SNE Eiendom søker fem ambisiøse eiendomsmeglere!

Er du eiendomsmeglerfullmektig/jurist med store ambisjoner?

SNE Eiendom er Tromsøs største lokaleide meglerfirma, vi er det meglerhuset i Norge med høyest omsetning per ansatt – og vi fortsetter å vokse! I den forbindelse søker vi nå fem ambisiøse eiendomsmeglere.

Som megler i SNE Eiendom vil du bli en del av et lag som hver dag jobber med å spille hverandre gode, og som vet at å skape gode kundeopplevelser er nøkkelen til suksess. Du forstår betydningen av god lokalkunnskap og kvalitet i arbeidet – og du er stolt av å jobbe i en bedrift som har sterk lokal forankring. Som hardtarbeidende og ambisiøs eiendomsmegler i et firma i sterk vekst, vil du ha gode utviklingsmuligheter.

I tillegg til å være en del av et arbeidsmiljø og et meglerhus i toppklasse, får du som megler i SNE Eiendom muligheten til å jobbe i et av Norges heteste boligmarked. Tromsø er en by i vekst og det er en av få norske storbyer hvor boligprisene fortsetter å øke. Noe som ikke er overraskende, da Tromsø – også kjent som Nordens Paris, er et fantastisk sted å bo. Kombinasjonen av storslått natur og yrende storbyliv er det som gjør Tromsø så unikt.

Søknad, CV og eventuelle spørsmål om stillingen sendes til camilla.birkeland@sne.no, innen 6. mai.

Vi ser frem til å høre fra deg!