Myrengvegen 5B

Tromsø

Soverom
4 stk
Størrelse
131m2
Prisantydning
5 950 000,-

Det meste i denne familieboligen er renovert og modernisert over de senere årene. Utvendig er det skiftet kledning, tak, vinduer, drenering, laget ny terrasse mot sør og lagt belegningsstein i adkomst. Innvendig er det gjort mindre ombygninger men ... Les merde fleste rom har nye gulv- og veggoverflater med meget god kvalitet og utførelse, elektrisk anlegg er oppgradert, innmurt peis i både stue 1. etg og i TV-stue i 0. etasje, helt nytt HTH-kjøkken (grått) med integrerte hvitevarer vil monteres før overlevering til ny eier, mv. Planløsningen er fordelt over 3 plan, hvor man i 0. etasje har bod, vaskerom med flere hyller og skap, soverom (med egen utgang) og TV-stue med trapp opp. 1. etasje består av èntre, hall med trapp, kjøkken med fin spiseplass/spisestue og stue. I 2. etasje er det gang, bad og 3 soverom. Ved inngang til boligen er det oppført carport (innlagt strøm) med mulighet for lagring av sportsutstyr mm under tak. Sørvendt terrasse på 19 kvm med trapp til terreng er etablert mot sør og med utgang fra stue. Boligen ligger på toppen av Tromsøya med skjermet og tilbaketrukket plassering i forhold til gate. Det er umiddelbar nærhet til barnehage, barneskole, idrettsplass, dagligvarebutikk, lysløype, friområde og bussholdeplass. Ca. 10 minutters gange til sentrum. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.

Prisantydning: 5 950 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 126
Bruksareal: 131
Soverom: 4
Byggeår: 1958
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Myrengvegen 5B
9011 Tromsø
Oppdragsnummer 52-18-0194
Totalvurdering Det meste i denne familieboligen er renovert og modernisert over de senere årene. Utvendig er det skiftet kledning, tak, vinduer, drenering, laget ny terrasse mot sør og lagt belegningsstein i adkomst. Innvendig er det gjort mindre ombygninger men de fleste rom har nye gulv- og veggoverflater med meget god kvalitet og utførelse, elektrisk anlegg er oppgradert, innmurt peis i både stue 1. etg og i TV-stue i 0. etasje, helt nytt HTH-kjøkken (grått) med integrerte hvitevarer vil monteres før overlevering til ny eier, mv. Planløsningen er fordelt over 3 plan, hvor man i 0. etasje har bod, vaskerom med flere hyller og skap, soverom (med egen utgang) og TV-stue med trapp opp. 1. etasje består av èntre, hall med trapp, kjøkken med fin spiseplass/spisestue og stue. I 2. etasje er det gang, bad og 3 soverom. Ved inngang til boligen er det oppført carport (innlagt strøm) med mulighet for lagring av sportsutstyr mm under tak. Sørvendt terrasse på 19 kvm med trapp til terreng er etablert mot sør og med utgang fra stue.

Boligen ligger på toppen av Tromsøya med skjermet og tilbaketrukket plassering i forhold til gate. Det er umiddelbar nærhet til barnehage, barneskole, idrettsplass, dagligvarebutikk, lysløype, friområde og bussholdeplass. Ca. 10 minutters gange til sentrum.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr.119 Bnr.3479 i Tromsø kommune
Beliggenhet Etablert og attraktivt boligområde på toppen av Tromsøya med meget gode solforhold. Sentral beliggenhet med gangavstand til Tromsø sentrum. Kort vei til nærbutikk, barnehager, skoler m.m. Ligger like ved fine tur/friområder bl.a. lysløype, Prestvannet med fine turstier, Charlottenlund m.m.
Adkomst Felles adkomst fra privat veg som er tilknyttet offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt fallende mot syd. Belegningsstein i adkomst/gårdsplass og på opparbeidet gjesteparkering. Sydvendt uteområdet beplantet med plen, nyttevekster og prydvekster. Veksthus, levegg og utepeis. Anlagt plantekasse med bærbusker (solbær, rips og bringebær), anlagt sandkasse og jordbærland.
Boligtype, og eierform Selveier Tomannsbolig
Byggeår 1958
Modernisert: 2018
Areal Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 131 kvm, Bruttoareal: 148 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 1, Antall rom: 5
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Antatt betongfundamenter. Kjellergulv av betong.
Grunnmur av betongstein. Innvendig delvis påforet og antatt isolert. Utvendig pusset.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Vegger av bindingsverk, antatt isolert med opptil 10 cm min.ull. Utvendig trepanelkledning. Trebjelkelag som etasjeskillere, antatt isolert med min.ull.

Dører og vinduer
Vinduer i hovedsak med 2-lags energiglass, noen vinduer med enkle glass i kjeller. Innvendige glatte tredører og malte profilerte dører. Verandadører med glassfelt. Ytterdør av teak. Hovedtrapp av tre. Trapp av betong til kjeller.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform, sperrer, trobord, isolert med sydde matter mot kaldtloft. Tekket med pappshingel. Renner og nedløp av aluminium.

Carport.
Gruset gulv. Vegger av bindingsverk med utvendig kledning av kanalplast. Sperretak med platetro. Tekket med papp. Registrert en del fuktrelaterte skader i takkonstruksjon. Innlagt strøm i carport.

Opplysninger jfr. opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 09.04.1958.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: Gang m/trapp, 3 soverom og dusj/wc.
1. etasje: Vindfang, kjøkken m/trapp og stue.
0. etasje: Kjellerstue,/TV-stue, soverom, bod og vaskerom.

Sydvendt terrasse på 19 kvm. Terrasse av eik med integrert benk med utgang fra stue.
Standard Gulv: Parkett, fliser.
Vegg: Bjørkefiner, eikeparkett, malt panel, malte flater, malt tynnpanel.
Himling: Malte plater, eikeparkett, malt panel.

Kjøkken
Innredninger med hvite glatte fronter, kokeøy med ventilator og integrert koketopp. Integrert stekeovn og oppvaskmaskin.

Bad og vaskerom
2. etasje: Baderommet inneholder dusjkabinett, servant m/innredning og wc. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i vegg.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av badet.

0. etasje: Vaskerom med benkinnredning med vaskekum. Innredninger/garderobeskap og varmtvannsbereder på 200 ltr. Flislagt gulv og vegger med murpuss.

Øvrig:
1. etasje er renovert - El. anlegg, varmefolie i gulv, vegger og gulv rettet opp, belysning, ildsted, spesialdesignet benk- og hylleløsning, heltre eike gulv, mm.
Store deler av det el. anlegget er renovert.
Innfelt belysning i stue/kjøkken.
Tyveri/brannalarm tilknyttet sentral.
Ny drenering.
Drivhus med skiferlagt gulv.
Alle yttervegger isolert, med ny vindsperre, økt lufting og nytt panel.
Ny dør til fransk balkong hovedsoverom. Nye vindu alle soverom andre etasje.
Satt inn nytt vindu med aluminium karm i kjellerstue.
Nytt tak utenpå gammelt tak - dobbel tetting og lufting.
Nye takrenner i aluminium.
Pipe renovert og ny mantling i aluminium.
Utepeis fra Rais.

Opplysninger jfr. opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Vedfyring i stue og kjellerstue. Gulvvarme på vindfang, stue, kjøkken, bad og i kjeller, unntatt bod.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i carport og på tomt.
Tomten Areal: 359 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 20.04.1972.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 950 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 098 977,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 956 316,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2017.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 17 546,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Selger oppgir et strømforbruk på ca. kr. 1000,- i snitt i mnd.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative servitutter er registrert på boligen.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring IF Skadeforsikring
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Reguleringsplan
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Norwegian Broker. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Det tas forbehold om panthavers salgsamtykke.

Megler:

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
1. etasje i boligen er totalrenovert med høy kvalitet på materialvalg
1. etasje i boligen er totalrenovert med høy kvalitet på materialvalg
Her er det store vindusflater mot terrasse og hage, samt spesial designet sitteplass i vindu
Her er det store vindusflater mot terrasse og hage, samt spesial designet sitteplass i vindu
Tak og gulv i kvistfri heltre eik, og vegger i matt lakkert bjørkefinér
Tak og gulv i kvistfri heltre eik, og vegger i matt lakkert bjørkefinér
Spiseplass
Spiseplass
0
Kjøkken med integrerte hvitevarer, godt arbeidslys fra vindu ved benk og unik utførelse
Kjøkken med integrerte hvitevarer, godt arbeidslys fra vindu ved benk og unik utførelse
Vedfyring på stue/kjøkken
Vedfyring på stue/kjøkken
0
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Soverom 3
Soverom 3
Badrom i 2. etasje er komlett fliselagt med gulvvarme og dusjkabinett
Badrom i 2. etasje er komlett fliselagt med gulvvarme og dusjkabinett
Bad i 2. etasje
Bad i 2. etasje
Lun kjellerstue med gulvvarme, vedfyring og vegger i matt lakkert bjørkefiner
Lun kjellerstue med gulvvarme, vedfyring og vegger i matt lakkert bjørkefiner
Arbeidsrom/tv-stue i kjeller
Arbeidsrom/tv-stue i kjeller
Stort og praktisk vaskerom i kjeller med rikelig skapplass og oppheng
Stort og praktisk vaskerom i kjeller med rikelig skapplass og oppheng
Trapp fra kjeller til 1. etasje
Trapp fra kjeller til 1. etasje
Terrasse mot sør på 19 kvm med utgang fra stue og trapp til hage
Terrasse mot sør på 19 kvm med utgang fra stue og trapp til hage
Terrasse
Terrasse
Det er svært gode sol- og lysforhold i området, samt at det er kort gange til dagligvarebutikk, sentrum, skole og barnehage
Det er svært gode sol- og lysforhold i området, samt at det er kort gange til dagligvarebutikk, sentrum, skole og barnehage
0
0