Tomasjordnes 41 - pir 6

Tomasjord

Soverom
3 stk
Størrelse
76m2
Prisantydning
3 750 000,-

Pen 4-roms leilighet med god standard og fin planløsning. 3 romslige soverom, flislagt bad med gulvvarme, fliser og parkett på øvrige gulv, kjøkkeninnredning med god skapplass og integrerte hvitevarer, vannbåren varme som oppvarmingskilde og vera... Les mernda mot sør med utgang fra stue/kjøkken. Bygget er fra 2015 og har gode materialvalg og svært lav slitasje. Oppvarmet garasjeanlegg med fast plass i nabobygg. Veletablert boligområde bestående av blokkbebyggelse. Området er maritimt med umiddelbar nærhet til havet. Strand og kaipromenade finner du like utenfor bygget. Området er pent opparbeidet med flere lekeplasser, benker og sittegrupper. Like ovenfor finnes Eurospar og ny Rema 1000 butikk. Nyåpnet treningssenter like i nærheten. Det er også nært til bussholdeplass. For mer informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.

Prisantydning: 3 750 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 635,-
Primærrom: 72
Bruksareal: 76
Soverom: 3
Byggeår: 2015
Energimerking:

Se full beskrivelse

Eiendom Tomasjordnes 41 - pir 6
9024 Tomasjord
1. etasje
Oppdragsnummer 52-18-0110
Totalvurdering Pen 4-roms leilighet med god standard og fin planløsning.

3 romslige soverom, flislagt bad med gulvvarme, fliser og parkett på øvrige gulv, kjøkkeninnredning med god skapplass og integrerte hvitevarer, vannbåren varme som oppvarmingskilde og veranda mot sør med utgang fra stue/kjøkken.

Bygget er fra 2015 og har gode materialvalg og svært lav slitasje.

Oppvarmet garasjeanlegg med fast plass i nabobygg.

Veletablert boligområde bestående av blokkbebyggelse. Området er maritimt med umiddelbar nærhet til havet. Strand og kaipromenade finner du like utenfor bygget. Området er pent opparbeidet med flere lekeplasser, benker og sittegrupper. Like ovenfor finnes Eurospar og ny Rema 1000 butikk. Nyåpnet treningssenter like i nærheten. Det er også nært til bussholdeplass.

For mer informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr.15 Bnr.1586 Snr.6 Orgnr.916533535 i Tromsø kommune
Beliggenhet Sentralt beliggende helt nede ved vannkanten på Tomasjordnes. Kort veg til dagligvarebutikk, bussholdeplass, treningssenter, lekeplasser, barnehage mv.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av flat tomt/steinfylling. Fellesarealer opparbeidet med terrasser og treplattinger. Anlagt lekeplasser. Asfalterte fellesveger.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2015
Areal Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 76 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.02.2016.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Entré/gang, bad/wc/vaskerom, 3 soverom og stue/kjøkken.

Leiligheten har garderobe/teknisk rom i tilknyttning til hovedsoverom, og utgang til veranda mot sør fra stue.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming med vannbåren varme fra felles varmesentral, radiatorer. Gulvvarme i entré og på bad.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på fast plass, i eksternt garasjeanlegg.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 18.01.2005.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 750 000,- / Fellesutgifter: 2 635,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 023 029,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 682 905,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2017.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 13 866,- pr. År.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Draugen Park Borettslag
Fellesutgifter Kr 2 635,- per mnd.

Fellesutgiftene er fordelt på følgende måte:
Andel felleskostnader kr. 1 952,-
Kabel-TV kr. 274,-
Internett kr. 159,-
Felleskostnader garasje kr. 200,-
Kontingent velforening kr. 50,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative servitutter er registrert.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring
Polisenummer: 84885169
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon
Vedtekter
Husordensregler
Midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Forkjøpsrett Nei.
Meglerforetakets vederlag Det er avtalt fast provisjon på kr 55 000,- (inkl. mva / eks. markedsføring). Selger dekker utlegg på sak og visninger. Pris pr. visning kr. 1.500,- (Inkl. mva). Dersom handel ikke kommer i stand er følgende avtalt om meglerforetakets vederlag: Megler har rett til vederlag i samsvar med lov om eiendomsmegling kapitel 7. ved avtale om timespris vil vederlaget være etter medgått tid. Ved avtalt provisjonsvederlag / fast pris betaler oppdragsgiver et rimelig honorar, stort kr 9.900,- inkl. mva + utlegg.

Megler:

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Bestill prospekt

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:

Visninger:

  • 22. mai 2018
  • Kl 1645–1730
Planskisse