Berglivegen 38

Tromsø

Soverom
4 stk
Størrelse
175m2
Prisantydning
5 990 000,-

Attraktiv, moderne og innholdsrik familiebolig med flott og attraktiv beliggenhet på Solneset. Boligen er oppført i 2014, holder gjennomgående meget god og moderne standard, og er innredet med lyse og lett likelige farger. Blant annet kan nevnes at... Les mer boligen har parkett og fliser på alle gulv, innfelt LED-belysning med dimmefunksjon, vedfyring i stue, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinningsanlegg, vedfyring, brann/tyveri-alarm, sentralstøvsuger, kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, vannbåren varme i gulv, mv. Planløsningen over 3 plan har en praktisk fordeling av rom. I plan 1 er det entrè, bad/vaskerom og soverom, samt garasje og teknisk bod. I Plan 2 er det etablert 3 soverom, bad, TV-stue og bod. I plan 3 er det stue og kjøkken. Boligen har flott nordvestvendt terrasse på 22 kvm med utgang fra stue i plan 3, samt markterrasse på øst- og sørsiden av boligen. Garasjeplass og sportsbod er integrert i boligen på plan 1. Parkeringsplass for 3 biler på gårdsplass. Ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo for mer informasjon og visning!

Prisantydning: 5 990 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 142
Bruksareal: 175
Soverom: 4
Byggeår: 2014
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Berglivegen 38
9017 Tromsø
Oppdragsnummer 52-18-0042
Totalvurdering Attraktiv, moderne og innholdsrik familiebolig med flott og attraktiv beliggenhet på Solneset. Boligen er oppført i 2014, holder gjennomgående meget god og moderne standard, og er innredet med lyse og lett likelige farger. Blant annet kan nevnes at boligen har parkett og fliser på alle gulv, innfelt LED-belysning med dimmefunksjon, vedfyring i stue, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinningsanlegg, vedfyring, brann/tyveri-alarm, sentralstøvsuger, kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, vannbåren varme i gulv, mv. Planløsningen over 3 plan har en praktisk fordeling av rom. I plan 1 er det entrè, bad/vaskerom og soverom, samt garasje og teknisk bod. I Plan 2 er det etablert 3 soverom, bad, TV-stue og bod. I plan 3 er det stue og kjøkken. Boligen har flott nordvestvendt terrasse på 22 kvm med utgang fra stue i plan 3, samt markterrasse på øst- og sørsiden av boligen. Garasjeplass og sportsbod er integrert i boligen på plan 1. Parkeringsplass for 3 biler på gårdsplass. Ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo for mer informasjon og visning!
Matrikkel Gnr.115 Bnr.1219 Snr.2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Familieboligen har en meget fin beliggenhet i den nyere delen av Hamna. Hamna er et særdeles attraktivt boområde. Butikk like over gaten, lekeplass like i forkant av boenhetene og gangavstand for de minste til barneskolen. Kort avstand til bussforbindelse med hyppige avganger. Flere barnehager i nærområdet. Turstier som forgrener seg over hele Tromsøya, blant annet til UNN/UiT. Kun ca. 4 min med bil til Langnes Handelspark. 10 min med bil til Tromsø sentrum (avhengig av trafikk). Butikk m/post 50 m. Barneskole og barnehage innenfor 200 meter.

Fantastisk flott utsikt fra boligen over Sandnessundet og fjellene på Kvaløya. Meget gode solforhold i området.
Adkomst Kjør Ringveien nordover fra Langnes handelspark. Ta av i krysset før dagligvarebutikken Coop til venstre, og ta deretter til venstre. Boligen ligger da på venstre side av veien og er mørk brun av farge.
Tomt/beskaffenhet Opparbeidet med frittliggende sportsbod, støttemurer, terrasser, mv. Gjort klart for beplantning. Adkomst og parkeringsplass er asfaltert. Belegningsstein i inngangsparti. Markterrasse mot sør er belagt med lyse steinheller.

Hver seksjon disponerer den del av tomten som naturlig avgrenses av hver seksjon i øst/vest retning.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Tomannsbolig
Byggeår 2014
Areal Primærrom: 142 kvm
Bruksareal: 175 kvm
Bruttoareal: 208 kvm

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 6
Byggemåte Se vedlagte verditakst av Kurt Sørensen datert 05.03.2018.
Ferdigattest Boligen har ferdigattest datert 04.12.2015.
Innhold Plan 1:
Entrè med trapp, bad/vaskerom og soverom, samt garasje og teknisk bod.

Plan 2:
TV-stue, 3 soverom, bad og bod.

Plan 3:
Stue og kjøkken. Utgang til terrasse på 22 kvm.

Utvendig:
Frittstående sportsbod.
Standard Gulv: Enstavs parkett, fliser.
Vegg: Malte flater, fliser.
Himling: Malte flater.

Teknisk standard:
Stort sikringsskap med automater, dataskap, skjult anlegg.
Montert downlights i himlinger.
Balansert ventilasjonsanlegg.
Rør i rørskap.
Sentralstøvsuger.
Vannvarmeanlegg med trykktank, bereder.
Dørtelefon med data.
Vannbåren varme til alle gulv i boligdel.
Vedfyring i stue. Stålpipe.
Klargjort for montasje av luft/vann varmepumpe.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Garasje samt 3 biloppstillingsplasser på gårdsplass.
Tomten Areal: 706 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger til offentlig nett.
Regulering Området er regulert til boligformål. Ta kontakt med eiendomsmeglerforetak eller Tromsø kommune for å få kopi av reguleringsplaner.
Konsesjon Ikke aktuelt.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning kr. 5 990 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Sørensen den 05.03.18
Takster og verdier Teknisk verdi ; kr 7 903 000,-
Verdi takst ; kr 7 900 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 592 781,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 734 012,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2016.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 21.352,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2013/473126-1/200 Seksjonering
11.06.2013
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 46/100

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst av Kurt Sørensen datert 05.03.2018
Egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Megler:

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Stue 1 - plan 3
Stue 1 - plan 3
Kjøkkenbilde 1 - plan 3
Kjøkkenbilde 1 - plan 3
Kjøkkenbilde 2 - plan 3
Kjøkkenbilde 2 - plan 3
Kjøkkenbilde 3 - plan 3
Kjøkkenbilde 3 - plan 3
Spisestue 1 - plan 3
Spisestue 1 - plan 3
Spisestue plan 3
Spisestue plan 3
Stue og spisestue plan 3
Stue og spisestue plan 3
Stue plan 3
Stue plan 3
Stue og kjøkken plan 3
Stue og kjøkken plan 3
Stue og kjøkken plan 3
Stue og kjøkken plan 3
TV-stue - plan 2
TV-stue - plan 2
Bad - plan 2
Bad - plan 2
Bad
Bad
Soverom 1 bilde 1 - plan 2
Soverom 1 bilde 1 - plan 2
Soverom 1 bilde 2 - plan 2
Soverom 1 bilde 2 - plan 2
Soverom 2 - plan 2
Soverom 2 - plan 2
Soverom 3 - plan 2
Soverom 3 - plan 2
Entrè - plan 1
Entrè - plan 1
Entrè - plan 1
Entrè - plan 1
Entrè - plan 1
Entrè - plan 1
Vaskerom - plan 1
Vaskerom - plan 1
Bad
Bad
Soverom - plan 1
Soverom - plan 1
Soverom - plan 1
Soverom - plan 1
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Uteområde
Uteområde
Uteområde
Uteområde
Romslig garasje
Romslig garasje
Fasade
Fasade
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Fasade
Fasade
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Fasade
Fasade
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk