte stikkontakter på kjøkkenet som enkelt kan trekkes ned/opp.
Sorteringsskuff til søppel i kjøkkenet.
Downlights i tak.
Heis til alle etasjer.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming med vannbåren varme i gulv fra felles varmesentral i oppholdsrom. Elektrisk gulvvarme på bad, samt gasspeis i stue.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Leiligheten har parkeringsplass i felles automatisk parkeringsanlegg. Max tyngde på bilden er 2.300 kg og 5 meter lang.
Innendørs gjesteparkering på anviste plasser.
Tomten Areal: 2 736 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 31.05.2017.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 940 000,- / Fellesutgifter: 2 586,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi er ikke fastsatt.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 11 132,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet, sameiet må da varsles.
Sameiet Workinntoppen 20 og 22 boligsameiet
Fellesutgifter Kr 2 586,- per mnd.

Fellesutgiftene dekker á konto vannbåren varme, vaktmester, vedlikehold, strøm til fellesarealer, snørydding, forsikring, kabel-tv og internett.
Fellesgjeld ,- Fellesformue kr5 012,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Det er ikke registrert noen negative servitutter på boligen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring IF Skadeforsikring
Polisenummer: SP1387407
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Boligopplysninger fra forretningsfører
Selgers egenerklæring
Tegning
Midlertidig brukstillatelse
Vedtekter
Reguleringsplan
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Børge Johansen

+47 975 23 375

Oda Loe

+47 450 96 886

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
I stue er det vannbåren varme på gulv og praktisk gasspeis til kalde dager
I stue er det vannbåren varme på gulv og praktisk gasspeis til kalde dager
Flott utsikt og gode solforhold
Flott utsikt og gode solforhold
Åpen løsning mot kjøkken
Åpen løsning mot kjøkken
Lys stue med 1-stavs parkett og downlights i tak
Lys stue med 1-stavs parkett og downlights i tak
Kjøkken med integrerte hvitevarer, fliser over benk og sort benkeplate, samt en integrert vannkoker som gir kokende vann rett fra springen på 1 sekund
Kjøkken med integrerte hvitevarer, fliser over benk og sort benkeplate, samt en integrert vannkoker som gir kokende vann rett fra springen på 1 sekund
Kjøkkenveranda vendt mot lysløypa, med morgen- og dagssol
Kjøkkenveranda vendt mot lysløypa, med morgen- og dagssol
Store vindu i stue og gjennomgående lysinnslipp
Store vindu i stue og gjennomgående lysinnslipp
Gang
Gang
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Det er spesiallaget/tilpasset skyvedørsgarderobe fra HTH på det store soverommet
Det er spesiallaget/tilpasset skyvedørsgarderobe fra HTH på det store soverommet
Soverom 2
Soverom 2
Komplett fliselagt baderom med dusjhjørne, vegghengt wc, gulvvarme og servant
Komplett fliselagt baderom med dusjhjørne, vegghengt wc, gulvvarme og servant
Downlights i himling og opplegg for vaskemaskin til høyre for servant
Downlights i himling og opplegg for vaskemaskin til høyre for servant
Entré med fliser på gulv - Heis til alle etasjer
Entré med fliser på gulv - Heis til alle etasjer
Planskisse
Planskisse
Fra stue er det utgang til stor takoverbygd balkong mot vest
Fra stue er det utgang til stor takoverbygd balkong mot vest
Parkering i felles garasjeanlegg
Parkering i felles garasjeanlegg
Fasade
Fasade