Kvannlivegen 25A

Krokelvdalen

Soverom
3 stk
Størrelse
168m2
Prisantydning
5 000 000,-

Flott og innholdsrik familiebolig beliggende i Tønsvika! Boligen har planløsning fordelt på 2 plan - 1. etasje: Entré, gang med trapp, 3 soverom, bad og gang/tv-stue. 2. etasje: Stue med trapp, kjøkken og bad. Stor og solrik takterrasse på 35 kvm o... Les merg bod tilknyttet garasjen på hele 14 kvm. Boligen er lys og moderne innredet, og holder gjennomgående god standard på overflater og innredninger for øvrig; kjøkken med integrerte hvitevarer, flisebelagt bad, gulvvarme i entré, bad og gang/tv-stue, skyvedørsgarderobe, mv. På terrasse er det mulighet for å nyte et nydelig nordlys og stjernehimmel fra oppvarmet jacuzzi. Barne- og familievennlig boligområde - stille og rolig, og ikke gjennomgangstrafikk i gaten. Kort vei til bussforbindelse, lekeplasser og flott tur- og rekreasjonsområder. Ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo for mer informasjon og visning!

Prisantydning: 5 000 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 126
Bruksareal: 168
Soverom: 3
Byggeår: 2014
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Kvannlivegen 25A
9023 Krokelvdalen
Oppdragsnummer 52-17-0199
Totalvurdering Flott og innholdsrik familiebolig beliggende i Tønsvika! Boligen har planløsning fordelt på 2 plan - 1. etasje: Entré, gang med trapp, 3 soverom, bad og gang/tv-stue. 2. etasje: Stue med trapp, kjøkken og bad. Stor og solrik takterrasse på 35 kvm og bod tilknyttet garasjen på hele 14 kvm. Boligen er lys og moderne innredet, og holder gjennomgående god standard på overflater og innredninger for øvrig; kjøkken med integrerte hvitevarer, flisebelagt bad, gulvvarme i entré, bad og gang/tv-stue, skyvedørsgarderobe, mv. På terrasse er det mulighet for å nyte et nydelig nordlys og stjernehimmel fra oppvarmet jacuzzi.

Barne- og familievennlig boligområde - stille og rolig, og ikke gjennomgangstrafikk i gaten. Kort vei til bussforbindelse, lekeplasser og flott tur- og rekreasjonsområder.

Ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo for mer informasjon og visning!
Matrikkel Gnr. 12 Bnr. 406 Snr. 1 i Tromsø kommune.
Beliggenhet Populært og attraktivt boligområde, spesielt for barnefamilier. Stille og rolig område, ikke gjennomgangstrafikk i gaten. Det er meget gode sol- og lysforhold i området. Kort vei til bussforbindelse, lekeplasser og flott tur- og rekreasjonsområder.
Adkomst Kjør Tromsøysundveien nordover fra Tromsøbrua. Følg veien nordover helt til Tønsvika. Ta inn 2. innkjørsel til høyre, og følg denne ca. 250 meter oppover. Ta deretter til venstre.
Tomt/beskaffenhet Flat tomt med sydvestvendt uteareal. Asfaltert adkomst/gårdsplass, er øvrig beplantet med plen. Tomtens grenser mot LNRF areal i sør.
Boligtype, og eierform Tomannsbolig Eierseksjon
Byggeår 2014
Areal Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 168 kvm, Bruttoareal: 183 kvm

Inngår i P-rom:
2. etasje, 63 kvm: Stue med trapp, kjøkken og bad/wc.
1. etasje, 63 kvm: Entré, gang med trapp, 3 soverom, dusj/wc/vaskerom og gang/tv-stue.

I tillegg har boligen en takterrasse på ca. 35 kvm med utgang fra stue.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 24.08.2017, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1
Byggemåte Antatt betongfundamenter. Ringmurselement av betongfylte eps forskaling. Gulv i betong.
Vegger av bindingsverk, antatt isolert med min.ull. Utvendig trepanelkledning. Etasjeskiller av trebjelkelag, antatt isolert med min.ull.
Vinduer av 2-lags energiglass. Innvendige hvite formpressede dører. Hvit fabrikkmalt ytterdør. Verandadør med glassfelt.
Saltakform med opplett, takstoler, antatt isolert med min.ull. Tekket med metallplater med sandstrø/ru overflate. Renner og nedløp av plastbelagt stål.
Interntrapp med hvitmalte vanger og behandlet/beiset trinn.

Garasje på 32 kvm med ringmurselement av betongfylte eps forskaling, støpt gulv, plateslåtte/gipskledde bindingsverkvegger og antatt isolert med min.ull. Gipskledd himling. Leddport av stål. Opplegg/kran for varmt og kaldt vann.
Bod på 14 kvm. Bindingsverkkonstruksjon med sperretak. Utgang til terrasse. Boden er tilknyttet garasjen.
Terrasse på 35 kvm (inkludert areal opptatt av uthus).

Øvrig:
Skap med automatsikringer. Skjult elektrisk anlegg.
Stor del av grunnbelysning med downlights i himling.
Balansert ventilasjon med avtrekk fra bad og tilluft til soverom og stue.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 24.08.2017, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 01.06.2016.
Standard Gulv: Fliser, laminat.
Vegg: Ferdigpanel.
Himling: Malte plater.

Kjøkken
Innredning med profilerte fabrikkmalte fronter. Glassplate over benk, ventilator og integrert stekeovn, mikro, koketopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Bad og vaskerom
I 2. etasje inneholder bad følgende: badekar, servant m/innredning og wc med innebygget cisterne. Badet er komplett flislagt. Avtrekk over himling.
I 1. etasjer det dusjhjørne, servant m/skapinnredning, wc med innebygget cisterne og opplegg for vaskemaskin. Badet er komplett flislagt. Avtrekk over himling.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 24.08.2017, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Gulvvarme i entré, bad og gang/tv-stue. Det er ikke varmekilder i alle rom.
Parkering God parkering i garasje.
Tomten Areal: 823 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Privat vann og privat avløp. Selger opplyser at driftskostnader til dette beløper seg til kr. 6.100,-/år. Det er offentlig vei som videre er tilknyttet privat veg ned til hovedvegen.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 30.08.2000.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 000 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Utført av : Svein Guttormsen
Takstdato : 24.08.2017
Takster og verdier Teknisk verdi kr. 5 008 000,-
Verdi takst kr. 5 000 000,-
Ligningsverdi Ikke mottatt av SkattNord.
Kommunale avgifter Kr. 16 170,- pr. år.
Energiforbruk Boligen har energikarakter RØD C.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet - Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

- Kjøper er gjort kjent med at han/hun kun kan erverve 2 seksjoner i sameiet i h.h.t lov om eierseksjoner, § 22, tredje ledd.

- Da det ikke eksisterer vedtekter eller husordensregler for sameiet, reguleres sameieforholdet i hht lov om eierseksjoner av 1997.

- Selger opplyser at det ikke eksisterer noe aktivt sameie og at det kun deles på felles kostnader.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1955/337-3/97 Rettighet 02.02.1955
Rettighetshaver: Forsvarsdept Harstad Festn
Lnr: 1297951
LEIEAVTALE
ENGANGSAVGIFT NOK 300
TOMT
Overført fra: Knr: 1902 Gnr: 12 Bnr: 406
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring IF Skadeforsikring
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Ferdigattest
Tegninger
Reguleringsplan
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven.
Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Norwegian Broker. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.
Meglerforetakets vederlag Det er avtalt fast provisjon på 1,7% (inkl. mva / eks. markedsføring). Selger dekker utlegg på sak. Dersom handel ikke kommer i stand er følgende avtalt om meglerforetakets vederlag: Megler har rett til vederlag i samsvar med lov om eiendomsmegling kapitel 7. ved avtale om timespris vil vederlaget være etter medgått tid. ved avtalt provisjonsvederlag / fast pris betaler oppdragsgiver et rimelig honorar, stort kr 9.900,- inkl. mva + utlegg.

Megler:

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Bestill prospekt

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Planskisse
Planskisse