Arnengveien 106

Nord-Lenangen

Soverom
0 stk
Størrelse
241m2
Prisantydning
12 500 000,-

Prisantydning: 12 500 000,-
Boligtype: Annet fritid
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 223
Bruksareal: 241
Soverom: 0
Byggeår: 2017
Energimerking:

Se full beskrivelse

Eiendom Arnengveien 106
9068 Nord-lenangen
Oppdragsnummer 52-17-0234
Matrikkel Gnr. 111 Bnr. 88 i Lyngen kommune.
Prosjektbeskrivelse Total privathet

Fantastisk utsikt fra alle rom

Designet av hytten og det arkitektoniske grep underbygger den totale privatheten og samtidig det fantastiske panoramaet over sjøen. Det konseptuelle grepet former en flate i landskapet som danner både gulvflaten i hytten og terrasse utenfor.

En beskyttende takflate danner også veggen mot øst. Takformen gir et luftig interiør med takhøyde helt opp mot 5,7 meter i hyttens hovedsoner, samtidig som det gir en lun kontrast til naturen og utsikten utenfor som er tilstede i alle rom gjennom glassveggene mot sør, vest og nord. Planløsningen følger den naturlige flaten på tomten og gir alle rom henvendelse ut mot vest og den spektakulære utsikten.

Rommenes plassering gir hovedsoverommet en sval morgen, skjermet for solen til formiddag, men samtidig en privat utgang til terrassen mot sør, de andre soverommene og hovedbadet en tilbaketrukket plassering innenfor et takutstikk mot vest, med sine egne private utganger til en benk på fasaden utenfor, stue og spisestue på hver side av den overdekte terrassen mot vest som ligger i forlengelsen av inngangspartiet. Dette gir en skjermet og sval plassering av stuen, mens kjøkken og spisestue til det fulle får utnytte midnattsolens gang eller vinterstormene ut mot nordishavet i nord.

To av soverommene og hovedbadet med badstu er plassert som en treboks innenfor den luftige hovedkonstruksjonen, med en mer dempet takhøyde på 2,5m. Dette gir en hems eller andre etasje som deles opp med takhøyde som varierer fra mellom nesten 1,6m ute ved glasset til om lag 3 meter på høyeste punkt, som kan benyttes til for eksempel lekeareal for barn, TV stue, ekstra soveplasser eller tilsvarende, hvilket gjør det enkelt å gi komfortabel soveplass til 12 personer eller mer. Hovedsoverommet har et eget privat bad med romslig dobbeldusj og privat utgang til terrassen mot sør.

Kjøkken og spiserom er plassert i den nordre delen av hytten, med uforstyrret utsikt mot vest og horisonten i nord. Inngangspartiet er adskilt fra terrassen utenfor og stuen ved hjelp av en romslig garderobevegg med plass til det meste. Inngangen til hvert av rommene i treboksen er satt i sammenheng med en dyp vegg som gir lagringsplass og bokhyller til hver sin side og samtidig øker følelsen av privathet i hvert av rommene. Soverommene har plass til enten dobbeltseng eller en køyeseng om man ønsker det. Hovedbadets frittstående badekar er satt like innenfor glassfasaden, slik at man både herfra og fra badstuen ved siden av nyter utsikten til fulle. Her er man helt alene i naturen. Hemsen/andre etasje er planlagt i tilsvarende rom som gir mulighet for flere forskjellige funksjoner og aktiviteter samtidig.

Helt privat i sørenden ligger hovedsoverommet som også nyter full takhøyde og enesteående utsikt. En privat utgang leder ut til den delvis overdekte terrassen mot sør like utenfor. En privat bad med dobbeltdusj danner bakvegg i rommet.


Inne ute

Lyden av naturen

Adkomst til hytten via privat vei, ned fra hytteveien inn til tomten, parkering ved enden av veien bak en liten forhøyning i landskapet. En bred og slak steintrapp i terrenget med prosjektert utendørsbelysning leder langs bekken og mellom trær forbi boden og ned til inngangen.

Østveggen og taket er kledd med naturlig irret (lys grønn) kopper. I direkte fortsettelse av inngangen ligger den overdekte terrassen mellom stuen og spisestuen. Herfra gir bekken som munner ut på kanten av terrassen sitt eget lydbilde. Terrassen har en like luftig overdekning som rommene innenfor og et utvendig ildsted gir varme og en hyggelig atmosfære også på mørke vinterkvelder.
Beliggenhet Helt usjenert

Nærhet til sjøkanten

Med bil tar det om lag en time til Lyngen fra flyplassen i Tromsø. Eriksjord ligger ytterligere 20 minutter utover på Lyngshalvøya, forbi tettstedet Sør-Lenangen. En hyttevei leder ut langs en spredt hyttebebyggelse til selve tomten som ligger for seg selv mot sjøen.

En privat vei er anlagt ned til hytten, som ligger 30m fra sjøen ovenfor en vakker rullesteinstrand. Nærheten til sjøen følger av at tomten inngår i en eldre reguleringsplan og ble utgått for over 10 år siden. Hytten er anlagt blant noen flotte trær på et liten, naturlig flate i landskapet.

Samtidig med anleggelse av privat vei er også elektrisitet, vann og til og med fibernett trukket ned til hytten. En liten bekk renner over tomten og er lagt i rør under fundamentet til hytten slik at den munner ut like fremfor terrassen. All eksisterende vegetasjon og trær er tatt pent vare på eller skånsomt flyttet og re-plantet i anleggsprosessen med vei og grunnarbeider, slik at tomten i dag fremstår tilnærmet urørt utenfor selve fotavtrykket til hytten og adkomsten.

Lyngsalpene

Spektakulær natur sommer og vinter

Lyngenhalvøya er et landskapsvernområde og er et av de mest spektakulære og flotteste landskapsområdene Norge har å by på. Lyngsalpene er berømt blant ski- og turinteresserte i hele verden for sine unike muligheter og naturopplevelser for frikjøring og fjellturer. Skisesongen strekker seg helt ut til mai-juni og gir fantastiske muligheter for skikjøring i midnattsol. Lyngen har et rikt dyre- og fugleliv hvor blant annet alle Norges rovfugler er representert.

Fjordene er også blant de rikeste fiskeområdene i Nord-Norge og kan by på både flotte fiskeopplevelser, men også besøk av hval, spekkhogger, seler med mer. En kort båttur med strandhogg på en av øyene i området er en spektakulær opplevelse en sommerdag - og en sommernatt.

Vinterstid byr denne landsdelen på en aktiv nordlyssesong, spesielt i månedene desember til februar.
Tomt/beskaffenhet Tomten er naturtomt. Opparbeidet vei ned til hytten fra adkomstvei.
Boligtype, og eierform Prosjektert fritidseiendom, hytte. Selveier.
Byggeår Hytten igangsettes oppført etter salg. Forventet byggetid ca. 12 måneder.
Areal Primærrom: 223 kvm

Bruksareal: 241 kvm
(158kvm på grunnplan + 65 på hems + 18 bod)

Terrasse:84 m²

Største takhøyde:5,7m (stue, spisestue, hovedsov, osv)

Takhøyde soverom/bad:2,5m
Takhøyde hems:1,55m til 2,95m

Arealberegning er foretatt av arkitekt Snorre Stinessen.
Byggemåte Se leveransebeskrivelsen som er en del av prosjektets salgsoppgave.

Det er allerede opparbeidet vei, vann og avløp, grunnarbeider og fundament. Klargjort for ferdig gulv og reising av bygget forøvrig.
Ferdigattest Utstedes av Lyngen kommune etter ferdigstillelse.
Møblering/utstyr Se leveransebeskrivelse for utstyr og inventar som medfølger prosjektet.
Oppvarming Elektrisk og ved.
Parkering Parkering på egen tomt.
Tomten Areal: 1 346 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Privat vei, vann og avløp.
Regulering Eiendommen er regulert til fritidseiendom.
Konsesjon Ikke aktuelt.
Sentrale lover Handelen reguleres av bustadsoppføringslova.
Prisantydning 12 500 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99


Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Ligningsverdi kr ,-
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Lyngen kommune etter ferdigstillelse.
Fellesutgifter kr ,- per mnd
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tegninger.
Leveransebeskrivelse.
Produktoversikt fra prosjektets leverandører.
Grunnkart / situasjonskart.
Budskjema.

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
By Stinessen Lokal kunnskap

Møysommelig planlegging

Hos Stinessen har vi tatt oss god tid til å forstå stedet og tomten, naturen rundt, årstidene og værforholdene slik at vi på best mulig måte kunne planlegge dette unike prosjektet. Vi har orientert bygg og rom i forhold til utsikt, solens gang, årstidenes forskjellige kvaliteter og utfordringer, privathet i forskjellig grad og funksjon.

Vi har nøye bevart alle trær og vegetasjonen - som var det vi forelsket oss i ved første besøk, men også fordi trærne gir naturlig beskyttelse mot vær og vind. Vi har brukt lang tid på analyse og forståelse, men samtidig vært opptatt av at det konseptuelle grepet skulle være intuitivt og stemme med magefølelsen.

Sist gang vi tegnet hytte i Lyngen ble denne kåret til Best Retreat i det prestisjefulle Wallpaper Design Awards. Vi mener vi har gjort et minst like spennende prosjekt nå på en like unik tomt, men ikke for å oppnå internasjonal oppmerksomhet. Vi har laget dette prosjektet med kjærlighet til naturen og stedet og ikke minst for å gi de heldige eierne et sted og opplevelser for livet.

Dette er det første prosjekt "by Stinessen" og vi har vært så heldige å få med oss partnere vi er veldig stolte av. Enda mer fornøyd er vi med at de så klart har uttrykt et ønske om å få være en del av dette prosjektet.
Partnere i prosjektet Bulthaup - Vi er stolte av å ha Bulthaup med som partner i prosjektet med deres vakre og funksjonelle B2 kjøkken.

Expo Nova har hjulpet oss med å sette sammen baderomsinnredning fra Antonio Lupi og garderobesystem fra Poliform.

Expo Nova Lys er en viktig partner i prosjektet som har prosjektert innendørs og utendørs belysningsplan, med utvalgt belysning fra Kreon, Flos og Bega.

Svenneby Sag og Høvleri AS er en kvalitetsleverandør av trevarer vi kjenner fra flere av våre prosjekter, som også i dette prosjektet er utvalgt leverandør for alle overflater i tre.

Alutech er også en kvalitetsleverandør vi kjenner fra flere av våre prosjekter, som i dette prosjektet vil levere og installere structured-glazing glassystemer fra den tyske kvalitetsprodusenten Wicona.

Europas største leverandør av kopper, Aurubis, leverer Nordic Green (irret) kopper som utvendig kledning.

Vår entreprenør Lyngen Bygg og Anlegg AS er valgt for deres kvalitet og seriøsitet. De innehar også den nødvendige lokale kunnskap og erfaring for planlegging og utførelse i det aktuelle landskap og klima.
Diverse Link til prosjektets hjemmeside: www.bystinessen.com

Megler:

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Bestill prospekt

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Utsikt fra kjøkken
Utsikt fra master bedroom
Utsikt fra bad
Illustrasjon - bilde 9
Illustrasjon - bilde 10
axo0
axo1
axo2
elevation3
Illustrasjon - bilde 8
elevation4
elevation1
elevation2
Utsiktsbilde