Tomasjordvegen 92 A, - Snr. 1 - 0. etg.

Tomasjord

Soverom
3 stk
Størrelse
129m2
Prisantydning
4 650 000,-

Innholdsrik og moderne selveierleilighet imindre leilighetsbygg på Tomasjord. Leiligheten fremstår som meget velholdt og holder gjennomgående god standard, og har en moderne og tidløs innredning. Bygget er oppført i 2012 med 3 leiligheter og det fø... Les merlger garasje til hver seksjon. Like utenfor døra er det utearealer og lekeplass. I forbindelse med inngangsparti er det praktisk sportsbod (5 kvm) og romslig markterrasse hvor det er ettermiddagssol. Boligen inneholder følgende rom: Vindfang, gang, 2 boder, 3 soverom, dusj/wc/vaskerom, dusj/wc, kjøkken/stue, entre/gang og sportsbod. Et av soverommene har vindu ut mot trapperom, som gir en begrenset lysinngang. Trapperommet utgjør 1 av 2 hovedinnganger, noe som gir en praktisk og funksjonell adgang til leiligheten. Ytterdøren er ved garasjen som tilhører leiligheten, og betjenes av egen porttelefon. Felles redskapsbod ved inngang til felles teknisk bod. Terrasseplatt ved inngang og mot sør. Boligen ligger sentralt på Tomasjord i et meget barnevennlig område med kort veg til friområder, alpinanlegg, mv. Akseptabel avstand til Tromsø sentrum. Gode bussforbindelser i området. Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal for ytterligere informasjon eller visning.

Prisantydning: 4 650 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 104
Bruksareal: 129
Soverom: 3
Byggeår: 2012
Energimerking:

Se full beskrivelse

Eiendom Tomasjordvegen 92 A, - Snr. 1 - 0. etg.
9024 Tomasjord
Oppdragsnummer 52-18-0135
Totalvurdering Innholdsrik og moderne selveierleilighet imindre leilighetsbygg på Tomasjord. Leiligheten fremstår som meget velholdt og holder gjennomgående god standard, og har en moderne og tidløs innredning. Bygget er oppført i 2012 med 3 leiligheter og det følger garasje til hver seksjon.

Like utenfor døra er det utearealer og lekeplass. I forbindelse med inngangsparti er det praktisk sportsbod (5 kvm) og romslig markterrasse hvor det er ettermiddagssol.

Boligen inneholder følgende rom: Vindfang, gang, 2 boder, 3 soverom, dusj/wc/vaskerom, dusj/wc, kjøkken/stue, entre/gang og sportsbod. Et av soverommene har vindu ut mot trapperom, som gir en begrenset lysinngang. Trapperommet utgjør 1 av 2 hovedinnganger, noe som gir en praktisk og funksjonell adgang til leiligheten. Ytterdøren er ved garasjen som tilhører leiligheten, og betjenes av egen porttelefon. Felles redskapsbod ved inngang til felles teknisk bod. Terrasseplatt ved inngang og mot sør.

Boligen ligger sentralt på Tomasjord i et meget barnevennlig område med kort veg til friområder, alpinanlegg, mv. Akseptabel avstand til Tromsø sentrum. Gode bussforbindelser i området.

Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal for ytterligere informasjon eller visning.
Matrikkel Gnr.15 Bnr.873 Snr.1 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen er beliggende øverst i et etablert boligområde på Tomasjord. Området er bebygd med frittliggende eneboliger, noen delte boliger og et par større leilighetskomplekser. Det er fantastisk utsikt mot Tromsøysundet, Ishavskatedralen, Tromsøbrua, Tromsøya og fjellkjedene på Kvaløya. Meget gode solforhold i området. Stille og trafikkrolig gate uten gjennomgangstrafikk. Kort vei til skoler, barnehager, dagligvarebutikker, bussforbindelser, friareal med flott turterreng, mv..
Adkomst God adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av skrånende terrassert tomt fallende mot vest. Tilknyttet offentlig vann og avløp. Asfaltert adkomst til garasjer, Altaskifer lagt i betong ved inngang og ned på sidene. Innfelte terrasser i impregnert tre og stor terrasse utenfor inngang til leilighet i 0. etasje. Garasjer oppført mot nordøst og sørøst på tomta.
Boligtype, og eierform Selveier Leilighet
Byggeår 2012
Areal Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 129 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, for eksempel stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang, pluss de innvendige veggene mellom disse. P-ROM tilsvarer tidligere boligareal (BOA).
Arealene er hentet fra vedlagte takst.
Det tas forbehold om at arealer og planløsning kan avvike fra opprinnelige tegninger og mål.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Betongfundament. Grunnmur oppført i lettklinkerblokker. Innvendig antatt isolert og kledd med plater. Gulv av isolert betongplate.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bindingsverk isolert med min.ull. Utvendig panelkledning.
Etasjeskillere av trebjelkelag isolert med min.ull, lydbjelkelag.
Boligen er oppført og isolert i henhold til TEK 10.

Dører og vinduer
Fabrikkmalte vinduer med utvendig aluminium, 2-lags energiglass. Innvendige glatte fabrikkmalte kompakte dører. Ytterdører fabrikkmalt m/glassfelt. Montert
innvendig solavskjerming.
Skyvedørsgarderobe i gang og på et soverom.
Dør til sportsbod som fabrikkmalt ytterdør.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform, takstoler/sperrer, isolert med min.ull. Tekket med metallplater med sandstrø. Renner og nedløp av metall.
Taket er inspisert fra bakken.

Generelt om andre bygg
Garasje på 23 m² med isolerte vegger og himling. Støpt gulv, innvendig platekledd, utvendig panelkledning. Saltak, tekket med metallplater m/sandstrø. Renner og nedløp i metall. Leddport i metall med kodeåpner.
Ferdigattest Det er utstedt ferdigattest for bygget datert 22.11.2012.
Innhold Vindfang, gang, 3 soverom, dusj/wc/vaskerom, dusj/wc, kjøkken/stue, entre/gang. Inngangsparti med trapperom ved garasjen til leiligheten, samt inngang fra nedsiden, bod og sportsbod. Garasjen er isolert og kledt innvendig.
Et soverom har vindu ut til trapperom og har sterkt begrenset lysinngang.
Felles redskapsbod ved inngang til felles teknisk bod. Terrasseplatt i treverk og Altaskifer ved inngang og mot sør.
Standard Gulv: Parkett, fliser.
Vegg: Ferdigmalte panelplater.
Himling: Malte plater.

Bad og vaskerom
Dusj/wc: 1 dusjnisje m/glassvegg, 1 wc m/innebygd cisterne, 1 servant m/innredning. Komplett flislagt. Mekanisk avtrekk over himling.
Dusj/wc/vaskerom: 1 dusjhjørne, 1 wc m/innebygd cisterne, 1 servant m/innredning. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. 1 skyllekar montert i innredning.
Komplett flislagt. Mekanisk avtrekk over himling.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Kjøkken
Innredning med glatte hvite fronter. Ventilator. Integrert stekeovn, induksjonstopp. Opplegg til oppvaskmaskin.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automater. Skjult anlegg.
Sensorstyring på utelys.
Brannalarm koblet til sentral.
VVS-installasjoner
Rør-i-rør system.

Balansert ventilasjonsanlegg.
Sentralstøvsuger.
Utvendig utekran.
Varmtvannsbereder montert i felles teknisk bod i 0. etasje. Tilgang via fellesareal.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Gulvvarme i stue/kjøkken og badene. Elementpipe, vedovn montert i stue.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering På tomten og i garasje.
Tomten Areal: 772 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig veg, vann og kloakk med stikkledninger til offentlig nett.
Regulering Eiendommen omfattes av to gjeldende planer:
Kommuneplan Navn:Kommuneplanens arealdel 2017-2026 PlanID:0142 Status:Endelig vedtatt arealplan Dato for ikrafttredelse:29.3.2017 Formål:
Boligbebyggelse.
Reguleringsplan på grunnen Navn:Kolbakbukt-tomasjordnes søndre del PlanID:0112 Status:Endelig vedtatt arealplan Dato for
ikrafttredelse:07.11.1974 Plantype:Eldre reguleringsplan Formål: Frittliggende småhusbebyggelse.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 650 000,-
Fellesutgiftene er ikke fastsatt da boligen er under seksjonering, og det er ikke etablert et aktivt sameie.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Bohavet as den 05.06.18
Takster og verdier Teknisk verdi ;4 652 000,-
Verdi takst ;4 650 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: kr. 2 021 216,-
Formuesverdi sekundærbolig: kr. 7 276 377,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2017.
Ligningsverdien er for hele huset, og ikke fastsatt for hver leilighet da eiendommen er under seksjonering.
Kommunale avgifter For alle 3 seksjoner i bygget utgjør eiendomsavgifter og eiendomsskatt for 2018 kr 54 594,00. Eiendommen er fakturert frem til 01.07.2018. Neste terminfaktura vil foreligge medio september 2018 for perioden 01.07.2018 - 31.12.2018. Dette gjelder for hele eiendommen. Det er ikke fastsatt komm. avg. for hver av seksjonene, da dette eiendommen er under seksjonering.

Termin 1 gjelder for perioden 01.01.2018 til 01.07.2018
Termin 2 gjelder for perioden 01.07.2018 til 31.12.2018

Beløpet er estimert ut i fra de tall som foreligger pr 2018. Varer/tjenester som er bestilt eller endret etter faktureringen av termin 1 2018 kan tilkomme og endre årlige gebyr.

Fordeling av både fakturerte og ikke fakturerte avgifter forutsettes avklart mellom kjøper og selger. Tromsø kommune foretar ingen fordeling av de kommunale avgiftene ved overdragelse til ny eier.

Ved overdragelse av eiendommen til ny eier bes selger si opp eventuelle e-faktura/avtalegiro avtaler som er knyttet mot denne eiendommen.
Adgang til utleie Boligen kan utleies i sin helhet.
Leieinntekter Ikke opplyst av selger.
Fellesutgifter Fellesutgiftene er ikke fastsatt da boligen er under seksjonering, og det er ikke etablert et aktivt sameie.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen rettigheter funnet.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Forsikring
Polisenummer: 5184574
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Takst
Egenerklæring
Ferdigattest
Tegninger
Matrikkelbrev
Nabolagsprofil

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Boligen er under seksjonering.

Selger har tegnet Boligselgerforsikring gjennom Norwegian Broker, og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring. Kjøper erklærer herved å være kjent med denne.

Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er innforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med meglerforetaket at forbehold er avklart før man overtar boligen. Selger er innforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas. Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Megler:

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Sentral beliggenhet med gode sol og utsiktsforholod
Sentral beliggenhet med gode sol og utsiktsforholod
Lys og trivelig sofakrok
Lys og trivelig sofakrok
0
Romslig og åpen planløsnig med tidløs kjøkkeninnredning
Romslig og åpen planløsnig med tidløs kjøkkeninnredning
Stue/kjøkken med moderne innredning og vedovn
Stue/kjøkken med moderne innredning og vedovn
Detalj fra stue og kjøkken
Detalj fra stue og kjøkken
Kjøkken med integrert koketopp, stekovn og parkett på gulv
Kjøkken med integrert koketopp, stekovn og parkett på gulv
Tomasjordvegen 92 - Nye bilder 0. Etasje - August 2018 (7 of 10)
Tomasjordvegen 92 - Nye bilder 0. Etasje - August 2018 (7 of 10)
Stort soverom med parkett på gulv
Stort soverom med parkett på gulv
Lyst og trivelig bad med moderne innredning og fliser på vegger og gulv
Lyst og trivelig bad med moderne innredning og fliser på vegger og gulv
Flislagt bad med varme i gulv og dusjkabinett
Flislagt bad med varme i gulv og dusjkabinett
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Bad
Bad
Bad
Bad
Romslig entre med skyvedørsgarderobe
Romslig entre med skyvedørsgarderobe
Entre med fliser og varme i gulv
Entre med fliser og varme i gulv
Entre og trapp
Entre og trapp
Inngang med trapp.
Inngang med trapp.
Plantegning o. etg.
Plantegning o. etg.
Oversikt over området med utsikt mot Tromsøya
Oversikt over området med utsikt mot Tromsøya
Inngangsparti
Inngangsparti
Flislagt uteområde
Flislagt uteområde

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk