Torsmovegen 310

Silsand

Soverom
0 stk
Størrelse
0m2
Prisantydning
650 000,-

Sjarmerende hytte som er oppusset i 2017. Her er det 2 soverom, lun stue med vedfyring og trivelig kjøkken med ny innredning. Spiseplass med utsikt ut til naturen som er frodig og inneholder både bær-, sopp-, samt jaktterreng! Her kan man jakte båd... Les mere småvilt og storfugl. Hytten er uten innlagt strøm, men det er etablert et aggregatanlegg som fungerer tilnærmet innlagt strøm. Aggregatet står i uthus og varsler selv om det er lite strøm på batteri, og da kan man starte dette innendørs fra hytten. Selger opplyser om at batteripakken har god kapasitet og at de ikke trenger å ha aggregatet i gang i løpet av en helg. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon om anlegget. Det er en liten vannkilde ved hytten som man kan hente vann fra og uthus på tomten inneholder tørrklosett. Hytta ligger på en høyde i terrenget med fin utsikt og kun 2 minutters gange fra vei og parkering. Gode solforhold med sol hele døgnet. Solen står opp utenfor inngangsdøren og går ned mot vannet. Fiskekort for lakseelv og fiskevann like nedenfor hytten, kan kjøpes på Finnsnes. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Børge Johansen.

Prisantydning: 650 000,-
Boligtype: Hytte
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 35
Bruksareal: 0
Soverom: 0
Byggeår: 1969
Energimerking: F

Se full beskrivelse

Eiendom Torsmovegen 310
9303 Silsand
Oppdragsnummer 52-18-0242
Totalvurdering Sjarmerende hytte som er oppusset i 2017. Her er det 2 soverom, lun stue med vedfyring og trivelig kjøkken med ny innredning. Spiseplass med utsikt ut til naturen som er frodig og inneholder både bær-, sopp-, samt jaktterreng! Her kan man jakte både småvilt og storfugl.

Hytten er uten innlagt strøm, men det er etablert et aggregatanlegg som fungerer tilnærmet innlagt strøm. Aggregatet står i uthus og varsler selv om det er lite strøm på batteri, og da kan man starte dette innendørs fra hytten. Selger opplyser om at batteripakken har god kapasitet og at de ikke trenger å ha aggregatet i gang i løpet av en helg. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon om anlegget.

Det er en liten vannkilde ved hytten som man kan hente vann fra og uthus på tomten inneholder tørrklosett.

Hytta ligger på en høyde i terrenget med fin utsikt og kun 2 minutters gange fra vei og parkering. Gode solforhold med sol hele døgnet. Solen står opp utenfor inngangsdøren og går ned mot vannet.

Fiskekort for lakseelv og fiskevann like nedenfor hytten, kan kjøpes på Finnsnes.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Børge Johansen.
Matrikkel Gnr.117 Bnr.16 i Lenvik kommune
Beliggenhet Hytten ligger 10 km fra Silsand sentrum, ca 500 m fra Hellemo, få km til Senja Camping og ca 400 m til Lakselva. Høyt beliggende med nydelig utsikt over Lakselva. Fiskemuligheter. Det er jaktterreng rett utenfor døren med både småviltjakt og storfugljakt.
Adkomst Se vedlagt kart. Ca 2 timer og 30 minutt fra Tromsø, og ca 15 min fra Finnsnes.
Tomt/beskaffenhet Tomt 1000 m2. Tomten er kupert i området rundt hytten. God plass for utvidelse. Gode bær og soppforekomster i nærheten. Ingen andre hytter i nærheten. Barnevennlig og solrikt.
Boligtype, og eierform Selveier Hytte
Byggeår 1969
Areal Hytte : Primærrom: 35 kvm, Bruttoareal: 40 kvm
Uthus : Bruttoareal: 17 kvm

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).

Det kan være noe avvik mellom opprinnelige tegninger og faktisk løsning. Megler har ikke kontrollmålt arealet.
Byggemåte Beskrivelse av hytte
4"bindingsverk med 10 cm isolasjon i hytte.

Oppussing 2017:
Ny bordkledning.
Uthuset har ny bordkledning på 3 av 4 vegger.
Nye vinduer, med foring og listverk på hytte.
Alt malt innvendig (gulv, vegger og himling)
Alt utvendig malt.
Ny peis montert.
Nytt kjøkken.

Hytten har innlagt anlegg for 230 v for aggregat og 12v. Aggregat fra 2014.

Opplysninger jfr. hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ingen ferdigattest på boligen.
Innhold Boligen inneholder stue/kjøkken og 2 soverom.
På tomten er det en liten vedsjå med plass til ved og aggregat, samt et ganske nytt tørrklosett i eget rom ved siden av sjøen.
Møblering/utstyr Alt av møbler og aggregat medfølger i handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarmning ved aggregat og vedovn monter i stue.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Selger parkerer i dag ved veien og går videre opp til hytta på sti. Ca. 5-10 minutter.
Tomten Areal: 992 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Det er rettigheter til vei og vann. Det er en liten vannkilde ved hytten.
Regulering Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt til LNF-område (Landbruk, Natur og Friluftsområde).
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 650 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 13 304,-
Formuesverdi sekundærbolig: ,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2017.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 1 509,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1969/2563-1/80 Bestemmelse om veg 30.07.1969
rettighetshaver:Knr:1931 Gnr:117 Bnr:16
Bestemmelse om vannrett

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg Forsikring
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæring
Energiattest
Grunnkart
Hytteprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Norwegian Broker. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Megler:

Børge Johansen

+47 975 23 375

Oda Loe

+47 450 96 886

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Fin hytte ca. 10 km fra Silsand
Fin hytte ca. 10 km fra Silsand
Hytta er pusset opp i 2017 med både nye vinduer, bordkledning, foring og lister
Hytta er pusset opp i 2017 med både nye vinduer, bordkledning, foring og lister
Det er nytt kjøkken med hvite glatte fronter og god skapplass
Det er nytt kjøkken med hvite glatte fronter og god skapplass
Trivelig spiseplass ved vindu og med innsyn til stue
Trivelig spiseplass ved vindu og med innsyn til stue
Spiseplass
Spiseplass
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Stue
Stue
Ny peisovn er monter i stuen og gir god varme
Ny peisovn er monter i stuen og gir god varme
Stue med god lysinnslipp
Stue med god lysinnslipp
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Det er 2 soverom av grei størrelse - Soverom 1
Det er 2 soverom av grei størrelse - Soverom 1
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Planskisse
Planskisse
Hytta er på ca. 35 kvm og tomta er på ca. 1 mål
Hytta er på ca. 35 kvm og tomta er på ca. 1 mål
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Utsikt til fiskevann og rype er skutt rett utfor hytteveggene
Utsikt til fiskevann og rype er skutt rett utfor hytteveggene
Utsikt
Utsikt
Fasade
Fasade
På tomten er det en liten vedsjå med plass for ved og aggeregat, samt tørrkloset
På tomten er det en liten vedsjå med plass for ved og aggeregat, samt tørrkloset
Nydelig natur - Solrikt og barnevennlig
Nydelig natur - Solrikt og barnevennlig
Området
Området
Parkering er ved veien og så følger man en natursti i ca. 2 minutter til fots
Parkering er ved veien og så følger man en natursti i ca. 2 minutter til fots
Uthus
Uthus
Området
Området
Området
Området
Gode bær og soppforekomster i nærheten - samt jakt- og fiskemuligheter
Gode bær og soppforekomster i nærheten - samt jakt- og fiskemuligheter
Hytta ligger høyt i terrenget med nydelig utsikt over Lakselva
Hytta ligger høyt i terrenget med nydelig utsikt over Lakselva

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk