Tomasjordnes 132-304

Tomasjord

Soverom
2 stk
Størrelse
52m2
Prisantydning
900 000,-

Flott 3-roms leilighet med heis og veranda med ettermiddagssol. Har store vindusflater som åpner opp og gjør leiligheten lys og trivelig. Avdrag betales på fellesgjeld og borettslaget har gunstig Husbankfinansiering hvor strøm, oppvarming, kabel-tv... Les mer og internett er inkludert i fellesutgifter. Har god planløsning og moderne god standard som bl.a. flis, parkett, mv. Kveldsol fra veranda. Parkering i garasje kan kjøpes eller leies. Kort vei til busstopp, butikk, skoler, idrettsanlegg, skøytebane, båthavn og turløyper. Ca. 10 minutter med bil til universitet, sykehus og eldresenter. På Tomasjordnes boligområde befinner seg barnehage, Eurosparbutikk, utendørs friområder med ballbinge, ballplass, grøntområder, lekeapparater, kaipromenade og strandpromenade. Det finnes også utendørs parkeringsplasser for gjester. Har sportsbod.

Prisantydning: 900 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 10 853,-
Fellesgjeld: 1 518 136,-
Primærrom: 52
Bruksareal: 52
Soverom: 2
Byggeår: 2008
Energimerking: E

Se full beskrivelse

Eiendom Tomasjordnes 132-304
9024 Tomasjord
3. etasje
Matrikkel Andel nr. 15 pålydende kr. 5000,- i borettslaget Strandlandet borettslag, organisasjonsnummer: 993 414 662 med borett og plikt til leil. nr. 15 i Tomasjordnes 132-304 på Gnr.: 15, bnr.: 1525, anr.: 15, i Tromsø Kommune.
Oppdragsnummer 52-17-0259
Totalvurdering Flott 3-roms leilighet med heis og veranda med ettermiddagssol. Har store vindusflater som åpner opp og gjør leiligheten lys og trivelig. Avdrag betales på fellesgjeld og borettslaget har gunstig Husbankfinansiering hvor strøm, oppvarming, kabel-tv og internett er inkludert i fellesutgifter. Har god planløsning og moderne god standard som bl.a. flis, parkett, mv. Kveldsol fra veranda. Parkering i garasje kan kjøpes eller leies. Kort vei til busstopp, butikk, skoler, idrettsanlegg, skøytebane, båthavn og turløyper. Ca. 10 minutter med bil til universitet, sykehus og eldresenter. På Tomasjordnes boligområde befinner seg barnehage, Eurosparbutikk, utendørs friområder med ballbinge, ballplass, grøntområder, lekeapparater, kaipromenade og strandpromenade. Det finnes også utendørs parkeringsplasser for gjester. Har sportsbod.
Beliggenhet Området er barnevennlig, med barnehage, ballbinge, lekeplasser, turstier, og strandlinje som skaper trivelig bomiljø. Kort veg til skole, buss, butikk, Tromsøysund tunnelen til UNN/UITØ, tur og friområder, mv.
Adkomst Kjør nordover fra Tromsdalen på Tromsøysundvegen, ta inn til venstre ved Sparbutikken. Følg nummerering.
Tomt/beskaffenhet Flat tomt.
Bygningsmassen består av blokkbebyggelse.
Boligtype, og eierform Leilighet Borettslag
Byggeår 2008
Areal Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm

Inngår i P-rom:

3.etasje: gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.

Har sportsbod i felles garasjeanlegg.

BRA per etasje:

3.etasje: 52 kvm.

Megler har ikke kontrollmålt leiligheten.
Byggemåte Oppført som modulbygg i tre på betongdekke og garasje i betong. Opplyst av selger.
Ferdigattest Midlertidig brukstillatelse datert 02.12.2008.
Standard Gulv: Parkett og flis.
Vegger: flis og malt.
Himling: malt.
Møblering/utstyr Hvitevarer som ikke er integrert følger ikke med i denne handelen.
Oppvarming Elektrisk og vannbåren varme i leiligheten. Varmekabler i gang og på bad. Det er ikke varmekilder i alle rom.
Parkering Mulighet for kjøp eller leie av fast parkering i felles garasjeanlegg. Utvendig og innvendig gjesteparkering.
Tomten Areal: 4 791 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig veg, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Området er regulert til boligformål med plannummer L 12-1499 datert 18.01.2005. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til megler.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Strandlandet Borettslag, Orgnr.: 993 414 662
Vedtekter, regler, regnskap ol. Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Husdyr ikke tillatt.
Prisantydning Kr. 900 000,- (Fastpris)
Kr. 1 518 136,- (andel av fellesgjeld)

Kr. 2 418 136,- (pris totalt)

Omkostninger:
Kr. 430,- (tinglysing av skjøte)
Kr. 430,- (tinglysing av pantobligasjon)
Kr. 202,- (pantattest til långivers bank)

Kr. 1062,- (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Overtagelse Avklares ellers i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Ligningsverdi Ikke opplyst av Skatt Nord
Kommunale avgifter Inkludert i fellesutgifter.
Energiforbruk Strøm og oppvarming er inkludert i fellesutgifter som A konto.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet. Framleie må imidlertid godkjennes av styret i borettslaget. For nærmere informasjon, se vedtektene til borettslaget, vedlagt salgsoppgaven.
Fellesutgifter kr 10 853,- per mnd. Som dekker: Fellesutgifter kr 3 651,-, Kapitalkostnader avdrag kr 4 552,- Kapitalkostnader renter kr 2 260,- Kabel-tv og internett kr 390,- Fellesutgifter består av: kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring, felles strøm, styrehonorar, forretningsførsel, revisor, vedlikehold og renhold av fellesarealer, brøyting, avfallsug, vaktmester og a-konto strøm og fjernvarme i leilighetene etc.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 1 518 136,- Andels fellesformue kr 20 845,-

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer 1: 16715313 9 - Husbanken - Saldo: 76 042 598,-
Lånenummer 2: 16715038 2 - Husbanken - Saldo: 17 531 390,-
Type: Annuitetslån, 12 terminer per år
Rente: Rentesats pr. 01.08.2017: 1,618% pa.
Terminer: 259
Opptaksår: 2014
Innfrielse: 2039
Avdrag klient f. år: 3 361 901,- Avdrag betales fom januar 2017
Avdrag andel f. mnd: 4 552,00 Avdrag betales fom januar 2017
Betingelser: Flytende rente
Tinglyste rettigheter og servitutter Ingen servitutter registrert for andelen.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige forsikring
Polisenummer: 78600473
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av Bank ID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med Bank ID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med Bank ID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Selgers egenerklæring
Info fra forretningsfører
Vedtekter
Plantegning
Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagte selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.
Diverse Meglerforetaket har innhentet vedtekter, budsjetter og regnskap for borettslaget. Kopi av disse kan fås ved henvendelse til meglerforetaket.

Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre.
Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.
Forkjøpsrett Det er ikke forkjøpsrett.

Megler:

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Bestill prospekt

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Bilde fra tilsvarende leilighet
Felles takterrasse
Tomasjordnes strand
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Balkong
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Bilde fra tilsvarende leilighet
Planskisse
Blokka
Området
Tomasjordnes strand
Området
Felles takterrasse
Felles takterrasse
Tomasjordnes barnehage
Blokka
Bak blokka
Området
Tomasjord
Velkommen til Tomasjordnes