Brensholmvegen 139

Brensholmen

Soverom
3 stk
Størrelse
88m2
Prisantydning
3 650 000,-

Moderne enebolig oppført i 2016 sentralt på Brensholmen. Det er gode kvaliteter på flater og innredninger. Kjøkkenet er moderne, men samtidig tidløst med innredning fra Drømmekjøkken og integrerte hvitevarer fra Miele. Det er parkett og flis på g... Les merulv, samt vedfyring i stue, luft/luft varmepumpe og gulvvarme i deler av boligen. God oppbevaring i boder og parkering på tomt. Godværsdager kan man nyte fra en terrasse på ca.120 kvm med utgang fra stue. På denne er det sol fra morgen til kveld. Her finner du også en jacuzzi som man kan benytte sommer som vinter! Brensholmen er ett attraktivt område med flott natur ca. 1 times kjøring fra Tromsø sentrum. Området har gode sol- og lysforhold og boligen ligger nært butikk, fiskebruk og småbåthavn. For mer informasjon og visning ta kontakt med ansvarlig megler Jørn Nerdal.

Prisantydning: 3 650 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 85
Bruksareal: 88
Soverom: 3
Byggeår: 2016
Energimerking:

Se full beskrivelse

Eiendom Brensholmvegen 139
9118 Brensholmen
Oppdragsnummer 52-18-0085
Totalvurdering Moderne enebolig oppført i 2016 sentralt på Brensholmen.

Det er gode kvaliteter på flater og innredninger. Kjøkkenet er moderne, men samtidig tidløst med innredning fra Drømmekjøkken og integrerte hvitevarer fra Miele. Det er parkett og flis på gulv, samt vedfyring i stue, luft/luft varmepumpe og gulvvarme i deler av boligen. God oppbevaring i boder og parkering på tomt.

Godværsdager kan man nyte fra en terrasse på ca.120 kvm med utgang fra stue. På denne er det sol fra morgen til kveld. Her finner du også en jacuzzi som man kan benytte sommer som vinter!

Brensholmen er ett attraktivt område med flott natur ca. 1 times kjøring fra Tromsø sentrum. Området har gode sol- og lysforhold og boligen ligger nært butikk, fiskebruk og småbåthavn.

For mer informasjon og visning ta kontakt med ansvarlig megler Jørn Nerdal.
Matrikkel Gnr.169 Bnr.108 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger på Brensholmen som er ei bygd lengst sørvest på Kvaløya. Bygda er først og fremst preget av fiske- og jordbruk på grunn av sin nærhet til både hav, skog og mark. Kort vei til Brensholmen skole som er kombinert barne- og ungdomsskole.

Det er ca. 1 times kjøring via Kattfjorden til Tromsø, samt en lengre og hyggelig strekning langs Kvaløya via Straumsbukta. Sommarøy ligger ca. 5 km fra eiendommen og kan by på enda flere utfartsmuligheter, post i butikk, restaurant, m.m.
Adkomst Kjør over til Kvaløya og ta til høyre på i Eidkjosen på Fjordvegen. Ta til venstre mot Sommarøy i Henrikvika og følg veien til krysset hvor du enten kan ta til høyre til Sommarøy eller venstre til Brensholmen. Se kart for videre beskrivelse.

Privat stikkvei frem til eiendommen.
Tomt/beskaffenhet Areal: 1 303 kvm. Eiet tomt.

Tomten er opparbeidet med plen og naturtomt. Gruset adkomst.

Selger eier i tillegg naboeiendommen 169/115. Denne parsellen er 393 kvm. stor. Parsellen inngår ikke i handelen, men selger kan være åpen for å selge denne etter nærmere avtale.
Boligtype, og eierform Frittliggende enebolig - selveier.
Byggeår 2016
Areal Bruksareal: 88 kvm
Primærrom: 85 kvm

Inngår i P-rom:
Gang, 3 soverom, wc/bad/vaskerom, kjøkken og stue.

I tillegg har boligen 2 boder og terrasse på ca. 120 kvm.

Opplysninger jfr. hjemmelshaver. Megler har ikke kontrollmålt arealet.
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 11.03.2016.
Standard Tak og vegger er hel sparklet fermacell.

Kjøkken
Innredning fra Drømmekjøkken med hvite fronter, sort benkeplate og vegghengt ventilator fra Thermex. Integrert ovn og komfyr fra Miele.

Bad og vaskerom
Det er hvit baderoms innredning fra Sparmax med 2 servanter og 2 høyskap. Veggdusj fra Porsgrund med glassvegger og hvit bunn av porselen og vegghengt wc. Fliser på gulv og vegger.
Møblering/utstyr Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.
Oppvarming Elektrisk oppvarming med vedfyring i stue, luft/luft varmepumpe og gulvvarme på bad og i gang. Det er ikke varmekilder i alle rom.
Parkering Rikelig med parkering på tomt.
Vei, vann og avløp Vei: privat stikkvei frem til eiendommen.
Vann: Offentlig vann
Avløp: Septik
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 24.06.1982.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 650 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Primærbolig: 952.976,-
Sekundærbolig: 3.466.713,-

Tall pr. 16.04.2018
Kommunale avgifter Kr. 11.838,- pr. år. Tall for 2018.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1926/900069-1/97 Rettighet 31.05.1926
Rettighetshaver: Statens Havnevesen
Lnr: 1297841
LEIEAVTALE
FESTEKONTRAKT
Overført fra: Knr: 1902 Gnr: 169 Bnr: 4
Gjelder denne registerenheten med flere.

1949/301172-2/97 Erklæring/avtale 27.08.1949
BESTEMMELSER OM AT DELER AV EIENDOMMEN/PÅSTÅENDE BYGNINGER/TILBEHØR ER UNNTATT.
Overført fra: Knr: 1902 Gnr: 169 Bnr: 4
Gjelder denne registerenheten med flere.

Rettigheter på 1902-169/4
2010/728508-1/200 Bestemmelse om veg 24.09.2010
rettighetshaver: Knr: 1902 Gnr: 169 Bnr: 108
Bestemmelse om vann og kloakkledning

Rettigheter på 1902-169/71

2010/728508-2/200 Best. om adkomstrett 24.09.2010
rettighetshaver: Knr: 1902 Gnr: 169 Bnr: 108
For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Eiendommen er forsikret i DnB
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæringsskjema
Ferdigattest
Tegninger
Reguleringsplan
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Norwegian Broker. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret.
Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.
Meglerforetakets vederlag Det er avtalt fast provisjon på oppdraget.

Megler:

Jørn T. Nerdal

+47 928 06 489

Bestill prospekt

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Moderne enebolig i nydelige omgivelser på Brensholmen
Luftig og lys stue med svært god takhøyde
Parkett og flis på gulv, samt vedfyring i stue og luft/luft varmepumpe
Fra stuen er det utgang til en stor terrasse på godt over 100 kvm
Romslig kjøkken med integrerte hvitevarer.
Entré med fliser og gulvvarme
Boligen har totalt 3 soverom av god størrelse
Fliselagt bad med gulvvarme, dusj, wc og dobbel servant
Planskisse
På terrassen kan man nyte den fine naturen fra et jacuzzi, sommer som vinter
Sommerbilde
Sommerbilde
Oversiktsbilde av Brensholmen
Områdebilde
Områdebilde
Områdebilde
Områdebilde