Fjærgløtt

Nordkjosbotn

Soverom
3 stk
Størrelse
51m2
Prisantydning
1 490 000,-

Meget trivelig hytte beliggende med flott utsikt over Balsfjorden. Sydvendt tomt med svært gode solforhold, grensende til naturskjønn fjære og fine naturopplevelser i området.Hytten er velholdt både innvendig, samt utvendig og holder en god standar... Les merd. Det er lagt nytt gulv i stue, etterisolerte vegger utvendig, byttet alle vinduer, montert ny peis, nytt kjøkken fra HTH, et soverom er ombygd til baderom med dusjkabinett og varmekabel i gulvet, servant og Cinderella toalett. Dette er utført nå i den senere tid. Samt lagt nytt tak.Det er bygd terrasser i flere nivåer for best mulig utnyttelse av tomten med plass for badestamp (2009/2010) og lang solgang. Det er innlagt strøm og sommervann.For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.

Prisantydning: 1 490 000,-
Boligtype: Hytte
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 51m2
Bruksareal: 51m2
Soverom: 3
Byggeår: 1972
Energimerking: F

Se full beskrivelse

Eiendom Fjærgløtt
9040 Nordkjosbotn
Oppdragsnummer 52-18-0234
Totalvurdering Meget trivelig hytte beliggende med flott utsikt over Balsfjorden. Sydvendt tomt med svært gode solforhold, grensende til naturskjønn fjære og fine naturopplevelser i området.

Hytten er velholdt både innvendig, samt utvendig og holder en god standard. Det er lagt nytt gulv i stue, etterisolerte vegger utvendig med Glava mineralull, byttet alle vinduer, montert ny peis, nytt kjøkken fra HTH, et soverom er ombygd til baderom med dusjkabinett og varmekabel i gulvet, servant og Cinderella toalett. Dette er utført nå i den senere tid. Samt lagt nytt tak.

Det er bygd terrasser i flere nivåer for best mulig utnyttelse av tomten med plass for badestamp (2009/2010) og lang solgang. Det er innlagt strøm og sommervann.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr.13 Bnr.31 i Balsfjord kommune
Beliggenhet Adkomst: ta av fra E6 ved Laksvatn mot gamle hovedvei, og følg den ca. 3,7 km mot Seljelvnes. Hytta ligger i 80-sonen like etter at du har passert et fjøs med buet tak. Parker på 1. avsats etter fjøsen, på nedsiden av veien. Hytta er ikke synlig fra veien og ligger skjermet til med fin utsikt over Balsfjorden. Det er ca. 61 km fra Tromsdalen til hytta.
Adkomst God adkomst.
Tomt/beskaffenhet Eiendommen ligger mellom fjorden og den gamle hovedveien, E78.
Tomten ligger i relativt bratt og sydvendt terreng med naturlig bjørkevegetasjon og granskog. Det er noe plen foran hytta og plattinger. Tomten grenser mot flomålet i vest. Det er gangsti til tomten.

Selger opplyser Balsfjord kommune vil justere tomtegrensene slik at de er rett i forhold til opprinnelige grensepunkter. All bebyggelse står på denne eiendommen selv om dette per tiden ikke fremgår av kart. Det forventes ca. 14 ukers behandlingstid hos Balsfjord kommune.
Boligtype, og eierform Selveier Fritidseiendom
Byggeår 1972
Areal Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 51 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Støpte såler på fjell og søyler av betongstein.
Trebjelkelag over terreng, isolert med 10 cm mineralull. Gulv av lakkerte furubord.
Vegger av 2,5 " laftet, dobbelpløyd tømmerplank, som er beiset utvendig og lakkert innvendig.
Himling av lakkert faspanel på synlige, malte takåser. Herpå lagt folie, 5 " opp lektring med 10 cm mineralull mellom. Tro lagt oppå, med et lag A-papp. Hems over et soverom og vaskerom , forøvrig salet himling.
Vinduer som koblede, med små sprosset ytterramme.
Murt pipestokk - moderne vedovn i stue. Veggparti bak vedovn oppmurt i fasadetegl.
Tretrapp fra terreng til overbygd inngangsplatt på ca. 6 kvm.
Uthus, 6 kvm. oppført på tørrmur av gråstein. Tregulv, enkeltpanelte vegger og tak tekket med papp.
Innhold Inngår i P-rom:
Stue, kjøkken, 3 soverom, toalettrom og gang: 51 kvm.

Boligen har i tillegg et uthus som brukes som bod på ca. 6 kvm.
Standard Vegger: Vegger av 2,5 " laftet tømmerpanel - malt utvendig og lakkert innvendig.
Gulv: Lakkerte furubord.
Himling: Panel.

Kjøkken:
Malt enkel innredning.

Bad/wc:
Mulltoa biotoalett og servant på toalettrom.

Øvrig:
Nytt tak utført i 2012.
Nytt gulv i stue, etterisolerte vegger utvendig med Glava mineralull, byttet alle vinduer, ny peis, ny kjøkken fra HTH, et soverom ombygd til baderom med dusjkabinett med varmekabel i gulvet, servant og Cinderella toalett. Dette er utført i 2016.
Møblering/utstyr Inventar medfølger. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk og vedfyring.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering ved avkjøring oppe ved hovedvei.
Tomten Areal: 1 663 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Tinglyst adkomst. Innlagt strøm. Pumpe til sommervann.
Regulering Eiendommen ligger i uregulert område, LNF.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 1 490 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi kr. 122 416,-
Kommunale avgifter Det er ingen restanser.
Neste termin er forfall på fritidsrenovasjon 20.09.2018 på kr 750,-
Eskatt med forfall 20.10.2018 på kr 1544,-
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1969/303015-3/97 Best. om adkomstrett 24.09.1969
rettighetshaver:Knr:1933 Gnr:13 Bnr:31

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring IF Skadeforsikring
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæring
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Norwegian Broker. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Megler:

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på: