Karl Pettersens gate 31 A

Tromsø

Soverom
4 stk
Størrelse
247m2
Prisantydning
10 900 000,-

Unik enebolig med buetak, øst og vestvendte takterrasser og originale løsninger! Eiendommen ligger like overfor Gyllenborg barneskole. Boligen har fantastisk utsikt som kan nytes fra terrasse, stue og kjøkken over Tromsøysundet, mot Tinden, inn mot... Les mer Balsfjord og fastlandet for øvrig. Flott og innholdsrik planløsning. Godkjent utleie i 1. etasje. 3. etasje er romslig og innbydende med åpen løsning for stue, spisestue og kjøkken med moderne, integrerte hvitevarer. Stuen har godt lysinnslipp og sjelden flott utsikt gjennom store, østvendte vinduer. Rommet er et godt sted hvor du kan samle familie og venner ved et langbord og nyte utsikten og varmen fra en flott kakkelovn på kalde høst- og vinterdager. Fra stuen er det utgang til store terrasser mot øst og mot vest. 2. etasje har romslig inngangsparti med god garderobeplass. Her finner du 3 soverom av god størrelse, 2 fliselagte bad, en innvendig og to utvendige boder. 1. etasje har en attraktiv utleiedel på 47 kvm; inngang med garderobe, soverom, bad og stue/kjøkken med flott utsikt. Utleiedelen har tekniske løsninger som tilfredsstiller seksjonering. Hovedboligen har ett soverom, vaskerom, fliselagt bad med badstue og romslig bod i 1. etasje. Parkering i garasje og carport. Det er i tillegg plass til flere biler på steinlagt atkomstdel. Det er rikelig lagringsplass i boder og garasje. Boligen har flott plassering i uvanlig rolig gate, nærhet til barnehage, barneskole, ungdomsskole, videregående skole, idrettsplass, butikk og bussholdeplass. Ca. 5 minutters gange til sentrum, ca. 1 km fra lysløype. For mer informasjon og visning ta kontakt med ansvarlig Megler Jonas Bergersen!

Prisantydning: 10 900 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 203
Bruksareal: 247
Soverom: 4
Byggeår: 2008
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Karl Pettersens gate 31 A
9009 Tromsø
Oppdragsnummer 52-17-0290
Totalvurdering Unik enebolig med buetak, øst og vestvendte takterrasser og originale løsninger!
Eiendommen ligger like overfor Gyllenborg barneskole. Boligen har fantastisk utsikt som kan nytes fra terrasse, stue og kjøkken over Tromsøysundet, mot Tinden, inn mot Balsfjord og fastlandet for øvrig. Flott og innholdsrik planløsning. Godkjent utleie i 1. etasje.

3. etasje er romslig og innbydende med åpen løsning for stue, spisestue og kjøkken med moderne, integrerte hvitevarer. Stuen har godt lysinnslipp og sjelden flott utsikt gjennom store, østvendte vinduer. Rommet er et godt sted hvor du kan samle familie og venner ved et langbord og nyte utsikten og varmen fra en flott kakkelovn på kalde høst- og vinterdager. Fra stuen er det utgang til store terrasser mot øst og mot vest.

2. etasje har romslig inngangsparti med god garderobeplass. Her finner du 3 soverom av god størrelse, 2 fliselagte bad, en innvendig og to utvendige boder.

1. etasje har en attraktiv utleiedel på 47 kvm; inngang med garderobe, soverom, bad og stue/kjøkken med flott utsikt. Utleiedelen har tekniske løsninger som tilfredsstiller seksjonering.
Hovedboligen har ett soverom, vaskerom, fliselagt bad med badstue og romslig bod i 1. etasje.

Parkering i garasje og carport. Det er i tillegg plass til flere biler på steinlagt atkomstdel.
Det er rikelig lagringsplass i boder og garasje.

Boligen har flott plassering i uvanlig rolig gate, nærhet til barnehage, barneskole, ungdomsskole, videregående skole, idrettsplass, butikk og bussholdeplass. Ca. 5 minutters gange til sentrum, ca. 1 km fra lysløype.

For mer informasjon og visning ta kontakt med ansvarlig Megler Jonas Bergersen!
Matrikkel Gnr. 200 Bnr. 2472 i Tromsø kommune.
Beliggenhet Området er øvre del av Tromsø sentrum, like ovenfor Gyllenborg barneskole.
Dette er et svært barnevennlig strøk med lite trafikk. Det er kort avstand til barneskole, barnehage, ungdomsskole, videregående skole og sentrum med mange servicetilbud. God bussforbindelse og nærhet til holdeplass.
Utsikt mot store deler av Tromsø sentrum, fastlandet med Tinden, Fløya og del av Tromsøysundet.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Areal: 570 kvm. Eiet tomt.
Boligtype, og eierform Enebolig Selveier
Byggeår 2008
Areal Primærrom: 203 kvm, Bruksareal: 247 kvm, Bruttoareal: 277 kvm

Inngår i P-rom:
3. etasje, 57 kvm: Stue og kjøkken.
2. etasje, 74 kvm: 2 soverom, soverom/kontor, gang med trapp, 2 bad og entré med inngang.
1. etasje, 32 kvm: Gang med trapp, bad og badstue, vaskerom og soverom.
1. etasje, utleiedel 47 kvm: Entré, stue/kjøkken, soverom, bad/vask og gang.

I tillegg har boligen et teknisk rom, 4 boder og garasje med tilgang fra 2. etasje. En bod er tilknyttet utleiedelen.

Boligen har flere uteområder. Fra stue i 3. etasje er det utgang til østvendt veranda på ca. 32 kvm, samt utgang til vestvendt veranda over garasje, på ca. 46 kvm. Fra to av soverommene i 2. etasje er det utgang til sørvendt veranda på ca. 9 kvm. , Boligen har romslig markterrasse som er delvis takoverbygd mot sørvest.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Eivind Arne Guneriussen datert 06.09.2017, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Byggemåte Yttervegger er av bindingsverk. Det er antatt 20 cm isolasjon i yttervegger. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Utvendig kledning er stående og liggende trepanel, sist malt 2015.
Terrasser har dekke av imp. materialer. Takterrasse over garasje, har plassbygde blomsterkasser langs ytterkanten. Det er tekke av takmembran både under dekke og i blomsterkasser.
Yttertrapp og utvendig trapp til 1.plan og terrasse er av imp. materialer. Terrasse i 3.plan har glass i rekkverk i front.
Vinduer har 2-lags energiglass i fabrikkmalte trekarmer. Fabrikkmalte ytterdører med små vinduer. Fabrikkmalt og formpresset innerdører. Innvendig trapp har malte vanger og eik trinn og handtre. Garasjeport av metall har el.åpner.
Buet takform. Takkonstruksjonen er prefabrikkerte, buet limtresperrer og limtre midtbæring, innebygd i taket. Taket er isolert med tilsvarende 50-60 cm, ifølge eier. Taktekket er papp. Takrenner og nedløp er av aluminium.

Øvrig:
Boligen har skjult elektrisk anlegg.
El.skap med automatsikringer, jordfeilbryter og overbelastningsvern. Utleiedel har eget sikringsskap med måler. Det er skiftet til fjernavlesbare målere i både hovedleilighet og utleiedel.
Alarm er montert og tilknyttet vaktsentral.
200 l v.v.bereder er plassert i vaskerom i hoveddel og drifter hoveddel.
116 l v.v.bereder er plassert i kjøkkenbenk i utleiedel og drifter denne leiligheten.
Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Sentral i hoveddel er plassert i tek. rom i 2.plan. Sentral i utleiedel er plassert i skyvedørsgarderobe/bod i gang.
2 lysskinner er innfelt i himling i 3. etasje.
Sentralstøvsuger er montert i hoveddel.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Eivind Arne Guneriussen datert 06.09.2017, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 17.11.2008.
Standard Himlinger: Malte himlinger med listefrie overganger mellom himling og vegger.
Vegger: Malte flater, fliser.
Gulv: Parkett, fliser, vinyl.

Kjøkken
Kjøkken i 3. etasje: Innredning har lyse, glatte fronter og mørk, polert, stein granitt benkeplate. Det er mosaikkfliser på vegger over benk. Overskap har opphengslet åpning. Ventilator har utkast gjennom vegg. Integrert koketopp med induksjon, steikeovn, micro, oppvaskmaskin, kjølehjørne og fryseskap.
Kjøkken i utleiedel i 1. etasje: Innredning har lyse, glatte fronter og laminat benkeplate. Det er kitchenboard på vegger over benk. Ventilator har utkast gjennom vegg. Opplegg for oppvaskmaskin. Benkemontert varmtvannsbereder.

Bad og vaskerom
Bad i 2. etasje: Fliser på gulvet med gulvvarme og fliser på vegger. Lys innredning med stein benkeplate og ovenpå montert servant av porselen. Speilskap har overbelysning. Vegghengt wc, dusjnisje med vegg av glassbyggerstein og glassdør. Mekanisk avtrekk.
Bad i 2. etasje: Fliser på gulvet med gulvvarme og fliser på vegger. Lys innredning med stein benkeplate og ovenpå montert 2 servanter av porselen. Speilskap har overbelysning. Vegghengt wc, dusjnisje med vegg av glassbyggerstein og glassdør. Mekanisk avtrekk.
Vaskerom i 1. etasje: Fliser på gulvet (gulvvarme er ikke i funksjon) og fliser på vegger. Vegghengt skyllekar av stål, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder. Mekanisk avtrekk.
Bad med badstue i 1. etasje: Fliser på gulvet med gulvvarme og fliser på vegger. Innredning har lyse, glatte fronter og heldekkende servantplate. Wc og dusjnisje med vegg av glassbyggerstein. Prefabrikkert badstue har infrarød oppvarming. Mekanisk avtrekk.
Bad/vask i utleiedel i 1. etasje: Fliser på gulvet med gulvvarme og fliser på vegger. Lys innredning med heldekkende servant. Speilskap har overbelysning, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Mekanisk avtrekk.
Fuktsøk utført i våtrommene. Ingen spesielle anmerkninger.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Eivind Arne Guneriussen datert 06.09.2017, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen.
Oppvarming Kakkelovn i stue, luft/luft varmepumpe og gulvvarme på baderom og i entré. Det er ikke varmekilder i alle rom.
Parkering Parkering i garasje, carport og rikelig med plasser på tomten.
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett. Boligen har elektrisk kloakkpumpe.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 10 900 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Utført av : Eivind Arne Guneriussen
Takstdato : 06.09.2017
Takster og verdier Teknisk verdi kr. 11 029 000,-
Verdi takst kr. 11 000 000,-
Ligningsverdi Kr. 2 389 717,-
Sekundær ligningsverdi kr. 7 647 094,-
Ligningsverdi pr. : 05.09.2017
Kommunale avgifter Kr. 26 948,- pr. år.
Energiforbruk Selger oppgir et strømforbruk på ca. 24 000 kwh i snitt per år.
Boligen har energikarakter GUL G.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet, samt at den har en godkjent utleiedel på ca. 47 kvm i 1. etasje.
Leieinntekter 11 000 pr. mnd
Leieinntekter er stipulert av megler.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2007/5322-2/97 Erklæring/avtale 10.04.2007
rettighetshaver: Knr: 1902 Gnr: 200 Bnr: 700
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: Knr: 1902 Gnr: 200 Bnr: 2471

2007/5322-4/97 Erklæring/avtale 10.04.2007
rettighetshaver: Knr: 1902 Gnr: 200 Bnr: 703
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

2007/5322-3/97 Erklæring/avtale 10.04.2007
Overført fra: Knr: 1902 Gnr: 200 Bnr: 703
rettighetshaver: Knr: 1902 Gnr: 200 Bnr: 2472
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: Knr: 1902 Gnr: 200 Bnr: 703
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring IF Forsikring
Polisenummer: 1320785
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Energiattest
Grunnkart
Pågående reguleringsplan
Nabolagsprofil

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven.
Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.
Diverse På kontor/soverom er det ikke store nok vinduer til rømningsveg, men takstmann opplyser at det er god nok rømningsveg fra rommet til ytterdør, ned i 1.etasje og opp i 2.etasje. Rommet tilfredstiller ikke dagens krav til 10% lysinnslipp på gulvareal.
Meglerforetakets vederlag Det er avtalt fast provisjon på kr. 68 000,- (inkl. mva / eks. markedsføring). Selger dekker utlegg på sak og visninger. Pris pr. visning kr. 750,- (Inkl. mva) Dersom handel ikke kommer i stand er følgende avtalt om meglerforetakets vederlag: Megler har rett til vederlag i samsvar med lov om eiendomsmegling kapitel 7. ved avtale om timespris vil vederlaget være etter medgått tid. ved avtalt provisjonsvederlag / fast pris betaler oppdragsgiver et rimelig honorar, stort kr 9.900,- inkl. mva + utlegg.

Megler:

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Bestill prospekt

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:

Visninger:

  • 8. mai 2018
  • Kl 1830–1930
Boligen ligger sentralt med ca. 5 minutters gange til sentrum, men samtidig tilbaketrukket i meget rolig gate
Har en spektakulær utsikt og store terrasser både øst og vestvendt
Oversikt
Spisestue og stue med fanstastisk utsikt mot store deler av sentrum, fastlandet med Tinden, Fløya og deler av Tromsøysundet
Stue med rikelig lysinnslipp
Stue
Boligen har en nydelig kakkelovn i stuen
Stue
Åpen løsning mot kjøkken
Moderne kjøkken med integrere hvitevarer, hvite fronter og benkeplate av granitt
Fra kjøkken er det utgang til veranda over garasje
Terrassen ligger lunt til mot sørvest og er på ca. 46 kvm
Terrasse med Humlesnurr i ruccula
Her kan late sommerdager nytes usjenert
Inn fra terrasse og ned trapp til 2.etasje
Trapp fra 3. til 2. etasje
Hovedbad i 2.etasje
Hovedbad i 2.etasje
Gjestebad i 2.etasje
Soverom 2.etasje med fantastisk utsikt
Soverom 2.etasje med utsikt mot Tinden
Soverom 2.etasje med utgang til veranda
Soverom 2.etasje
Kontor / soverom i 2.etasje
Bad i 1.etasje med badstu
1.etasje
Vaskerom
Entré/gang med fliser og skyvedørsgarderobe
Det er rikelig med parkering til boligen, både i garasje, carport og foran bolig
Boligen har i alt 4 boder som er fordelt på etasjene og gir deg gode lagringsmuligheter
Plass til trampoline på tomt om ønskelig
Svært barnevennlig strøk med lite trafikk. Kort avstand til barnehage, barneskole, ungdomsskole, videregående skole og sentrum
Utsikt fra terrasse utenfor stue i 3. etasje
Romslig, østvendt terrasse
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 1. etasje
Tromsdalstinden
Fjellheisen
Ishavskatedralen
Tromsøbrua
Kongsbakken videregående skole
Velkommen til Karl Pettersens gate 31 A