Dorgvegen 35

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
118m2
Prisantydning
5 690 000,-

Nytt rekkehus beliggende i et av Tromsø`s mest attraktive boligområder.Boligen er lyst og moderne innredet med gjennomgående meget god standard. Flelksibel planløsning som er tilrettelagt for utleie av hybel med eget bad og kjøkken. Noe som gir svæ rt lave bokostnader.Gangavstand til skole, barnehage, friareal med flott turterreng både sommer og vinter, dagligvarebutikk, mv. Området er i all hovedsak utbygd med frittliggende eneboliger og rekkehus, har god utsikt og svært gode sol- og lysforhold. ... Les mer

Prisantydning: 5 690 000,-
Boligtype: Rekkehus
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 000,-
Bruksareal: 118m2
Soverom: 3
Byggeår: 2018

Se full beskrivelse

Eiendom Dorgvegen 35
9017 Tromsø
Oppdragsnummer 52-18-0261
Totalvurdering Nytt rekkehus beliggende i et av Tromsø`s mest attraktive boligområder. Boligen er lyst og moderne innredet med gjennomgående meget god standard. Blanet annet er begge bad flisebelagt og med varmekabler i gulv, parkett på gulv, vedfyring, store vindusflater og 3 flotte terrasser.

Planløsningen er fordelt over 2 plan - 1. etasje med entrè, gang, 2 soverom, 2 bad og kjøkken. Det er tilrettelagt for hybelutleie i 1. etasje. I 2. etasje er det romslig stue og kjøkken, soverom med utgang til veranda og bad. Utgang til vestvendt veranda fra stue.

Det er god oppbevaring i boder i 1. etasje, samt praktisk parkering i felles garasjeanlegg.

Gangavstand til skole, barnehage, friareal med flott turterreng både sommer og vinter, dagligvarebutikk, mv. Området er i all hovedsak utbygd med frittliggende eneboliger og rekkehus, har god utsikt og svært gode sol- og lysforhold.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal.
Matrikkel Gnr.115 Bnr.1257 i Tromsø kommune
Beliggenhet Veletablert og attraktivt boligområde med beliggenhet i Hamna. Flotte friområder med lekeplass, fotballøkke og turstier både nordover og sørover langs fjæra. Langs sundet er det også fine muligheter for padling med kajakk. På oversiden av veien er man snart inne i det grønne beltet på toppen av Tromsøya, med lysløyper, akebakker og turstier i rikt utvalg. Ellers er det kort vei til både barnehage, skole og dagligvarebutikker. Kun en kort kjøretur unna er Jekta Handelspark med flere servicetilbud.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Rekkehus
Byggeår 2018
Areal Bruksareal: 118 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 4
Byggemåte Se vedlagt leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.
Ferdigattest Det foreliegger midlertidig brukstillatelse datert 06.06.2018 fra Tromsø kommune.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: Stue/kjøkken, bad/wc, soverom.
1. etasje: Entré, gang, soverom, bad/wc.
1. etasje, hybel: Entré, kjøkken, bad/wc og stue/sov.

Fra stue i 2. etasje er det utgang til vestvendt veranda og fra soverom er det utgang til østvendt veranda. I 1. etasje er det terrasse med utgang fra hybelleilighet.
God oppbevaring i 2 boder.
Standard Se vedlagt leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.
Møblering/utstyr Se vedlagt leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.
Oppvarming Se vedlagt leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.
Parkering Parkering i felles garasjeanlegg.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 29.05.2013.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 690 000,- / Fellesutgifter: 2 000,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi fastsettes av SkattNord etter boligene er tatt i bruk.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter boligene er tatt i bruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.

Det er tilrettelagt for hybelutleie i 1. etasje.
Sameiet Det vil bli etablert et sameie som vil stå som eier av felles tomt.

Det er pt. ikke noe aktivt sameie og kostnader fordeles fortløpende iht. eierbrøk. Det anbefales at det opprettes et aktivt sameie med felles konto hvor det avsettes penger til fremtidig vedlikehold og driftskostnader
Fellesutgifter Det opprettes eget sameie, som har som ansvar å drifte sameiet.

Felleskostnader er p.t ikke fastsatt, og vil endelig fastsettes av sameiet. Størrelsen på felleskostnader vil avhenge av de tjenester sameiet ønsker å benytte seg av. Solneset Syd 1 AS stipulerer felleskostnadene til ca kr 2000,- inkl. forsikring av bygningene pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at man kan kun eie 2 seksjoner i ett sameie. Unntak for firma.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Prosjektbeskrivelse/Leveransebeskrivelse
Brukstillatelse
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Stuen har utgang til vestvendt veranda med flott utsikt og svært gode solforhold
Stuen har utgang til vestvendt veranda med flott utsikt og svært gode solforhold
Lys og luftig stue med parkett på gulv
Lys og luftig stue med parkett på gulv
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken er tidløst med hvite fronter
Kjøkken er tidløst med hvite fronter
Spisestue
Spisestue
Spisestue
Spisestue
I kjøkken/spisestue er det vedovn i tillegg til at boligen har luft/luft varmepume
I kjøkken/spisestue er det vedovn i tillegg til at boligen har luft/luft varmepume
Fra stue/kjøkken er det utgang til veranda med svært fin utsikt
Fra stue/kjøkken er det utgang til veranda med svært fin utsikt
Hovedsoverom i 1. etasje
Hovedsoverom i 1. etasje
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Soverom i 2. etasje har utgang til veranda
Soverom i 2. etasje har utgang til veranda
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Fliselagt baderom med gulvvarme
Fliselagt baderom med gulvvarme
Hovedbad
Hovedbad
Bad nr 2 er tiltenkt hybel eller som gjestebad
Bad nr 2 er tiltenkt hybel eller som gjestebad
Gang
Gang
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Fin uteplass med utgang fra soverom i 2. etasje
Fin uteplass med utgang fra soverom i 2. etasje
Nydelig utsikt
Nydelig utsikt