Tomasjordnes 35

Tomasjord

Soverom
2 stk
Størrelse
65m2
Prisantydning
3 850 000,-

Moderne 3-roms selveierleilighet som er oppført i 2016 og som fremstår som svært delikat og innbydende. Leiligheten er malt lyse farger, har et pent parkettgulv og fliser i entré. Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter, takhøye skap og integr... Les mererte hvitevarer. Badet er ganske stort og har fliser på gulv og vegger. Leiligheten befinner seg i 5. etasje og fra stuen er det utgang til overbygget veranda med flott utsikt. Overbygget svalgang, heis til alle etasjer og privat sportsbod i 1.etasje. Parkering i felles garasjeanlegg i nabobygg. Vannbåren varme og varmtvann som er inkl. i fellesutgiftene. Det er mange fasiliteter i nærmiljøet som Strandområdet, båthavn, dagligvarebutikk, park med tilhørende leke- og ballplasser etc. Gode bussforbindelser til UNN/UiT. For ytterligere informasjon og vising ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.

Prisantydning: 3 850 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 3 347,-
Primærrom: 0
Bruksareal: 65
Soverom: 2
Byggeår: 2016
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Tomasjordnes 35
9024 Tomasjord
Oppdragsnummer 52-18-0218
Totalvurdering Moderne 3-roms selveierleilighet som er oppført i 2016 og som fremstår som svært delikat og innbydende.

Leiligheten er malt lyse farger, har et pent parkettgulv og fliser i entré. Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter, takhøye skap og integrerte hvitevarer. Badet er ganske stort og har fliser på gulv og vegger. Leiligheten befinner seg i 5. etasje og fra stuen er det utgang til overbygget veranda med flott utsikt. Overbygget svalgang, heis til alle etasjer og privat sportsbod i 1.etasje. Parkering i felles garasjeanlegg i nabobygg. Vannbåren varme og varmtvann som er inkl. i fellesutgiftene.

Det er mange fasiliteter i nærmiljøet som Strandområdet, båthavn, dagligvarebutikk, park med tilhørende leke- og ballplasser etc. Gode bussforbindelser til UNN/UiT.

For ytterligere informasjon og vising ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr.15 Bnr.1600 Snr.48 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger på fastlandssiden med nærhet til sjøen. Området er kjent for sine gode sol- og lysforhold.
Du finner mange fasiliteter i nærmiljøet som Strandområdet, båthavn, dagligvarebutikk, park med tilhørende leke- og ballplasser etc. Gode bussforbindelser.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.

Fra Tromsø sentrum: Kjør over Tromsøysundbrua til fastlandssiden og sving så første vei til høyre. Sving så til høyre og følg Tromsøysundvegen nordover til Eurospar. Sving så av 2. avkjøring i rundkjøringen og følg veien ned til sundet.
Tomt/beskaffenhet Tomten er hovedsakelig bebygd, med interne gangveier og beplantet med plen og prydvekster.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2016
Areal Bruksareal: 65 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Ringmur/grunnmur av betong. Betongsøyler og dragere. Elementdekke mellom boligdel og garasje i en del av bygget.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende og skillende konstruksjoner av betong og stål. Yttervegger er isolert bindingsverk. Utvendig kledning er fasadeplater og panel.

Dører og vinduer:
Vinduer av 2 og 3-lags energiglass. Innvendige hvite glatte dører. Fabrikkmalt glatt ytterdør. Verandadør som skyvedør m/glassfelt.

Takkonstruksjon med yttertak:
Flatt tak. Taktekke av antatt membran eller lignende.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 09.09.2016.
Innhold Inngår i P-rom:
5. etasje: Gang, bad, 2 soveorm og stue/kjøkken.
Standard Gulv: Parkett, fliser.
Vegg: Malte flater, fliser.
Himling: Malte flater.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming med vannbåren varme fra felles varmesentral, radiatorer. Gulvvarme i flislagt del av entré og på bad.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i felles garasjeanlegg i nabobygg.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 18.01.2005.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 850 000,- / Fellesutgifter: 3 347,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 832 610,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 997 395,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2017.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 8 660,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Selger oppgir et strømforbruk på ca. 4 000 kWh/året.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet. Utleie må godkjennes av styret i sameiet.
Sameiet Byporten Tromsø Borettslag
Fellesutgifter Kr 3 347,- per mnd.

Fellesutgiftene er følgende fordelt:
Andel felleskostnader kr. 2 714,- (dette dekker forsikring, drift og vedlikehold av fellesarealer, mv.)
Internett kr. 159,-
Kabel-TV kr. 274,-
Felleskostnader garasje kr. 150,-
Kontingent velforening kr. 50,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2016/945037-1/200 Best. om adkomstrett 14.10.2016
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:15 Bnr:1523
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring
Polisenummer: 85774915
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæring
Opplysninger fra forretningsfører
Vedtekter
Husordensregler
Budsjett for sameiet
Midlertidig brukstillatelse
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskirv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Forkjøpsrett Nei, det er ikke forkjøpsrett.

Megler:

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Planskisse
Planskisse
0
0
0
0