Stangnes

Stakkvik

Soverom
0 stk
Størrelse
0m2
Prisantydning
2 990 000,-

Unik Nord-Norsk fritidseiendom med 3 hytter, grillstue, badstue med badestamp, naust og jaktrett! Eiendommene har tomt på til sammen på 747 mål og ligger skjermet til i terrenget. Hyttene er bygd på 80-tallet hvorav hyttene har innlagt strøm, vedf... Les meryring og sommervann, samt uthus som inkluderer utedo, oppbevaringsrom, vedskjul m.m. Det er også de siste årene oppført verksted/garasje, grillstue, naust og badstue med vedfyring. Her har man meget gode fiskeforhold og i skogen ovenfor er det et eldorado enten man er turgåer, bærplukker eller jeger. Denne eiendommen kan også være perfekt for et jaktlag. Det er et variert fugle og dyreliv på eiendommene og landets beste rypeterreng! Utsikten inneholder Ulfstind, Oddekollen, lyngsalpene og hurtigruta som går over Ullsfjorden. Dette er Nord-Norsk natur på sitt aller beste og bare må oppleves. Totalt ca. 1 time minutters reise fra fergekaia på Stakkvik på Reinøya. Denne reisen inneholder en enkel gange etter skogsti på ca. 30 minutter. Alternativt kan man kjøre helt fram til eiendommene med båt. Se separat presentasjon til nåværende eiers hjemmeside for eiendommene; www.stangneset.no. For mer informasjon og visning ta kontakt med ansvarlig megler Jonas Bergersen!

Prisantydning: 2 990 000,-
Boligtype: Annet fritid
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 105
Bruksareal: 0
Soverom: 0
Byggeår: 1989
Energimerking:

Se full beskrivelse

Eiendom Stangnes
9132 Stakkvik
Oppdragsnummer 52-17-0245
Totalvurdering Unik Nord-Norsk fritidseiendom med 3 hytter, grillstue, badstue med badestamp, naust og jaktrett!

Eiendommene har tomt på til sammen på 747 mål og ligger skjermet til i terrenget. Hyttene er bygd på 80-tallet hvorav hyttene har innlagt strøm, vedfyring og sommervann, samt uthus som inkluderer utedo, oppbevaringsrom, vedskjul m.m.

Det er også de siste årene oppført verksted/garasje, grillstue, naust og badstue med vedfyring. Her har man meget gode fiskeforhold og i skogen ovenfor er det et eldorado enten man er turgåer, bærplukker eller jeger. Denne eiendommen kan også være perfekt for et jaktlag. Det er et variert fugle og dyreliv på eiendommene og landets beste rypeterreng!
Utsikten inneholder Ulfstind, Oddekollen, lyngsalpene og hurtigruta som går over Ullsfjorden. Dette er Nord-Norsk natur på sitt aller beste og bare må oppleves. Totalt ca. 1 time minutters reise fra fergekaia på Stakkvik på Reinøya. Denne reisen inneholder en enkel gange etter skogsti på ca. 30 minutter.
Alternativt kan man kjøre helt fram til eiendommene med båt.

Se separat presentasjon til nåværende eiers hjemmeside for eiendommene; www.stangneset.no.

For mer informasjon og visning ta kontakt med ansvarlig megler Jonas Bergersen!
Matrikkel Gnr. 35, Bnr. 3 i Karlsøy kommune.
Gnr. 62, Bnr. 10 i Karlsøy kommune.

Eiendommene selges samlet.
Adkomst Eiendommene ligger på Reinøya hvor det er fergeforbindelse med Hansnes. Ta ferga over til Stakkvik på Reinøy fra Hansnes. Totalt reisetid fra fergekaia på Stakkvik tar ca. 1 time. Adkomst med bil til forlengelsen/traktorveg fra snuplassen på Nordeidet, videre ca. 30 minutters gange etter skogsti til eiendommene. Alternativt kan man kjøre helt fram til eiendommene med båt.
Tomt/beskaffenhet Areal: 747 mål. Eiet tomt.
Boligtype, og eierform Fritidseiendom Selveier
Byggeår Bergestua 1979
Stangnesstua 1980
Bakkestua 1981
Hartvikstua 1989
Grillstue 2015
Naust ukjent byggeår
Badstue med vedfyrt badestamp 2015
Areal Bebyggelsen består av 3 hyttebygninger, kalt Bergestua, Stangnesstua og Bakkestua. Bergestua har i tillegg et uthus og et garasje/vekstedbygg kalt Hartvikstua. Det er også uthus til Stangnesstua og Bakkestua. I tillegg er det 1 naust, 1 badstue med vedfyrt badestamp og 1 grillstue.

Bergestua, 35 kvm.
Stangnesstua, 20 kvm.
Bakkestua, 25 kvm.
Hartvikstua, 25 kvm.
Byggemåte og standard Bergestua, hvit av farge og med veranda mot sørøst.
Oppført av bindingsverk, antatt isolert, med utvendig trepanel på ringmur av gråstein. Takverk av tresperrer med taktro og tekking av stålplater. Hems over kjøkkendel. Panelte og malte veggoverflater, malte himlinger og lakkerte gulvbord. Kopete vinduer med sprosser. Eldre kjøkkeninnredning med glatte fronter. Elektrisk oppvarmning, komfyr og eldre vedfyrt bakerovn. Bygningen er i god stand.
Bygningen benyttes som fritidsbolig og er modernisert og pusset opp. Det er forberedt stue/kjøkken for montering av 2 vinduer i kjøkkenvegg mot øst.

Bergestua - uthus : Denne boden benyttes i dag som utedo og er oppført i bindingsverk med utvendig trepanel på stein, stålplatetak og innlagt strøm. Det er klargjort for dusjmuligheter, med blandebatteri, oppheng, våtromsgulv og sluk. Her står det en vaskemaskin som er ca. 3 år. Boden er generelt i god strand.

Stangnesstua, gul av farge med veranda.
Oppført i laftet maskintømmer på ringmur av gråstein. Trebjelkelag, antatt isolert. Takåser, antatt isolert i konstruksjonen. Taktro med tekking av takshingel. Innlagt strøm, elektrisk oppvarmning og vedovn. Enkel kjøkkeninnredning med kum.
Litt fuktinntrengning i knuter. Forøvrig er bygningen i god stand.
Benyttes til opphold.

Stangnesstua - uthus: Benyttes til bod/utedo, opphold og eget soveom. Er oppført i bindingsverk med trepanel. Stålplatetak, gulv som trebjelkelag.

Bakkestua, rød av farge med veranda.
Oppført i laftet maskintømmer på ringmur av murverk. Trebjelkelag, antatt isolert. Takåser, antatt isolert i konstruksjonen.
Taktro med tekking av takshingel. Innlagt strøm, elektrisk oppvarmning og vedovn. Enkel kjøkkeninnredning. Litt fuktinntrengning i knuter. Forøvrig er bygningen i god stand.
Benyttes til opphold.

Bakkestua - uthus: Oppført i bindingsverk med trepanel med stålplatetak. Benyttes til bod.

Hartvikstua
Oppført i bindingsverk med utvendig trepanel og antatt isolert i soverom. Trebjeleklag med parkett i soverom. Taksperrer, stålplater og fiberglass som taktekke. Innlagt strøm. I god stand.
Benyttes som verksted/garasje og overnattning.

Grillstue, 15 kvm - Oppført i maskintømmer med impregnert tregulv. Grillbenk med røykavtrekk og benker. Ikke innlagt strøm. I god stand.

Naust, 35 kvm - Oppført i gråstein og bindingsverk, taksperrer med tekking av bølgeblikk. Gruset gulv. Slagport, strøm. Nye røstvegger, montert båtvinsj. Stor sløyebenk bygd i naturstein med sommervann.

Badstue med vedfyrt badestamp - Oppført i bindingsverk/murverk i tidligere potetkjeller. Panelte overflater. Ikke innlagt strøm, vedfyrt badstuovn. Vedfyrt badestamp på utsiden.
Ferdigattest Karlsøy kommune opplyser at ferdigattest og brukstillatelse ikke finnes i deres arkiver. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
Møblering/utstyr Ta kontakt med eiendomsmegler for mer informasjon.
Oppvarming Alle hyttene har innlagt strøm og vedovn.
Parkering Ingen faste parkeringsplasser.
Vei, vann og avløp Eiendommen har gangadkomst via sti langs sjøen fra Søreidet. Det er også gangsti fra Grøtnesodden, sør for Stangnes. Ellers skjer adkomsten med båt. Sommervann og synkebrønner for spillvann.
Regulering Kjøper er kjent med at område er uregulert, men at det omfattes av kommunens LNF-område (Landbruk, Natur og Friluftsområde).
Konsesjon Eiendommen er konsesjonspliktig.

Full Konsesjon

Eiendommen er over 100 dekar eller har et produktivt landbruksareal (dyrket) på over 25 dekar av de totale 100, og utløser således full konsesjon.
Det er en forutsetning for nærværende handel at kjøper får innvilget dette. Partene er enig om at konsesjonsgebyret dekkes av kjøper og at overtagelsestidspunktet ikke kan settes før inntil konsesjonsspørsmålet er avgjort.
Om ikke konsesjon gis, heves handelen uten ytterligere omkostninger for kjøper.
Kjøper er i så fall kjent med at man ikke vil få refundert konsesjonsgebyret. Behandlingstid for en konsesjonssøknad tar alt fra 1 - 3 måneder avhengig av saksbehandlertiden i den kommunen eiendommen ligger i.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 990 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Utført av : ABC eiendomstaksering / Jan Vollen
Takstdato : 16.08.2017
Takster og verdier Verdi takst kr. 3 750 000,-
Ligningsverdi Kr. 225 000,-
Kommunale avgifter Kr. 7 318,- pr. år.
Energiforbruk Strømforbruket på Stangnes ligger i gjennomsnitt pr.mnd på ca. 200 kWh fordelt på 3 strømmålere.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2006/3298-1/97 Jordskifte 02.03.2006
Bruksordning av beite
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Takst over fritidseiendom
Selgers egenerklæring
Opplysninger fra Karlsøy kommune
Tegninger
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven.
Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Megler:

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Stor eiendom med 3 hytter, grillstue, badestamp, naust og flott natur for gå turer, samt jakt og bærplukking
Stor eiendom med 3 hytter, grillstue, badestamp, naust og flott natur for gå turer, samt jakt og bærplukking
Nydelig fritidseiendom!
Nydelig fritidseiendom!
Bergestua
Bergestua
Stangnesstua
Stangnesstua
Stangnesstua
Stangnesstua
Bakkestua
Bakkestua
Eiendommen egner seg fint for småviltjakt
Eiendommen egner seg fint for småviltjakt
0
0
Grillstuen er plassen for sosialt samvær, hygge og lange kvelder
Grillstuen er plassen for sosialt samvær, hygge og lange kvelder
0
Alternativ adkomst med båt fra Tromsø eller Stakkvik
Alternativ adkomst med båt fra Tromsø eller Stakkvik
0
Naust på 35 kvm har strøm og sløyebenk med sommervann
Naust på 35 kvm har strøm og sløyebenk med sommervann
Hurtigruta som går over Ullsfjorden passerer forbi eiendommen
Hurtigruta som går over Ullsfjorden passerer forbi eiendommen
Meget gode bærforhold på eiendommen
Meget gode bærforhold på eiendommen
Badestamp og badstue
Badestamp og badstue
Badstue
Badstue
Badstue
Badstue
Badstue med vedfyrt badestamp
Badstue med vedfyrt badestamp
Utsikten inneholder Ulfstind, Oddekollen og lyngsalpene
Utsikten inneholder Ulfstind, Oddekollen og lyngsalpene
Flott turterreng
Flott turterreng
0
0
Unik eiendom
Unik eiendom
Fra fjellet på eiendommen
Fra fjellet på eiendommen
Fra fjellet på eiendommen ser du ned til fjæra
Fra fjellet på eiendommen ser du ned til fjæra
Fra en liten jakttur høst 2017
Fra en liten jakttur høst 2017
Området
Området
0
Fra koselig kveld i grillhytte
Fra koselig kveld i grillhytte
Spektakulær utsikt
Spektakulær utsikt
Parsell 62/10
Parsell 62/10
Parsell 35/3
Parsell 35/3
Flathaug
Flathaug
Stangnes
Stangnes

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk