Dorgvegen 3 - BK 4

Tromsø

Soverom
0 stk
Størrelse
0m2
Prisantydning
0,-

Moderne rekkehus med fantastisk beliggenhet i populære Hamna. Rekkehuset er på 116 kvadratmeter og høy standard og godt tilrettelagt planløsning. Boligen har terasse og balkong i hver etasje og store vindusflater. Tegnet av Borealis Arkitekter h... Les merøye og luftige himlinger som sammen med de smarte løsningene sørger for at boligen oppleves romslig. Boligen inneholder 3 soverom, moderne kjøkkenløsning og luftig stue, flislagte bad er en selvfølge, og nyeste tekniske standard på bygget gir muligheter for lavt energiforbruk og godt inneklima. Store terrasser og mindre balkonger på begge plan sørger for at du kan nyte godt av områdets gode solforhold. Utsikten er fin ovenfor Tvillingbukta, Sandøysundet og Kvaløya. Solforholdene er svært gode. Felles garasjeanlegg for hele området gir snøfri og praktisk parkering, og det blir derfor bilfritt fellesområde mellom husene. Med denne løsningen får hele bomiljøet et løft - trygge fellesarealer gir mulighet for lek og moro for barna, og rolige uteområder gjør hverdagen triveligere for alle beboere! Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal og Tom Espen Stormo for ytterligere informasjon eller visning.

Prisantydning: 0,-
Boligtype:
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 0
Bruksareal: 0
Soverom: 0
Byggeår: 0
Energimerking:

Se full beskrivelse

Oppdragsnummer 52-17-0149
Totalvurdering Moderne rekkehus med fantastisk beliggenhet i populære Hamna. Rekkehuset er på 116 kvadratmeter og høy standard og godt tilrettelagt planløsning. Boligen har terasse og balkong i hver etasje og store vindusflater. Tegnet av Borealis Arkitekter høye og luftige himlinger som sammen med de smarte løsningene sørger for at boligen oppleves romslig.

Boligen inneholder 3 soverom, moderne kjøkkenløsning og luftig stue, flislagte bad er en selvfølge, og nyeste tekniske standard på bygget gir muligheter for lavt energiforbruk og godt inneklima.

Store terrasser og mindre balkonger på begge plan sørger for at du kan nyte godt av områdets gode solforhold. Utsikten er fin ovenfor Tvillingbukta, Sandøysundet og Kvaløya. Solforholdene er svært gode.

Felles garasjeanlegg for hele området gir snøfri og praktisk parkering, og det blir derfor bilfritt fellesområde mellom husene. Med denne løsningen får hele bomiljøet et løft - trygge fellesarealer gir mulighet for lek og moro for barna, og rolige uteområder gjør hverdagen triveligere for alle beboere!

Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal og Tom Espen Stormo for ytterligere informasjon eller visning.
Matrikkel Gnr. 115 Bnr. 1256 i Tromsø kommune
Beliggenhet Den som bor i Hamna har det meste innen rekkevidde. Tromsøs kanskje flotteste bydel kan derfor tilby nesten alt man kan ønske seg av både landliv og byens muligheter.
Bilkjøring for å få barna til barnehage eller skole er historie. Her på vestkanten av Hamna ligger Solneset skole og barnehage bokstavelig talt et steinkast unna og skolebussen til Langnes ungdomsskole stopper rett på oversiden av veien. - Lettere kan det ikke bli!

Ned mot havet ligger flotte friområder med lekeplass, fotballøkke og turstier både nordover og sørover langs fjæra. Langs sundet er det også fine muligheter for padling med kajakk. På oversiden av veien er man snart inne i det grønne beltet på toppen av Tromsøya, med lysløyper, akebakker og turstier i rikt utvalg. Her kan man komme seg til fots eller på sykkel rundt til store deler av øya hvis man ønsker det. Lysløypa kan bli din faste rute til jobb med Breivika bare 15 minutter unna med sykkel og på vinteren kan du spenne på deg skiene like ovenfor vegen og nyte godt av flott natur.

Noen minutters kjøretur unna ligger Jekta, med landsdelens største utvalg av butikker og en rekke andre tilbud. I tillegg finner du flere nærbutikker i området.
Det er gode bussforbindelser til resten av byen, og et velutbygd nettverk av gang- og sykkelstier.
Fassiliteter Fasiliteter
Energivennlig
Balkong/terrasse
Parkering i garasjeanlegg
Barnevennlige utearealer

Bo og lev enklere:
Unngå snømåking
Lite vedlikehold
Spar strømutgifter
Skole, barnehage og nærbutikk

Kvaliteter du vil sette pris på:
- Fantastisk utsikt
- Gode solforhold
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Varmepumpe luft til luft
- Vedfyring
- Gulvvarme i entré og baderom
- Parkering i garasjeanlegg
- Praktiske og moderne planløsninger
- Innebyggede sisterner for toalett, for enkelt renhold
- Parkett i alle oppholdsrom
- Innlagt kabel-TV og internett

Utbygger forbeholder seg retten til å foreta endringer av konstruksjon, i material- og leverandørvalg, samt mindre justeringer av planløsninger, vindusstørrelser, sjakter og -plassering, uten at dette medfører endring i pris eller kvalitet. Dette innbefatter også justering av netto etg.høyde.
Slike endringer kan for eksempel komme som følge av konstruksjonsmessige forhold eller mindre bygningsmessige endringer som viser seg nødvendig å gjøre i løpet av detaljprosjekteringen; utforming av sjakter, krav ved endelig godkjenning av prosjektet i kommunen eller hos finansieringsinstitusjon etc. Endring kan likeså innbefatte bruk av modulbaserte trekonstruksjoner.
Slike just. vil kunne medføre innbyrdes, mindre endringer av størrelsen på enkelte rom. Jfr. pkt. i kontrakt.

Bygget er forsikret i byggetiden og frem til overtakelse, og må etter dette tidspunkt forsikres av kjøper; sameie eller borettslag.
Det er 5 års reklamasjonsrett i hht. Bustadsoppføringslova, alt. Avhendingslova.

Hvitevarer, møbler, gardiner, stiplet utstyr og løsninger, eller annet utstyr/innredning som er vist på tegninger og på bilder/visualiseringer, er ikke inkludert i leveransen.

Vi viser til vedlagt prosjektbeskrivelse datert januar 2018.
Adkomst Adkomst fra offentlig veg
Boligtype, og eierform Rekkehus -Eierseksjon
Byggeår 2018
Areal Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 118 kvm

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, for eksempel stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang, pluss de innvendige veggene mellom disse. P-ROM tilsvarer tidligere boligareal (BOA).
Arealer og planløsning kan avvike fra opprinnelige tegninger.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Beskrivelsen gjelder generelt for alle boligene i rekkehusene BK4.
Byggemåte - Prosjektbeskrivelse Se vedlagt prosjektbeskrivelse.
Ferdigattest Selger skal levere en ferdigstilt bolig, og ferdigattest skal foreligge før overlevering og oppgjør kan finne sted. Begge parter gjøres oppmerksom på at megler/oppgjørsmegler ikke vil iverksette det økonomiske oppgjøret før ferdigattest foreligger. Selger plikter å informere megler straks ferdigattest foreligger
Tomten Felles tomt
Vei, vann og avløp Offentlig veg, vann og kloakk med stikkledninger til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål.
Prisantydning Kr. 6 250 000,-
Beregnet totalkostnad kr. 6 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
kr. 172,- (Panteattest kjøper)
kr. 525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr. 525,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr.5 850,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 234 000,-))
--------------------------------------------------------
kr. 7 072,- (Omkostninger totalt)
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Ligningsverdi Boligseksjonens likningsverdi er foreløpig ikke fastsatt. Denne fastsettes etter første likningsoppgjør etter overtatt bolig.
Kommunale avgifter De årlige kommunale avgifter belastes den enkelte seksjon, og bli fakturert direkte fra Tromsø kommune. Beløpet vil fastsettes etter at leilighetene er overtatt. Mer informasjon om avgifter kan fås ved henvendelse til Tromsø kommune.
Fellesutgifter Det opprettes eget sameie, som har som ansvar å drifte sameiet.

Det gjøres oppmerksom på at man kan kun eie 2 seksjoner i ett
sameie. Unntak for firma
Tinglyste rettigheter og servitutter Ingen rettigheter funnet.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave følger det vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg 1. Leveransebeskrivelse
Vedlegg 2.Plan- og fasadetegninger
Vedlegg 3. Bestemmelser til detaljreguleringsplan
Vedlegg 4. Bestemmelser for reguleringsplan

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.

Bildene er illustrasjonsbilder og kan fravike noe i Bk4.
Meglerforetakets vederlag Det er avtalt meglerprovisjon på dette oppdraget

Megler:

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Bestill prospekt

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Dorgvegen 3 - 1 etg
Dorgvegen 3 - 2 etg
Flott utsikt