Storbakkvegen 52 B

Tromsdalen

Soverom
0 stk
Størrelse
0m2
Prisantydning
0,-

Meget spennende prosjektert vertikaldelt bolig over 3 plan beliggende i attraktive Storbakkvegen i Tromsdalen/Midtre Kaldslett. Området er under etablering og er i all hovedsak utbygd med nyoppførte eneboliger, rekkehus og blokkbebyggelse. Boligen ... Les merhar gjennomgående gode og spennende løsninger, både hva gjelder lys/utsikt og funksjon. Det legges opp til en gjennomgående meget god og moderne standard på leveransen fra utbygger (også muligheter for påvirkning fra kjøper). Mulighet for utleie av hybelleilighet i 0 etasje. 0. etasje: Hybel, vf, gang, bad, vaskerom, gang m/trapp, teknisk rom/bod 1. etasje: Gang m/trapp, 3 soverom, bad, bod og carport 2. etasje: Kjøkken/stue med utgang til terrasse fra stue. Gjennomgående meget god og moderne kvalitet på innredninger og overflater, med blant annet 1 stavs eikeparkett, innvendige hvit trapp med beisetfurutrinn. fliser på gulv på bad/wc og i entré. (ikke innredning), delvis LED- belysning og flexit balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning kjøkken og bad. Tilluft til soverom og oppholdsrom Boligen vil overleveres fra utbygger nøkkelferdig og med opparbeidede uteområder. Den enkelte bolig og tomt er selveier, men forplikter seg til å inngå i et sameie. Dette sameiet vil ha ansvar for drift og vedlikehold av fellesanlegg, slik som adkomstveg og lekeplass. For ytterligere informasjon eller visning ta kontakt med megler Ivar Nerdal.

Prisantydning: 0,-
Boligtype:
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 0
Bruksareal: 0
Soverom: 0
Byggeår: 0
Energimerking:

Se full beskrivelse

Eiendom Storbakkvegen 52 B
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-16-0235
Matrikkel Gnr. 18 Bnr. 509 i Tromsø kommune
Totalvurdering Meget spennende prosjektert vertikaldelt bolig over 3 plan beliggende i attraktive Storbakkvegen i Tromsdalen/Midtre Kaldslett. Området er under etablering og er i all hovedsak utbygd med nyoppførte eneboliger, rekkehus og blokkbebyggelse. Boligen har gjennomgående gode og spennende løsninger, både hva gjelder lys/utsikt og funksjon. Det legges opp til en gjennomgående meget god og moderne standard på leveransen fra utbygger (også muligheter for påvirkning fra kjøper). Mulighet for utleie av hybelleilighet i 0 etasje.

0. etasje: Hybel, vf, gang, bad, vaskerom, gang m/trapp, teknisk rom/bod
1. etasje: Gang m/trapp, 3 soverom, bad, bod og carport
2. etasje: Kjøkken/stue med utgang til terrasse fra stue.

Gjennomgående meget god og moderne kvalitet på innredninger og overflater, med blant annet 1 stavs eikeparkett, innvendige hvit trapp med beisetfurutrinn. fliser på gulv på bad/wc og i entré. (ikke innredning), delvis LED- belysning og flexit balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning kjøkken og bad. Tilluft til soverom og oppholdsrom

Boligen vil overleveres fra utbygger nøkkelferdig og med opparbeidede uteområder.

Den enkelte bolig og tomt er selveier, men forplikter seg til å inngå i et sameie. Dette sameiet vil ha ansvar for drift og vedlikehold av fellesanlegg, slik som adkomstveg og lekeplass.

For ytterligere informasjon eller visning ta kontakt med megler Ivar Nerdal.
Beliggenhet Etablert høyt opp i boligområde på midtre Kaldslett, ca. 5 km utenfor bysentrum. Bebygget med eneboliger, delte boliger og noe lave leilighetsbygg. Gangavstand til skole og barnehage. Kort vei til handelspark med diverse servicetjenester. Flott utsikt og meget gode solforhold i området. Gode bussforbindelser.
Adkomst Kjør E6 sørover fra rundkjøring i Tromsdalen. Ta til venstre opp andre vei etter rundkjøringen. Kjør deretter til bussholdeplassen/snuplassen. Boligen ligger på nedsiden av vegen.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt fallende mot vest. Tomten ligger på nedsiden av vegen. Tilknyttet offentlig vann og avløp. Leveres maskinplanert med stedlig masse og gruset innkjørsel. Alle utvendige terrengtrapper leveres i trykkimpregnert virke eller tilsvarende.
Boligtype, og eierform Enebolig Selveier, oppført i 2017
Byggeår 2017
Areal Primærrom: 145 kvm, Bruksareal: 156 kvm


0. etg: P-rom 42 kvm.
1. etg: P-rom 51 kvm.
2. etg: P-rom 53 kvm.

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, for eksempel stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang, pluss de innvendige veggene mellom disse. P-ROM tilsvarer tidligere boligareal (BOA).
Arealene og planløsning er oppgitt iflg. prosjekt-tegninger og vil kunne avvike fra oppgitte arealer og tegninger.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 2
Byggemåte Boligene selges som vertikaldelt selveierbolig på eiet tomt. Tomtene er skilt ut fra eiendom gnr 18, bnr 509 og gis eget matrikkelnummer. Samt ideell andel av fellesarealer.

Konstruksjon - Bærende konstruksjon i betong og tre.

Yttertak - Tak med ensidig fall og gesims. Utvendige takrenner og nedløpsrør av stål.

Fasade - Boligen leveres med liggende/stående kledning i grunnet grå og hvit Cembrit fasadeplate.

Ytterdører - Isolert inngangsdør med beslag og vrider i rustfritt stål. Dør til sportsbod leveres uisolert. Dør til terrasser iht. plantegning med glass.

Vinduer - Standard vinduer følger av plantegninger. Fabrikkmalt hvit utvendig og innvendig. 3-lags glass.

Gulv - 1 stavs eikeparkett på alle tørre rom. Flis med varmekabel på bad og inngang. Belegg i bod og vaskerom.

Vegger - Vegger leveres i hvitmalt gips, med listefri løsning vegg/tak. Fliser på våtrom.

Himling - Hvitmalt gips. Noe kasser/nedsenket, ifm. ventilasjon kan forekomme.

Innvendige dører - Standard dører i glatt hvit utførsel med vrider i stål. Dører har luftespalte mot gulv.

Innertrapper - Trapp iht. plantegninger. Hvit trapp med beiset furutrinn.

Kjøkken - av type hvit glatt iht. egen kjøkkentegning fra Arens. Hvitevarer inngår ikke.

Våtrom - Bad leveres med baderomsmøbel med underskap og speil. Dusj med armatur på vegg og med glassdører som kan slås innover. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt utslagsvask i eget vaskerom/bod.

Garderobeskap - leveres ikke med skyvedørsgarderobe

Listverk/utforing - Listverk rundt dører og vinduer leveres i glatt hvitmalt utførsel. Synlig dykkert. Gulvlist i eik. Synlig dykkert.

Røykvarsler og brannslukningsutstyr
Boligene leveres med seriekoblede røykvarslere og brannslukkingsapparat.

Carport - Støpt betongdekke. Utvendig vannuttak.

Sportsbod - leveres uisolert i tiknytning til bolig med støpt betongdekke.

Inngangsparti - Utelys og ringeklokke. Skilt med husnummer.

Ventilasjon - Flexit balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner. Ventilasjons-aggregat plasseres i bod. Eget avtrekk fra kjøkken gjennom yttervegg. Ventilasjonsrør føres skjult i himling, noe utkassing eller nedsenking kan være nødvendig.

Inspeksjonsluker - For tilkomst til koblingspunkter for vanninntak og fordelerskap vil det kommer synlig luke på vegg. Rør-i-rør skap plasseres i vaskerom/bod.

Oppvarming - Luft til luft varmepumpe. Utedel plasseres på siden av huset, innerdel plasseres i trapp opp til kjøkken. Varmekabel på bad og i inngangsparti. Stålpipe og vedovn plasser i stue/kjøkken.

Data/TV/tele - Det leveres ett felles datauttak som betjener tv/data. Samt opplegg til ett TV/DATA punkt i boligen. Ytterligere opplegg som tilvalg.

Energi - Boligen leveres med energiattest i energiklasse B.

Elektrisk - El-skjema utarbeides for boligene. Elektriske varmeovner følger ikke med. Inntaksskap til boligen plasseres på iht. plan- og fasadetegninger. Sikringsskap plasseres i inngang.

Terrasse - Terrasser leveres delvis med rekkverk i stål / glass, og delvis som tett rekkverk, med fasadekledning med håndløper i tre.

Radon - Boligene leveres med radonduk og radonbrønn.

Utomhus - Leveres maskinplanert med stedlige masser. Videre drift av beboere. Selger står fritt til å velge den løsning man finner mest hensiktsmessig for å ta opp høydeforskjell rundt boligene og mellom boligene. Dette kan gjøres fritt uavhengig av tomtegrensene. Avkjørsel gruses. Utomhus kan ferdigstilles etter overtakelse av boligene.


Offentlig -. Byggesøknaden er godkjent med basis i teknisk forskrift TEK-10, med dispensasjon. Reguleringsplan fås ved henvendelse til megler.

Utbygging - Felt B2.4 består av 1 enebolig og 2 eneboliger i kjede. Det er planlagt småhusbebyggelse samt blokkutbygging i feltet. Endring i planlagt utbygging kan forekomme.

Tilvalg og endringer - Det vil bli utarbeidet tilvalgsliste med ferdig priser på noen tilvalg. Boligkjøper kan gjøre endringer og tilvalg dersom dette er forenlig med fremdriften i prosjektet og innenfor reglene i bustadsoppføringslova § 9.

Areal - Arealberegningen er foretatt av entreprenør og er oppmålt etter tegninger. Arealberegningene er angitt iht. Veileder for NS 3940 og retningslinjer for arealmåling uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriell er oppgitt i bruksareal (BRA) og P-rom, og er å betrakte som et omtrentlig areal. På bakgrunn av at oppmåling er gjort via tegninger, tar selger forbehold om avvik av oppgitte arealer uten at dette vil være tilstrekkelig for krav om erstatning/prisavslag.

Organisering-
Selger etablerer sameie for fellesareal og felles interesser. Selger utgjør styret inntil utbyggingen ferdigstilles. Vedtektene skal sikre gode fellesløsning ved maling/ fargebruk, begrensing ift. inngjerding mv. Kostnader knyttet til grøntområde og lekeplass. Det kan gjøres endring i organisering derom dette er hensiktsmessig.

Heftelser - Rettigheter/plikter til felles vann, avløp, elektro, adkomst, renovasjonsløsning, postkassestativ, snødeponi,

Forbehold - Det tas forbehold om 50 % salg før igangsetting. Databilder brukt i salgsmateriell er av illustrativ karakter og gir ikke rett til erstatning ved avvik fra faktisk leveranse. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som måtte bli funnet hensiktsmessig uten å forringe den generelle kvaliteten.
Selger kan gjøre mindre endringer i konstruksjon og materialvalg. Det tas forbehold om plassering av sjakt, ned- og utforinger eller endringer som følge av offentlig krav uten at dette skal utløse kostnadsøkning for kjøper. Møblering, garderobe, hvitevarer, badekar mv inngår ikke leveranse.

Byggestart/ferdigstillelse - Boligene planlegges med byggestart høsten 2016 forutsatt at forbehold om 50 % salg er oppfylt, og da med overlevering høsten 2017. Avvik i byggeperioden kan forekomme, og senere byggestart forskyver tidspunkt for overlevering tilsvarende forover i tid. Selger vil varsle kjøper nærmere om byggestart og byggeperiode når forbehold er innfridd og nødvendige avklaringer med entreprenør foreligger. Det vil ved overtagelsen foreligge brukstillatelse/ferdigattest.

Forsikring - Boligene er forsikret av utbygger frem til overtakelsen.

Kontraktsdokumenter - Det utarbeides kjøpekontrakt hvor denne salgsoppgave, plantegning og situasjonsplan inngår. Egne tegninger fra kjøkken- og baderomsleverandør.

Priser - Boligene selges til fast pris. Selger forbeholder seg rett til å endre prisene på usolgte boliger. Ønsker flere samme bolig vil det bli åpnet for budrunde.

Oppgjør/betaling - Fyll ut budskjema. Etter aksept av bud innkalles kjøper til kontraktsmøte. Oppgjør/betaling reguleres av Bustadoppføringsloven og beskrives i kontrakt.

Sentrale lover - Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i bustadoppføringslova. Selger stiller de nødvendige garantier til kjøper etter bustadsoppføringslova. Det forutsettes skjøte tinglyses på kjøper. Dersom kjøper vil transportere kjøpekontrakt til andre tar selger et gebyr på kr 80.000,- knyttet til dette.

Ligningsverdi/kom. avgifter
Ligningsverdi fastsettes av Skatt Nord etter at boligen er ferdigstilt. Det hensyntas hvorvidt boligen er primær- eller sekundærbolig for eier. Kommunale eiendomsavgifter for vann, avløp, renovasjon mv skjer iht. Tromsø kommunes gebyrregulativ.

Kommunal tilknytning
Adkomst via felles privat veg fra kommunal veg. Private felles stikkledninger koblet på offentlig vann og avløp via pumpekum plassert i teknisk trase mot 2.5 til kommunal veg.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest, da boligen er under oppføring.
Innhold 0. etg: Hybel, vf, gang, bad, vaskerom, gang m/trapp, teknisk rom/bod
1. etg: Gang m/trapp, 3 soverom, bad, bod og carport.
2. etg: Kjøkken/stue med utgang til balkong fra stue

Se vedlagte tegninger for planløsning.
Standard Se vedlagt bygge/leveransebeskrivelse og tegninger.
Møblering/utstyr Hvitevarer som ikke er integrert følger ikke med i denne handelen, dersom ikke annet er opplyst. Ta kontakt med meglerforetaket for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk. Mulighet for vedovn.
Ventilasjon - Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner.
Ventilasjons-aggregat plasseres i bod. Eget avtrekk fra kjøkken gjennom yttervegg. Ventilasjonsrør føres skjult i himling, noe utkassing eller nedsenking kan være nødvendig. Det er ikke varmekilder i alle rom.
Parkering I carport og på tomten.
Tomten Areal: 590 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er utgått fra tomt 18/509, vi bli matrikulert og få opprettet egne G/bnr før overtakelse.
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk med stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Området er regulert til boligformål ihht. reguleringsplan med planident. 1817 og 1507.med itredelseskraftdato 29.04.2015, Samt BESTEMMELSER TIL ENDRING AV P LAN 1 6 5 5 STORBAKKVEGEN 18/7 M.FL, PLANID. 1817 og BESTEMMELSER TIL BEBYGGELSESPLAN FOR DELFELT B2.4 OG
B2.5 PÅ 18/509 MIDTRE KALDSLETT. Reguleringsplanen kan fås ved henvendelse til meglerforetaket.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 7 790 000,-
Beregnet totalkostnad 7 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
62 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 500 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
63 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 853 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Det foreligger ikke takst på eiendommen.
Ligningsverdi Det er ikke fastsatt ligningsverdi på denne eiendommen da den er under oppføring.
Kommunale avgifter Eiendomsskatt utgjør for 2016 kr.1392 ,-. for hele eiendommen.
Eiendomsskatt faktureres i månedlige terminer.
Adgang til utleie Boligen kan utleies i sin helhet.
Fellesutgifter Fellesutgiftene er ikke fastsatt.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

EIENDOMMENS RETTIGHETER

Ingen rettigheter registrert.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

- 2-D plantegning.
- Leveranse/byggebeskrivelse.
- Grunnkart

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Diverse Det er pt. ikke noe aktivt sameie og kostnader fordeles fortløpende iht. eierbrøk. Det anbefales at det opprettes et aktivt sameie med felles konto hvor det avsettes penger til fremtidig vedlikehold og driftskostnader.

Det forutsettes endelig matrikulering og seksjonering før overtakelse og oppgjør kan finne sted.

Boligene er under seksjonering. Eierbrøkener ikke fastsatt på enhetene.

Selger vil stille selvskyldnergaranti etter bustadoppføringsloven § 12 umiddelbart etter avtaleinngåelsen. Ingen del av kjøpesummen forfaller til betaling før slik garanti er stilt. Garantiens størrelse vil utgjøre 3 prosent og 5 prosent av vederlaget henholdsvis før og etter overtakelsen. Garantien skal vare i minst fem år etter overtakelsen.

Det er forutsatt at kjøper innbetaler 10% av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse, og derfor vil selger stille en bankgaranti i henhold til bustadoppføringslovens § 47 som tilsvarer forskuddsbeløpet. Inntil slik garanti er stilt vil det ikke disponeres over kjøpers innbetaling, som da anses for å være under kjøpers instruksjonsrett. Renter opptjent på meglers klientkonto, som overstiger 1/2 rettsgebyr, tilfaller selger dersom betalingen utgjør en forskuddsbetaling som er sikret med garanti etter bustadoppføringslovens § 47. Frem til dette tidspunkt vil opptjente renter overstigende 1/2 rettsgebyr tilfalle kjøper.

Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er innforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med meglerforetaket at forbehold er avklart før man overtar boligen. Selger er innforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas. Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Det tas forbehold om at offentlige godkjenninger blir innvilget.

Det gjøres oppmerksom på at 3-d tegninger og illustrasjonsbilder kan fravike fra ferdig tomt og bolig.
Meglerforetakets vederlag Det er avtalt meglerprovisjon på dette oppdraget.

Megler:

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Bestill prospekt

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Fasade
Altan med fantastisk utsikt
Carport med inngangsparti
Kjøkken med spisestue
Utsikt over sundet mot vest
Utsikt
Utsikt
Utsikt mot Tromsøya
Carport med inngangsparti
Plantegning
Plantegning
Plantegning
Oversiktsbilde over området